Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na végül másik irányból megközelítve a dolgot kinyírtam a katonákat csak lőszerem nagyon kevés van az a baj.
Van ott egy mászkáló robot is, de azt nem tudom ártalmatlanná tenni mert egy képesség kéne hozzá pont.
Én most tartok a zsoldosok tanyáján ott kilehet nyírni mindenkit?
coolpet
Mert az egy teljesen kulon kieg volt, ami az alapjatekbeli szakadast hivatott kitolteni es fuggetlenul az alapjatektol futtathato.
A DC-ben egybegyurtak, de megmaradt a majdnem 0-rol fejlodj. Egyebkent ott a cuccodnal egy tasakban van par praxis kit es ha ugyesen osztod el a cuccokra akkor eleg jol fel lehet huzni 😊

Battletag: coolpet#2467

A missing linknél ahol vissza lehet szerezni a felszerelésem, és a pontjaimat miért van hogy jóval kevesebb praxis pontot kapok?
Így nem tudom használni se a feltörést, se a láthatatlanságot, se a tárgyak emelését, mivel hogy azt a keveset amot kaptam elszórtam másra..
SötétBarom
Az normális, ha a Panchea-n senki nem támad meg, csak körbeállnak és kiabálnak? Abból gondolom, hogy bug, hogy gecisok gázgránátot meg ammot találtam mindenfelé.. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Az kemény, akkor kezdhetem teljesen elölről...
Az elején tényleg sokat nézelődtem, próbáltam megoldani a tolvajos részt, de gondolom azt csak később lehet befejezni, ha egyáltalán be lehet, a googleban keresgéltem, és senki sem tudta rá a választ...
coolpet
Steamen akcios a Directors CUT!

Malakai
Valószínűleg még mielőtt kiszálltál a küldetésre túl sokat "nézelődtél" a Sarif épületben, figyelmeztetnek, hogy sietni kell. Ha elkéstél, akkor elméletileg mondják is olyankor, hogy valami szörnyűség történt. Ha ez volt, akkor a túszok meghaltak mielőtt a küldetést elkezdted.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az első küldetésnél /fejezetnél azt hogy lehet megoldani hogy a túszok ne haljanak meg?
Az pálya végénél jöttem rá hogy lettek volna túszok is, emiatt visszamentettem, megtaláltam a túszokat, de már halottak voltak..
Visszatöltöttem egy még korábbi mentést, de akkor is halottak voltak, pedig nem vett észre senki..
Papa01
Az nem rossz! 😊 Nekem a 60h az első végigjátszásból van. 😊 Sajnos nem minden teljesítményt értem el a Steam-ben, mert néhányról nem is tudom mi a teljesítés feltétele, mert nincs odaírva semmi... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

coolpet
Viszont nem ez viszi a primet 😊
FC3: 346h
Skyrim: 185h
Killing floor 110h

coolpet
Alapjatek: 110h
Missing Link: 16.3h
Directors CUT: 74h

Persze ez nem 1 vegigjatszast tartalmaz 😊

Papa01
Sziasztok!

Végigvittem ezt a nagyszerű játékot, és meg kell mondjam, bekerült a legjobbak közé a listámon! Köszönet még egyszer a fordításért is! 😊
60 óra lett a játékidőm. Nálatok ez mennyi? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszönöm szépen a tippeket! 😊

coolpet
Meglehet, sot meg GHOST-ot is meg lehet csinalni ugy hogy megmented.

En vagy 70-edszerre tudtam osszehozni Give Me DEUS EX modban.

1 dologra kell nagyon figyelni, hogy a BOXGUARD amikor felrobban, akkor ne legyen a kozeleben ember.

