2597
banner
  • Fpocok
    VÓTMÁ
  • Skynet
    Hát ha ez igaz akkor már látom előre hogy DLC halmazt kapunk,mostani szokás szerint...
  • vzajcev
    deus-ex-human-revolution-needed-cuts
  • Büdös Bohóc
    megtalálták a megoldást a kódra
  • Avenger
    Közepes fokozaton, lopakodós karakterrel, álcázás nélkül:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elején jobbra bebújtam az oszlop mögé, amíg közel jött, majd átszaladtam a következő oszlophoz, és kilőttem a kis gáztartályt a háta mögött, attól lekábul, kapott 5 lövést revolverből. Elkezdett gránátokat dobálni akkor beszaladtam egy kis mellékszobába, majd újra ki megint négy lövés mert még köhögött a gáztól és el is patkolt.

• Ryder62
    Most megnyugtattál. Akárhogy állítgattam a beállításokat vannak pillanatok mikor beszaggat a játék. Egy fél másodpercre meg áll a kép de eléggé zavaró. És leginkább töltés után vagy nagyobb helyszíneken.
  • broman191
    http://13311tower.com/

A kód megfejtésével kapcsolatos. :)
  • wedge31
    Nézd meg a videót.
  • gregtom6
    Jó, én nem spoilerezek, csak felhúztam magam.
  • wedge31

• Arthas
    Ezthittem játékbeli elem.. Már kerestem fel a dokit:) Idegesítő ,meg az volt a fura hogy elötte lévő szintlépésemnél , a hubom elkezdetett villogni ,meg rebootolni...
  • gregtom6
    Majd holnap. De mibe, hogy kilövi a kezemből... :D
    Hát ez vicc azért, ilyen nem volt a DX2-ben.
  • gregtom6
    Hát én pedig 5 gránátot robbantottam fel alatta, és kétszer közvetlen közelről fejbe lőttem shotgunnal...
  • gregtom6
    Nincs még personal cloak-om, nem fejlesztettem fel. Baromságokra költöttem.
    Fpocok:
    igen, vannak ilyen elógó nehéz cuccok, de egyszerűen hülye helyen vannak, nem tudom ellőni, ahhoz az kellene, h arrébb menjen ez a boss.
  • Skynet
    Az első boss-t hardon megdobtam 3 gránáttal,pofátlőttem a tápos shotgunommal egyszer és megfeküdt,kb 1 métert nem tudott mozdulni a videó után.:)
  • krisztajo
    Ez biztató, köszi szépen!
  • Fpocok
    Te minek neveznéd azt, hogy felveszel egy tárgyat és meghalsz? Szerinted nem bug?
  • gregtom6
    Azt meg már nem is mondom, hogy
    a boss úgy közlekedik, hogy elvileg nem is lát, mégis állandóan felém tart. Kell vele fél óráig cikázni, épphogy átkúszva fedezékbe, h végre arrébb menjen. De ha észrevett is, hajítja a hülye gránátokat
  • Arthas
    Bug? Bazz ,akkor ez lenne a 2. bug ami miatt elölről kéne kezdenem a játékot? Elösször eltűnt a HUB-om, és sehogy se tudtam visszahozni ,még a régi játékállások visszatöltésével sem, most meg ez... Pedig már a játék vége felé járok ,a 2. Boss után hard nehézségben:(
  • Skynet
    Amíg az ellenfél nem lát meg addig ghost vagy tehát ha hangtompítóval lelősz egy embert és körégyűlnek,leszedsz mindenkit,akkor is ghost vagy és kapod a ghost pontot a szakasz végén hiába voltak HOSTILE-k a hullák és a lövölde miatt...Egészen addig amíg meg nem látnak.
  • Rentadar
    Tele van a szoba fegyverekkel, használd az oszlopokat, és van 1-2 robbanó hordó is. A personal cloak is segít. Egyáltalán nem nehéz.
  • Fpocok
    YOU DO IT WRONG!

1. Vidd le normalra akkor, vagy easyre. Nem szégyen.
    2. Tudtommal a boss termében vannak elszórva lőszerek. Legalább is a többinél az volt.
    3. Nézz körül, és ha látsz a környezetedben valamit, amit fel tudsz használni, akkor használd.
  • gregtom6
    Na jó. Nekem már most elegem van. Sose voltam jó rpg-kben, de ez mégiscsak sok.

