2597
banner
  • Richardix
    Te vagy esélytelen, még álcázva is könnyű észrevenni, de amúgy meg 2 dolgot szokott csinálni:
    1. A veled szembe lévő sarokban gubbaszt
    vagy...
    2. Belülről odalopózik a te oldalodon lévő falhoz, és átugrik hozzád.

Ezen felül néha dobál gránátokat.
    Annyi az egész, hogy nem rambo módjára kéne őt küldeni hanem gránáttal bebénítod (ilyenkor a cloak is lemegy amúgy) és utána tolod lézerágyúval.
  • JethroHUN
    Szerintem mind, mert dobott rám egy concussion gránátot és bevakultam, pedig ki volt fejlesztve a védelem ellene.
  • Richardix
    Lopakodós karival kinyírtam, a "szobrok" alapzatán am vannak fiókok amik tele vannak lőszerrel meg fegyóval. Mellesleg, annál a bossfightnál MINDEN augment kinyiffan, vagy az olyanok mint páncélzat, célzás stabilizátor, stb müködnek?

Jah, és csak szólok: Nem az az utolsó bossfight.

Én gáz és EMP gránátokkal dobáltam, plusz toltam neki a lézerágyúval (ottvan valahol egy), seperc alatt kidőlt.
  • JethroHUN
    Nekem sem volt nehéz, eddig egyik se. maximum 3madjára sikerült. De mégis hogy nyírjam ki? ha nem látom... se rakéta nincs pedig arra lehet rakni hőkövetést -.-" Laser Riflém van 2600nyi töltéssel + még rengeteg gránát, minden fajtából. DE smart vision nélkül h lássam ha álcázva van? esélytelen az egész.
  • Inquisitor
    Lentebb írta valaki, hogy jön vasárnap DLC, csak nem arra utal?
  • cornellred
    sziasztok! az után érdeklődöm hogy ha az antennás küldi után elmegyek ditroitból, akkor oda visszatér e még a játék
  • SZEG007
    az a boss 4 gl-töl kifekszik nemtudom mi olyan eszement nehéz fedezékböl ráküldeni. Igazándibol nekem egyik boss se volt nehéz, már az elsöt is 3 rakétával megküldtem azt feküdt.
  • JethroHUN
    Elértem a játék végére, az utolsó boss jön, azaz csak jönne, ha a készítők nem az utolsó szarházi szemetek lettek volna. Most legszívesebben vissza vinném a boltba ezt a gamet. Ki adok érte több mit 10k-t és még végig sem tudom játszani?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Voltak azok a "rosszul létek" mint ha EMP eltalál, reboot stb... mikor másodjára vagyunk Heng Shaban, akkor össze is esik, Adam, és jön is mindjárt az üzenet Pritchardtól... h a bio chip hibás, HA úgy gondolom akkor menjek cseréltessem ki a LIMB clinicnél. NA EZ AZ a pont ami eldönti h végig lehet-e vinni a gamet vagy sem. Mert annyi az összes fejlesztésednek, és a teljes HUDnak, se a smart vision, se a cloak se semmi nem fog működni. Szóval verjem be a legerősebb bosst, úgy h közben láthatatlan, GL-el lő, én meg nem látok semmit csak vibráló reboot és failure feliratokat a képernyőn. Give me Deus ex szinte kezdtem, idáig nem volt gond, de most a easyn sem megy....
  • Avenger
    <!--XB3PK2S6L2S1B3# #II QB6 #63A2Q--> található a 13311tower.com forrásának az alján.

A 13311tower.com alapján átalakítva "congratulations see you on sunday" üzenet jön ki. Szóval itt a vége vasárnap lesz valami :)
  • Magh
    Ez érdekes, Pacifist megvan, de a Foxiest of the Hounds nem, pedig hostile sosem voltam, riasztásra sem emlékszem. Valahol benézhettem :S
  • MerlinW
    Intkeys-en most írta nekem egy admin, hogy ezen a hétvégén jön egy DLC.
  • Fpocok
    "The background image on http://www.13311tower.com has GPS coordinates in its header. If you use Google maps to locate the coordinates, they lead to Ayers Rock.

