5645
-
#3485 Az enyémeket Xviddel tömcsizem, szedd le a legújabb verzióját a codecnek. Amúgy semmi extra nincs benne. Fogom a Taxi által készitett avit, betöltöm vdubbal, No audio, Compression Xvid, beállit minőség, mentés és kész is. Pillanatok alatt megvan, 200 megából párszáz K. Esetleg átméretezni is lehet az a filtereknél van. -
#3484 ezt például#3290 -
#3483 bírja a gép,nem lassul be. a játékosok ugyanolyan gyorsan futnak mindig. csak 1-1 lövés,vagy fejes,vagy ívelés lassan száll a levegőben. mondom NEM a játék lassul be!! hanem egyszerűen,lassúak a labdák a levegőben. 1-2 gól úgy születik,hogy a kapus felé lassan száll a laszti,simán odafuthatna érte,de az áll,majd ugrik,persze rég későn. ez nem nagy gáz,csak néha fura. próbáld ki a téli időszakot esős időben és meglátod miről beszélek. tuti hogy nem a gépem nem bírja,mer stabil 60 fps mindig.
de azért örülök,hogy néhány bibimre már van megoldás.
de erre sajnálatomra nem hiszem,hogy lesz:
a kameranézetek nem épp a legjobbak,a legnagyobb látószögnél is csak egy 16-osnyi területet lehet belátni,ez pedig kevés nekem a tájékozódáshoz a pályán.
most nehogy azt mondjétok,hogy figyeljem alul a pályarajzot,mer ez nem megoldás a kameraproblémámra. köszi -
#3482 Másképp elég nehézkes hivatkozni a dolgokra. Mivel irányitod a játékot? Persze ezek a jelek is csak a default beállitásoknál igazak.
O-beadás, hosszú passz
X-passz
[]-lövés
Δ-kiugratás
A jobboldali első kettő nyilván az R1, R2, a balosak az L1, L2.
A kombinációk is viszonylag logikusak, pl. kényszeritőt meginditod L1+X-szel, a visszaadás tulképpen egy sima kiugratás, nyilván Δ. -
#3481 hát letöltöd aztán lejátszod akármilyen media lejátszóval
nemegészenértem a kérdést -
#3480 Akkor használd az ottani leírást
bárvan mikor énis készitek tömörített avi-t a progival, hogy kisebb legyen -
#3479 ja -
#3478 FHn a fifaiskolában a fraps meg az a másik progi van leírva, hogy kell. én csak aviba akarom, nem gif-be -
#3477 milyen beszúrt animokat?
avi-kra gondolsz? -
#3476 hogy lehet a beszúrt animokat letölteni/lejáccani? -
#3475 igazábol- mint már többször mondtam- ezt a játékot gamepaddal kell játszani
egyszer jól beállítani és aztán már megy
nekem is futra volt előszőr ez a konzolos duma, de mivel rajta van a gamepadon a gomb jele tök egyszerű
lelett irva a 3461-ben a játékosproblémádra a megoldás
a sebességgel nekem semmi bajon néha még túl gyorsnak is tűnik
biztos nem bírja a géped és belassul. -
#3474 nem egészen értem a kérdést
a lényeg az, hogy az avi-ból készítek gif-et akár úgy hogy előtte osszenyomom megvágom resize
ehhez mind elég azaz egy progi amit írtam -
#3473 amúgy jobban tetszik a játék,mint a fifa. ezt őszintén mondom!! csak van egy pár dolog,ami nagyon zavar... -
#3472 lemértem fraps-al. 60 fps... szóval köszi,hogy segíteni próbálsz,de azért azt fel tudom mérni,hogy a game lassan fut,vagy irreálisan lassan száll a laszti a levegőben.
pl.: mérd le a valóságban,hogy egy kapuskirúgás után mennyi idő alatt ér a középpályára a laszti és mérdd le a játékban. -
#3471 levettem teljesen az automata váltást és nem is erről beszélek. hanem arról,hogy akivel vagyok játékos,azzal nem lehet futni,mer sétál,vagy áll egy helyben. mintha flash-backje lenne egy hatalmas lsd pöri után... :)
valóban nem használom a játék tudásának nagy részét,de hát úgy tűnik ezen a fokozaton enélkül is vígan el lehet lenni. így is végig tudom cselezni gyakran a védelmet egy-egy jobb arccal.
MOHUS: a fifában nincs automata célzás,te sem tudod miről beszélsz,legfeljebb jól használható lövések vannak benne. nem hiszem,hogy komolyan tesztelted volna a fifát,mint én most már a we7-et (persze még messze nem tudok mindent) így nem sok összehasonlítási alapod lehet.
