Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addigra több lesz az mint 27. rész. 😊
Nyomsz róla pls egy shotot?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem arra céloztam ezzel, hogy FPS-TPS, nem kell bemutatni, mgs széria nagy kedvencem, hanem, hogy a lopakodásos dolog hasonló, a sztori meg nyomokban azért tartalmaz olyan elemeket, amik az MGS4-ben, gondolok itt a csavarokra, rosszfiúk, akik a végén nem is annyira rosszak, vagy mégis...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagyis ezek alapján annyira nagyon nem használhatunk FPS jelzõt rá. 😊.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Arra lennék kíváncsi, ha egy küldit végigvittem, honnan tudom, hogy
megkaptam a lopakodási bónuszt.
Vagy, mi számít eredményes lopakodásnak?
Ha nem indulnak el a riasztók, vagy elég, ha csak egyszer is "ALARMED", ill
"HOSTAIL"-ra vált, és már lõttek is neki.
Köszi elõre is.
Laci.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mellesleg örültem volna, ha van valami összegzõ oldal, ahol megmutatják, hogy végeztem, miket csináltam stb...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Hibának vehetõ az is a fejlesztõk részérõl, hogy nem adták meg hozzá a látásmódot, hogy hogyan kellene látnod a történéseket, mire kellene fõleg fókuszálni, milyen szempontból. A Sarif Industries alkalmazottja vagy, de túl kell lépned a vállalatod által képviselt érdekeken, az ott betöltött (betölteni vélt) szerepeden, látásmódodon, ahhoz hogy igazán kinyithasd a szemed, és láthasd az igazságot, mert a saját házad berkein belül is hazudik neked mindenki, az információk visszatartásával, amelyeket jogos lenne tudnod, mert személyesen érintenek, mellesleg biztonsági fõnök vagy. Bárki bármit mond, rágd meg kétszer, köpd ki, rágd meg újra, és talán rájössz valójában mi is történik, miért is történik, kik miatt történik, kiknek az érdekeit szolgálják a cselekmények, kik kiknek és miért dolgoznak.
A Deus Ex Wikia-n utólag sok-sok cikket elolvastam, szereplõkrõl, vállalatokról, egyebekrõl és tisztultak a részletek, amíg a játékban kissé ködösek voltak, hatalmas segítséget adtak a cikkek a játék világának megélésében, átlátásában. A fejlesztõk odatették a hatalmas történet foszlányait az egyszeri gémer elé, de nem segítettek összerakni, márpedig addig nem érnek sokat ezek a foszlányok, amíg egységet nem alkotnak. Szerintem jól jött volna ebben a játékban egyfajta nyilvántartás rendszer a nyomozás során, személyek terén akár olyasmi hálós megoldással, mint az Assassin's Creed-ben, ahol a megölendõ áldozatokat kapcsolták össze, x egy boss, alatta y,z,q a csatlósa - csak bonyolulabb játék lévén, itt lehetett volna nem csak emberek közötti kapcsolathálót megalkotni, hanem történések, vállalatok, emberek közöttit, akkor tisztább lett volna átlátni az egész történetet. Mellékelni róluk profilokat, tele leírásokkal, a történet haladtával bõvülve - valahogy úgy mint a Witcher 2-ben. Ez hiányzik nagyon a játékból, hogy fejben kell rendezgetni mindent, és szinte semmiféle segítséget nem kapsz a fejlesztõk részérõl. A nyamvadt lementett e-mail-eken, és pda tartalmakon kívül legalábbis, amelyek többsége aztán nullát ér, egy-egy belõlük megtudott ajtókódon, sys login + password kombináción kívül.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Melyik vége? 😄
Mellesleg EMP gránát egy dobásra megöl bármelyik robotot, ahogy én láttam... szóval azt érdemes megtartani mindig.