Az első bosst lopakodós karakterrel lehetetlen kinyírni. Nekem volt egy shotgun-om, egy sokkolós pisztolyom, meg egy sima pisztolyom pár golyóval. Hard-on meg se tudok mozdulni. Már az is nehéz, amikor csak 1 gránátot dobál, de felrobbantok alatta 5!!! gránátot, és már 3-asával hajigálja. Kész, ez túlnő a karakteren, nem fejlesztettem rajta semmi támadót, csak beszélgetőst, meg falon átlátóst, ennyit tud....
  • Fpocok
    LOL. Ez valami új bug lehet.
    De ha már praxis, akkor itt egy lista az összesről... legalább is amiről eddig lehet tudni.
  • Arthas
    Az mitől lehet ,hogy felveszek egy parxis kittet és meghalok? Mintha túltöltődnék, most attól félek ,hogy amint szintet lépek és automatikusan kapok egy praxist meg fogok akkor is halni...
  • Inquisitor
    Nem százas a játék, de valószínűleg ugyan azt tudta a béta is. Némelyik erős konfignál beszaggat futás közben, tök mindegy milyen erős vas van alatta. Ez nem mikró szaggatás, konkrétan néha megáll a videók alapján. A tesztek szerint főleg az első procimagot hergeli fel, néha a másodikat, a többi meg félgőzzel sem megy. De ha a béta jól ment, akkor a véglegessel sem lesz gond szerintem, már az eredetivel.
  • Fpocok
    Sokan egy DLCre tippelnek arról az időben, amikor Adam a
    szoliban feküdt napokig
  • krisztajo
    Érdeklődnék hogy a kiszivárgott bétához képest mennyire jól van a teljes játék optimalizálva?
    Ugyanolyan jól megoldottál mit ott vagy itt is elcseszték mint az Arciania-nál?
    Ha az ment a gépen menni fog a teljes is?
    Jó lenne tudni így megvétel előtt.
  • wedge31
    Jó kérdés...
  • Fpocok
    Megfejtették
  • MikX
    Érxekes, mert sok helyen azt irják, hogy a hostile sem számit, csak ne inditsák be a riasztót az őrök, vagy ugye ha kamera lát, akkor az pár mp után automatikusan riaszt.
    De biztos ami biztos, én nem hagyok esélyt semmire. Vicces, hogy egyik helyen egy turret mindenhogy meglátott kicsit, addig szorakoztam ott, hogy oldjam meg, hogy mögé jutottam egy szellözön, és körbedobozoltam, nautána már nem látott sehogy. Muszáj volt, mert foxiest és pacific mellett hajtok a doctorate-re is, és ott volt egy ominozus e book, ahova csak a turret elött eljutva lehetett jutni.
  • MikX
    Most nemrég jutottam el oda 2. Végigjátszásban, hardon kb 10mp volt, kapott 4 távirányitású bobmát, és ennyi... Nem nehéz egyiksem végülis, csak mindig kell lenni nálad 4-5 ilyen bomba, dermal armor lehetöleg, 2. Bossnál meg elektromosság ellen védö armor upgrade nemárt.
  • Malakai
    Ha az alapján nézem, hogy Ghost-ot beadja küldetés után, akkor a tárgydobálás nem tesz ellene, hacsaknem Hostile-ba kerülnek miatta persze.
  • wedge31
  • Ironman2
    Javitsd ki légyszi a bannerban az OFF linkjét.Megnyitottam ujra.Köszi:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1314724586
  • MerlinW
    Foxiest of the Hounds/Ghost:THIS STARTS FROM BEGINNING OF GAME
    a. Do not allow enemies to go to HOSTILE status,

b. Do not trigger an alarm from: Failing Hack, body in camera, not moving from camera.
    c. suspicious for cameras and Alterted for People are OK, Not sure about Turrets.
    d. Possible that object-related sounds count against Ghost, such as turrets being dropped/boxes being thrown. On another note, drawing enemies to a specific point with silenced weapon fire (Tranq, dart, silenced weapons), does not count against Ghost.

e. DO NOT RELY ON SMOOTH OPERATOR for CONFIRMATION, not always available as a reward but you will have the achievement none the less if you

f. There is one point in the game where you get Hostile status by design when coming out of a cutscene - it most likely does NOT count against FOTH/Ghost?Smooth Operator.
    follow the guide lines.

g. Destroying the huge bots doesn't seem to count against Ghost/SO either (if you do it with EMP grenades), tested on the FEMA facility map (with everybody knocked out, and only the bot left - destroyed with an EMP). "Hostile" is their default behavior when being destroyed. And from what I've read on the forums, it's the same for the 2 huge bots at the extraction point of the TYM tower.
    Boss fights do not count.
  • wedge31
    okM8-+Ds4Dui?lMh$Mzvm14SBqe7;G.l6=u74b?mkh-45Ki60d+98XBpCku7 - pedig olyan egyszerű...
  • Fpocok
    Senki nem tudja, mi a kód

• Fpocok
    Hmm... ezt csak most látom. Szomorú vagyok :S
  • wedge31
    Nézz körül jobban a #1434 meg törlöm mert spoiler.