Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
hát itt ebben tökjó gyepek vannak
Ilyenre akartam a gyepet a FIFA-ban a Nou Camp-ban, de nem lehetett, sajna...

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
dehogy üres

inkább ennyire jó kiegészitõk vannak :-)
Huhh, most szedem, de elbizonytalanodtam kissé...
Annyiféle dolgot töltögettek le hozzá, hogy "használható" legyen, hogy nyugodtan rászánhatok +1 CD-t. Ez azért nálam kissé mókásnak számít, nna.
Alapból ilyen "üres" ????

Breki33
21 stadionom van

alapban 14 van?
Breki33
nemtudom nekem semmi bajom velük
talán az A+B-ben lévõk még jobban is tetszenek
FH ToMmY
és a cipõkkel mi van?

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Breki33
hú gyerekek ugye használjátók a kényszerítõt

miket lehet vele
mondjuk bill-en nem tudom hogy lehet
L1 passz+kiugaratás
Breki33
PS2-es

Mohus szedheti
Breki33
nézem
Breki33
lasztiknál vigyázni kell, hogy egyezen a forma
ebben Taz a profi

de mi volt a kérdés? P
Breki33
FH ToMmY
cscs
cipõket nemtok a WE-be berakni! pedig jol csináltam, de nem látni õket sehol
meg a tv kijelzõvel sem boldogulok.
és beraktam nemrég egy naracssárga bl lasztit, utánna akartam egy mitre lasztit és aztsem volt jo

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

az ftp-n fenn van a /WE7 International/Torrent/ dir-ben...

Breki33
LOL

kint van egy utálunk Figo :-)

Címerek a füvön
Breki33
A+B superpatch

Nou Camp Ingame

Majdnem jól írtam:
elsõ szint 15 mp
második szint 30 mp
harmadik szint 31-32 körüli
negyedik szint 40 mp
Az ötödik még nincs kész, de valószínûleg 1 perc a szintidõ.

Húúú, de kacifántos ez az 5-ödik szint lol.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Nem. Váltakozó futással, meg fordulgatni is kell, mint ahogy a nyilak is mutatják.

Nem kapott el , csak tréningezgetek...

Breki33
látom elkapott........P
Breki33
de csak mentél gyors futással?
Breki33
güzü na P
vazz... a második kérdés sztornó... nem láttam sorry!

az elsõ pályán, ha jól emlékszem 15 mp a szintidõ, a másodikon asszem 30 mp, a harmadikon 40 körül volt, a többit még nem tom...

És a szabadrúgás trükkök??? (#869???)

Breki33
hát de megyek mint a gözö, ha valakinek ez jó írja má le P

amúgy úgy nézem az egész stadion négy fileban van a füvekkel együtt
Breki33
r1 az alacsonyabb röppálya, erõsebb lövés
r2 magas röppálya, gyengébb lövés

billel nem igazán tudom valószinú a felfelé cursor (nyil) erõsebb rúgás lefele nyíl gyengébb
Breki33
linkeld ki
Brekk!
A szabadrúgás trükkjeit írd már le, mert nem egészen értem.
A csavarás asszem a (mivel bill-en játszok :( ) bal és jobb kurzor, de mi az az r2, r1? Meg a szöveg vmi fel, ill. le kurzort is ír, vagy mi... Az mi? Nem tudok angolul...:(

A labdavezetés idõre megy, gondolom azért nem fogadja el.

nekem csak a torrent van meg,volt 3 féle
:Winning_Eleven_7_International_FullDVD_JAP_NTSC_Multi.torrent...Winning_Eleven_7_International_DVDrip_JAP_English.torrent...WE7I_DVDrip_JAP (Eng).torrent...de lehet, hogy az utsó kettõ ua... ha kell elküldöm õket

Breki33
Na elkezdtem az edzéseket

A labdavezetést nem értem végigviszem de sosem jó neki.
Az ivelést végigvittem.

Végre szabadot is tudok lõni
(Alig várom, hogy meccsen bevágjam a pipába)

Viszont itt, hogy kell rúgni?

