2597
-
#1557 Jah és még egy: A befejezetlen mellékküldiket lehet majd folytatni? Mert Detroitban maradt egy de már elutaztam egy másik városba. -
#1556 Ha valakinek kérdése merült volna fel :D -
#1555 -
#1554 Hány város van összesen? -
#1553 Azért a játék legvége nem sikerült túl ütősre se a harc, se a videók, semmi közük nem volt a játékhoz, olajkutak, olajos tollú madár, afrikai kisfiú... mintha a CNN egyik híradójából vették volna. Pedig vmi olyasmi lehetett volna, mint az az élő szereplős trailer :/ -
Inquisitor #1552 Jaja.
"- Elfogyott a budipapír" ... jelenet. :D
"- Kagylók? Miféle kagylók?" -
#1551 Ah, tényleg:) -
#1550 A Pusztító - Demolition Man
Alap scifi film :D -
#1549 A három kagylót. Az egyik Stallones filmben (nem jut eszembe a címe) volt. Ami a közeli jövőben játszódott. -
#1548 lol -
SaGa Jr #1547 Kagylók budipapír helyett. Utalás a Demolition Man című filmre. -
#1546 Mit kell nézni rajta? -
#1545 hopp
-
#1544 Ismerősöm most lőtte:
[IMG]: http://noob.hu/2011/09/01/dxhr_2011-09-01_14-40-04-46.bmp[/IMG] -
#1543 Érdemes akkor is hekkelni ha van jelszavad. -
#1542 Még több jóságot kapsz, ha magát a szervert töröd fel a zöld bogyó helyett. Már amikor van rá lehetőség persze. -
#1541 A hackelés ad xp-t hackeléshez motyit vagy pénzt,ha kifejleszted van olyan képesség ami ha ráviszed az egeret az egyes részekre mutatja mi van bennük,jelentősen egyszerüsítve a beszerzést...Alapból is jár xp de van hogy külön egy node feltöréséért akár 2-300 xp is jár.. -
Inquisitor #1540 Mindkettő. Játék elején szerintem annak is érdemes hackelgetni aki amúgy nem gyúr rá, pl. első küldetésben elég sok XP-t lehet vele szerezni ... -
torma1 #1539 Sziasztok!
Hackkelés ad xp-t? Vagy a talált kóddal kinyitni az ajtót? -
#1538 Csak nem bírtam és ujrakezdtem egy mészáros bunkó karakterrel de eddig kiábrándult vagyok. Mindenkit lemészároltam az első küldetésben,túszok hullák csak az öregasszont maradt meg, a kopaszt is fejbelőttem..Malikkal összevesztem vagyis jó bunkón válaszoltam...Erre a bázisra visszatérve mintha mise történt volna: Ugyanaz az öröm szöveg hogy jó hogy itt vagyok...
Eddig pár beszédkülönbségen kívül nulla változás...Ja de...Kevesebb XP..:) -
Richardix #1537 Miért van nálad lézerpuskába munició? :P -
#1536 :) -
#1535 Ehh baszki. TBnek milyen jól van rendezve az inventoryja... nekem egy akkora kupi volt, hogy az nem igaz :D -
#1534 Nameless mod zseniális anyag. 30+ óra Deus Ex:) -
#1533 -
#1532 Én is végigtoltam de ott a textúrapeccs,a Nameless mod (szintén textrapatchelve), ezután a game után inkább igénylem azt mint mást :) -
#1531 Az elsőt ez elött toltam végig az új textura patchel negyedik alkalommal, nem hiszem, hogy mégegyszer előveszem annyira tudom már mi merre... -
#1530 Minden térképen végigbolyongtam és hekkeltem az összes szgépet,behatoltam mindenhova és végülis mindenhol mindenkit leütöttem/likvidáltam..+ a soksok olvasás...Van egy rakat poén a félreeső szgépeken,utalások a Bladerunnerre,stbstb...Frankó amúgy csak az hogy tényleg a végső döntésen múlik a megnyerés és mindig egy 30mp-es videó (más témával) na az annyira nem gyerebe...Még 1szer biztos kitolom legyilkolva mindenkit,de majd késöbb,most előveszem az első részt és kitolom inkább újra azt.:) -
#1529 Az szép, nekem 39h volt az első végigjátszás sunnyogós ghost karival a végével spec semmi gondom nem volt nálam maradt a majdnem tizes értékelés mert azért nem tökéletes a játék.
Most második nekifutásra vegyítem a lopakodást és a lövöldözés plusz a választásoknál is másképp döntök mint elsőre. -
#1528 A praxisokat a végefelé márcsakúgy szórtam befelé,a stealth motyikat pl nem is használtam egyszer se...
A játék megnyerése kicsit kiábrándító viszont,már megint egy nagy játk aminek a végén egy 30mp-es videóval le vagyunk rendezve....Mikor vesznek már példát a MGS sorozatról?
Ráadásul ahogy elnézem a megnyerés szinte a legutolsó döntésünktől függ,hogy addig tulképp mindenkit halomraölünk és lexarunk,nemsegédkezünk és mit csinálunk szinte teljesen mind1....
A megnyerésig erős 9/10 volt a game de így a megnyerés után és ezeket tudva visszaesett 8/10-re,mivel erősen megcsappant a kedvem az ujrajátszástól (főként az utsó döntéses végkifejlet miatt). -
#1527 Na végigtolva...Potom kb 45 óra alatt,mindent elolvasva,szarráhekkelve,néhány öléssel amúgy végig ghostként suttyomba behatolva,mindenkit elkábítva (ölés csak végszükség esetén volt+főganék.)
-
D4v3 #1526 Másnak nem melegíti túl a game a vgaját? Kb. 20 órám van benne, és eddig kétszer már megadta magát a gépem egy kikapcsolás formájában :/ Más játékkal nem fordult még ez elő, bár HoN és TF2-n túl nem is játszom mással, azok meg ugye azért régebbiek már. -
#1525 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem mindenkinek, csak azoknak akik beültettetik az új chipet a LIMB -nél! Ugye az már a buherált verzió ami miatt begőzölnek az emberek szerencsére amikor aktiválják a mienk már nem úgy működik. -
cornellred #1524 köszi:) -
Richardix #1523 igen, kétszer is... -
cornellred #1522 ha az antennás küldi után elmegyek ditroitból, akkor oda visszatér még a játék? -
#1521 Nem. -
Since #1520 Ha egyszer végigtoltam a gametújra lehet kezdeni ugyanazzal a karakaterrel hogy a képességek is meg legyenek? -
#1519 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szobrosra gondolsz? Mert ott szerintem mindenkinek meghülyül a cuccos. Amúgy nem volt nehéz, pár GL azt annyi -
#1518 Csak tudod kérdés, hogy ki milyen stílusban tolja a gamet, milyen "kasztot" farag ki Jensenből...
Második végigjátszásra mindig tartok magamnál jóféle halálos fegyvereket, kizárólag a bossokra. A többieket puszta kézzel gyilkolom, már aki rászolgál, mert lopakodom :D