5645
-
mike369 #3245 -
#3244 -
mike369 #3243 csak vicceltem
cím: ftp://lomungtung.no-ip.com/
user: we
pass: we -
mike369 #3242 Ja, igen
O L V A S S V I S S Z A ! -
#3241 FTP??? -
mike369 #3240 biztos, hogy van, bár én nem tudom...
ehhez valami bennfentesebb egyén kéne...
(BREKIIIIIIIIIII!)
de nézz szét az FTP-n -
#3239 Jó csak msn-en van egy killermike -
#3238 akkor nincs olyan peccs ami csak eredetire irja a neveket meg csapatokat....,és nem 500 mega? -
mike369 #3237 u.i.: -
mike369 #3236 akkor ezt csinálnám:
-
mike369 #3235 nem -
mike369 #3234 nem feltétlenül, mert:
1.) vannak azért kisebb darabok is (ezeket valóban telepíteni kell)
2.) te is megoldhatod a dolgot, mert mezcsomagok vannak, a WEDitorral a csapatok és játékosok minden adatát buherálhatod...
...ha jobban belegondolok...
...így se lesz sokkal gyorsabb...................... -
#3233 De te nem a killermike88 vagy? -
#3232 ok köszi,akkor végülis töltsem le az 500megás patchet?elég sokáig fog tartani -
mike369 #3231 részben igazad van. én se szeretek visszaolvasgatni 24 oldalt, mert "...egyszer már valaki rákérdezett erre...". csak pl. ez a Wendetta v. Wolf kérdés szinte minden nap felvetődik -
mike369 #3230 WEi = PES , csak az egyik az európai a másik az amerikai piacra készült (asszem)... mindegy is, a lényeg az, hogy ami (mez, arc, csuka,...) jó az egyikhez az 99%-ban jó a másikhoz is -
mike369 #3229 ...csak ülök és mesélek...
a Wendetta, Wolf,... típusú "kiegészítések" azért 500+ Mb-osak, mert a komplett data_e.asf fájlt tartalmazzák átalakítva. ebből köv. telepíteni se kell őket, csak felülírni az eredeti fájlodat.
ahogy brekkencs kolléga már említette a Wendetta OLASZ, a Wolf meg az ANGOL klubcsapatokat preferálja, válogatott szinten SZINTE mindegy...
a "buheráláshoz" vannak nagyon klassz, "szájbarágós" progik, amiknek a használata elég egyértelmű (WeModCenter, ASFExplorer, PictureDecoder, WEDitor, WePes Graphic Studio,...). ezekkel lehet utólag mezeket, arcokat,... berakni.
szerintem várd meg, amíg meglesz a progi, próbáld meg felrakni valamelyik kiegészítést, és ha nem megy AKKOR konkrét segítséget biztos örömmel ad bárki.
ELŐRE IS SOK SIKERT!
u.i.:én is ea fifás voltam korábban és nekem elhiheted, hogy nem egy nagy ördöngősség ezeket az editorokat kitanulni! -
#3228 Az fh-n ketté van osztva,de a pes-esek is jók a wei-hez?és ha igen akkor miért van külön? -
#3227 akkor melyik a jó?? -
#3226 ennit elég vissza olvasni? -
#3225 3000 hozzászolás elég? -
#3224 birom az ilyet:Olvass vissza -
#3223 szó elszáll írás megmarad
olvass vissza -
#3222 akkor az a régi Wolf felejtsd el -
#3221 Ez az fh-n van leírva. -
#3220 de én nem szoktam ide járni,akkor meg honnan tudjam mit mondtál??? -
#3219 Eze egy igen nagy patch a WE7I-hez, ami szinte mindent módosít! Nézzük meg, pontossan miket is:
- Helyes csapat/játékos nevek
- ....
Telepítéshez AFS Explorer kell!
???
-
#3218 ezis elmondtam már
olaszosoknak Wendetta
angolosoknak Wolf
buherálóknak meg mindfen ami jó -
#3217 valósziinú nem mert még nem hallottam semmi ilyesmiről
nézd meg havernál lehet a géped dobál -
#3216 azis teljes CD-s
és a Wendetta WEi-s illetve Wei-s is van -
al1234 #3215 az a baj, hogy elég véletlenszerűen csinálja.
tehát ha a meccs előtti állást visszatöltöm, akkor nem biztos, hogy a meccs végén megint kidob.
azt az 500 megás wolf packot raktam csak fel, de azt nem lehetett nagyon elszúrni. pontosan azt csináltam, ami a readme-ben van.
mivel maga a játék is csak 1 napja van meg, nem tudom, hogy a patch nélkül is csinálta-e ezt a kidobálást. -
#3214 Vagy te melyik patchet ajánlod? -
#3213 Ja boccs én erre gondoltam:The Wolf EPL&CL WE7I PC Patch
Mert nekem Wei-m lesz nem pesem,és nem tudom hogy van csoportosítva az fh-n,ami jó a pes-hez az a wei-hez nem... -
#3212 nem, mint már vagy féltucatszor elmondtam a Wendetta egész asf így csak be kell másolni -
#3211 nézd meg, hogy barátságos meccsen ugyanazokkal a csapatokkal jó-e
sztetem valamit rosszul raktál fel, de a Wei nem kirakós fajta -
#3210 Hát ez baj,nekem holnap lesz meg,remélem nem lesz vele problémám,
Kérdés Brekitől:a wendetta patchet ugye asf explorerrel kell berakni?. és ez le van valahol írva hogy hogyan kell,mert azt hallottam nem valami egyszerű ez az asf explorer,mert ha nem sikerül akkor lesznek kérdéseim. -
al1234 #3209 azt nem tudom, de azt mégse mondhatom a WE-nek, hogy ezt ne csináld, mert ez inkább a fifára jellemző... :)
szóval nincs vmi tippetek, hogy mi lehet a baj?
akkor dob ki, amikor vége a meccsnek, és lépne vissza a főmenübe (a supernemtudommi módban) -
#3208 ez inkább a fifára jellemző P -
al1234 #3207 még egy kérdésem azért maradt:
mással is előfordult, hogy a meccsek között kidobálta a játék a windows-ba mindenféle üzenet nélkül?
nálam ezt csinálja, teljesen véletlenszerűen.
-
al1234 #3206 kérdés visszavonva... :)