2597
-
#2557 Az a szobaban a falakon atugralo lathatatlan majom? :)
Egyszeru leszedni. Futkosol korbe lenn es kozben aknakat helyezel el. meg mondjuk van egy revolvered maxra upgradelve robbano toltenyekkel. Give Me Deus Ex fokozaton sem tart tovabb 2-3 percnel :) -
JonasSandor #2556 Amikor a zsoldosok táborából jönnénk kifelé. -
#2555 inventoryban kivalasztod/lehuzod gyorsgombra a granatot majd G-vel gobod el.
Melyik foellenseg dobalozik bombaval? En nem emlexem ilyenre. -
JonasSandor #2554 A g-vel kellett csak egy főellenfelet kellett kinyírni azt folyton rám dobálta azt a kibaszott bombáját, aztán mindig megölt a rohadék.
Megláttam hogy fel lehet menni egy létrán aztán kitudtam cselezni, elég sok kellett belé mire megdöglött. -
#2553 Általában kézzel -
JonasSandor #2552 Gránátot mivel dobjuk el? -
JonasSandor #2551 Úristen szerintem normálon nyomom mert kihívást szeretnék magyarul így van -
#2550 Hat lehet 2 raketa nem lesz eleg attol fugg milyen fokozaton jatszasz.
Egyebkent mondom EMP granat es bumm.
A Pacifistet meg nem lehetetlen megcsinalni, csak nem kell megolni senkit :)
Na a Ghostot es az egesz jatekra vonatkozo nemtudom mi a neve archit aminek az a lenyege hogy az egesz jatekban egyszer sem lattak meg, na azt nehez :) -
JonasSandor #2549 Ja értem nem is akarok arra hajtani mivel azt lehetetlen megcsinálni.
Van 2 töltényű rakéta a dobozon azt akkor felveszem addig elhajítok mindent azt lelövöm. -
#2548 Mindenkit ki lehet nyirni attol fuggoen mit akarsz.
Ha a Pacifist archire hajtasz akkor senkit nem olhetsz meg a jatek folyaman.
A robot artalmatlanitasahoz meg nem szukseges skill pont, EMP granattol elszall :)
De egyebkent a FEMA facility-ben tobb BOX guard is van es akar raketavetovel is elintezheto. -
JonasSandor #2547 Na végül másik irányból megközelítve a dolgot kinyírtam a katonákat csak lőszerem nagyon kevés van az a baj.
Van ott egy mászkáló robot is, de azt nem tudom ártalmatlanná tenni mert egy képesség kéne hozzá pont. -
JonasSandor #2546 Én most tartok a zsoldosok tanyáján ott kilehet nyírni mindenkit? -
#2545 Mert az egy teljesen kulon kieg volt, ami az alapjatekbeli szakadast hivatott kitolteni es fuggetlenul az alapjatektol futtathato.
A DC-ben egybegyurtak, de megmaradt a majdnem 0-rol fejlodj. Egyebkent ott a cuccodnal egy tasakban van par praxis kit es ha ugyesen osztod el a cuccokra akkor eleg jol fel lehet huzni :) -
Anonymusxx #2544 A missing linknél ahol vissza lehet szerezni a felszerelésem, és a pontjaimat miért van hogy jóval kevesebb praxis pontot kapok?
Így nem tudom használni se a feltörést, se a láthatatlanságot, se a tárgyak emelését, mivel hogy azt a keveset amot kaptam elszórtam másra..
-
#2543 Az normális, ha a Panchea-n senki nem támad meg, csak körbeállnak és kiabálnak? Abból gondolom, hogy bug, hogy gecisok gázgránátot meg ammot találtam mindenfelé.. :D -
Anonymusxx #2542 Az kemény, akkor kezdhetem teljesen elölről...
Az elején tényleg sokat nézelődtem, próbáltam megoldani a tolvajos részt, de gondolom azt csak később lehet befejezni, ha egyáltalán be lehet, a googleban keresgéltem, és senki sem tudta rá a választ... -
#2541 Steamen akcios a Directors CUT! -
#2540 Valószínűleg még mielőtt kiszálltál a küldetésre túl sokat "nézelődtél" a Sarif épületben, figyelmeztetnek, hogy sietni kell. Ha elkéstél, akkor elméletileg mondják is olyankor, hogy valami szörnyűség történt. Ha ez volt, akkor a túszok meghaltak mielőtt a küldetést elkezdted. -
Anonymusxx #2539 Az első küldetésnél /fejezetnél azt hogy lehet megoldani hogy a túszok ne haljanak meg?
Az pálya végénél jöttem rá hogy lettek volna túszok is, emiatt visszamentettem, megtaláltam a túszokat, de már halottak voltak..
Visszatöltöttem egy még korábbi mentést, de akkor is halottak voltak, pedig nem vett észre senki..
