5645
-
#3285 valaki be tudja ezt rakni?
mert egyszerűen nem értem, hogy kell a Graphic studióval -
#3284 #3261
sima bajnokság sztem nincs -
#3283 boccs a triplázásért,csak hát frissítettem a kapcsolatot,legalább észre veszitek -
#3282 Na megvan a játék felraktam egy patchet(afs explorerrel)de van egy kérdésem:Lehet játszani normál bajnokságokat(olasz,német...)?,Ha az 500megás kell hozzá akkor az csak hétvégén lesz meg,de jó lenne ha válszolnátok. -
#3281 Na megvan a játék felraktam egy patchet(afs explorerrel)de van egy kérdésem:Lehet játszani normál bajnokságokat(olasz,német...)?,Ha az 500megás kell hozzá akkor az csak hétvégén lesz meg,de jó lenne ha válszolnátok. -
#3280 Na megvan a játék felraktam egy patchet(afs explorerrel)de van egy kérdésem:Lehet játszani normál bajnokságokat(olasz,német...)?,Ha az 500megás kell hozzá akkor az csak hétvégén lesz meg,de jó lenne ha válszolnátok. -
#3279 WE7 WENDETTA 2003-2004 EDITION
WE7Int PS2 WENDETTA 2003-2004 EDITION
PES3 PC WENDETTA 2003-2004 EDITION
WE7Int PC WENDETTA 2003-2004 EDITION
-
#3278 wendettát ps2-re is le lehet szedni pes3-hoz? -
#3277 Ma a beszólok a békáknak a Mónika Showban van? -
#3276 Breki
és nem a játék helyett linkeli, meg nem biztos ha örülnének ha napközben nyomnám
Sztem többet játszom vele mint te P
amúgy #3271
Egyik a slot-ok másik a kép -
#3275 egyetértek...én pl totál konzolos vagyok focka tekintetben...de nem volt megerőletető az afs explorer használata:)
a WE graphic studio + egy adobe photoshop pedig csodákra képes:)
arrol nem is beszélve ,hogy PC-n nem kell bajlodni cdmage isobuster cdrwin nyalánkságokkal vagy Cdrip készítéssel, ugyanis a PS2ben nem winchesteren van a gamma...
a www.pesinsight.com forumain minden le van írva részletesen...ugyhogy mindenkinek sok sikert:)
breki pedig nagyon lelkes:) percenként linkeli be a cipőket:) ahelyett hogy játszana:) -
mike369 #3274 oszt mé'? -
#3273 "mással is előfordult, hogy a meccsek között kidobálta a játék a windows-ba mindenféle üzenet nélkül?"
nincs windows a PS2-mön
-
#3272 ManU_Barca_Liverpool.fantextures -
#3271 Mielőtt valaki megkérdezné, nem ugyanaz -
just drag&drop these texures onto ee boots slots using Graphic Studio with LEFT mouse button, then drag&drop one of these into all palette slots using RIGHT mouse button (with checked only "Extract/Insert RGB Data")
then do "Half Resize" and drag and drop them onto gs slots with left mouse button -
#3269 -
#3268 Quaresma ajánlotta nekem
Winning Eleven Superpatch -
#3267 Egy dologra jöttem csak rá... a szerelés magasabb fokozaton nagyon körülményes és nehéz valamint a bíró nem mindíg túl objektív a becsúszás utáni ítéleteknél. Pl hátulról elkaszáltam az ellenfelem (utolsó emberként) és képembe nyomott egy sárgát. Az ellenfél meg később a labdát először elrúgva majd utána saját játékosomat is becsúszva szerelt és erre egy piroslappal jutalmazta azt a spori.
Ezen javíthatnak! -
#3266 de :D najó nem kötök beléd na! te tudod! egy élményről maradsz le! -
#3265 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ha valódi játékosokkal és csapatokkal szeretek játszani attól még nem vagyok korlátolt. -
#3264 Nem értem ez miért zavar ennyire... bár te tudod! A játék egyik legjobb részéről maradsz le! Ennyire nem lehetsz korlátolt. Ezért játék a neve... -
#3263 mert nem szeretem a fantázia csapatokat
én mindig a legújabb rosterrel próbálok játszani
nekem inkább rangos világversenyek kellenének -
#3262 miért nem használod a Master League-t? szerintem az a legjobb része a játéknak! 4-es fokozaton nyomom és rohadt izgalmas mérkőzéseket játszom... néha olyan nyitott a végén a bajnokság, hogy szinte izzadok a mérkőzés közben... tök komoly! -
#3261 lehet menni kupákat
meg master league-t-hogy elindulsz egy csapattal ismeretlen nevekkel aztán vásárolsz, de ezt én nem használom
viszon mások igen
a bíró azért nem látszik, hogy legyen mit beletenni a PES4-be P. DE ha beleszállsz az ellenfélbe megjelenik és ecsap.
Van egypár ilyen amin lehet javítani
pl multi
labdahang
bírók kinézete, megitélése
játékosmozgás
esetenkénti lassulás
EB VB BEK
-
#3260 lehet menni szezont nagy klubcsapatokkal? ahol van bl,kupa,meg liga is több éven át. (like fifa2004 career mód)
a bíró mé nem láccik a pályán? -
#3259 hmmm...itt tök jó,hogy nem tükrözve van a cipő 2 oldala -
#3258 naponta jönnek ki újjak
de ha mindenáro asf Explorert akarsz használni.
Azt nem értem miért kérdezitek akkor melyik a jó P -
#3257 most gondolj bele milyen lehet háromnaponta beírni wendetta olaszosoknak wolf angoloknak -
#3256 nem hiszem hogy annyira rossz lehet,ha március 21.-én jött ki(2hónap nem sok) -
#3255 Jó én már megszoktam,de gondolom van olyan aki elküld ilyenért amikor azt mondod olvass vissza,(rendben lenne,ha csak pár száz oldal lenne,de nem így van) -
#3254 ez a legrégebbi
-
#3253 mivel a verziószámok növekedő sorrendben vannak....... -
#3252 ehhez elég a roster
lásd Breki patch -
#3251 birom az ilyet
írd be 10* is ugyanazt
aztán valaki még téged szúr le, hogy nem segítettél eleget -
#3250 Pedig én inkább ezt berakom asf-el:The Wolf EPL&CL WE7I PC Patch ,sokkal kisebb és nekem megteszi. -
mike369 #3249 na, látod erről foghagymám sincs, mert én WENDETTÁS vagyok, de a verziószámokból én a 3.0-ra tippelnék... -
#3248 most akkor a wolf 2,0 vagy a 3,0 a jobb? -
#3247 de,bejött -
#3246 csak vicceltem
Nem jön be