Meg kell 1-2 energy cell es maxos energy bar, valamint a lathatatlansag.

wedge31
Persze, hogy lehet söt kill nélkül is megtudod csinálni egyébbként nem lenne no kill-es acsi ha nem lehetne, csak ügyeskedni kell egy kicsit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Papa01
Ez a játék hatalmas, nagyon tetszik! 😊 A játékmenettel kapcsolatban lenne azonban egy kérdésem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Malik-ot meg lehet menteni miután lelőttek a helikopterrel minket? Eddig gyilkolás nélkül játszottam, de a csajt úgy sem tudom megmenteni, ha átmegyek Rambóba... 😄

wedge31
Nekem spec nagyon bejön ez a látványvilág és inkább gold szint mondanék, de ez már csak szemantika.

A kért szín
Utoljára szerkesztette: kasa85, 2015.09.15. 21:02:22
jarlaxxe
Kevés vizet iszol ha neked ilyen szinü...

Valaki tud ajánlani egy modot a director cut-hoz,ami kiveszi a vizelet sárgát a grafikából?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Solid Snake
<#pias>
wedge31
Tölthetö a DC forditása, köszönet érte.

Link.

wedge31
Steamen már csak a DC elérhető, ahhoz nem jó ez a forditás / ezért várok még én is /

genndy
Steames a játék, automatikusan frissül. Ja hogy neked nem olyan van... szopacs. Akcióban fillérekért dobálják már, vedd meg.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Köszi szépen a honosítást csak az a bajom hogy a megadott verzió számú patch-et nem találom sehol ahonnan le is tudnám tölteni. Illetve egy helyet találtam de onnan nem engedi letölteni vírus miatt. Esetleg ha valaki lenne olyan kedves betenni egy linket a 1.4.651.0 számú játékverzióhoz azt nagyon megköszönném.

Előre is köszönöm a segítséget.
Mert gondolod, hogy rohangálok végig a fél városon hogy eladjak pisztolyokat egyesével, majd pénzt fogok csalni? 😄 Akkor mi a játék?
Az inventory korlátot mindig az első hogy kilövöm, az engem nem szórakoztat. Mondjuk ennél a játéknál csak enyhítettem valamelyest, de muszáj volt, mert röhej hogy az ajándék fegyverekkel gyakorlatilag két töltényt felvéve már tele volt az inventory. Mi ez már mi ez már... 😄 De most is ott vagyok, mintha inventory korlát lenne, hiszen egyesével kell rohangálni fegyvereket eladni, mert a játék ilyet nem tud... Csak tudnám mi történik a fegyverrel amikor felveszem, a töltényt kiszedem, aztán a fegyver köddé válik?
genndy
Nem lehet, mert úgyis baromi kicsi az inventory. Hacsak nem készült hozzá mod. Vagy csalj be magadnak pénzt ha annyira kell.

De jó hogy már nincs kereső... a lényeget vették ki ezzel. Szóval ha fegyvert akarok felvenni a földről úgy, hogy olyan már van nálam, akkor csak a töltényt veszi fel, a fegyver meg eltűnik. Ez azért gáz, mert a fegyvert jó áron el lehet adni. Szóval lehetséges valahogy úgy felvenni a fegyvert, hogy vegye fel akkor is, ha már van nálam olyan fegyver?

A fordítást meg köszönöm, egész igényesnek tűnik 😊
Utoljára szerkesztette: totya4, 2015.08.31. 15:51:55
Papa01
Köszönöm szépen a fordítók munkáját! 😊

wedge31
Majd ha kész lesz a Director’s Cut-hoz is.

grebber
Végre lehet játszani a game-el. Már csak gép kell hozzá azt lehet csapatni.

Magyarítás

Next PC upgrade: 2022

Papa01
Ok, köszi! 😊

genndy
Fogalmam sincs hogy halad vele, ha rákérdeznek mindig azt mondja hogy csinálja, de lassan halad. Megjelenési időpont nincs. Magyarítás topikban keress vissza, nemrég is volt szó róla.

