Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi baj az ékezetekkel :-)
Ezt az átlépésre írtad?
Sajna PS2-ön én nem láttam de nekem ígyis nehéz három emberen áthámozni magam.
Fõleg ha megteszem és elfelejtem, hogy ne tökig nyomjam a gázpedált :-)
Ezt az átlépésre írtad?
Sajna PS2-ön én nem láttam de nekem ígyis nehéz három emberen áthámozni magam.
Fõleg ha megteszem és elfelejtem, hogy ne tökig nyomjam a gázpedált :-)
mert igazából se delpirivel kezdenél
neked kell játékosokat venni
ajánlom a melyik a kedvenc csapatod a masterlangueban címû fh opuszt :-)
neked kell játékosokat venni
ajánlom a melyik a kedvenc csapatod a masterlangueban címû fh opuszt :-)
hát szabadot megmondom õszintén kapura alig tudok rúgni
bár mintha tegnap rájöttem volna hogy kell
tényleg játszik még valaki gamepaddal?
bár mintha tegnap rájöttem volna hogy kell
tényleg játszik még valaki gamepaddal?
Na rájöttem hogy kell erõsen meglõni: nem a Master Liga 2. osztályú csapatával kell lenni és akkor már ugy miködik a dolog ahogy kell!!😊))))

Én úgy tudom, hogy az R1-el. Amúgy ma kipróbáltam Playstationon, és ott mintha több lenne a változás a PES 3-hoz képest. A bevezetö anim is más, és játék közben is olyan pörgösebbnek tünik, meg az ember melletti elfutás is nehezebb. Vagy lehet, hogy az én Pc-s verzióm a rossz? Bocs az ékezetekért, de telóról írok.
Ps3 ID: Gascoigne74
Ok már rájöttem hogy elírtam! Egyezik a collar exe azzal ami az én crack könyvtáramban van!!!
Ollozni hogy kell: 2* rugás gomb???
Szabadot hogy szaítom le és hogy kell ugy lõni hogy távolrol nekifut az ember???
És a legfontosabb! master league-ba kiválasztok egy csapatot! Hülye nevekkel jáccok és ha feljutok elsõosztályba akkor sem lesznek meg azok az emberek akik az ereditiek lennének a csapatba!! Ez mér van???
Ollozni hogy kell: 2* rugás gomb???
Szabadot hogy szaítom le és hogy kell ugy lõni hogy távolrol nekifut az ember???
És a legfontosabb! master league-ba kiválasztok egy csapatot! Hülye nevekkel jáccok és ha feljutok elsõosztályba akkor sem lesznek meg azok az emberek akik az ereditiek lennének a csapatba!! Ez mér van???
Del Piero shot rulez nagyon. Kár hogy ilyet elvárnék az összes jobb játékostól, fõleg szabadrúgásnál.
R1
Itt nézz szét.
Itt nézz szét.
#724-re (728-ra) Tud valaki valamit mondani???
Mondom csak a Wolf patch van fent és ha felteszem at update 1-et akkor nem indul!
???
Mondom csak a Wolf patch van fent és ha felteszem at update 1-et akkor nem indul!
???
tényleg te tényleg próbálod leszorítani a jobb analóggal?
én inkább kevésbe engedem fel ígyis ló bombagólokat
ja az ollózás attól függ, hogy jön a labda?
és be lehet indítani a játékost üresbe?
illetve hogy lehet :-)
én inkább kevésbe engedem fel ígyis ló bombagólokat
ja az ollózás attól függ, hogy jön a labda?
és be lehet indítani a játékost üresbe?
illetve hogy lehet :-)
hát ez az hogy Közben meg sehol sincs: csak a bokorban!! Kár hogy ilyet azért kihagytak pedig a játékosok után õ következne......
Ez mindegy már megvan mondtam!!!
Kész az új AFS file és azt csináltam utána mint amit leírtam a 724-ben!!!
És nem megy!!
Ha az exe filét felülírom akkor meg CD-t kér!
eredeti Crack exevel meg nem indul!!
Kész az új AFS file és azt csináltam utána mint amit leírtam a 724-ben!!!
És nem megy!!
Ha az exe filét felülírom akkor meg CD-t kér!
eredeti Crack exevel meg nem indul!!
"Lenne egy kérdésem!! Hogy kell erõs és gyors golt lõni!!
