5645
-
Don Vittorio #2405 nem gamepaddal jáccom !
csak billel :-)
vegyek? :P az asszony örülne megen :P
kb. hány %-al többet tucc paddal kihozni?
gondolom mostanra azér profi vagy...:-)
-
#2404 szval? -
Don Vittorio #2403 akkor sorry -
-
#2401 mi a kezdő?
csak úgy kiváncsiságból -
#2400 6 cipő lehet egyszerre tudtommal -
mike369 #2399 Ha valakit érdekel, frissítettem a Wendetta 1.3 magyar "kiegészítését" (ha szabad így neveznem jelen állapotában).
Letölthető a mike.iweb.hu címről... -
#2398 Meg lehet valahogy oldani, hogy ne csak az 5 cipő közül lehessen választani? Vagy kár is fáradnom ezzel? Gondolom a játékon belül nem lehet megoldani. -
#2397 úgy értem milyen gamepad -
Don Vittorio #2396 ja rakj ha tucc!
nem figyeltem a hálót!
wendetta! :P
-
#2395 Hát nem láttad?
Sztem a képen is látszik.
Amúgy lehet ha tudsz készíteni jobb hálómintát.
Most rakjak be közelebbi képet a hálóról?
Tényleg te mivel játszol?
Má nem úgy P -
#2394 -
Don Vittorio #2393 akartam is kérdezni, hogy miben jobb a háló az energyzed-ben?
télleg azt nem lehet szerinted megcsinálni hogy más formájú háló legyen? kockább nagyobb stb...? -
#2392 Ez az enyém
nagyon érdemes hozzá elolvasni a PES Guide-t az fh-ról
ott minden gomra leírja mire jó egyebek között -
#2391 -
#2390 Én tudom a legjobban pár ember közül még hogy Brekinek milyen problémái voltak azzal.... mindig azzal szenvedett és télleg nagyon szar volt azzal jáccania!!!
Jah: bemásolnál nekem ide egy beállítást?? -
#2389 neeeeeeeeeeeeeeem
emberfogásra
na berakok egypár dolgot és mutatok egy képet -
laca70 #2388 Te ugye a Position edit-re gondolsz ? Ahol be lehet álltani, hogy a pályán hol álljon. -
#2387 figyi nem a kar esett szét hanem a gumi a karon
csak gumi nélkul elég gáz volt játszani
de megoldottam
aztán jött a másik hiba
mivel elég sokáig használtam mindkettőt és fel is akartam cserélni a dualban bátran mondhatom, hogy más
nemis lehet azonos, hiszem a dualban nyomogómbként is használható -
#2386 Megvizsgáltam alaposan a karokat, el nem tudom képzelni, hogyan eshet ez szét. Igaz én lazán fogom a cuccot, valakinek meg elfehérednek az ujjai játék közben.
Amúgy elég nagy esély van rá, hogy tök ua. a mechanika+elektronika szolgálja ki a Rumblepadban is a kart. Ez persze csak tipp, szét kéne őket szedni. -
#2385 Real Madrid Fanchants
-
#2384 Visszatérve a bernabeura
Ez a BL_es és ez azért tetszik jobban mert legalább nem salak van körbe
az olyan mintha a marson lenne egy pálya.
De ezse tökéletes mert igazából nincs ennyi hely a pálya és a nézőtér között
-
#2383 ja nekem is fura volt áttálni rá dualról
sztem akkoriban mindenki azt hitte (multiban)kamuzok, hogy meg kell szokni -
#2382 ha jól emléxem ott csak rámész az emberre akival fogni akarsz
amúgy én azt hittem csapatrészként lehet vhol -
#2381 két hónapig nekem is jó volt
de sztem én többet is használtam a multi miatt -
#2380 Na jó, nálam közre játszik az is, hogy hétközben Play-en játszom, ezért itthon is ugyanolyan irányítást akartam, de semmi bajom nem volt azon kívűl vele, hogy cserélgetni kellett az elemeket, nekem 1850-es akksik voltak. Kipróbáltam a cipőket, de még mindíg a Yogui cipők tetszenek a legjobban, talán azért mert kettő megvan az életben is belőle. -
laca70 #2379 Köszi. -
laca70 #2378 Én a Mark settingsben követő emberfogást nem találtam. Hol van ?