Ayers Rock is also known as "Uluru".

The Morse code is "11m13clinic".

Using "uluru" / "11m13clinic" as the L/P when clicking on the illuminati all seeing eye in at 13311tower.com yields this image."
  • MerlinW
    “And yes, we started to work on DLC. That will be an extention of Deus Ex: Human Revolution. Me and [Jean-Francois] Dugas, the game director, we started to work on that.”
  • Inquisitor
    Több napi próbálkozás után gondoltam is elolvasom a lapon mit írnak és tényleg! :D
    De hozzá tartozik, hogy nem aktív steam felhasználóként mire megtaláltam hol a rákban van a 100 menüpontból az az aktiválás ...
  • wedge31
    Rá volt írva a papira hogyan kell aktiválni öket...
  • Inquisitor
    Ennél furább, hogy az extra fegyverek és küldetést miért nem DLC-ben oldották meg. Mire rájöttem, hogy kell aktiválni őket ... ehhh.
  • Fpocok
    Mondjuk két DLC már van, majd azok is megvehetik, akik az alapot vették meg.
  • Renegade
    kicsit off

ami esetemben érvként szolgál az ME2 mellett mint jó példa, hogy a játékba benne volt sok szöveg, videó amihez a DLC majdhogynem csak a grafikát tette mellé (tehát az eredeti projekt része volt, csak gondolom a határidő beleszolt). Nem vitatom, hogy az Overlord, Arrival megérte az árát, de érzetre nálam savanyú a szőlő, hiszen a játék részének kellett volna lennie. Persze fellehet hozni, hogy régen az ilyet kiegnek, küldetés lemeznek hívták, szóval megértem az általad képviselt álláspontot is.

szvsz sokan azért szerzik be a story dlc-ket így vagy úgy mert ott a "kell" érzés amire tudatosan épít a kiadó.

Én ebben csak a profit hajkurászást látom :-(
  • MerlinW
    Valami tuti lesz, mert Steam-en van külön DLC szekciója a játéknak, azt pedig csak akkor kapják a játékok, ha a fejlesztők külön kérik a Valve-tól.
  • Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A külső falon vannak szekrények, fegyverekkel meg lőszerekkel. Illetve a robot csaj is beszélt valami áramos cuccról, azt nem tudom mi, mert sikerült megölni anélkül is
  • Santata
    Valaki tud tippet adni a Mercenary Leader boss ellen (aki a gépteremben van). Nem igen használtam kábítófegyveren kívül mást (bár hordok magamnál), de nem igen tudom hogy győzhetném le.
  • wedge31
    Mint írtam egyszerű a szitú aki sokalja az árát nem veszi meg nem kötelezö a vásárlás.

A ME2-öt nem tartom jó példának mert az nem 75%-ban volt kész hanem 100%-ban / az más kérdés, hogy a storyja egy hatalmas nagy nulla volt szerintem / és nagyon jó tartalmas dlc-k is jelentek meg hozzá.
  • Renegade
    alapjában véve én sem szeretem, ha valaki a warez mellett érvel, a vásárlás helyett, viszont a DLC-kkel nem sikerült megbarátkoznom.

Valaki itt fel is hozta az ME2-őt, mint ami szerintem a pofátlanság ne továbbja volt.

75%-ban kész játékot kihozni teljes áron, igazi win/win szitú a gyártó és kiadó számára, a fogyasztó, meg mint általában pont le van szarva.