Breki33
hol látod?
a http://www.suprnova.org/-on én nem látom
Breki33
tudok ajánlani PS"-re pár szuperpatchet P

de most komolyan
úgy bosszant, hogy van amikor jobbat találok arra
jaja

#855 és #856

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"feltelepítõdött a Wie7 és ha Playre nyomok "Wrong disc inserted" miért ?"

tedd be a jó lemezt...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Szaggat? Minden második képkocka hiányzik, az igaz, de azért ez messze van a szaggatástól (tök folyamatos). Jó kodekkel nézted? Az a gyanúm, hogy nem. Nekem is szaggatott a Master and Commander, mig fel nem raktam xvid rc2-õt. Speciel mondjuk a másik videot csináltam erre a célra, ez csak egy kissé lol gól, azért tettem be."

ja csak azért raktad be a videót, hogy leteszteld a codecjeimet?:) csináld meg mpeg2-be az a tuti:)
passz:) asszem ACE van még fenn nekem...az feltûnt hogy nem tudtam "lepauzálni" hanem végigszaladt...szval nem egy "normál" avi-val van dolgunk

csak azt nem értem, ha avi akkor miért nem viselkedik az összes avi ugyanúgy? miért van szükség ezerféle codecre

vicces lenne ha a BETA meg a VHS mellett még lenne húszféle kazetta a polcon...ugyanennyi videoval

ami a konami oldalán van fenn, azok nagyon szépen futnak nekem pl...azokat láttad te is

ja most olvasom, minden második képkocka hiányzik...ez egy konzol/Tv szemnek már szemet szúrhat:) nem tudom láttad mondjuk a GT3/GT4 címû autósgammát, amire a "folyik" kifejezés szokott illeni...mindegy ez már nem ide tartozik...

"Kapufán átesés. Nagyon ritka a clipping hiba a játékban, ez is egy közülük. Láttam már combon átmenõ labdát is."

combon átmenõ labda nem volt csak fejbe tuszkolt:)

leggyakoribb a láb a lábban cuccos:)

de ez a kapufa nagyon durva...PS2-n ilyen nincs/nem láttam (ha egy pipát véd ki és a kapufának esik meg van oldva hogy ne essen át...kicsit fura animmal de elkerüli az ilyet) , pont ezért komáztam a gammát, mert az ütközések az eddigi legjobbak 3D focis gammában

általam "istenített" FIFA 2004-ben, Beckham a gól után lazán átszaladt a hálón és bedobásnál rendszeresen hát nélküli játékosok voltak, a labda kapufa találkozásokról nem is beszélve...és konzolon nincs patch, ami javítana ezen!

Breki fertõzõ vagy: átfaragtam a REAL zászlót PS2-n!!!:) eltartott egy ideig de megérte igaz játék közben semmi nem látszik belõle:) viszont a szurkolók zászlói is olyanok lettek...

jaaa és Ronaldonak adtam egy szép kék csukát:) asszem az van neki...
ennek ellenére az Isten sem fog rávenni hogy PC-n toljam:)

a CD-n kell lennie a crack könyvtárban.

Holdpro
lécci linket crackre

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Breki33
talán mert másolt
crack......
Holdpro
sziasztok lenne egy problémám..
feltelepítõdött a Wie7 és ha Playre nyomok "Wrong disc inserted" miért ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Breki33
bit?
Breki33
ja csak a francia szöveget kéne kicserélni
az lehetséges, hogy ez pc-s? Winning_Eleven_7_International_DVDrip_JAP_English
egy bin és egy cue fájl...

pluhi
A Hörrr az már én vagyok, ha nem lenne világos.
pluhi
Az angol kommentár botrányos, ez tény. They fighting hard to win the... Hörrr
Breki33
tökjó sokkal jobb francia komentárral
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól :-)
Breki33
Ja mégegy a chantokban van Barcelona mp3-ban P
de látom kezd tetszeni a játék P
Breki33
jaja speciel ez a gyep jó
de láttom neked se tetszik a többi P
Breki33
ha le tudod érdekel