Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
st07j_nf_base.bin

ez pl egy gyeptégla

a #819-ben vannak a stadionok
mindegyiknek külön könyvtára van
Breki33
Brekk!
Megnézném (megjegyzem kíváncsiságból), hogy milyen ennek a game-nek a gyepfelépítése. Help, hogy melyik az!

Azért (legalább) szerdáig csak semmi gyep!!!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Hát nem gyönyörû!!!
Le is szedem...

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

kedvért=kedvedért

és direkt a kedvért mutatja?

Breki33
Ilyenek a cípõk

Breki33
annó mohus belinkelte párszor a PES topicban
nem rossz csak eltûntette a magyar válogatottat is + még valami csapatot!
😞
helyette brazil classic
meg angol classic
meg még valamilyen classic válogatott van...
ki érti ezt? 😛
japán rip nem lesz valamiko(PC)?

Tudja valaki az összes kombót,hogy milyen cseleket lehet csinálni.

Breki33
jó pénzért mindent P
igen énis arra gondolok
Breki33
az ftp-n fent van egy st14 könyvtár ami ugyebár a Tardini stadion
megpróbálom belerakni
pluhi
Te is tanusithatod, hogy a videoim nem szaggatnak. Közelharcnál is szokott lenni clipping hiba. Nagyon húzós fizikai engine kéne alá, hogy ne legyen. (Polygon pontosságú ütközésvizsgálattal.)
Breki33
nekem nem szaggat abszolut

csak néha belenyúlnak egymásba
pluhi
Szaggat? Minden második képkocka hiányzik, az igaz, de azért ez messze van a szaggatástól (tök folyamatos). Jó kodekkel nézted? Az a gyanúm, hogy nem. Nekem is szaggatott a Master and Commander, mig fel nem raktam xvid rc2-õt. Speciel mondjuk a másik videot csináltam erre a célra, ez csak egy kissé lol gól, azért tettem be.
Kapufán átesés. Nagyon ritka a clipping hiba a játékban, ez is egy közülük. Láttam már combon átmenõ labdát is.
Breki33
200 chant mp3-ban

klikk
Breki33
ja akkor csak kétszer írtad le köszi :-)

emberfogásról is írtál egyszer
Breki33
a teljes Wendetta?
Én abból csak a mezeket vettem át
a többi is jó?
mohus
"Azért sikerült három pirosat lõni, de piszok nehéz bír lenni."

ez benne a jó

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
uh még nem tudom most a Barcelona és a Real stadiont akarom leszedni de nem gyün

neked megy?
mohus
nem

ez egy eset😊

L1 nyomvatartva kör,kör

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
megnéztem a videót amit mondtál hogy nézzek meg

we_2.avi 7 megás

hát igencsak szaggat, de ami marhára zavar az hogy a kapus átzuhan a kapufán meg a hálón is...ilyen PS2-n nincs, sem szaggatás. a szaggatás miatt én igy nem is jatszanék vele

a "tempó" a szaggatás levéve stimmel...az látszik hogy a gólvonal közelében direkt belassít...highlights dirket ilyen.

ami még különbség, az az hogy PS2-n a highlights valami iszonyat meg van aliasingolva plusz kamera mélyfókusz effektek, hirtelen ránézve ilyenkor gyakorlatilag nem lehet eldönteni hogy valódi vagy nem a visszajátszás

most a wendetta van fenn nekem...jobbak?

és jók? 😊

Breki33
nekem megcsinálta
nekem nem mûxik...nem tudom importálni...valami Oops izét ír ki... 😞 ammegmi?

Breki33
st01w San Siro
st02w Camp Nou
st03w Highbury
st04w Amsterdam ArenA
st05w Olympiastadion
st06w Stade Louis II
st07w Old Trafford
st08w Sang-Am WC Stadium
st09w La Bombonera
st10w Bloemfontein Rugby Stadium
st11w Estadio Nacional
st12w Stadio delle Alpi
st13w Stadio Olimpico
st14w Ennio Tardini
st15w Stamford Bridge
st16w Anfield
st01j Sapporo Dome
st02j Kashima Soccer Stadium
st07j Yokohama Int'l Stad.
st12j Nagai Stadium
st16j Tokyo Stadium
Breki33
Nou Camp Stadium Textures Update