-
#2538 Az nem rossz! :) Nekem a 60h az első végigjátszásból van. :) Sajnos nem minden teljesítményt értem el a Steam-ben, mert néhányról nem is tudom mi a teljesítés feltétele, mert nincs odaírva semmi... :) -
#2537 Viszont nem ez viszi a primet :)
FC3: 346h
Skyrim: 185h
Killing floor 110h
-
#2536 Alapjatek: 110h
Missing Link: 16.3h
Directors CUT: 74h
Persze ez nem 1 vegigjatszast tartalmaz :) -
#2535 Sziasztok!
Végigvittem ezt a nagyszerű játékot, és meg kell mondjam, bekerült a legjobbak közé a listámon! Köszönet még egyszer a fordításért is! :)
60 óra lett a játékidőm. Nálatok ez mennyi? :) -
#2534 Köszönöm szépen a tippeket! :) -
#2533 Meglehet, sot meg GHOST-ot is meg lehet csinalni ugy hogy megmented.
En vagy 70-edszerre tudtam osszehozni Give Me DEUS EX modban.
1 dologra kell nagyon figyelni, hogy a BOXGUARD amikor felrobban, akkor ne legyen a kozeleben ember.
Meg kell 1-2 energy cell es maxos energy bar, valamint a lathatatlansag.
-
#2532 Persze, hogy lehet söt kill nélkül is megtudod csinálni egyébbként nem lenne no kill-es acsi ha nem lehetne, csak ügyeskedni kell egy kicsit. -
#2531 Ez a játék hatalmas, nagyon tetszik! :) A játékmenettel kapcsolatban lenne azonban egy kérdésem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Malik-ot meg lehet menteni miután lelőttek a helikopterrel minket? Eddig gyilkolás nélkül játszottam, de a csajt úgy sem tudom megmenteni, ha átmegyek Rambóba... :D -
#2530 Nekem spec nagyon bejön ez a látványvilág és inkább gold szint mondanék, de ez már csak szemantika. -
kasa85 #2529 A kért szín
Utoljára szerkesztette: kasa85, 2015.09.15. 21:02:22 -
#2528 Kevés vizet iszol ha neked ilyen szinü... -
mans #2527 Valaki tud ajánlani egy modot a director cut-hoz,ami kiveszi a vizelet sárgát a grafikából? -
#2526 -
#2525 Tölthetö a DC forditása, köszönet érte.
Link. -
#2524 Steamen már csak a DC elérhető, ahhoz nem jó ez a forditás / ezért várok még én is / -
#2523 Steames a játék, automatikusan frissül. Ja hogy neked nem olyan van... szopacs. Akcióban fillérekért dobálják már, vedd meg. -
kopaszeger #2522 Köszi szépen a honosítást csak az a bajom hogy a megadott verzió számú patch-et nem találom sehol ahonnan le is tudnám tölteni. Illetve egy helyet találtam de onnan nem engedi letölteni vírus miatt. Esetleg ha valaki lenne olyan kedves betenni egy linket a 1.4.651.0 számú játékverzióhoz azt nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm a segítséget. -
totya4 #2521 Mert gondolod, hogy rohangálok végig a fél városon hogy eladjak pisztolyokat egyesével, majd pénzt fogok csalni? :D Akkor mi a játék?
Az inventory korlátot mindig az első hogy kilövöm, az engem nem szórakoztat. Mondjuk ennél a játéknál csak enyhítettem valamelyest, de muszáj volt, mert röhej hogy az ajándék fegyverekkel gyakorlatilag két töltényt felvéve már tele volt az inventory. Mi ez már mi ez már... :D De most is ott vagyok, mintha inventory korlát lenne, hiszen egyesével kell rohangálni fegyvereket eladni, mert a játék ilyet nem tud... Csak tudnám mi történik a fegyverrel amikor felveszem, a töltényt kiszedem, aztán a fegyver köddé válik? -
#2520 Nem lehet, mert úgyis baromi kicsi az inventory. Hacsak nem készült hozzá mod. Vagy csalj be magadnak pénzt ha annyira kell. -
totya4 #2519 De jó hogy már nincs kereső... a lényeget vették ki ezzel. Szóval ha fegyvert akarok felvenni a földről úgy, hogy olyan már van nálam, akkor csak a töltényt veszi fel, a fegyver meg eltűnik. Ez azért gáz, mert a fegyvert jó áron el lehet adni. Szóval lehetséges valahogy úgy felvenni a fegyvert, hogy vegye fel akkor is, ha már van nálam olyan fegyver?
A fordítást meg köszönöm, egész igényesnek tűnik :)
Utoljára szerkesztette: totya4, 2015.08.31. 15:51:55 -
#2518 Köszönöm szépen a fordítók munkáját! :)