Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja beraktam a spanyol kommentárt
köszi mégegyszer Mr. Don P
Az olasz azért érdekelne jobb-e
Viszont a franciám meg Wei-s
remélem ezt csajok is olvassák :-)))))
köszi mégegyszer Mr. Don P
Az olasz azért érdekelne jobb-e
Viszont a franciám meg Wei-s
remélem ezt csajok is olvassák :-)))))
de megérte kiszenvedni 😛
sikerült megoldanom, hogy teljesen spanyol legyen 😛
le kellett cserélni a következõket is: <170demo_enter_snd.afs>170demo_enter_snd.afs>
<170demo_foul_snd.afs>170demo_foul_snd.afs>
<170demo_goal_snd.afs>170demo_goal_snd.afs>
<170demo_timeup_snd.afs>170demo_timeup_snd.afs>
le kellett cserélni a következõket is: <170demo_enter_snd.afs>170demo_enter_snd.afs>
<170demo_foul_snd.afs>170demo_foul_snd.afs>
<170demo_goal_snd.afs>170demo_goal_snd.afs>
<170demo_timeup_snd.afs>170demo_timeup_snd.afs>
jó de legalább a "WEFantasys" csapat Latvia nevet és zászlót nyomatott rá...mi a tökért van ott a magyar zászló??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ez a nem gyenge....
Breki PS2-re szerintem sokkal intenzivebb a buhera mint PC-re ezt nem is gondoltam volna...hiába...öregszem
Breki PS2-re szerintem sokkal intenzivebb a buhera mint PC-re ezt nem is gondoltam volna...hiába...öregszem
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
õ az új rosterrel mondja
abban meg logikus, hogy kicserélték olyan csapatra ami kijutott az EB-re
no comment
abban meg logikus, hogy kicserélték olyan csapatra ami kijutott az EB-re
no comment
ha már kommentárkodtok😊
PS2-n japán!!! na azon sokat röhögtem, angol, német, francia, olasz és spanyol kommentátor is rajta van...gondolom ezért van FULL-ra megírva a DVD
PS2-n japán!!! na azon sokat röhögtem, angol, német, francia, olasz és spanyol kommentátor is rajta van...gondolom ezért van FULL-ra megírva a DVD
"kérdésem lenne
mé van az, h a magyar válogatottamban a játékosnevek nem egyeznek az eredetivel? ilyen nagyonfura nevü emberek vannak 😊"
érdekes...a PS2 verzióban minden stimmel és a neveket is mondja...
mé van az, h a magyar válogatottamban a játékosnevek nem egyeznek az eredetivel? ilyen nagyonfura nevü emberek vannak 😊"
érdekes...a PS2 verzióban minden stimmel és a neveket is mondja...
francián a francia patchet mondom
csak 4-5 BGM_et kell cserélni
esetleg TOmmynak elküldhetem ha többeket érdekel
csak 4-5 BGM_et kell cserélni
esetleg TOmmynak elküldhetem ha többeket érdekel
ááááááá
a Wendettanak nincs kilinkleve a 3. fálja a filefontra és az ftp rõl meg lassan jön...
a Wendettanak nincs kilinkleve a 3. fálja a filefontra és az ftp rõl meg lassan jön...
hát ezek szerint igen,de nem is figyeltem a különbséget...ezt a franciát az ftp-n kívül honnan lehet levenni? a spanyol akinek kell annak hova tegyem?
navárj akkor te cseréltél stadionhangokat kijelzõt is
amúgy a franciában sokkal jobbak a staduionhangok
amúgy a franciában sokkal jobbak a staduionhangok
"Azt még mindíg nem értem miért más a pc-s és a ps2-es WE7I?
Gondolom valamelyikben frissebbek az adatok de melyikben?"
alapból nem tudom...de breki elõbb írta, hogy ez csak patch kérdése😊
ha valóban át akarod írni, akkor annyi segítség azért van hogy a játékosok hátán latin betûkészlettel van felírva a név...azért 80-90%ban stimmelnek a cuccok, de vannak vad német és holland csapatok ahol totálisan más nevek vannak
PS2 Patcheknek is utánaolvastam
gyakorlatilag ugy zajlik, hogy a patch-csel egyutt irod meg a játékot. CD-re és DVD-re való kiirásra is meg vannak a modszerek, de bevallom még nem probáltam
most letöltök egy EURO 2004 patchet PS2 re majd megprobalom kiirni patchel egyutt a játékot, remélem valami brutál dolog van születõben konzolra😊
Gondolom valamelyikben frissebbek az adatok de melyikben?"
alapból nem tudom...de breki elõbb írta, hogy ez csak patch kérdése😊
ha valóban át akarod írni, akkor annyi segítség azért van hogy a játékosok hátán latin betûkészlettel van felírva a név...azért 80-90%ban stimmelnek a cuccok, de vannak vad német és holland csapatok ahol totálisan más nevek vannak
PS2 Patcheknek is utánaolvastam
gyakorlatilag ugy zajlik, hogy a patch-csel egyutt irod meg a játékot. CD-re és DVD-re való kiirásra is meg vannak a modszerek, de bevallom még nem probáltam
most letöltök egy EURO 2004 patchet PS2 re majd megprobalom kiirni patchel egyutt a játékot, remélem valami brutál dolog van születõben konzolra😊
hát én úgy csináltam, hogy a pes 3- as afs-bõl kinyomtam(export) a 160game.afs dir-t... így lett 200 mb kb...
Nyilván máshol van tárolva. Meg kell találni az(oka)t a bin(eke)t is. Mekkora a file? A spanyol érdekelne engem is.
hát most úgy van hogy kikapcsoltam a stadion bevezetõt és így spanyol "végig"...de most a meccs alatt végig spanyol...nálad hogy van a france??ott nem angol az eleje?
Királysáág!Sikerült!!!Most spanyol kommentátorral nyomom!De lehet még német,olasz francia - de az gondolom ami neked van - meg a jó öreg angol!Szerintem a spanyol a legjobb a temperamentum miatt!Egyébként afs explorer ahogy mondtad!A meccs elején még félig angol, de a meccs ezt feledteti...😊 milyen jó lenne a Bundesliga patch német kommentátorral...😛
elég érdekes lett...félig angol félig olasz kommentár!de még próbálkozom...nem adom könnyen 😛
ok...thx! elkezdtem exportálni...egyébként a spanyol a tuti király! gol gol gooooooooooooooooooooooollll meg ilyenek!😊
van német is azt nem mondtam...majd írom ha jó lett!
van német is azt nem mondtam...majd írom ha jó lett!
csak a kommentátort kell kiszedned
nem az egész dat-ot
azt meg, hogy az melyik file szintén leírtam
nem az egész dat-ot
azt meg, hogy az melyik file szintén leírtam
feltelepítettem a PES 3-at francia , spanyol, és olasz kommentárral, erre a dat könyvtárban annyi afs lett amennyi nyelv.eddig ok, gondoltam átmásolom a We dat könyvtárába és ezt is meg patchelem, elindítom ok lehet az elején nyelvet váltani, de akkor bukom a mezeket meg minden sajna, ráadásul játszani sem tudok mer kifagy...😞
a kommentárt szeretném csak lecserélni!
Van valakinek ötlete, vagy ájuljak el? 😛 köszi
a kommentárt szeretném csak lecserélni!
Van valakinek ötlete, vagy ájuljak el? 😛 köszi
Melyiket érdemesebb leszedni a Wolf patchet vagy a Wndettat ?