Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez van csak meg Nekem...
Ja-ja tudom, én is azt kezdtem töltögetni, de most nem müxik a szerver, én meg ilyen türelmetlen típusú emberke vagyok. Mind1 kezdek beletörõdni a sorsomba, holnapra csak rendbe rakják.
Bocsesz látom a guide-ra gondoltál az tényleg ott van, köszi.
Ja sajna az van és nem is érhetõ el. Ezek szerint még egy napot kell rá várnom:-((
Ott is a Filefrontos link van fent asszem, de megnézem.
Letöltések - PES3/WE7
www.fifahungary.hu
Nekem is tudsz küldeni belõle?
Segíts egy amatõrön pls:-)
Segíts egy amatõrön pls:-)
Segííítsééég!
2 napi szenvedés (2 kb/s) után 96%nál belhalt a Wolfi töltésem a Filefrontról... Tudtok hozzá egy másik linket?
2 napi szenvedés (2 kb/s) után 96%nál belhalt a Wolfi töltésem a Filefrontról... Tudtok hozzá egy másik linket?
A kézikönyv van lefénymásolva...
Ok!!! Elvileg elment emailben.....
Ok
Arra a leírásra ami a játék kézikönyvében volt....
Button config második ablaka. Alul, hit shoot repeatedly for lob.
Ezt mibõl gondoltad? Dual Action-öm van.
Ezt mibõl gondoltad? Dual Action-öm van.
Nem értem! Nekem ollózni a lövésgombbal(kocka) ollózott eccer!! a beadásgombbal(O) semmit nem csinál!!!
Nos akkor mi ez???
Nos akkor mi ez???
Ezt nyomoztam napokig, eddig úgy néz ki nincsen.
Breki: a 760 csak akkor él, ha be van állitva az irányitásnál. Amúgy L1+lövés mindig ezt csinálja. Full egyszerû elõhozni, belõni már nehezebb, jó idõzités kell. A kötények a durvák. Azokhoz már csúnya mák is kell valszeg.
Breki: a 760 csak akkor él, ha be van állitva az irányitásnál. Amúgy L1+lövés mindig ezt csinálja. Full egyszerû elõhozni, belõni már nehezebb, jó idõzités kell. A kötények a durvák. Azokhoz már csúnya mák is kell valszeg.
A lövöcsel után azt az elhuzós cselt mivel lehet kivitelezni?
Kinek kell az eredeti irányítás leírása ?????? Breki ????
És ez a japán verzió nem lessz Pc-re? Mert azért mozgásra jobban tetszik, és még meg is lehetne buherálni, az parádé lenne.
Ps3 ID: Gascoigne74
Bocsi, mondtam, hogy telorol, nehéz lessz írnom. Nem vagyok nagy Playes jtkos, csak haveromnl kipróbáltam. Cselek közül csak párat ismerek: R2+oldalra=oldalra húzza, Jobb analóg körbe 360 fokos fordulat. Lövés gombot nyomva tartod és rányomsz a passzra=lövöcsel. És még van a bicigli csel az meg azt L1-el. R1 átlépös csel, de közben semmi mást nem nyomsz. A lövöcsel még megy úgy is, hogy a jobb analógot kétszer le, vagy fel húzod, attól függöen, hogy merre akarod csinálni.
sztem asf explorerel
ha nincs ilyen formátum akkor amivel pl a fejeket
de remélem nem egyesével kell :-)
ha nincs ilyen formátum akkor amivel pl a fejeket
de remélem nem egyesével kell :-)
a suli jó lenne ám!..
Flags collectiont mivel lehet berakni a gameba ????
Mivel lehet így ollózni ?
dehogy vágom
figyi csinálhatnánk egy weisulit
te leírnád mit kell nyomni én meg csinálnék mellé ilyeneket :-)

figyi csinálhatnánk egy weisulit
te leírnád mit kell nyomni én meg csinálnék mellé ilyeneket :-)

Azt már mind vágod, amit belinkeltem?
Gascoigne: neked japán kiadású PS2 verziód van. Ismertetõjegyei: új animok, új mozgások, gyorsabb/pontosabb passzok (gyengébb játékosoktól is), nehezebb dribbling, jobb beadások.
Gascoigne: neked japán kiadású PS2 verziód van. Ismertetõjegyei: új animok, új mozgások, gyorsabb/pontosabb passzok (gyengébb játékosoktól is), nehezebb dribbling, jobb beadások.
Ezt ti le tudjátok tölteni?
Another great bootpack by sammi:
Editables:
0- Nike Mercurial Vapour
1- Nike Air Zoom Total 90 II
2- Diadora Ativa
3- Puma King
Non Editables:
4- Adidas F50
5- Adidas Predator Pulse
6- Adidas Predator Pulse (Silver)
7- Umbro XAI
8- Lotto
Another great bootpack by sammi:
Editables:
0- Nike Mercurial Vapour
1- Nike Air Zoom Total 90 II
2- Diadora Ativa
3- Puma King
Non Editables:
4- Adidas F50
5- Adidas Predator Pulse
6- Adidas Predator Pulse (Silver)
7- Umbro XAI
8- Lotto
Ez mire is jó ?????????
Igen arra, de minden más gombot el kell engedni. Playen még egy ember mellett is nehéz elfutni 3 csillagon, míg Pc-n 4 csillagon is könnyebb. De azért Pc-n jobban tetszik, így megcsinálva, jobbak a mezek, labdák, ráadásúl ott még japánúl vannak a játékos nevel.
+
+