5645
-
Don Vittorio #2325 megnéztem de inkább a simánál maradtam :P
hát ez érdekes mert egy 1,2-es tualatin-on 512Mb-al Geforce 3 Ti200-al ment a legjobban el most ezt használom itthon erre a játékra...
amúgy próbáltam más nagyobb gépen is de érdekes módon ott még lassúbb volt!!!nem értettem ezért most evvel jáccom!
Amúgy 2Gh amd-n fx5600-sal 256Mb(300mhz)-al is lassabb volt!
Szóval nagyon változó eddig a tapasztalatom...
-
#2324 navégre
megnézted a Wendetta Eneginyuszit? P
Amúgy milyen konfigod van? -
#2323 NVidia Geforce4 Ti64MB -
#2322 Ez a kódja és az ára a kereskedőházban
de ha ígysemmegy
klikk -
Don Vittorio #2321 nálam ugyanez volt! némely meccsnél belassult aztán ki-be léptem és jó lett... -
#2320 ASF EXplorer P -
#2319 Breki ez mi???? Szerintem nem sikerült a link.... -
Glasses #2318 Milyen videokarid van? nekem ati9600pro 4.3 driverrel -
Glasses #2317 melyik progival tudom kiszedni mert a modcenterrel probálom de nem megy? -
#2316 963246-0914 WingMan Cordless Rumblepad Logitech 11 390 Ft
-
#2315 ?? -
#2314 -
#2313 1. Pedig jó, érdemes alkalmazni
2. Kár P
Először mindig akkor jelentkezett mikor új cuccokat raktam be.
Milyen gépetek van?
Azis lehet új drivert raktam fel a karimhoz -
#2312 na várj a más exe az uj wendettara vonatkozott -
mike369 #2311 N E M
(én nem találtam...) -
Glasses #2310 Köszi -
Tud valaki olyan Budapesti céget akitöl jelen pillanatban tudnék vásárolni egy Logitech Cordless Rumblepadot????
-
mike369 #2308 a legegyszerűbb azt csinálni, hogy kiszeded az ottanit bmp-be, utánna editálod és ugyanazt teszed vissza.
akkor se paletta, se méreteltérés nem lehet... -
Glasses #2307 Énis kérdeznék mekora méretü zászlót kell berakni? -
mike369 #2306 1. elméletben meg lehet csinálni (olvastam v.hol) gyakorlatban még sose próbáltam
2. nálam eddig soha, semmilyen belassulás nem volt még semmitől, úgyhogy passz... -
Glasses #2305 Persze tudok válaszolni nekem semmi lassulás nincs nem lehet,hogy azért van mert ahogy mondod teljesen mást exe-t használ -
#2304 de arra csak tudsz válaszolni hogy van-e belassulás
aztán meg simán megy -
#2303 #2288 -
mike369 #2302 Mi is pontosan a gondod? -
Glasses #2301 Szivesen válaszolnék ha tudnám a választ de én az alap dolgokat alig tudom. -
mike369 #2300 els=első -
mike369 #2299 Az els kettőben szimplán csak be kell egy adott méretű magyar zászló bmp-t importálni, a 3. viszont trükkös... -
mike369 #2298 Az AFSExplorellel kell a data_e.afs fileban kikeresni a flag kezdetű részeket (3 van), azokban rákeresni a 011-es csapat zászlójára és azt kell mind3ban módosítani! -
#2297 #2229
de ezeket nem berakni kell hanem módosítani
de birom, hogy nekem megint senki sem válaszol P -
Glasses #2296 A data_e.afs könyvtárat szed ki meg a roster-t -
Glasses #2295 Melyik file-t kell berakni,hogy a magyar zászló legyen a menüben és a bevonuláskor? -
laca70 #2294 Windows csere lesz a gépemen. Miket kell elmentenem, hogy ugyanolyan legyen a WE, mint előtte ? -
mike369 #2293 Valamelyik kb. 1 évvel ezelőtt cikkben olvastam értékelésként, hogy "...az EA egyik kezével ad, a másikkal elvesz...". Ez szerintem nagyon igaz! Egyszer a játékmenet jó, máskor a grafika, megint máskor a csapatok száma de valahogy sosincs mindez egyben, valamit mindig sikerül nekik elb@szni! -
#2292 hát az újban mintha ezis javult volna
csakhát a grafik -
mike369 #2291 majd próbálom... -
mike369 #2290 Én is jobban csípem a manuális dolgokat! Az EA-s játékoknál az a baj, hogy legtöbbször csak nyomsz egy d-t, és rögtön kilövi az optimális sarkot...
Hosszú távon elég zsibbasztó... -
#2289 egy másik alfa-t nem tudsz bemásolni?
én úgy csináltam -
#2288 Akkor jó mert nekem meg a gamepad miatt nem megoldható, de amúgy meg nagyon bejön.
Ja és taktikában csináltatok olyat hogy egy embert ráálítottok az ellenfél sztárjára követő emberfogással?
Ja és mégegy kérdés.
Régebben sose lassult be nekem, mostmeg van amikor belassul egy mecs
kilépek ujra akkor meg jó.
Másnál is van ilyen?
Érdekes módon a WEndetta Enegyzernél nem volt ilyen.
Mondjuk azis érdekes, hogy más nevű asf-et használ, saját exe-je van viszont qa mentéseim és rosterem használhatom. -
mike369 #2287 ja, a menüs kész van, viszont az alfásat elcs@sztem, és olyankor az ÖSSZESNÉL megszűnik az átláthatóság
Szóval szopóka, nyalóka kezdhetem előlről... -
#2286 a menüst asszem tegnap beírtam melyik fileban vannak az elég egyszerű
Amúgy asszem az új optioneditorral lehet betenni flageket és van egy flagcsomag is.
A nézőtéri is egyszerű, viszont munkaigényes mivel 21 réteg van és az Alpha-kat is külön be kell rakosgatni.