5645
-
#3525 ez beszarás... Johan Cruijjf 11-es gólja volt... és megadta.. -
#3524 A tizenegyest le lehet passzolni, (jatekvezetoi tanfolyamon azt mondjak, hogy az a vedelem, amelyik bekapja, meg is erdemli)
Csak a 9,25-os kort, a buntetoteruletet es a labda vonalat kell figyelni (mert les lehet)a lényeg az, hogy elörefelé kell rugni, és a többieknek kint kell lenni. A többi már innen "játék" :-)
Minden esetre kockázatos, de jó ötlet
Gondolom felismeritek ki rúgja P
-
#3523 nincs
neméncsináltam meg ilyen rondára
kint van az nb1.hu-n
mint ahogy azis, hogy vezetünk -
#3522 ez egyérvényes gól???? -
#3521 hmm ezt még nem láttam... nagyobb felbontásban nincs meg?! -
#3520 hát előszöris ne legyen poszter nagyságú
aztán van olyan, hogy optimization wizard
és az avi-t is össze lehet nyomni (compressed)
-
#3519 -
Rossi1 #3518 Csaó!
Köszi a segítséget! Leszedtem a JASC-ot. El is mentettem vele a lassítást, lett is belőle gif. De kicsit nagy lett. előszőr 23MB:))) Aztán 5.valamennyiMB:))) Szóval ezeket meg nehézkes lenne feltölteni. Breki én komolyan visszaolvastam vagy 17 oldalt, de áruld már el légyszi, hogy hogy a ...-ba kell őket olyanná alakítani, mai befér egy fórumba??? De olyan dilós szinten mondd légyszi, mert én nem vagyok rendszergazda!:))) Köszi Rossi1 -
#3517 dehogy vagyok
de a szín marad
öt percnél többet nem szenvedek vele -
#3516 Brekk sztem elég randa ez a narancs szín (bár ha holland fan vagy)...1ébként nem rossz;) -
#3515 JASC Animation SHOP
Amivel a gólokat :-) -
#3514 Én is most próbálkozom, te mivel csináltad? Én az Ulead Gif Animator 5-öt használom. -
#3513 Köszi, de nekem még nem tetszik
Viszont legalább én magam csináltam P -
#3512 Egész jó az új logód -
#3511 Ez PES+-as ott próbáltad ki?
Őszinténszólva éncsak egypár dolgot raktam be belőle, de azt hiszem visszarakom a mentésem.
Amúgy érdemes a fórumában rákérdezni. -
#3510 ajjaj
attól, hogy átírod a kiterjesztést nem lesz más formátumú
csak a win azt hiszi gif lett de nem tudja lejátszani
AKKOR UTOLJÁRA
1. NEM KELL A VIRTUAL DUB-OT HASZNÁLNI CSAK AZT A PROGI(KA)T AMIT MONDTAM
2. EGY MEGÁNÁL NAGYOBBAKAT NE RAKJATOK KI IDE -
#3509 ezt egy picit elnézted ;)
a jobb klikk-kép mentése máséven... akkor van,mikor le akarsz tölteni vmit egy oldalról.
hogy aviből átalakítsd gif-be egy konverter progi kell,amire rákereshetsz neten,de asszem pl az ulead gif animator jó hozzá. -
Rossi1 #3508 Csaó!
olvastam a fórumot, de nem értek valamit! Breki vagy valaki... Készítettem lassítást és Virtual Dub-al is "megdolgoztam". Kaptam egy avi-t. Hogy a rákba tudom én ezt gif-é alakítani, hogy betehessem animált képként a fórumba??????? Mert, ha a kiterjesztést átírom Total Commander-ben attól nem lesz jó... Szóval mi kell hozzá? Mi ez a "jobb gomb és mentés képként dolog"? Mert én hiába nyomkodom a jobb gombot az avi-n semmi ilyet nem ír ki. Előre is köszi Rossi1 -
Glasses #3507 Igen le is szedtem 110Mbyte de a roster nincs benne ilyenkor mivan? -
#3506 ezek animált gif-ek azért lehet berakni -
#3505 megvan. nemkell már :) -
#3504 Brekk azt a Virtual Dub-t honnan tom leszedni?
Linket adj kérlek! -
#3503 jó jó de elvileg azok videók nem? -
#3502 PES3 EURO 2004 Update
Description: This patch lets you add the "EURO 2004" to your PES 3 PC version.
Here are the features:
- Accurate roster with all the teams of the EURO 2004
- Actual kits for the nationalteams
- New ball (Adidas Roteiro)
- New popups in EURO-04-Style
- New titlescreen
- Each stadium improved
- EURO 2004 adboards
- New boots
- New fonts
Ezek szerint ennek a rostere kell neked -
#3501 Jóhogy képként menti el ha kép :-) -
Glasses #3500 Aktuális roster, keresném az europa bajnokságra kijutott csapatoknak -
#3499 siker,de képként menti el nem tudom lejáccani -
#3498 jó nektek.. -
#3497 Bele kell másznod a Formation menube nyakig. Tonnát lehetne irni róla. Van pár quick setting, nézd meg, hogy ez mit jelent az egyes emberekre nézve. Aztán olyat csinálsz magadnak, amilyet akarsz. Position edit a másik fontos dolog.
Kamera: a wide nézettel látod a legtöbbet, nekem elég is. A radar meg úgyis kell, mert mutatja mikor kell a hosszú inditást meglőni, hogy esélyes legyen.
Breki majd referál a bl-es részre, nem tettem fel ilyen patcheket. -
#3496 én is.. -
#3495 Ez fura, én rá tudok kattintani. Le is menti. -
#3494 ja igen..és a kameranézettel mivan? van olyan,amiben többet lehet látni,mint egy 16osnyi terület?
lehet menni season-t,amiben egy klubcsapattal(pl Real Madrid) egyszerre szerepelek a bl-ben,a kupában és a bajnokságban akár több éven keresztül?
több kérdésem tényleg nincs most már ;) -
#3493 már próbáltam de nem tudok rákattintani a "Kép mentése más néven"-re -
#3492 hogy lehet támadó stratégiát beállítani,illetve mit érdemes állítani,hogy ne csak Ronaldo legyen elöl,hanem azér a támadó középpályások is elöl maradhatnak néha,egy-egy előre rúgott labdánál ne egyedül kelljen tartani a lasztit?
köszi a segítséget..asszem több kérdésem most nincs :) -
#3491 Utsó percekben szögletnél, ha döntetlen, ill egy góllal égsz. Gondolom skillfüggvénye is van. Jump, header stb. -
#3490 Jah Breki gifjei. Jobbkatt, save picture as. -
#3489 valaki azt mondta hogy neki volt olyan hogy a kapus felment szögletnél fejelni, ilyen tényleg van? ha igen hogy lehet megcsinálni hogy menjen? -
#3488 Olyan nincs. Ha jó a pali idevágó skillje (gondolom teamwork, mentality), és támadó stratégiát játszol, akkor be fog futni üresbe, hogy kiugrathasd. L1+Δ nagyon fontos, azt mindenképp használnod kéne. -
#3487 na nem lettem okosabb de azért kösz a helpet -
#3486 oké köszi..már összeraktam a beállításoknál,mert ott le van rajzolva a gémpad,csak én billről nyomom. de mosmár megvan,hogy mi-micsoda. csak amilyen beállítást eddig megszoktam,azzal nem lehet L1+O ívelést nyomni...
olyan van,hogy sima játékos futtatás üres területre passz nélkül?