Én a "d"-re állítottam a shootot -ezt azért írom mert ezzel nem megy csak ritkán; van valami másik is???
Vagy hogy??"
elsõ lépésként vegyél egy analóg karos gamepad-ot
"ja és hol van a bíró a pályárol meg a partjelzõk???? "
csussz be egyet háturól...egybõl elõugrik a bokorból
Én a "d"-re állítottam a shootot -ezt azért írom mert ezzel nem megy csak ritkán; van valami másik is???
Vagy hogy??"
elsõ lépésként vegyél egy analóg karos gamepad-ot
"ja és hol van a bíró a pályárol meg a partjelzõk???? "
csussz be egyet háturól...egybõl elõugrik a bokorból
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ezt mind megcsináltam!!!!
Utána meg is patcheltem így: - In AFS Explorer 3.0, click on 'File' and 'Import AFS File'.
- Select the new data_e.afs file in the c:/Program Files/Konami/Winning Eleven 7I/dat folder
- Click on 'Advanced' and 'Import Patch'.
- Select the location of the 'The Wolf - EPL&CL Patch - WE7I - PC - Update Pack 1' (in this folder).
You may need to change the drop-down box to say 'All Files' for the patch to show.
- Answer 'Yes' when asked if you are sure you want to apply the patch.
- The update pack has now been applied.
És nem indul!!!
Utána meg is patcheltem így: - In AFS Explorer 3.0, click on 'File' and 'Import AFS File'.
- Select the new data_e.afs file in the c:/Program Files/Konami/Winning Eleven 7I/dat folder
- Click on 'Advanced' and 'Import Patch'.
- Select the location of the 'The Wolf - EPL&CL Patch - WE7I - PC - Update Pack 1' (in this folder).
You may need to change the drop-down box to say 'All Files' for the patch to show.
- Answer 'Yes' when asked if you are sure you want to apply the patch.
- The update pack has now been applied.
És nem indul!!!
hát nemvagysemmi P
"a ez megvan és elmentette, akkor töröld az eredeti data_e.afs fájlt, és másold a helyére a te általad generált új afs fájlt, "
"a ez megvan és elmentette, akkor töröld az eredeti data_e.afs fájlt, és másold a helyére a te általad generált új afs fájlt, "
jesszus😊
fanteksztúrák...ez jobb mint a Hofit hallgatni
ez beteges/második fejezet...
van aki játszik is vele és nem csak csicsázza?😊
btw az a "mozgó gifes" gólod nagyon baba volt pár oldallal elõbbre...ismét flame: ilyen sajna nincs a FIFA 2004-ben😊))
fanteksztúrák...ez jobb mint a Hofit hallgatni
ez beteges/második fejezet...
van aki játszik is vele és nem csak csicsázza?😊
btw az a "mozgó gifes" gólod nagyon baba volt pár oldallal elõbbre...ismét flame: ilyen sajna nincs a FIFA 2004-ben😊))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Na kihagytak egy részt belõle!!!
Most megpatcheltem és kiírta hogy kész!!!
de megint nem indul el a játék!!!!!
Ennyi megint nem megy!
Most megpatcheltem és kiírta hogy kész!!!
de megint nem indul el a játék!!!!!
Ennyi megint nem megy!
ehhez? minek?
PS2-n 2 elosztóval akár nyolcan nyomhatod egyszerre!
nálam itt kezdõdik a multi😊 persze csak kóstolgatom a PCseket, akik ketten "vállvetve" billrõl szenvednek😊)))
PS2-n 2 elosztóval akár nyolcan nyomhatod egyszerre!
nálam itt kezdõdik a multi😊 persze csak kóstolgatom a PCseket, akik ketten "vállvetve" billrõl szenvednek😊)))
Na megcsináltam mindent ugy ahogy írta a readme!!!
Létrehozta az új dat_e.afs -t!!!
aztán amikor import AFS filere megyek -> kiválasztom amit kér... azt a "The Wolf EPL&CL WE7i PC PATCH - Update Pack 1" et!!!
Nyomok egy megnyitást és ezt a hibaüzenetet kapom:
"File has not been identified as AFS! Would u like to load it anyway??"
Erre nyomok egy okot és...: "Failed reading AFS version!!
Csak a Wolf van fent nekem!! Semmi más!!
mi a gond???
