Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez pl egy gyeptégla
a #819-ben vannak a stadionok
mindegyiknek külön könyvtára van
Megnézném (megjegyzem kíváncsiságból
), hogy milyen ennek a game-nek a gyepfelépítése. Help, hogy melyik az!
Azért (legalább) szerdáig csak semmi gyep!!!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Le is szedem...
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

😞
helyette brazil classic
meg angol classic
meg még valamilyen classic válogatott van...
ki érti ezt? 😛
japán rip nem lesz valamiko(PC)?
Kapufán átesés. Nagyon ritka a clipping hiba a játékban, ez is egy közülük. Láttam már combon átmenõ labdát is.
ez benne a jó
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ez egy eset😊
L1 nyomvatartva kör,kör
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
we_2.avi 7 megás
hát igencsak szaggat, de ami marhára zavar az hogy a kapus átzuhan a kapufán meg a hálón is...ilyen PS2-n nincs, sem szaggatás. a szaggatás miatt én igy nem is jatszanék vele
a "tempó" a szaggatás levéve stimmel...az látszik hogy a gólvonal közelében direkt belassít...highlights dirket ilyen.
ami még különbség, az az hogy PS2-n a highlights valami iszonyat meg van aliasingolva plusz kamera mélyfókusz effektek, hirtelen ránézve ilyenkor gyakorlatilag nem lehet eldönteni hogy valódi vagy nem a visszajátszás
st02w Camp Nou
st03w Highbury
st04w Amsterdam ArenA
st05w Olympiastadion
st06w Stade Louis II
st07w Old Trafford
st08w Sang-Am WC Stadium
st09w La Bombonera
st10w Bloemfontein Rugby Stadium
st11w Estadio Nacional
st12w Stadio delle Alpi
st13w Stadio Olimpico
st14w Ennio Tardini
st15w Stamford Bridge
st16w Anfield
st01j Sapporo Dome
st02j Kashima Soccer Stadium
st07j Yokohama Int'l Stad.
st12j Nagai Stadium
st16j Tokyo Stadium
Breki: tölts már le egy guide-ot

"L1 nyomva tartva és utána kör, kör kétszer egymás után"
Ez most két eset?
kezdetben en sem tudtam...és pl az öcsikém máig sem tud...primkó módon lapos passz aztán fordulasból rugásokkal nyomul😊
természetesen a titkot nem árulom el😊csak annyit hogy NEM! használom az analóg karokat
nincs annál rulezebb amikor nagyot lesnek az ellenfelek amikor Zidane mesterien lövi ki a pipát..persze nem 10-bõl 10-szer😊
egyet még javaslok, mert én is ott tanultam meg TRAINING CHALLANGE...és ott a gép még el is magyarázza!!!...úgyhogy hajrá...
én inkább kevésbe engedem fel ígyis ló bombagólokat"
jobb analógot lövéskor nem használom...csak a balt...jobbra balra vagy elõre...értsd:helyezem
"ja az ollózás attól függ, hogy jön a labda?"
igen...
érdemes ezzel az okos kombinációval beadni félmagasan nem olyan égberúgva amatõr módon:
L1 nyomva tartva és utána kör, kör kétszer egymás után...gyönyörûen lehet fémagasakat pontosan beadni a 16 osra gyakorlatilag bárhonnan
"és be lehet indítani a játékost üresbe?
illetve hogy lehet :-)"
támadáskor ha nézed a "térképet" villog mint a bolond ha fogják az embered....ellentámadáskor mondjuk jössz a középpályással, amikor már közel a védõ a villogás megszûnik, kitámad rád egy pillanatra...ekkor kell a háromszöggel a csatár elé passzolni épp a leshatáron...a látvány a kiugratással egyenlõ
kiugrató gomb nincs...taktikával lehet azonnal támadásra bírni mindenkit...ekkor a csatárok maguktól próbálnak helyezkedni...megjegyzem elég jó lett ez megoldva AI szempontból
L1+X el lehet kényszerítõzni ...ekkor a passzoló játékos automatikusan lyukra fut... x el visszapasszolod, körrel kicsit megemelve vissza vagy egyszerûen csak a célból . hogy lerázd a védõt magadról
focisuli mára vége😊
na errõl kéne beszélned :-)"
volt egy mozgó gif...de két oldallal korábban
két védõt láttam behülyítve egyiket elhuzással kicselezve másikat megkerülve...
de miért kell errõl beszélnem?
egy Henry simán megcsinálja vagy egy Ronaldo
a titok nyitja a BF Fake és egy rakás Ability megléte Dribbling stb...ezek a játékosok lazán huzogatják a lasztit sõt!! néha irreális módon a labukhoz ragad a labda vagy mindig eléjük pattan vissza
ezt nevezik a mi köreinkben, pláne ha után gól születik ebbõl "-Na ott pattogó!" és általában ezek a gólok nem is érnek sokat az ellenfelek szemében hisz bármily szép is a "gép" handicap-eli meg a cuccot...