Papa01
Ez nagyon jó hír. 😊 Nem tudod, idén megjelenhet? Régebben volt egy weboldal is amin lehetett látni, hogy halad a munkával, de sajnos az már nem elérhető.. 😞

genndy
Steve Q csinálja, lassan halad de csinálja. Ha a rendeshez+DLC kész, akkor megcsinálja a DC-hez is.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.04.09. 20:01:42

Papa01
Értem, köszi a választ. 😊

wedge31
Tudtommal a Director cut verzióhoz nem készül forditás a vanilla alapjátékhoz talán csinálja valaki de, hogy mikor lesz kész vele, vagy egyáltalán kész lesz e valaha azt nem tudni.

Papa01
Sziasztok!

Valakinek van infója a honosítással kapcsolatban?
Köszi a válaszokat! 😊

Papa

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

coolpet
Jon valamikor 3. resz? Marmint HRML utanni uj resz 😊

Deus Ex: Fallen Angel

by James Swallow
Sirch
Nem fog tetszeni a válasz.... 😄
Vannak rejtett achievementek, amiket álltalában spoiler-gyanú miatt nem jelenítenek meg, amíg meg nem csinálod. Ha steamen átkapcsolsz globális összehasonlításra, akkor látni fogod, melyek hiányoznak még.

Egyébként meg gratula a Foxihoz!

coolpet
Vegigtoltam megegyszer, es meglett a foxi is. Szoval minden megvan 😄

A steam azt jelzi, hogy 59-bol 53-at csinaltam meg, 90%, de kozben egy szurke sincs mar kozte.
Ez hogy is van?

coolpet
Hat a mesterlovesz nem szurhatott ki, mert cloakban mentem vegig a bal oldalon, arra meg nem figyel amugy sem, csatornaban fel bombaert, vissza, majd a mesterloveszhez es ott van egy vent shaft picit alatta, ott be lehet jutni.

Ugy tudom a Foxi-t nem befolyasolja a tower es a kamera, de abbol is max suspicious volt.

A mesterlovesz pedig nem tud beriasztani, mert nem jon le a tetorol, es nincs neki alarm panel.

grebber
Ja. Készül....

Next PC upgrade: 2022

Hexex86
Üdv!A Magyar lokalizációrol tudni valamit?

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Sirch
Ez az, ami sose fog kiderülni.

Ami nálam kritikus pont szokott lenni, az a kikötő, ahova a bombát viszed az irodába. Ott a mesterlövészek a tetőn úgy szúrnak ki mindent (téged is, vagy az utánad maradt hullákat), hogy még csak utólag se veszed észre, hogy buktad a Foxit.

A legutolsó helyszínen az őrülteknél már nem számít a lopakodás, azok nem riasztanak, de a kamerákra és az automata ágyúkra ugyanúgy figyelni kell.

Egyébként meg így is szép munka volt!
Utoljára szerkesztette: Sirch, 2014.10.14. 09:52:35

coolpet
Sracok, csak a Foxi archi maradt meg, de nem tudom miert nem kaptam meg.

Minden palya vegen megkaptam a Smooth operatort, ahol meglehet.2 embert kabitottam el, az egyiket a FEMA-ban ahol 2-en allnak az ajto elott az etkezoes oltozo mellett, es a Burke irodaja elott szaladgalo ipset, de azt bevittem az irodaba. Na meg a 3as hangarban levo 5+Burke kombot.

A vegen az oroltek is tuleltek csak meglattak, de fekudtek is.

Megsem kaptam meg a Foxit. ujrakezdeni kb 17-edszer meg mar nincs kedvem.

Ez valami bug?

coolpet
NEM NEM NEM NEM NEM!!!!

Nem olteem meg senkit amellett hogy probaltam az xp-t maximalizalni

4 archi maradt a vegere, a doctorate, taion AD, pacifist es foxiest of the hounds, pedig nem volt riasztas, es nem halt meg senki sem... a Bossokon kivul