Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Nem hiszem
DarkSector
Akkor lesz badass karakter? full gép?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Én szeretek sunyizni, abban van kihivás
Sir Quno Jedi
Mer az oké, hogy az ember ésszel, álcázással, fenyegetéssel, csábítással, technikával, képességekkel, stb. ki- és bedumálja magát. Lásd. Vampire Bloodlines, nodehogy még sunyizni is kelljen, mint a zovibane, na neeee...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Köszi ez jó hír.
Sir Quno Jedi
Alpha Protocol-ban is csak azt öltem, aki rászolgált, vagy rámtámadtak, az önvédelem. De még az áráberen terroristavezérrel is lebratyiztam, mee jó fej vót. Igyekeztem "szociálisan érzékeny" lenni-õ. 😄DD Viszont úgy vélem, ne kelljen má' sunyzinom, HA NEM AKAROK!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Szerintem ne próbáld ki így, mert akkor nem áll össze a kép. Haladj a saját tempóddal. Annyit tudok mondani, hogy ha nem pacifistára gyúrsz, akkor rakd ki az damage csökkentõ augot, és a vendornál mindig vedd meg az összes fegyverre rakható upgradet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Leütögetés,sokkolás,altatás mehet,attól nem hal meg az áldozat. De nem árt vigyázni,ha sokat cibálod ide-oda a delikvens testét,abba bele tud halni szerencsétlen. Szellõzõbe behúzástól is pl 😄

PSN ID.: Beegabor

elitehun
Minden embernek van egy ilyen szintje.lesz rá lehetõséged hogy nyomj egy space-t ahol kiválaszthatod hogy kinek melyik szöveg tetszik a legjobban. ha pl valaki 2-es aplha akkor ha az alphas választ nyomod meg akkor nagy eséllyel meggyõzöd stb.
MerlinW
valaki el tudja magyarázni a social dolgokat? alfa/béta/omega. Mikor mi mit miért és hogyan?😄

[merlinw.org]

DarkSector
Pont ennek állnak majd neki magyaritani. 😛
Nem is lehet sok dialogus. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Már készül hozzá a forditás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Például megnézem hogy jövõre meddig jutok majd el. 😊
Metr kb olyan lassan haladok elõre, csak meg akarom nézni milyen feltuningolva a tag.

Sziasztok.
Mit tudtok Magyarítható a játék,mert akkor megvárom a Magyar feliratot hozzá,ha meg csinálják.
Amúgy nem rossz kis game bár ütne ha jobban menne az Angol.
Tetszik a Diumdisum zene a játékban,és a graf sem rossz bár láttam szebbet is.<#pias>
MerlinW
<#szomoru2>

[merlinw.org]

yesname
😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fpocok
És ez mire jó? Ha végárõl adok mentést, az mire jó neked? Csak kérdem.

wedge31
Ja, akkor ezen az alapon a guggolásért kapod...

DarkSector
Valaki tudna adni egy full mentést valahol a játék végefelé, mikor tiszta cyborg vagy már?

Malakai
Ja bocs, azt hittem ahhoz lopakodni kell...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wedge31
A Foxiest of the Houndsot nem a lopakodásért kapod hanem azért ha egyszer sem szólal meg a riasztó.

Malakai
Mintha keveredtek volna itt picit a dolgok, ahogy írják, lopakodás mellett gyilkolhatsz, de a játék végigjátszható vérontás nélkül is, kivéve ami sztori szerint kell.
A kettõnek külön achivementje is van, Foxiest of the Hounds a lopakodásért; Pacifist pedig, ha nem ölsz meg senkit.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Leütés (Q egyszer megnyom, nem tartod lenyomva), sokkoló, kábítópuska, peps nem öli meg az áldozatokat. Továbbá villanó, gáz és emp gránát sem.

[merlinw.org]

Kezdjük ott, hogy két fajta lopakodási bonusz van, a "Smooth Operator" és a "Ghost". a Smooth Operatort, akkor kapod meg, ha a feladat elvégzése közben egyszer sem indítják be a riasztót (az alarmed nem azt jelenti, az rendben van).

A Ghost pedig azért jár, ha a feladat elvégzése alatt az ellenségek egy pillanatra se váltanak Hostile-ba.

Magyarul, ha pl. egy emberhez szembõl odarohansz és kitöröd a nyakát, attól a Smooth Operatort még megkaphatod, mert a riasztót nem volt ideje bekapcsolni, de a Ghostot nem, mert észrevett téged.
Prince23
És mondjuk ha leütöm az embereket? az gondolom nem gyilkolás.