Létrehozta az új dat_e.afs -t!!!
aztán amikor import AFS filere megyek -> kiválasztom amit kér... azt a "The Wolf EPL&CL WE7i PC PATCH - Update Pack 1" et!!!
Nyomok egy megnyitást és ezt a hibaüzenetet kapom:
"File has not been identified as AFS! Would u like to load it anyway??"
Erre nyomok egy okot és...: "Failed reading AFS version!!
Csak a Wolf van fent nekem!! Semmi más!!
mi a gond???
akkor próbálkozom tovább
thx
Nem tudtok valami progit amivel fel tudom venni a gólokat avi-ba, mert a fraps meg a taxi is leesik 4-5 fps-re a fevételnél, pedig 60 fps-el fut a játék...vagy megint láma vagyok?😞
jah értem okés ezt nemtudtam
miért nem lehet egymás ellen hálóba nyomni?
miért nem lehet egymás ellen hálóba nyomni?
ha van jelentkezõ iron hogy hogyan kell játszani egymás ellen és én szivesen nyomok valakivel egy gamét
valaki lenyom egy meccset velem multiba?
nemtudom hátteret még nem cseréltem, de azzal a progival amit a multkor kilinkeltem lehet
Wolfinak + átadom :-)
Wolfinak + átadom :-)
568-ra gondolsz?
azt mint mondtam a PES3 540 megás patchébõl emeltem át
kérd meg Quaresma-t hátha felrakja az fh-ra külön, bár asszem az ftp-is vannak flag patch-ek
Amúgy azért szeretek ide írni, mert itt mindig híres emberekkel beszgetek :-)
azt mint mondtam a PES3 540 megás patchébõl emeltem át
kérd meg Quaresma-t hátha felrakja az fh-ra külön, bár asszem az ftp-is vannak flag patch-ek
Amúgy azért szeretek ide írni, mert itt mindig híres emberekkel beszgetek :-)
Meg láttam valahol, hogy a menû alatt is más háttér volt, ami sokkal szebb.
Ilyet honnan lehet letõlteni? Amúgy feltettem a Wolfi roostert, és baromira tetszik.
Ilyet honnan lehet letõlteni? Amúgy feltettem a Wolfi roostert, és baromira tetszik.

És azok a címerek, amiket egyszer itt mutattál, azokat honnan lehetne letölteni?
melyik patch kell ahhoz h rendes címerek és rendes csapat nevek legyenek? pl. ne North London legyen a csapatnév...
mert a wolfot felraktam
mert a wolfot felraktam
Fájl növelés!
Most dióhéjban le írom ide neked, hogy is van ez:
Elöször is, beakarsz importálni egy fájl-t AFS Explorerrel, és kirja hogy meg kell növelned a "reserved space"-t! Menj az Advanced - Modify Reserved Space menüpontra! Ott válaszd ki azt a fájlt, amelyiket meg akarsz növelni. jelöld ki, majd a jobb felsõ sarokban a bytokat pörgesd fel, jó sokat😊, hogy elég legyen!! Majd ha ez meg van, akkor a bal felsõ sarokban menj a "Regenerate AFS" gombra, és mentsd el a fájlt pl: data_e2.afs néven! ha ez megvan és elmentette, akkor töröld az eredeti data_e.afs fájlt, és másold a helyére a te általad generált új afs fájlt, persze data_e.afs néven! Ennyi! Ez után már betudod importálni abba a részbe a fájlokat!
tessék
Most dióhéjban le írom ide neked, hogy is van ez:
Elöször is, beakarsz importálni egy fájl-t AFS Explorerrel, és kirja hogy meg kell növelned a "reserved space"-t! Menj az Advanced - Modify Reserved Space menüpontra! Ott válaszd ki azt a fájlt, amelyiket meg akarsz növelni. jelöld ki, majd a jobb felsõ sarokban a bytokat pörgesd fel, jó sokat😊, hogy elég legyen!! Majd ha ez meg van, akkor a bal felsõ sarokban menj a "Regenerate AFS" gombra, és mentsd el a fájlt pl: data_e2.afs néven! ha ez megvan és elmentette, akkor töröld az eredeti data_e.afs fájlt, és másold a helyére a te általad generált új afs fájlt, persze data_e.afs néven! Ennyi! Ez után már betudod importálni abba a részbe a fájlokat!
tessék