5645
  • Breki33
    még elő fog fordulni párszor
    csak gondoltam énis szólok P
  • The Hedgehog
    Azt nem tudom, de én mindenesetre Hollandiának és Angliának szurkolok. De a Hollandok sokkal esélyesebbek...
  • Johnny23
    Sztetek ki lesz a befutó Portugáliában
  • Johnny23
    Hát elég langyi volt ez az idei döntő.Az első félidöben nagyon altató volt a játék,bár a gól szép volt,a második meg hát igen nem volt szerencséje a Monaco-nak, pedig 3 gól különbség nincs a két csapat között az tuti.
    DE milyen érdekes ez a futball,mert akár egy MILAN,akár egy Arsenal vagy MU jó napot "fog" ki akkor úgy gyalulja le mindkettőt (Monaco,Portro)mint a szar!

Hát igen meglepi volt ez a döntő,ezek után remélem nem lesz túl nagy meglepi az EB-n és nyernek az OLASZOK!!!

Forza ITALIA!!!
  • Gascoigne
    Már másodszor szorakozik, a dual action. Elösszőr azt hittem, hogy elromlott az analog kar, mert nem akart sréhen futni a játékos az egyik irányba, már majdnem szét szedtem, de aztán ujrainstaláltam a logitech gaming software-t, és jó lett. Csak gondoltam leírom, hátha vkinek ilyen problémája van, nehogy nekiálljon csavarhúzóval.
  • pluhi
    Ezt a partjelzőt honnan szalasztották? Tiszta megye2 bazz. Ennyi szabályos támadást megakasztani, nem semmi.
  • Breki33
    sajna
  • mohus
    :)))
    porto vezet:)
  • mohus
    játssz a Master Leagueban

ott azt igazolsz akit akarsz és akit meg tudsz fizetni
  • Breki33

Hyper Faces Pack v1

F.C. Barcelona: Víctor Valdés, Rafael Márquez, Reizieger, Cocu, Gabri, Luis Enrique, Overmars, Kluivert, Saviola, Ronaldinho, Ricardo Quaresma.

R. Madrid: Casillas, R. Carlos, Helguera, Figo, Beckham, Zidane, Guti, Raúl, Ronaldo.

Other Teams: Fernando Torres, Assunçaó, Joaquín, Denilson, Molina, Valerón, Diego Tristán, Karpin, Cañizares, Aimar, Tévez, Reyes, Kirkland, Cristiano Ronaldo, Zenden, Rafael Van Der Vaart.

download
  • Breki33
    EURO 2004 PES 3 PC Update

This patch lets you add the "EURO 2004" to your PES 3 PC version.
    Here are the features:

Accurate roster with all the teams of the EURO 2004

Actual kits for the nationalteams

New ball (Adidas Roteiro)

New popups in EURO-04-Style

New titlescreen

Each stadium improved

EURO 2004 adboards

New boots

New fonts

---> Size: 110 MB

download
  • Breki33
  • The Hedgehog
    Monaco, bár a Portonak ritka idegesítő a játéka tétmeccseken de én bízom abban, hogy Morientes szépen búcsúzik...
  • Johnny23
    Hát mivel leigazoltuk Stam -ot ,így jó érzés a keretben látni...ennyi
    ...1ébként meg minek várjak 1 új roster update-re,ha csk 1-1 játékost akarok áthelyezni(megaztán mivan ,ha az uj roster updateben mégsincs Stam a Milan-nál?

És hát vhogy én"is" szeretek mindíg naprakész roster-rel nyomulni

Ya,1ébként mit tippeltek a mai BL döntőre ???
  • Breki33
    DE minek neked Stam a Milan-ba?

Amúgymeg átirod és kijön egy új roster
    akkor feleslegesen dolgoztál
    most van kettő új
  • Johnny23
    YEAAAHHHHHHH!!!!!!
    Nah,rájöttem ám magam!!!! WEOPTEDITOR!!!!.....ÉS most már tudok normálisan igazolni.......jó éjt!
  • Johnny23
    ...szoval ez a szar,hogy nem lehet normálisan igazolni,csk cserélni,meg regisztrálni(ami fogalmam sincs,hogy mi a fene 1ébként)

Ha vki tudna segíteni ,akkkor H E L P ! ! !

