2597
banner
  • JethroHUN
    Jah jó ha van, de folyamatosan, játék elkezdése után ne csak azt húzza senki, vannak a hackelésnél jóval fontosabb aug.-ok. Sztem egy ideig elég csak a lv3 + sentry turret, boss fightnál úgyis a dermal armor a hasznosabb :D
  • Calver
    akkor alternatív megoldások... esetleg nehéz tárgyak a közelben amiket hozzájuk vághatsz?
  • MaRee
    Sajnos addig nincs kimaxolva, csak lvl 5-ig hogy tudjak terminálokat törni.. Hát így érdekes lesz
  • Prince23
    Véletlenül nincs praxis pontod? a Hack skillnél a robotig el kell juss.

A Hack Captured részt mindenki maxolja ki. Csak jó tanácsként. főleg aki lopakodik, sunyizik, azoknak jó ha van.
  • Calver
    ahogy belépsz a szobába, bal oldalon a hangár végében van egy terminál, ott ki tudod őket lőni... ha van megfelelő hackelési képzettséged.
  • MaRee
    Hiába megyek fel a fenti számítógéphez feltörni, csak a kamerát tudom nézegetni, nincs olyan opció hogy a robotokat kikapcsoljam
  • Magh
    Igen, de írtam is, hogy a mindenkit kiütök módszer elég irreális, értelmetlen XP-hunt.
  • Prince23
    EMP-vel, DE ha lopakodsz, kapcsold ki a robotokat a fenti épületben és nem elszel Hostile!

de ha rambózzol, mehet az EMP, amit alább is írtak
  • Fpocok
    Nekem annál a résznél volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    két EMP gránátom. Második nekifutásra, amikor még csak élednek fel, odadobtam eléjük... lőni sem tudtak :D
  • MaRee
    Hengshában amikor menekülök a toronyból(miután az a híradós vagy milyen csaj bezárta magát a pánikszobájába), hogy kell a hangárnál kinyírni a két robotot? Csak egy 10mm-es van nálam meg egy shotgun 7 lőszerrel, se EMP gránát, se semmi.
  • JethroHUN
    Pl ezzel: http://deusex.wikia.com/wiki/Cyberboost_Proenergy_Bar de van nagyobb kiszerelés is és limb clinicnél vehető egész nagy doboz, csak 4 négyzet helyet foglal dbja.
  • Fpocok
    LEhet szedni ilyen energiabárt, amit meg tudsz enni, ilyen csoki papír ikonja van. Van 2es, meg 3as kiszerelésben is. Cronoboost vagy mi a neve.
  • torma1
    Csokival :)
  • Balinthun
    És a másodikat hogy/mivel tudom feltölteni?
  • Richardix
    Amelyik nem emrült még le teljesen, azt feltölti, de ha teljesen lemerült akk nem. Ez alól csak a legelső elem a kivétel.
  • Fpocok
    Mert mindig csak az éppen aktuálisat tölti fel. Tehát ha két kockád van tele és elhasználod annak a felét, akkor visszatölti, de pl ha két kockád volt tele, és elhasználsz másfelet, akkor csak azt a felet tölti vissza.
    Elején én sem értettem, hogy miért nem tölti fel teljesen.
  • Balinthun
    Az miért van hogy az energiánál az első "elemet" feltölti de a mellette lévőt azt nem?
  • torma1
    Miért ha leütök valakit azt is kifoszthatom.
  • Prince23
    Meg adatok is vannak a katonáknál.
  • Magh
    Na igen, csak ne felejtsd el, hogy a hullák rengeteg pénzt rejtenek, én most simán a legelején megvettem két praxis kitet a LIMB-ben, ghostolva meg alig tudtam erre költeni. Persze ki lehet mindnekit ütni, de annak meg nem sok értelme van, max XP-vadászat.
  • Prince23
    SPOILER ALERT

Csak akik végigjátszották!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként, ha a Convention Centerben nem tudod meggyőzni az igazságról Will Taggertet, akkor a csatornákban dekkoló Sandoval rögtön ellent áll Jensennek. Hostile-lal :S

elképesztő hogy sokadik végigjátszásra is tartogat meglepetést a game :D

most direkt úgy tolom, hogy a dialógusokban keresem az alternatívákat.
  • wedge31
    Ez a lista alapján tényleg ugy fejlödsz a leggyorsabban ha ghostban nyomod, hackkelsz amit lehet és átkutatsz minden területet.
    A harc annyira nem is kifizetödő.

Combat Bonuses:

Man Down : Incapacitate an enemy - 10 XP

Merciful Soul : Incapacitate an enemy non-lethally - 20 XP

Marksman : Incapacitate an enemy with a headshot - 10 XP

Expedient : Incapacitate an enemy with a takedown - 20 XP

Two Against One : Incapacitate two enemies with a multiple takedown - 45 XP

Hunk of Junk : Disable a Medium Sentry - 45 XP

Hunk of Junk : Disable a Box Guard - 250 XP

-------------------------------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------------------

BASIC HACKING REWARDS:

Script Kiddie : Hack a Level 1 device - 25 XP

Grey Hat : Hack a Level 2 device - 50 XP

Black Hat : Hack a Level 3 device - 75 XP

L33t Sk1llz : Hack a Level 4 device - 100 XP

Master Hacker : Hack a Level 5 device - 125 XP

--------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------

EXPLORATION REWARDS:

Traveler : Explore a secret area - 100 XP

Explorer : Explore a secret area - 200 XP

Pathfinder : Explore a secret area - 300 XP

Trailblazer : Explore a secret area - 400 XP

---------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

VARIOUS REWARDS:

Silver Tongue : Win a social battle - 1000 XP

Life Lesson : Piss off an NPC - 100 XP

Scholar : Read a Hugh Darrow Ebook - 200 XP

Ghost : When you complete a mission without ever being seen - 500 XP

Smooth operator : You get for not setting off any alarms (such as cameras and probably lasers) - 250 XP
  • Skynet
    Apropó silencer....
    10mm-es silenceres fegyverrel fejbelövök egy embert meghallják 10-20 méterekről,ALARMED,keresgélnek...
    Revolverrel ugyan ez a szitu hangtompítózás nélkül,és a hatás ugyan ez....
    Azért van hova patchelni ezt a játékot..
  • Prince23
    William Tagger meggyőzése után van egy Nicky nevezetű rendőrtiszt, aki egy küldetést ad a csatornákban. Ha ezt megoldod, akkor ad silencert. De amúgy a fekete piacról is beszerezheted. egy tömbházban/blokkban is árulnak ilyet a csuklyás arcok.
  • Magh
    Én most harmadjára egy combat-hack karakterrel megyek, az öntöltőt meg a nyílpuskát tervezem fejleszteni, meg majd a laser rifle-t, mert azt eddig nem nagyon használtam.
    De úgy vagyok vele, hogy ha egyszer ilyen a karakter, akkor extra XP-ért sem fogok csatornákban mászkálni, mert nem illik hozzá. A most befejezett ghost karimmal meg mindnehol elosontam, így alig volt pénzem és fegyver upgrade, még a kábítópuskát sem tudtam felfejleszteni.
  • Noodlee
    Érdemes szétnézni mindenhol, rejtett járatokat keresni, még akkor is, ha nem arra szándékozol menni, mert extra xp jár értük, ahogy azért is, ha mindenhova felmászol, így is kapsz xp-t, és még rejtett cuccok, fegyverek is üthetik a markod.
  • torma1
    Én még csak most értem ki a városba. Ahogy észrevettem nem nagyon érdemes ölni a játékban. Sokkal több pontot kapsz ha csak kábítasz. Tiszta Splinter Cell. Imádtam azt a játékot. Azért gyúrok most a ghost figurára.
  • Noodlee
    Több NPC is árul a játékban.
  • torma1
    Szia!Hangtopítót hol lehet szerezni?
  • Skynet
    Nemtom elsőre agyontáp hangtompítós 10mm-essel mentem azzal nem volt gond..Most így msáodjára agyontáp revolver a fő játékszer és ezzel sincs gond...De a nyílpuskával rendszeresen,szal el is dobtam a francba.:)
  • Skynet
    Apropó második végigjászát,egyre lehangoltabb vagyok,míg elsőre lopakodva rendszerint mindenkit kiütve mindenkit segítve és nagyritkán ölve vittem végig hekkerrel addig másodjára mindenkit lelövök,még a rendőrörsön sem szaroztam amikor a hulla chipjéért mentem,terminator módra bementem és kiírtottam az egészet...De pár szövegen kívül semmilyen változás nem történik a sztoriban...
  • Hegi90
    többi fegyver is ugyanez: közvetlen közelről fejbe lövöm a sisak nélküli ellenfelet, és még feláll, hogy lövöldözzön :D
  • Skynet
    Gondoltam most másodjára tök más fegyverekkel vonulok,és nyílpuskázom...Sajnos azt kell mondanom a nyílpuska egy bugos szemét.:)
    10 méterről fejbemakkolom a sapkás tisztet fröccsen a fejéből a vér erre rámfordul és elkezd lőni...Máskor meg átviszi a nyíl még a fémsisakot is...És sajna ez nem egyszer fordult elő hanem rendszeresen...
  • Calver
    szerintetek mi a nyerő "másodlagos" fegyvernek - revolver vagy machine pistol?
    van egy remek, maxra tápolt combat rifle-m, amivel igen csúf pusztítást tudok végezni, viszont első végigjátszásnál sem tudtam folyamatosan használni, csöppnyi lőszerhiány okán, és most filózok melyik lenne a jobb, melyikbe dobjam a nálam lévő upgrade-t - a "kistestvérébe" vagy a kézi ágyúba?
  • MerlinW
    Nem lehet.
  • MaRee
    A praxis pontokat nem lehet valahogy újra elosztani? Így a játék közepe fele jöttem rá hogy nagyon elbaltáztam néhány dolgot ..
  • MikX
    Játékélményben? Semmit, viszont megtudhatod hogyan készitették, meghallgathatod a zenéit, egy interaktiv képregényt is megnézhetsz...
    Ugyanis ez a bónusz lemez, de a tokban megtalálod mellette a játék lemezét is egyébként!
  • Borg18754
    nemtudja valaki hogy lehet a játék főkönyvtárában lévő bigfile okból kiszedni valahogy az átvezető videókat?
  • Büdös Bohóc
    Ja akkor az, gondoltam. Dehát abban az irányban se nehéz
  • simon007
    Üdv!

Meg tudnátok mondani, mivel ad többet játékélményben a
    Deus.Ex.Human.Revolution.Augmented.Edition.Bonus.Content?
    Érdemes kipróbálni?