5645
  • Breki33
    valaki be tudja ezt rakni?

mert egyszerűen nem értem, hogy kell a Graphic studióval
  • Breki33

sima bajnokság sztem nincs
  • gercse
    boccs a triplázásért,csak hát frissítettem a kapcsolatot,legalább észre veszitek
  • gercse
    Na megvan a játék felraktam egy patchet(afs explorerrel)de van egy kérdésem:Lehet játszani normál bajnokságokat(olasz,német...)?,Ha az 500megás kell hozzá akkor az csak hétvégén lesz meg,de jó lenne ha válszolnátok.
  • gercse
    Na megvan a játék felraktam egy patchet(afs explorerrel)de van egy kérdésem:Lehet játszani normál bajnokságokat(olasz,német...)?,Ha az 500megás kell hozzá akkor az csak hétvégén lesz meg,de jó lenne ha válszolnátok.
  • gercse
  • Breki33
    WE7 WENDETTA 2003-2004 EDITION

WE7Int PS2 WENDETTA 2003-2004 EDITION

PES3 PC WENDETTA 2003-2004 EDITION

WE7Int PC WENDETTA 2003-2004 EDITION
  • shevy
    wendettát ps2-re is le lehet szedni pes3-hoz?
  • Breki33
    Ma a beszólok a békáknak a Mónika Showban van?
  • Breki33
    Breki

és nem a játék helyett linkeli, meg nem biztos ha örülnének ha napközben nyomnám
    Sztem többet játszom vele mint te P
    amúgy #3271

Egyik a slot-ok másik a kép
  • mohus
    egyetértek...én pl totál konzolos vagyok focka tekintetben...de nem volt megerőletető az afs explorer használata:)
    a WE graphic studio + egy adobe photoshop pedig csodákra képes:)

arrol nem is beszélve ,hogy PC-n nem kell bajlodni cdmage isobuster cdrwin nyalánkságokkal vagy Cdrip készítéssel, ugyanis a PS2ben nem winchesteren van a gamma...

a www.pesinsight.com forumain minden le van írva részletesen...ugyhogy mindenkinek sok sikert:)

breki pedig nagyon lelkes:) percenként linkeli be a cipőket:) ahelyett hogy játszana:)
  • mike369
    oszt mé'?
  • mohus
    "mással is előfordult, hogy a meccsek között kidobálta a játék a windows-ba mindenféle üzenet nélkül?"

nincs windows a PS2-mön
  • Breki33
    ManU_Barca_Liverpool.fantextures
  • Breki33
    Mielőtt valaki megkérdezné, nem ugyanaz
  • Breki33

just drag&drop these texures onto ee boots slots using Graphic Studio with LEFT mouse button, then drag&drop one of these into all palette slots using RIGHT mouse button (with checked only "Extract/Insert RGB Data")
    then do "Half Resize" and drag and drop them onto gs slots with left mouse button
  • Breki33
  • Breki33
    Quaresma ajánlotta nekem

Winning Eleven Superpatch
  • The Hedgehog
    Egy dologra jöttem csak rá... a szerelés magasabb fokozaton nagyon körülményes és nehéz valamint a bíró nem mindíg túl objektív a becsúszás utáni ítéleteknél. Pl hátulról elkaszáltam az ellenfelem (utolsó emberként) és képembe nyomott egy sárgát. Az ellenfél meg később a labdát először elrúgva majd utána saját játékosomat is becsúszva szerelt és erre egy piroslappal jutalmazta azt a spori.

Ezen javíthatnak!
  • The Hedgehog
    de :D najó nem kötök beléd na! te tudod! egy élményről maradsz le!
  • Breki33
    grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ha valódi játékosokkal és csapatokkal szeretek játszani attól még nem vagyok korlátolt.
  • The Hedgehog
    Nem értem ez miért zavar ennyire... bár te tudod! A játék egyik legjobb részéről maradsz le! Ennyire nem lehetsz korlátolt. Ezért játék a neve...
  • Breki33
    mert nem szeretem a fantázia csapatokat
    én mindig a legújabb rosterrel próbálok játszani

nekem inkább rangos világversenyek kellenének
  • The Hedgehog
    miért nem használod a Master League-t? szerintem az a legjobb része a játéknak! 4-es fokozaton nyomom és rohadt izgalmas mérkőzéseket játszom... néha olyan nyitott a végén a bajnokság, hogy szinte izzadok a mérkőzés közben... tök komoly!
  • Breki33
    lehet menni kupákat

meg master league-t-hogy elindulsz egy csapattal ismeretlen nevekkel aztán vásárolsz, de ezt én nem használom
    viszon mások igen

a bíró azért nem látszik, hogy legyen mit beletenni a PES4-be P. DE ha beleszállsz az ellenfélbe megjelenik és ecsap.

Van egypár ilyen amin lehet javítani
    pl multi
    labdahang
    bírók kinézete, megitélése
    játékosmozgás
    esetenkénti lassulás
    EB VB BEK
  • fm
    lehet menni szezont nagy klubcsapatokkal? ahol van bl,kupa,meg liga is több éven át. (like fifa2004 career mód)

a bíró mé nem láccik a pályán?
  • Garcia
    hmmm...itt tök jó,hogy nem tükrözve van a cipő 2 oldala
  • Breki33
    naponta jönnek ki újjak

de ha mindenáro asf Explorert akarsz használni.
    Azt nem értem miért kérdezitek akkor melyik a jó P
  • Breki33
    most gondolj bele milyen lehet háromnaponta beírni wendetta olaszosoknak wolf angoloknak
  • gercse
    nem hiszem hogy annyira rossz lehet,ha március 21.-én jött ki(2hónap nem sok)
  • gercse
    Jó én már megszoktam,de gondolom van olyan aki elküld ilyenért amikor azt mondod olvass vissza,(rendben lenne,ha csak pár száz oldal lenne,de nem így van)
  • Breki33
    ez a legrégebbi
  • Breki33
    mivel a verziószámok növekedő sorrendben vannak.......
  • Breki33
    ehhez elég a roster

lásd Breki patch
  • Breki33
    birom az ilyet
    írd be 10* is ugyanazt

aztán valaki még téged szúr le, hogy nem segítettél eleget
  • gercse
    Pedig én inkább ezt berakom asf-el:The Wolf EPL&CL WE7I PC Patch ,sokkal kisebb és nekem megteszi.
  • mike369
    na, látod erről foghagymám sincs, mert én WENDETTÁS vagyok, de a verziószámokból én a 3.0-ra tippelnék...
  • gercse
    most akkor a wolf 2,0 vagy a 3,0 a jobb?
  • gercse
    de,bejött
  • gercse
    csak vicceltem
    Nem jön be