DLC-k terén ami számomra érthetetlen, de elfogadható, az a plusz tartalom vásárlása ("egyedi" ruci, paci, fegyver). Na de patchért pénzt kérni az necces. :-)

Bár az élet egyébb területén is ez a tendencia:

élelmiszer + drog ipar: a tejföl is 250 ml-ről indult, hol tart most 150 ml-nél? :-)
  • Skynet
    Szánalmas...De van üzleti érzékük mivel a tizenéves debil amcsilövöldét előnyben részesítő célközönség persze venni fogja mint a cukrot..:)
  • Fpocok
    Amúgy tudtok valamit dx dlcről? Csak mert én azt hallottam, hogy nem nagyon lesz, mert akik fejlesztették, már más játékot csinálnak.
  • Fpocok
    Gears of War még ki sem jött, de már van 4 dlc, amit meg lehet venni a teljes játék árának feléért.
  • vzajcev
    "nem tudom meggyőzni, hogy ingyér adja az infókat" Vágd pofon, és már köpi is az infókat
  • MerlinW
    Nem tudhatjuk milyen DLC-k lesznek. Borderlands, DA:O (kettő kivételével) DLC-k pl. abszolút megérték az árukat, de némelyik ME2 DLC is.
  • Prince23
    A social skill csak a fontosabb, főküldetésbeli karakterekre érvényes?

Letitiát nem tudom meggyőzni, hogy ingyér adja az infókat ki, be sem jön az Alpha beta omega opció...:S
  • Skynet
    Mi a nagyobb tolvajlás,egy játékot 70%-osan kiadni majd 2-3000 ft-os dlc-kel kiegészíteni,vagy csak a játékot eredetiben megvenni és ezeket a kb 500ft-ot sem érő dlc-ket letolni?:)
    A kiegészítő lemezekért régen rendre fizettem mert a tartalmuk elegendő volt és megérte az árat..Ezek a DLC-nek nevezett szemetek 10ből jó ha 1 esetben érik az árukat.

MerlinW: Erre pedig jó a crack.:)
  • MerlinW
    Feltéve, ha nem Steam-es a játék:)
  • wedge31
    Erre inkább nem mondok semmit, elég velös a véleményem a tolvajokról...
  • Skynet
    Inkább egybecsomag vagy virágbolti dlc.:)
    A virágbolti DLC-k jó tulajdonsága hogy tökéletesen és problémamentesen működik az eredeti játékokkal :)
  • Inquisitor
    És van aki megvárja az egybecsomagot :D
  • Inquisitor
    Meggyőztek a többiek, hogy azoknak akik nem tudnak angolul (meg gondolom más nyelvet se nagyon, mert lenne fogadásom, hogy pl. franciául is találnék tök jó infókat), nincs is semmi baj, de úgy tukmálják az összes fórumon, mint ha kötelező lenne, aztán amikor nagy lelkesen megnyitom, nincs rajta semmi még :(
  • wedge31
    Ez a jó benne aki akarja megveszi akit meg nem az kihagyja.
  • Sir Quno Jedi
    Node minek magyar wiki egy angol nyelvű játékhoz, amihez rakat wikis info van angolul eleve?!?!?
  • Skynet
    Énse de ha van valami amiből pénzt nem látnak tőlem azok a DLC-k.:)
    Utálom ezt a mostanában futkározó trendet amikor kiadnak egy kb 75%-os játékot és DLC-vel pótolják teljessé.
    Az eddigi talán leggusztustalanabb ilyen a Mafia 2 volt aminél a játék vége igazi se füle se farka és DLC-kkel pótolgatják...
  • wedge31
    Én nem bánnám.
  • Inquisitor
    Csak engem zavar ennyire, hogy a mindenhol ajánlgatott magyar nyelvű Deus Ex Wiki tök "kopasz", alig van rajta infó? Az angolon meg már tavasz óta vagy 20x több infó volt és azóta csak gyűlik. Nem tudom kevesen dolgoznak rajta vagy későn kezdték, de esetleg lefordíthatnák a nem saját anyagokat, már az is előrébb lenne. vagy nem kéne ajánlgatni amíg nem ér el egy készültségi fokot. Ez így kiábrándító.