2597
banner
  • Ryder62
    Jah és még egy: A befejezetlen mellékküldiket lehet majd folytatni? Mert Detroitban maradt egy de már elutaztam egy másik városba.
  • Fpocok
    Ha valakinek kérdése merült volna fel :D
  • Fpocok
  • Ryder62
    Hány város van összesen?
  • JethroHUN
    Azért a játék legvége nem sikerült túl ütősre se a harc, se a videók, semmi közük nem volt a játékhoz, olajkutak, olajos tollú madár, afrikai kisfiú... mintha a CNN egyik híradójából vették volna. Pedig vmi olyasmi lehetett volna, mint az az élő szereplős trailer :/
  • Inquisitor
    Jaja.
    "- Elfogyott a budipapír" ... jelenet. :D

"- Kagylók? Miféle kagylók?"
  • MerlinW
    Ah, tényleg:)
  • Fpocok
    A Pusztító - Demolition Man
    Alap scifi film :D
  • Ryder62
    A három kagylót. Az egyik Stallones filmben (nem jut eszembe a címe) volt. Ami a közeli jövőben játszódott.
  • Fpocok
    lol
  • SaGa Jr
    Kagylók budipapír helyett. Utalás a Demolition Man című filmre.
  • MerlinW
    Mit kell nézni rajta?
  • tutituti
    hopp
  • tutituti
    Ismerősöm most lőtte:
    [IMG]: http://noob.hu/2011/09/01/dxhr_2011-09-01_14-40-04-46.bmp[/IMG]
  • MerlinW
    Érdemes akkor is hekkelni ha van jelszavad.
  • MerlinW
    Még több jóságot kapsz, ha magát a szervert töröd fel a zöld bogyó helyett. Már amikor van rá lehetőség persze.
  • Skynet
    A hackelés ad xp-t hackeléshez motyit vagy pénzt,ha kifejleszted van olyan képesség ami ha ráviszed az egeret az egyes részekre mutatja mi van bennük,jelentősen egyszerüsítve a beszerzést...Alapból is jár xp de van hogy külön egy node feltöréséért akár 2-300 xp is jár..
  • Inquisitor
    Mindkettő. Játék elején szerintem annak is érdemes hackelgetni aki amúgy nem gyúr rá, pl. első küldetésben elég sok XP-t lehet vele szerezni ...
  • torma1
    Sziasztok!

Hackkelés ad xp-t? Vagy a talált kóddal kinyitni az ajtót?
  • Skynet
    Csak nem bírtam és ujrakezdtem egy mészáros bunkó karakterrel de eddig kiábrándult vagyok. Mindenkit lemészároltam az első küldetésben,túszok hullák csak az öregasszont maradt meg, a kopaszt is fejbelőttem..Malikkal összevesztem vagyis jó bunkón válaszoltam...Erre a bázisra visszatérve mintha mise történt volna: Ugyanaz az öröm szöveg hogy jó hogy itt vagyok...
    Eddig pár beszédkülönbségen kívül nulla változás...Ja de...Kevesebb XP..:)
  • Richardix
    Miért van nálad lézerpuskába munició? :P
  • MerlinW
    :)
  • Fpocok
    Ehh baszki. TBnek milyen jól van rendezve az inventoryja... nekem egy akkora kupi volt, hogy az nem igaz :D
  • MerlinW
    Nameless mod zseniális anyag. 30+ óra Deus Ex:)
  • Fpocok
  • Skynet
    Én is végigtoltam de ott a textúrapeccs,a Nameless mod (szintén textrapatchelve), ezután a game után inkább igénylem azt mint mást :)
  • wedge31
    Az elsőt ez elött toltam végig az új textura patchel negyedik alkalommal, nem hiszem, hogy mégegyszer előveszem annyira tudom már mi merre...
  • Skynet
    Minden térképen végigbolyongtam és hekkeltem az összes szgépet,behatoltam mindenhova és végülis mindenhol mindenkit leütöttem/likvidáltam..+ a soksok olvasás...Van egy rakat poén a félreeső szgépeken,utalások a Bladerunnerre,stbstb...Frankó amúgy csak az hogy tényleg a végső döntésen múlik a megnyerés és mindig egy 30mp-es videó (más témával) na az annyira nem gyerebe...Még 1szer biztos kitolom legyilkolva mindenkit,de majd késöbb,most előveszem az első részt és kitolom inkább újra azt.:)
  • wedge31
    Az szép, nekem 39h volt az első végigjátszás sunnyogós ghost karival a végével spec semmi gondom nem volt nálam maradt a majdnem tizes értékelés mert azért nem tökéletes a játék.

Most második nekifutásra vegyítem a lopakodást és a lövöldözés plusz a választásoknál is másképp döntök mint elsőre.
  • Skynet
    A praxisokat a végefelé márcsakúgy szórtam befelé,a stealth motyikat pl nem is használtam egyszer se...
    A játék megnyerése kicsit kiábrándító viszont,már megint egy nagy játk aminek a végén egy 30mp-es videóval le vagyunk rendezve....Mikor vesznek már példát a MGS sorozatról?
    Ráadásul ahogy elnézem a megnyerés szinte a legutolsó döntésünktől függ,hogy addig tulképp mindenkit halomraölünk és lexarunk,nemsegédkezünk és mit csinálunk szinte teljesen mind1....
    A megnyerésig erős 9/10 volt a game de így a megnyerés után és ezeket tudva visszaesett 8/10-re,mivel erősen megcsappant a kedvem az ujrajátszástól (főként az utsó döntéses végkifejlet miatt).
  • Skynet
    Na végigtolva...Potom kb 45 óra alatt,mindent elolvasva,szarráhekkelve,néhány öléssel amúgy végig ghostként suttyomba behatolva,mindenkit elkábítva (ölés csak végszükség esetén volt+főganék.)

• D4v3
    Másnak nem melegíti túl a game a vgaját? Kb. 20 órám van benne, és eddig kétszer már megadta magát a gépem egy kikapcsolás formájában :/ Más játékkal nem fordult még ez elő, bár HoN és TF2-n túl nem is játszom mással, azok meg ugye azért régebbiek már.
  • Nagylaci
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem mindenkinek, csak azoknak akik beültettetik az új chipet a LIMB -nél! Ugye az már a buherált verzió ami miatt begőzölnek az emberek szerencsére amikor aktiválják a mienk már nem úgy működik.
  • cornellred
    köszi:)
  • Richardix
    igen, kétszer is...
  • cornellred
    ha az antennás küldi után elmegyek ditroitból, akkor oda visszatér még a játék?
  • Fpocok
    Nem.
  • Since
    Ha egyszer végigtoltam a gametújra lehet kezdeni ugyanazzal a karakaterrel hogy a képességek is meg legyenek?
  • Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szobrosra gondolsz? Mert ott szerintem mindenkinek meghülyül a cuccos. Amúgy nem volt nehéz, pár GL azt annyi
  • Prince23
    Csak tudod kérdés, hogy ki milyen stílusban tolja a gamet, milyen "kasztot" farag ki Jensenből...

Második végigjátszásra mindig tartok magamnál jóféle halálos fegyvereket, kizárólag a bossokra. A többieket puszta kézzel gyilkolom, már aki rászolgál, mert lopakodom :D