2597
-
#1597 Ezzel én is pontosan így voltam. Fentről mentem be. -
#1596 a rendőrségtől balra van egy kis átjáró szerűség, aminek a padlója vizes, és belelógnak a széttépett vezetékek. Ha belelépsz meghalsz.
Szerencsére találtam két dobozt, és "átraymaneztem magam" rajta.
Ezután volt a csatorna meg a tűzlétra. Sajna a csatornát nem vettem észre, úgyhogy a tűzlétrán mentem fel a tetőre, és onnan be az épületbe, majd lekommandóztam a pincébe a hullához. Ha először a csatornát veszem észre, akkor az egész megvan 10 perc alatt, így elbasztam rá vagy 1,5 órát legalább -.- -
Borg18754 #1595 ha van cloakod akkor simán bejutsz vele ha nincs akkor valahol a tetőkön lesz 1 bejárat hozzá ott nem vesznek észre... -
#1594 milyen vezetékek miatt? -
Borg18754 #1593 jah tényleg most hogy mondod :D de valaki nem tudja hogy mi a címe? :D multkor valami képet láttam ilyen műsorosat de az asszem natgeos volt valami merging human and machine vagy ilyesmi de nem hiszem hogy az lenne a discovery sciences :D -
Richardix #1592 *Discovery Sciencen, tudod Discoveryből van vagy 3 :D -
Borg18754 #1591 tényleg nagyon jól ki lett találva a történet mert ha már tényleg ilyen augok lennének lehet hogy pont ilyen lenne a világ :S
én nem láttam discoveryn mostanában keveset néztem tvt :S nem emlékszel mi volt a címe? :S -
MaRee #1590 Ja ezt pont láttam discovery sciencen valamelyik nap. Én nem rakatnék szerintem, legalábbis végtagot biztos nem cserélnék, nekem az túl idegen.
Viszont ilyen idegi szintű beültetéseket meg érzék javító cuccokkal simán tele nyomatnám magam, mégha semmi szükségem se lenne rá :)
Egyébként félelmetes a játék mennyire előrevetíti a közeljövőt, remélem azért nem ilyen világban fogunk élni hamarosan, bár ha hiszünk legalább egy összeesküvés-elméletben, akkor sanszos -
Renegade #1589 CP-s kütyüket, nano kezelést igen -
#1588 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csatornán át. -
Borg18754 #1587 nemsokára lehetséges lesz... fejlesztenek szintetikus polimergéleket amik nemsokára készen állnak arra hogy izomként használják őket, már most is olyanok kis elektromos feszültség hatására nagyon nagy térfogatváltozás jön bennük létre... és ugyanakkora térfogat esetében 30 szor nagyobb erő kifejtésére képesek mint az emberi izomszövet... a legnagyobb probláma az egyedi emberi idegjelek digitálissá alakítása úgy hogy a gép is megértse hogy pontosan hogyan kell irányítnaia a polimergélt mert az eberi idegjeleket ha oszcilloszkópon nézed folyamatosan ugrál mint valami gyors szinusos jel ha ezt sikerülne feldolgozni már nem sok idő amig ilyen szinten lesznek az augok.. -
#1586 ha a recepciós (wayne) nem engedett át a rendőrségen, akkor mi a teendő?
Próbáltam keresni hátsó bejáratot, de nekem úgy tűnik, hogy az egyetlen út amin hátra lehetne jutni, az járhatatlan a vezetékek miatt... -
#1585 simán -
#1584 Király, hogy így második nekifutásra teljesen olyan mintha egy másik játékkal játszanék. Ghostként minimális interakcióval, állandóan a szellözökben járkáltam kerültem az embereket csak végsö esetben kábitottam el öket, lőfegyverem gyakorlatilag nem is volt.
