5645
  • Garcia
    ez beszarás... Johan Cruijjf 11-es gólja volt... és megadta..
  • Breki33
    A tizenegyest le lehet passzolni, (jatekvezetoi tanfolyamon azt mondjak, hogy az a vedelem, amelyik bekapja, meg is erdemli)
    Csak a 9,25-os kort, a buntetoteruletet es a labda vonalat kell figyelni (mert les lehet)a lényeg az, hogy elörefelé kell rugni, és a többieknek kint kell lenni. A többi már innen "játék" :-)
    Minden esetre kockázatos, de jó ötlet

Gondolom felismeritek ki rúgja P
  • Breki33
    nincs
    neméncsináltam meg ilyen rondára

kint van az nb1.hu-n
    mint ahogy azis, hogy vezetünk
  • Garcia
    ez egyérvényes gól????
  • The Hedgehog
    hmm ezt még nem láttam... nagyobb felbontásban nincs meg?!
  • Breki33
    hát előszöris ne legyen poszter nagyságú

aztán van olyan, hogy optimization wizard
    és az avi-t is össze lehet nyomni (compressed)
  • Breki33
  • Rossi1
    Csaó!

Köszi a segítséget! Leszedtem a JASC-ot. El is mentettem vele a lassítást, lett is belőle gif. De kicsit nagy lett. előszőr 23MB:))) Aztán 5.valamennyiMB:))) Szóval ezeket meg nehézkes lenne feltölteni. Breki én komolyan visszaolvastam vagy 17 oldalt, de áruld már el légyszi, hogy hogy a ...-ba kell őket olyanná alakítani, mai befér egy fórumba??? De olyan dilós szinten mondd légyszi, mert én nem vagyok rendszergazda!:))) Köszi Rossi1
  • Breki33
    dehogy vagyok
    de a szín marad
    öt percnél többet nem szenvedek vele
  • Johnny23
    Brekk sztem elég randa ez a narancs szín (bár ha holland fan vagy)...1ébként nem rossz;)
  • Breki33
    JASC Animation SHOP

Amivel a gólokat :-)
  • Gascoigne
    Én is most próbálkozom, te mivel csináltad? Én az Ulead Gif Animator 5-öt használom.
  • Breki33
    Köszi, de nekem még nem tetszik

Viszont legalább én magam csináltam P
  • Gascoigne
    Egész jó az új logód
  • Breki33
    Ez PES+-as ott próbáltad ki?
    Őszinténszólva éncsak egypár dolgot raktam be belőle, de azt hiszem visszarakom a mentésem.

Amúgy érdemes a fórumában rákérdezni.
  • Breki33
    ajjaj

attól, hogy átírod a kiterjesztést nem lesz más formátumú
    csak a win azt hiszi gif lett de nem tudja lejátszani

AKKOR UTOLJÁRA
    1. NEM KELL A VIRTUAL DUB-OT HASZNÁLNI CSAK AZT A PROGI(KA)T AMIT MONDTAM
    2. EGY MEGÁNÁL NAGYOBBAKAT NE RAKJATOK KI IDE
  • fm
    ezt egy picit elnézted ;)

a jobb klikk-kép mentése máséven... akkor van,mikor le akarsz tölteni vmit egy oldalról.

hogy aviből átalakítsd gif-be egy konverter progi kell,amire rákereshetsz neten,de asszem pl az ulead gif animator jó hozzá.
  • Rossi1
    Csaó!