Én a plazmát és a shoti-t vettem fel extrának a vége felé (inventory nagyságának fejlesztése mellett, addig talán csak egy sávot fejlesztettem rajta), hátha kell majd, de nem volt rá szükség végül, a cloak csodákra képes - és sajnos mellete merülésre is. Így várakoztam itt-ott bújkálva, mert a "csoki" is elfogyott, nem tudtam töltögetni újra egy idõ után menet közben. -.-''
Amúgy végig pisztoly, revolver, automata pisztoly meg néha a sokkoló. Csak a végén ki kellett dobálnom õket, hogy felvehessem a HEAVY fegyvereket...

(Szerintem ez még semmi spoiler, ha szerinted az, akkor töröld, de szerintem maradhat így)
Mindenesetre én így fejeztem be:

Boston Dynamics - Petman
Ez a cég egy robotfejlesztõ, õk írták a szoftvert pl. a Sony Aibo és Qrio robotokhoz. Õk fejlesztették a Big Dog és Little Dog c. prejekteket, és most egy Project Cheetah nevû felderítõ és vadász egységen dolgoznak a hadseregnek, ami 40 mérfölddel tud futni, és fára valamint sziklákra képes felmászni. Szóval gondoltam stílszerû név. 😉
Annak idején volt pár RPG, amivel hónapokig lehetett játszani és még a térkép széleit sem érted el. Ma ez nem divat ...
És nem DLC-re???
Egyébként érdekes beszélgetéseket lehet néha kihallgatni a HQ-n, meg persze máshol is ...
Van Detroit, Montreal, Heng Sha, Panchea meg talán még egy helyszín, de ez biztosan nem 3.
"-kb. mindenhol azt éreztem, hogy az elvileg harcra fejlesztett karakterrel inkább lopakodnék, stealth, silence és cloak nélkül, mert még így is egyszerûbb, reálisabb"
Mintha csak a második, harcosként megkezdett és "egyelõre felfüggesztett" karakteremrõl beszélnél...egy idõ után annyira elõjön - zsigerbõl - hogy ezt a játékot valójában a lopakodás szerelmeseinek tervezték, hogy egy harcos karaktert nem lehet rendesen kibontakoztatni a meglévõ hiányos lehetõségekkel. Mintha tintahalként szeretnél élni egy esõerdõ kellõs közepén.
A többivel is egyetértek. Egyre jobban kezdem megérteni, egyesek, akik mindenképpen lövöldözõs stílust erõltetnének (csak mert azt hiszik a kezükbe nyomnak egy fegyvert, kötelezõ is használni), miért hagyják abba a játékot hamar, és mondják azt hogy ez egy sz4r, irány vissza CoD-ozni, mert az egy "jobb játék". Igen, lövöldözni akarsz akkor az egy lényegesen jobb játék. A Deus Ex lövölde része nagyon megsínylette hogy alapvetõen nem arra, hanem többre tervezték. A következõ résznél remélem nem fognak a fejlesztõk dicsekedni, hogy egy 3 évre tervezett projektet másfél év alatt hoznak össze. Lehet 3 év alatt lehetett volna ez igazán kiforrott, úgy, hogy ne csak egy lopakodós karival legyen igazán fílinges, játszható.
A mai tendenciák alapján sajnos, ha lesz is a játéknak folytatása (ezt nem kétlem), akkor mégjobban sz4rrá fogják az egészet egyszerûsíteni, egy rendesen kidolgozott, bonyolultabb, tartalmasabb, igényesebb rendszer helyett. Miért? Csak mert a nagyobb közönség úgyis lövöldeként játszaná a játékot, amely megközelítésben ez a rész sok-sok visszajelzés szerint nem hogy nem remekelt, de megbukott. Remélhetõleg legközelebb a kiadó nem gyakorol ekkora nyomást a fejlesztõkre, és hagyja õket dolgozni tovább, hogy többféle megközelítésbõl is teljes játékot kaphassunk. Avagy azt mondja, adott ennyi idõ, a lövölde része legyen tökéletes mert a nagyközönség ez kell, és lehet is átnevezni Deus Ex-rõl másra a kiadandó játékot...