Az agresszívot úgy tudod beállítani, hogy kiválasztod azt a játékost, amelyiket fogni akarod, ezután felajánlja, hogy Normal vagy Agressive legyen. Ez csak a rátapadás erősségét állítja, nem lesz szabálytalanabb a védő. Tőlem ezért még nem állítottak ki senkit. -
laca70 #2377 Én 2 hónapja vettem Dualt (PCLand), azóta sincs vele semmi bajom. Lehet, hogy az új szériákon már javítottak. -
#2376 na én pont fordítva vagyok
Sztem aki venni akar próbálja ki ha tudja, vagy legalább nézze meg pl a Media Mark-ban.
Bár amikor ott voltam csak Saltek és a sima Rumblepadot láttam kétkarosban. -
Glasses #2375 Save könyvtár KONAMI-WIN32WE7UOPT -
#2374 A Dual pedig szétmegy
a Fifa topicban kb három emberről tudok hasonló hibával
Hedgeé is szétment pl.
Nekem is két -különböző- problémám volt vele.
Az egyik a gumija a másik mint kiderült típushiba.
Egy idő után nem megy rendesen balra a bal analóg.
Volt erről egy fórumban szó az FH-n érdemes elolvasni.
Az én dual-om jelenleg is a CHS-nél van.
4 ezer a differencia
én nem amiatt vettem, hogy rádiós vagy rezgős bár aki másfajta játékokra is használja nagy hasznát veszi pl a tolóerő gombnak.
Egyszerűen jobb a kar, nem egy gumi van rajta amit nem lehet cserélni, sőt előszőr a CHS-nél azt mondták rá ezzel nemis garis. Most se lehet gumit szerezni csak egyben cserélik.
Aki fifas tudja mit szenvedtem vele annó.
De elég sok fórumon olvastam erről, hogy a bal analóg egy idő után nem műxik korrekten.
Ez lehet fél év lehet öt.
Én sajnálom a legjobban mert kézreálló hasonlít a PS2-es irányítóra, szval tök jó lenne.
Ezért várom, hogy cseréljék, de a Logitech-nem nagyon szállít most dual-t, vagy legalábbis én már januártól arra várok.
Mindenki maga dönt ez az én szubjektív véleményem.
De az biztos hogy a másik rumblepadot -ami nem rádiós-nem venném meg. -
#2373 Lehet azt hiszem az fh-n van is fent egy csomag amiben van fraps és azt hiszem virtualdub
mondjuk én mást használok
igaz én nemis avi-kat hanem gif-eket gyártok.
Avi-t kicsit könyebb
legelegánsabb megoldás a görög lapon található sztem -
#2372 ott van alul, hogy arra válasz tehát elvileg az
jól néz ki -
#2371 havi négy tartóselelem
elemér számolj csak P -
#2370 Nekem elösszőr Wingman Cordless volt, de sokkal jobban bejön a dual action, az enyémnek sem volt még semmi baja. -
#2369 Én sose vennék se cordless-t, se rumble cuccot, két felesleges dolog (főleg a rumble), ami nyomja az árat jól.
A Dual pedig nem megy szét. Brekinek nem volt szerencséje vele, valami gyári hiba lehetett. Az enyémnek kutya baja, haverénak detto. 7K, szvsz marhaság kiadni gamepadért többet.
-
#2368 Nem tudom ki lett e már tárgyalva, de lehet a replay-ekből avi-t készíteni? -
#2367 Ez melyik cipőcsomag? Amelyiket előzőleg belinkeltél? -
#2366 :)))))) akkor minek vegyek plusz aksikat????
Ha alig merül???