olvastam a fórumot, de nem értek valamit! Breki vagy valaki... Készítettem lassítást és Virtual Dub-al is "megdolgoztam". Kaptam egy avi-t. Hogy a rákba tudom én ezt gif-é alakítani, hogy betehessem animált képként a fórumba??????? Mert, ha a kiterjesztést átírom Total Commander-ben attól nem lesz jó... Szóval mi kell hozzá? Mi ez a "jobb gomb és mentés képként dolog"? Mert én hiába nyomkodom a jobb gombot az avi-n semmi ilyet nem ír ki. Előre is köszi Rossi1
  • Glasses
    Igen le is szedtem 110Mbyte de a roster nincs benne ilyenkor mivan?
  • Breki33
    ezek animált gif-ek azért lehet berakni
  • fhsasa
    megvan. nemkell már :)
  • fhsasa
    Brekk azt a Virtual Dub-t honnan tom leszedni?
    Linket adj kérlek!
  • Csabesz6
    jó jó de elvileg azok videók nem?
  • Breki33
    PES3 EURO 2004 Update
    Description: This patch lets you add the "EURO 2004" to your PES 3 PC version.
    Here are the features:

- Accurate roster with all the teams of the EURO 2004
    - Actual kits for the nationalteams
    - New ball (Adidas Roteiro)
    - New popups in EURO-04-Style
    - New titlescreen
    - Each stadium improved
    - EURO 2004 adboards
    - New boots
    - New fonts

Ezek szerint ennek a rostere kell neked
  • Breki33
    Jóhogy képként menti el ha kép :-)
  • Glasses
    Aktuális roster, keresném az europa bajnokságra kijutott csapatoknak
  • Csabesz6
    siker,de képként menti el nem tudom lejáccani
  • Csabesz6
    jó nektek..
  • pluhi
    Bele kell másznod a Formation menube nyakig. Tonnát lehetne irni róla. Van pár quick setting, nézd meg, hogy ez mit jelent az egyes emberekre nézve. Aztán olyat csinálsz magadnak, amilyet akarsz. Position edit a másik fontos dolog.
    Kamera: a wide nézettel látod a legtöbbet, nekem elég is. A radar meg úgyis kell, mert mutatja mikor kell a hosszú inditást meglőni, hogy esélyes legyen.
    Breki majd referál a bl-es részre, nem tettem fel ilyen patcheket.
  • fm
    én is..
  • pluhi
    Ez fura, én rá tudok kattintani. Le is menti.
  • fm
    ja igen..és a kameranézettel mivan? van olyan,amiben többet lehet látni,mint egy 16osnyi terület?

lehet menni season-t,amiben egy klubcsapattal(pl Real Madrid) egyszerre szerepelek a bl-ben,a kupában és a bajnokságban akár több éven keresztül?

több kérdésem tényleg nincs most már ;)
  • Csabesz6
    már próbáltam de nem tudok rákattintani a "Kép mentése más néven"-re
  • fm
    hogy lehet támadó stratégiát beállítani,illetve mit érdemes állítani,hogy ne csak Ronaldo legyen elöl,hanem azér a támadó középpályások is elöl maradhatnak néha,egy-egy előre rúgott labdánál ne egyedül kelljen tartani a lasztit?

köszi a segítséget..asszem több kérdésem most nincs :)
  • pluhi
    Utsó percekben szögletnél, ha döntetlen, ill egy góllal égsz. Gondolom skillfüggvénye is van. Jump, header stb.
  • pluhi
    Jah Breki gifjei. Jobbkatt, save picture as.
  • shevy
    valaki azt mondta hogy neki volt olyan hogy a kapus felment szögletnél fejelni, ilyen tényleg van? ha igen hogy lehet megcsinálni hogy menjen?
  • pluhi
    Olyan nincs. Ha jó a pali idevágó skillje (gondolom teamwork, mentality), és támadó stratégiát játszol, akkor be fog futni üresbe, hogy kiugrathasd. L1+Δ nagyon fontos, azt mindenképp használnod kéne.
  • Csabesz6
    na nem lettem okosabb de azért kösz a helpet
  • fm
    oké köszi..már összeraktam a beállításoknál,mert ott le van rajzolva a gémpad,csak én billről nyomom. de mosmár megvan,hogy mi-micsoda. csak amilyen beállítást eddig megszoktam,azzal nem lehet L1+O ívelést nyomni...

olyan van,hogy sima játékos futtatás üres területre passz nélkül?