..
a bajom meg az,hogy zavaros még nekem ezek a kör-kör ,meg x,meg r1 akármi,eddig mindent magamtól tanultam meg. de talán egyszer belejövök ebbe a "konzolos" szövegbe is...béke -
#3470 de kell ahhoz, h ne 2-300 megás vidi legyennem? -
#3469 csúszán P -
#3468 én négy csúszán hagyom ha kell átváltok én rá -
#3467 "a játékban gyakran megállnak a játékosok több másodpercre,mert nem sikerül 1-1 csel,vagy passz,hiába nyomsz bármit,az csak áll 1 helyben,vagy sétál másfelé. ha pedig én látom hol a laszti,ne a gép döntse már el,hogy elmegy-e a faszi a lasztiér vagy nem."
vedd le az automata játékosváltást teljesen és azt irányítasz akit akarsz -
#3466 Ha négyféle gólt lősz sztem nálad van a hiba érdemes megnézni pl a görög oldalt hányfajta gól van.
Sztem a progi tudásának kb 25%-át használod. -
#3465 Én nem használom
de fent van az fh-n egy csomagban. -
#3464 "össze kéne gyúrni a fifa beli ..."
JAJ csak EZT NE....
a WE7/PES3 de főleg A WW WE7 Int Jap ami PS2-n van a fociszimulációról szól a FIFA meg egy árkád valami pl. automata célzással megáldva ezer méterről
már a PES3ban is simán végig lehetett cselezni a védelmet ehhez képest a legújabb változatban csak úgy "pattog" a labda mint a fene...öcsém nem is szereti...képtelen pl megtanulni hogy nem CSAK EGYFÉLE futás van hanem HÁROM
egyszóval, aki szenvedni akar KOMBÓKAT cseleket tanulni annak a KONAMI foci való, aki csak könnyed fockára vagyik annak ott a FIFA -
#3463 "ti hogy lőttök kapásból én nagyon ritkán tudok, ha beadom a játékosok állandóan fejelnek, kapásból sosem lőnek, kösz"
félig emelve beadás
L1 nyomvatartva + kör,kör
vagyis fedezős futás nyomvatart és kétszer egymás után beadás gomb
ezt nagyon jól meg lehet bikázni ha nem akad el valakiben
de még jobb kényszerítőből tüzelni
L1+X ekkor passzol a tag és utána elindul....ha neki háromszöggel adod vissza akkor irtózatosan el tudja találni
tehát L1+passz gomb majd szöktetős passz ....mikor odaér lövés -
#3462 "elfutok a szélen majd hirtelen megfordulok és beadom"
Na ez ML-ben és nehezebb fokozaton úgy szokott kinézni, hogy hirtelen megfordulsz, és már indul is a gép kontrája. -
#3461 Már többször volt róla szó, hogy supercancel-lel bármikor át tudod venni az irányitást a játékos felett. (R1+R2)
Amúgy lehet ivelni
-rövid oldalra: dupla O
-középre: O
-hosszú oldalra: L1+O
-földön beadni: tripla O -
#3460 1-2 mentésem nekem is van, mindet megcsinálom majd és a jobbakat felteszem
Breki: a virtual dub-ot honnan szedhetem le? FHn nemlátom, vagy figyelmetlen vagyok?! -
#3459 a kapusos dolog nekem is feltűnt,de én nem ilyen hibákról beszéltem,hanem olyanokról,amik a játékot nehézzé,olykor irányíthatatlanná teszik.
kb 4-5 féle gólt tudok lőni és ebben benne van,amit belinkeltél. ezért zavar,hogy ha így játszok,mert az ívelés erősségének és irányításának szabályozása nélkül máshogy képtelen vagyok,akkor is vb-t nyerek 3 csillagon. persze van még 2 fokozat,van mit fejlődnöm.
a leggyakoribb,hogy elfutok a szélen majd hirtelen megfordulok és beadom,ekkor szinte biztos a fejesgól. vagy ugyanígy elfutok a szélen és megfordulok,majd szaladok befelé és laposan bepassz. ezek mindig működnek,a gép mindig megeszi. legalábbis 3 csillagon...
holnap meg lemérem fraps-al,hogy mennyi fps...amúgy nem az egész játék lassú,hanem az ívelések és a lövések..szinte megállnak a levegőben.
a guide érdekel,maj ha lesz türelmem és időm megkeresem. a trainingben sokmindent végigvittem.
oké,hogy szorított helyzetből nehéz lőni,de a lövések és a fejesek gyakran tiszta helyzetben is a kapu másik sarkába mennek,mint ahova nyomom.
igen gyakran focizom az életben is,de ha a labdafelé akarok menni,akkor arra is megyek,nem pedig állok egy helyben,vagy elindulok más felé. a játékban gyakran megállnak a játékosok több másodpercre,mert nem sikerül 1-1 csel,vagy passz,hiába nyomsz bármit,az csak áll 1 helyben,vagy sétál másfelé. ha pedig én látom hol a laszti,ne a gép döntse már el,hogy elmegy-e a faszi a lasztiér vagy nem. -
#3458 Jah még valami. Mikor látsz olyat meccsen, hogy valaki bikaerőset lő a pipába, hogy csak úgy szakit? Nagyon ritkán. Na itt is ritkán fogsz.