THX
  • Johnny23
    ..ok,1ébként azért ennyire nem vagyok hülye,hogy nem néztem volna meg a team managmantot a MECCS ELŐTT.....de Te,hogy oldodanád meg,hogy pl. Stam a Milanba legyen???? És ne a"Transfer player"-al,mert ugy ugyebár kicserél vkit vkivel.....tehát????
  • mohus
    "hogy a francba tudok normálisan át(rakni) 1csapatba játékosokat más csapatból???????
    A WEditor-ral probálkoztam és össze is jött,csak éppen egyedül a player edit-be jelentkeztek a változtatások,szóval pl. a meccs elötti substitutions -ba nem volt semmi változás ,ott maradtak az eredeti játékosok!!! HELP PLEASE!!!"

ha már a transfer összejött biztosan, akkor talán a kezdő keretbe is be kellene rakni őket...kb 6-7 manuszka van a csapatodban, aki nem cserepadon tengődik hanem a kereten kívüli
    ezt a team managementben lehet a meccs előtt még rendezni...meccs alatt már nem
  • mohus
    azért nem olyan bénák azok....de két bajnokság alatt már elég szép játékosparkot lehet összerakni

én kapust vettem az elején meg két jó csatárt...
  • pluhi
    Hát vicces ez a ML. Egy rakat falábúval kéne levernem a Monacot, Realt, stb. Labdával állva hagyják az embereimet, akik az első félidő végére hullák.
  • Breki33
    lol Neovico sem tudja a mezeket rendesen berakni PPPPPPPP
  • Breki33
    A hivatalos, de könyörgom olvasd már el az fh-n a kiemelt fórumot
  • Breki33
  • gercse
    Na már megy.2csillagon,de néha belassul,tudom hogy patch kell hozzá,de melyik?Légyszi Breki.
  • mike369
    jaja! ez már az!
    a filefrontra raktak ki rosszat!
  • Breki33
    pedig ez volt ott
    talán így

klikk
  • mike369
    Kiraktam magamhoz is biztos, ami biztos alapon: AFSExlporer 3.2!
    http://www.mike.iweb.hu/
  • laca70
    Az FH-n is fennt van.
  • mike369
    ez a link a februári afsexlporer 3.0-ra mutat...
  • Breki33
    Intuitive display of folders and files
    Extraction/insertion of single files
    Extraction/insertion of full folders
    Creation/insertion of patches
    AFS file and sub AFS file rebuilding
    ADX, CES & SPX files playing
    Picture preview, ability to scroll over the images
    Integrated with WEPictureDecoder
    Supports keyboard shortcuts
    Plug-in support
  • Breki33

AFS Explorer v 3.2

It features many more in this version, like:

Added support to WE7I graphic files.

Added support to WE7I CES files.

Rewrote "Import AFP patch" function, it now acts like a normal folder for importing.

Improved plug-in support, added crypt functions.

Fixed memory leaks.

Fixed error window not appearing on regeneration window. Now an error window appears when the reserved space for an AFS file is not enough to store its sub-files.

download
  • Johnny23
    hogy a francba tudok normálisan át(rakni) 1csapatba játékosokat más csapatból???????
    A WEditor-ral probálkoztam és össze is jött,csak éppen egyedül a player edit-be jelentkeztek a változtatások,szóval pl. a meccs elötti substitutions -ba nem volt semmi változás ,ott maradtak az eredeti játékosok!!! HELP PLEASE!!!
  • Breki33
    ez ítt nem annyira jön le de tulajdonképpen kapáslóvés
    Nedved egy csellel elment középpen aztán oldalrapassz lövés helyett és azt egyből rúgta Tre
    amúgy *** csillag
  • laca70
    Szép gól, bár a kapus elég későn mozdult rá. Hány csillagon lőtted ?
  • Breki33
    Nah már kezdtem elfelejteni milyen a WEi mert hétvégén inkább Fifáztam

Most a csukák miatt mondom nyomok egyet.

Erre 15 perc után 2-0 az ellenfélnek
    aztán belejöttem (és rájöttem miértis jó)és ilyen gólokkal fordítottam még a félidőben

• Breki33
    De ne térjünk el az én kérdésemtől
    ki használja a Graphic Studio-t?
  • Breki33
    BL-t sehol
    illetve te csinálhatsz kupát
  • gercse
    Bl-t hol találom,vagy hogy van?nagyon furán érzem magam,a fifa egyszerűbbnek tűnt.
  • gercse
    Akkor nem értem,ennyi az össz csapat ami benne van?