Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ott egy mászkáló robot is, de azt nem tudom ártalmatlanná tenni mert egy képesség kéne hozzá pont.
A DC-ben egybegyurtak, de megmaradt a majdnem 0-rol fejlodj. Egyebkent ott a cuccodnal egy tasakban van par praxis kit es ha ugyesen osztod el a cuccokra akkor eleg jol fel lehet huzni 😊
Battletag: coolpet#2467
Így nem tudom használni se a feltörést, se a láthatatlanságot, se a tárgyak emelését, mivel hogy azt a keveset amot kaptam elszórtam másra..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az elején tényleg sokat nézelődtem, próbáltam megoldani a tolvajos részt, de gondolom azt csak később lehet befejezni, ha egyáltalán be lehet, a googleban keresgéltem, és senki sem tudta rá a választ...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az pálya végénél jöttem rá hogy lettek volna túszok is, emiatt visszamentettem, megtaláltam a túszokat, de már halottak voltak..
Visszatöltöttem egy még korábbi mentést, de akkor is halottak voltak, pedig nem vett észre senki..
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
FC3: 346h
Skyrim: 185h
Killing floor 110h
Missing Link: 16.3h
Directors CUT: 74h
Persze ez nem 1 vegigjatszast tartalmaz 😊
Végigvittem ezt a nagyszerű játékot, és meg kell mondjam, bekerült a legjobbak közé a listámon! Köszönet még egyszer a fordításért is! 😊
60 óra lett a játékidőm. Nálatok ez mennyi? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
En vagy 70-edszerre tudtam osszehozni Give Me DEUS EX modban.
1 dologra kell nagyon figyelni, hogy a BOXGUARD amikor felrobban, akkor ne legyen a kozeleben ember.
Meg kell 1-2 energy cell es maxos energy bar, valamint a lathatatlansag.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Előre is köszönöm a segítséget.
Az inventory korlátot mindig az első hogy kilövöm, az engem nem szórakoztat. Mondjuk ennél a játéknál csak enyhítettem valamelyest, de muszáj volt, mert röhej hogy az ajándék fegyverekkel gyakorlatilag két töltényt felvéve már tele volt az inventory. Mi ez már mi ez már... 😄 De most is ott vagyok, mintha inventory korlát lenne, hiszen egyesével kell rohangálni fegyvereket eladni, mert a játék ilyet nem tud... Csak tudnám mi történik a fegyverrel amikor felveszem, a töltényt kiszedem, aztán a fegyver köddé válik?
A fordítást meg köszönöm, egész igényesnek tűnik 😊
Utoljára szerkesztette: totya4, 2015.08.31. 15:51:55
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.04.09. 20:01:42
Valakinek van infója a honosítással kapcsolatban?
Köszi a válaszokat! 😊
Papa
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Vannak rejtett achievementek, amiket álltalában spoiler-gyanú miatt nem jelenítenek meg, amíg meg nem csinálod. Ha steamen átkapcsolsz globális összehasonlításra, akkor látni fogod, melyek hiányoznak még.
Egyébként meg gratula a Foxihoz!
A steam azt jelzi, hogy 59-bol 53-at csinaltam meg, 90%, de kozben egy szurke sincs mar kozte.
Ez hogy is van?
Ugy tudom a Foxi-t nem befolyasolja a tower es a kamera, de abbol is max suspicious volt.
A mesterlovesz pedig nem tud beriasztani, mert nem jon le a tetorol, es nincs neki alarm panel.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Ami nálam kritikus pont szokott lenni, az a kikötő, ahova a bombát viszed az irodába. Ott a mesterlövészek a tetőn úgy szúrnak ki mindent (téged is, vagy az utánad maradt hullákat), hogy még csak utólag se veszed észre, hogy buktad a Foxit.
A legutolsó helyszínen az őrülteknél már nem számít a lopakodás, azok nem riasztanak, de a kamerákra és az automata ágyúkra ugyanúgy figyelni kell.
Egyébként meg így is szép munka volt!
Utoljára szerkesztette: Sirch, 2014.10.14. 09:52:35
Minden palya vegen megkaptam a Smooth operatort, ahol meglehet.2 embert kabitottam el, az egyiket a FEMA-ban ahol 2-en allnak az ajto elott az etkezoes oltozo mellett, es a Burke irodaja elott szaladgalo ipset, de azt bevittem az irodaba. Na meg a 3as hangarban levo 5+Burke kombot.
A vegen az oroltek is tuleltek csak meglattak, de fekudtek is.
Megsem kaptam meg a Foxit. ujrakezdeni kb 17-edszer meg mar nincs kedvem.
Ez valami bug?