Jobban szeretem az ilyen gólokat. -
#3457 Volt itt már belinkelve guide, magyar kézikönyv, 28 oldal, ahol még video is van a trükkökről. Nézz utána. Csináld végig a gyakorlásokat, a főbb dolgok ott is benne vannak.
"ami nem tetszik,hogy nálam nagyon egy sémán megy a játék,én mindig csak ugyanúgy tudok támadni"
No comment, úgy megy a játék, ahogy játszod. A lehetőségek adottak szinte bármire.
"nagyon lassú a játék, főleg nagyon lassan száll a labda "
Mérd le Fraps-sal mennyivel fut. Kiváncsi vagyok. 60 FPS-sel kéne mennie.
"játékosok egy-egy lepattanó lövésnél,vagy lefejelt labdánál azt sem tudják hol vannak,pláne hogy a bogyót merre keressék."
Ez teljesen természetes, ha fociztál valaha, tudhatod. Amúgy ez skillfüggő, némely játékos reagálása lassabb, valamelyiké gyors.
"órákig tart,mire lő a játékos"
Meg kell lenditenie a lábát szerencsétlennek. A gyors lövés titka, hogy nem engeded sokáig kuszni a csikot. Nem lesz mindig gyenge a lövés! Főleg kapásból. A másik dolog, hogy nem lehet bármilyen helyzetből jó lövést ereszteni. A labdát kontrollálni kell. Ha rajtad vannak, ha sprintelsz, ha még nem szeliditetted meg a lasztit, akkor sokkal pontatlanabb leszel. Mondani sem kell, hogy ez is skillfüggő.
Hibák? Csipőből tudnék mondani tucatot. Pl. a kapus nem tud beesni labdával a kapuba, nem tud kicsuszni a 16-osból sem.
-
#3456 közben eszembe jutott még néhány bosszantó dolog:
nagyon lassú a játék, főleg nagyon lassan száll a labda a levegőben ívelésnél illetve lövésnél. képtelen vagyok egy bikaerőset lőni a pipába,de olyat,ami tényleg "szakít"...ezt lehet állítani vhol?
vmint nem tetszik,hogy a játékosok egy-egy lepattanó lövésnél,vagy lefejelt labdánál azt sem tudják hol vannak,pláne hogy a bogyót merre keressék.
a lövések végrehajtása pedig rendkívül körülményes,órákig tart,mire lő a játékos.
szóval sztem a labdakezelést,a cseleket,a környezet kinézetét,a játékosok mozgásának bő repertoárját,vmint az ai-t össze kéne gyúrni a fifa beli játékosok kinézetével,lövéseivel,védekezésével, a játék sebességével és a játékosok "tájékozódásával" és akkor megkaphatnánk a tökéletes focijátékot.
röviden:semmi sem tökéletes. -
#3455 hogy lehet szabályozni a beadás irányát, magasságát és erejét? középpályán még megy,de se hátul,se az ellen 16osánál nem megy.
hogy lehet játékost üres területre futtatni?
hogy lehet a lövést jól irányítani?
csak mert a játékosok gyakran össze-vissza csinálnak mindenfélét,mikor nem is azt nyomom. pl más irányba lövik,ívelik a lasztit,meg ilyesmi.
ami nem tetszik,hogy nálam nagyon egy sémán megy a játék,én mindig csak ugyanúgy tudok támadni,mindig hasonló gólokat lövök,meg a gép sem túl változatos+csinál néha olyat,hogy felszabadít szögletre,mikor fél méterre áll az oldalvonaltól. ez nem éppen ésszerű,vagy reális... -
#3454 Hát add be laposan, akkor lábra jön. Az olló szitufüggő. Ha mögéd jön valszeg megpróbálja. -
#3453 ti hogy lőttök kapásból én nagyon ritkán tudok, ha beadom a játékosok állandóan fejelnek, kapásból sosem lőnek, kösz -
#3452 Ez alatt mit értesz? -
#3451 Ismeri valaki a Zidane Football Generation-t?
TEljes játék lesz és érdekelne milyen -
#3450 Inkább freestyle cselezek csak -
#3449 Az már megy, hogy kapura épphogy megnyomom mikor még oda sem ér
Amúgyis az ilyen éphogy lövésekből lövöm a legnagyobb gólokat -
#3448 A szélen a "dupla fel/le"-re gondolsz? Jobban szeretem a sidestepet. Könnyebben tudom időziteni. -
#3447 Kapáslövéseknél nincs sok beleszólásod a dolgokba. Ha tudsz adni értelmes erőt (egy tizedmásodperc alatt felkúszik maxra, az meg a lámpára szokott menni), akkor már csak a mák meg a skillek számitanak. -
#3446 sztem a jobb analóg tökjó arra, hogy mikor a szélen futsz és az ellen robog meletted és átlósan jön keresztezni megszivasd
eléggé bejön nekem ha el akarok evickélni a gólvonalig
Amúgy most olyanokat gyakorlok hogy keresztlabda kapásból megtűzve esetleg kipattanó dropból
Már volt olyan 35 méteres amit a kapus bravúral tolt ki szögletre.