Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
most ráérek
FH ToMmY
látom a sporyk neked sem tetszenek

nekem az a bajom velük, h 1x becsúszok lefújja...sõt néha lapot is ad (néha soxor). fifa annyival jobb, h ott engedi a kemény játékot a bírósportás

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

pluhi
Most, hogy megvan a helye, tudsz linket ahonnan szedhetnék valamit az angol helyett? Már hülyét kapok tõle.
Ki a legenyhébb biró a Wendettában? Tököm tele a sok kamu kiállítással.
examinee
Hol találok sok képet a gemeröl???

FH ToMmY
akkor ájszíkjúúú

Breki33
e-mail, vagy icq
FH ToMmY
oks Breki, bocs bácsi... 😊
nah, holtodátadniacuccost?

Breki33
jólvan látom elkezdhetem írni a listám
bácsinak hívhatsz, de a Brekire allergiás vagyok
grrrrrrrrrrrrr
jAsOn VoOrHeEs
breki bácsi

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Breki33
nanemond, hogy azon bácsinak nézek ki P
de oda tudom
FH ToMmY
láttam a képed a tagok.sg.hu -n 😉

figy, azokat a csukás fájlokat melyek neked vannak nemtod odaadni, bácsi? 😄

Breki33
Amúgy tudtátok hogy a fracia patchban sokkal jobb stadionbemondo hangok vannak?

most nyomom át õket a wolfiba
Breki33
bácsi ám az õregapád P
hát kérd el bárkitõl akinek mûxik
FH ToMmY
amit Te mutattál bácsi azt használtam...másnak müxik nemde?

de tud vki egy csomagot mely tutkora müxik?

Breki33
most képzeld el azt még spécizve

a BL patchból kiválogatva a legjobb mezek
+ Wolf 2-bõl a legjobbakat is belerakom

Meghát labdák stadionok

Amúgy ha angolt akarsz Wolfi arra specializálódott.
Appám nagyon jó ez a Wendetta.
És ami nekem plusz öröm, a Newcastle United

Ez úton grtaula a készítõk fáradtságos munkájáért!!!

Én a Pelé-re gondoltam, (így ahogy leírtam) nem a teljes nevére.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
na nézz csak utánna az eredeti nevének P
Az igaz, de neki rövid neve van.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
Ja hát Pelé se Pelé volt
de mindenki úgy ismeri
Hiszen tegnap már kellett hallanod róla, mert írtam!!!
Nekd sem csak egy neved van...

Breki33
Argentin klubcsapatok mezei
valaki kérdezte

klikk
Breki33
Ha valakit érdekel van egy remek tutorial-om csuka készítéshez.
Breki33
még sosem hallottam
Füvem már van elég...😄DD

Szerintem nem véletlenül lett ám az a BL-es gyep olyan gagyi, hogy kicsi. Amiatt a 128x128-as méret miatt van az egész, ha arra rájönnél/rájönnénk, hogy lehet-e nagyítani, megcsinálnám, különben nem lehet...

Azért remélem most már tudod ki az a Gaucho, lol???

Breki33
Breki33
Gyerekek megvan a kommentár P

Commentary
160game.afs/160game_snd.afs
Breki33
Boots
Large Images - 020boot.afs/020boot_1.afs/020boot_1_pl.afs/020boot_1_pl_tex.afs/020boot_1_pl_tex_ee.afs/shoes_ee_tex.bin
Small Images - 020boot.afs/020boot_1.afs/020boot_1_pl.afs/020boot_1_pl_tex.afs/020boot_1_pl_tex_gs.afs/shoes_gs_tex.bin
Breki33
vagy füvet akarsz? P
Breki33
meglocsoljalak? P
Gascoigne

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
Gascoigne
Köszi. Amúgy a Wendettát honnan tudom letölteni, tudom ,hogy írtad már valahol, de még nem találom.

Breki33
Ez nem a Wendetta hanem egy optionfile

nekem mûködik
próbáld mentés máskéntel
Breki33
Amúgy ezt most olvastam

As you know, in PES3 PC by default you can use just 6 types of boots (using Edit Mode). But boots slots inside shoes_ee_tex.bin and shoes_gs_tex.bin can contain 9 boot textures. Screen below show boots structure on one of biker_jim boot pack:

To assign boots No 0 to any player, just run WEditor, go to player's team, mark him and change his boots in Appearance tab to "1" just like at screen
Gascoigne
Ezt a Wendettát, még le lehet szedni valahonnan? Mert hiába klikkelek nem indul.

Breki33
sztem nem kell visszamásolni
szerezz egy mûködõ cipõpackot valahonnan és írd vele felül
FH ToMmY
Quaresma segített tegnap egy picit, de a bajommal má' õ sem tudott mit kezdeni 😊

Az volt a baj a csukáknál, h meg kellett növelni a fájl méretét...
ezt megtettem, majd az uj afs-emet felülírtam a régivel, ebbe beleraktam a csukacsomagot, de a játék már nem indul. jojo tudom másoljam vissza a régi data_e.afs-t 😄 azt majd csak akkor ha már senkinek semmi tippje! nos, vki? vmit?

Breki33
stadionokat könyvtárastul célszerû átrakni
de a nagypatchekben benne is vannak
Fred10
Csak a stadionokat akartam berakni de ha akármi mást akarok és új afs fájlt kell csinálni nem jó

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

------------------------------------------------------------
Referrer Link Error

On every single HTML page of GameFAQs is the following request:
Feel free to link to this page, but not directly to the FAQs..
You're seeing this error message because it appears that you're linking from an external site directly to one of the text files stored at GameFAQs. GameFAQs is not a free public file server. Bandwidth costs money, and when sites link directly to files stored on the site, it becomes both a financial and resource drain. We've tried asking, but some sites simply don't care, so now we've implemented a technical solution.

Your browser is reporting that you linked to a GameFAQs-hosted FAQ from http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079088415.

There are four possible reasons you are seeing this message:

You came from a direct link to a FAQ on GameFAQs from another site, and your link was properly blocked. See the paragraph above for why.
Your web browser is passing improper URL data in the Referrer header. Your web browser may be over-compensating for a mistake you made in the address bar, and passing this information unintentionally. To fix this, just click the "Home" link on the left and surf normally.
Your web browser is passing forged URL data in the Referrer header. Some browsers can be configured to hide referrer information, but instead of passing a blank header, it passes a forged one. To fix this, change your browser's security settings. If you are using Opera and having problems, try viewing this page for some pointers.
You are behind a firewall or proxy server, and it is passing forged URL data in the Referrer header. If you are using one of these services, you or your network administrator may need to change the configuration.
----------------------------------------------------------
Eztet írja ki nekem.

Hát nekem sajna nem jön be ez a két link
Valami hibát ír ki, meg ha jól értem valami fizetéses oldalt akartam megnyitni

mohus
vagy EZT ebben még a kamu név is benne van...így még könnyebb "átírkálni"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Szóval kéne nekem pontos válogatott és club névlista mezszámokkal a gammához, honnan szerezzem be???"

a sima WE7/PES3-hoz EZT ajánlom...nem olyan vészes az eltérés talán

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FH ToMmY
nemrossz a kicsike, de az uj nike-t csinált meg vki 😄

Hm,ez a labda király!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Breki33

Breki33
Én nem értem ha ezt be tudom rakni

Akkor a többit miért nem?