Anfield Road Stadium Textures UPDATE 1.0

klikk
Breki33
Breki33
Mezek

lehet feltölteni is
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Sztem itt van, hogy lehet flag-eket berakni

link

Breki33
már rég letöltöttem
pluhi
Training challange-nél már a hajam kihullt. Lehet normálisan meglõni, de csak akkor akadt be, ha elment a két felugró játékos feje között. Lehet lágyan benyesni, de akkor felezte a pontszámot. Azért sikerült három pirosat lõni, de piszok nehéz bír lenni.
Breki: tölts már le egy guide-ot
Breki33
köszi azt én löttem :-)

"L1 nyomva tartva és utána kör, kör kétszer egymás után"
Ez most két eset?
Breki33
és jó? :-)
mohus
"hát szabadot megmondom õszintén kapura alig tudok rúgni"

kezdetben en sem tudtam...és pl az öcsikém máig sem tud...primkó módon lapos passz aztán fordulasból rugásokkal nyomul😊

természetesen a titkot nem árulom el😊csak annyit hogy NEM! használom az analóg karokat

nincs annál rulezebb amikor nagyot lesnek az ellenfelek amikor Zidane mesterien lövi ki a pipát..persze nem 10-bõl 10-szer😊

egyet még javaslok, mert én is ott tanultam meg TRAINING CHALLANGE...és ott a gép még el is magyarázza!!!...úgyhogy hajrá...

mohus
"tényleg te tényleg próbálod leszorítani a jobb analóggal?
én inkább kevésbe engedem fel ígyis ló bombagólokat"

jobb analógot lövéskor nem használom...csak a balt...jobbra balra vagy elõre...értsd:helyezem

"ja az ollózás attól függ, hogy jön a labda?"

igen...
érdemes ezzel az okos kombinációval beadni félmagasan nem olyan égberúgva amatõr módon:

L1 nyomva tartva és utána kör, kör kétszer egymás után...gyönyörûen lehet fémagasakat pontosan beadni a 16 osra gyakorlatilag bárhonnan

"és be lehet indítani a játékost üresbe?
illetve hogy lehet :-)"

támadáskor ha nézed a "térképet" villog mint a bolond ha fogják az embered....ellentámadáskor mondjuk jössz a középpályással, amikor már közel a védõ a villogás megszûnik, kitámad rád egy pillanatra...ekkor kell a háromszöggel a csatár elé passzolni épp a leshatáron...a látvány a kiugratással egyenlõ

kiugrató gomb nincs...taktikával lehet azonnal támadásra bírni mindenkit...ekkor a csatárok maguktól próbálnak helyezkedni...megjegyzem elég jó lett ez megoldva AI szempontból

L1+X el lehet kényszerítõzni ...ekkor a passzoló játékos automatikusan lyukra fut... x el visszapasszolod, körrel kicsit megemelve vissza vagy egyszerûen csak a célból . hogy lerázd a védõt magadról

focisuli mára vége😊

mohus
"melyik gól a cselezõs?

na errõl kéne beszélned :-)"

volt egy mozgó gif...de két oldallal korábban
két védõt láttam behülyítve egyiket elhuzással kicselezve másikat megkerülve...

de miért kell errõl beszélnem?
egy Henry simán megcsinálja vagy egy Ronaldo
a titok nyitja a BF Fake és egy rakás Ability megléte Dribbling stb...ezek a játékosok lazán huzogatják a lasztit sõt!! néha irreális módon a labukhoz ragad a labda vagy mindig eléjük pattan vissza

ezt nevezik a mi köreinkben, pláne ha után gól születik ebbõl "-Na ott pattogó!" és általában ezek a gólok nem is érnek sokat az ellenfelek szemében hisz bármily szép is a "gép" handicap-eli meg a cuccot...

most le tudtam tölteni Breki a bootmix_by_sammi_3.zip-et

Breki33
Na itt egy flagspack

Breki33
Breki33
jé ez a francia patch egy komplett asf

na kiprószálom
examinee
Köszi Breki!

Breki33
ti le tudjátok tölteni a
Ennio Tardini Parma Stadion-nt?