Most meg kimondotam keresem a lehetöséget az ellenség likvidálására és teljesen más utvonalakon járkálok. -
MaRee #1583 Ilyen szintűre gondolok mint a játékban, nem csípőprotézis meg ilyenek :D -
#1582 Persze. Elég régóta lehetséges, és használják is (kéz, láb, szem, vese, tüdő protézisek, pacemaker, csontkiegészítő ötvözetek, stb). -
MaRee #1581 Ha lehetséges lenne/lesz a jövőben, és tudnád finanszírozni, te raknál magadba aug.-okat? -
#1580 Sztem 7 sec alatt nem tudnám feltörni, ennél a résznél csak egy enrgiem volt, nincs csoki :) -
KP27 #1579 Meg tudja nekem valaki mondani, merre találom Michelle Walthers-t? Forgotten Acquaintances mellékküldetést csinálom, ott állok a háza előtt és egyszerűen nem látom hol lehetne bemenni, mert egyik bejáraton sem lehet. -
Richardix #1578 Bossnál még nem próbáltam, de sztem nagyot aratna a Combat Rifle + Target Seeking system + Smartvision kombó :D imádom, hogy akár egy sarok mögül is kilőhetek valakit, anélkül, hogy meglátnának. Habár ahogy észrevettem, akit meglősz az tudni fogja merre vagy, és így a többiek is. Elég hülyeség, mert ilyen rendszerrel esélye sincs meglátni. De a lényeg, hogy bossoláshoz sztem nagyon ütne :D -
#1577 Én adtam neki egy revolvert XD és túlélte, de lehet h azért mert az össze katonát lelőttem, és észre sem vettek, hangtompítós stukker xd. Első alkalom volt h lelőttem vkit, pedig a stuntért több pont jár :D
A második alkalom a harvester's hideout, keresgéltem a titkos bejáratokat, volt is, akár teljesen észrevétlenül is el leeht jutni az X-hez, de kell cloack és falo átütés, de az icarus sem árt, mert tetőn is belehet menni.
De én azt hittem h ez egy mentő akció, hát fogtam a bejáratnál a lövegtornyot és szépen végig cipeltem a pályán, persze meghackelve. -
#1576 Ha hátulról elkapod és megölöd, tehát nem elkábítód, akkor nem mindegy? Mármint úgy is akkor nyilván harcolni akarsz... azért hallják meg. -
#1575 Csukd be magad után az ajtókat (ha van :D) -
#1574 Kicsit kezd bosszantani a halk gyilok...Nevezetesen hogy hantompítós stukker és 1 szobával arrébb meghallják...Hameg a "pengével" gyilkolok akkor is meghallják. Kicsit frusztráló hogy azt hogy ha megpördítem és pofáncsapom a csókákat az némacsöndben történik akár 1 méterrel valaki mögött de a hangtompítós/késes gyilokok rendre 10-20 méterig hallatszódnak...Ez "kissé" baromság... -
#1573 Láthatatlanul hekkelj, nuke-okkal ha ott az ellen:) -
#1572 Jól tetted hogy leütötted, mert a katonák mindent sarkot átkutatnak és lelőtték volna. Így biztonságosabb :)
Nálam két fegyó volt, meg egy kábító, de azt úgy sem kérte tőlem. pont azokat kérte volna el, amiket a bossokra tettem el félre, természetesen fel fejlesztve pár cuccossal:D -
MaRee #1571 Hehe én is pont erre sunnyogok, legalább már tudom merre kell menni, csak cloakom nincs sajna :( De a fickót én is leütöttem az elején, pedig gondolkodtma, hogy megszánom egy 10mm-essel :D -
#1570 Cloak, és egy pici smart vision Gameplay tőlem
-
#1569 Persze és minden gépet nézz át, mert így egyre közelebb kerülsz egy praxishoz... többet ér egy hack, mint mondjuk ha lelőnél egy katonát. -
Dzsí Pí #1568 Ok, megoldódott, a lényeg: (wareznál) az ali mappa(amibe a save van) documents mappába ne legyen se rejtve se írásvédett:) -
#1567 Bolti esetében: \Steam\userdata\id\28050\remote
Warez esetében pedig látogasd meg az off topikot. -
Dzsí Pí #1566 ok, de hol van a mentés mappa?:D -
#1565 -
#1564 Nézzd meg hogy a mappa nem-e írás védett. Ha sok mentésed van törölj belőle. Más ötletem nincs ... -
Dzsí Pí #1563 nem, de eddig ment minden faján... -
#1562 Bolti verzió? -
Dzsí Pí #1561 bocs, itt a kép: http://www.kephost.com/view3.php?filename=ltnziq3rxmfdpyrfp6d6.jpg -
Dzsí Pí #1560 Sziasztok!
Valakinek már volt olyan problémája, hogy a játék egyszer csak nem engedett menteni? se auto mentés, se mentés, se quick save, semmi.
ezt írja ki: -
#1559 Nem lehet. -
#1558 Esetleg ne csak nézd, hanem hallgasd is. Máris lesz értelme.