Seth
Nem,az is beleszámít.

PSN ID.: Beegabor

Prince23
A prologue-ba és az epilógusba ha embert ölök, attól még jár a "spéci" achievement?

DarkSector
Én régen lehidaltam ettõl a résztõl, asszem itt van hogy esett az esõ, és akkor ez a pálya eszméletlen jól nézett ki. 😊
KATT
0:25-tõl.

Skynet
Ki is írja minden területelhyagyásnál amikor megkérdezik hogy mehetünk-e az oké alá hogy a mellékküldiket ha nemfejezted be és elmész akkor bukó.😊
MerlinW
Nem lesz rá lehetõséged.

[merlinw.org]

A kínai side questeket ha nem csinálom meg, akkor lesz rá lehetõségem késõbb? Vissza kell menni oda az elsõ ottani küldetés után?

DarkSector
Jah hogy az volt a baj. 😊

Fpocok
Hát nekem nem tetszett... nem szeretem azokat a filmeket, sorozatokat, játékokat, amik ilyen dzsumbujban játszódnak.

DarkSector
3 szerintem még jobb volt mint az elõzõek.
Legalábbis az új környezet döbbentõen fasza volt.

Fpocok
A kettõ tényleg jó volt, egyedüli gondom az volt, hogy nagy részben nem snake-el kellett menni. 1 is nagyon jó. A többivel nem játszottam, nem is akarok mert nem tetszenek.

DarkSector
És nemkevésbé szép is.

MerlinW
A lakásodba még visszatérsz, és ott lesznek a cuccaid. Azonban Kína és Detroit között lesz még egy helyszín, ezért mondtam, hogy csak késõbb jutsz vissza.

[merlinw.org]

DarkSector
Pont ezt írtam ez nem fps játék, hanem TPS, csak lehet zoomolni, ettõl még nem lesz FPS. 😊

MerlinW
"Csak" fél óra, de igen, elég mozi😊 Türelemre szerintem nem volt semmi szükség, mert igen élvezetesek az átvezetõk és a történet is.

Na, kapcsoljunk ON-ra, ez nem az MGS topik.

[merlinw.org]

Azért volt ám System Shock 1-2 is a világon, szerintem meg arra hajaz a játék 😄

Skynet
Naja egyes játékfejlesztõk példát vehetnének, MGS a tipikus példa arra amikor akciójáték de egy nagy mesét mond el egyben és végigvitelkor nem egy 30mp-es kis videóval szarják pofán a usert...Emlékszem MGS3-nál rendesen pislogtunk amikor 15-20 perc után is a záróvideó ment..Mgs4-rõl nem beszélve...😊
Azért kérdezem, mert lepakoltam rengeteg cuccot a lakásomban, és a mostani inventory is totál full. A lepakolt cuccokhoz szereztem egy csomó upgrade motyót, amit rátennék a fegyverekre. Gondolom akkor ez bukta már.

MerlinW
Vissza, de sokkal késõbb és nem egészen úgy fog kinézni, mint ahogy otthagytad😊

[merlinw.org]

MikX
Mindíg is az volt sztori téren, igen...
A 4 meg hát... atomdurva, már akinek van türelme, mert ugye a cutscene-ek, metal gear-hez méltóan nem rövidek. Epilógus ha jól emlékszem önmagában 1 óra kb 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MerlinW
Nekem a második rész a kedvencem minden tekintetben.

[merlinw.org]

#1238?

MerlinW
Hol írtam olyat, hogy FPS az MGS 1-3? Sehol. Pont azt írtam hogy nem azok. MGS4-el viszont már lehetett állandó FPS módban játszani.
Na jó, váltsunk témát, mert mindenki elbeszél egymás mellett.

[merlinw.org]

Skynet
10 évvel ezelött már javában kitoltam az MGS elsõ TPS részét amiben már akkor jelen volt a belsõ nézetes (fps) célzás, és azóta is benne van (akárcsak a 4-ben) de egyáltalán nem kötelezõ használni. Egyébként a mai napig az MGS széria és fõleg a 4. rész a legjobb és legösszetettebb akciójátékok egyike, maga a sztori pedig szinte a legjobb...
MikX
Több helyen is elõfordul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl Szingapúrban, katonák barakkjaiban is fennvan több helyen.
Illetverendõrörsön a Robotzsaru is szolgálatban van 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Malakai
Az utóbbi 10 évben 4 epizódszámot léptünk, ha marad az ütem, akkor nem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )