Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Intuitive display of folders and files
Extraction/insertion of single files
Extraction/insertion of full folders
Creation/insertion of patches
AFS file and sub AFS file rebuilding
ADX, CES & SPX files playing
Picture preview, ability to scroll over the images
Integrated with WEPictureDecoder
Supports keyboard shortcuts
Plug-in support
Breki33

AFS Explorer v 3.2

It features many more in this version, like:

Added support to WE7I graphic files.

Added support to WE7I CES files.

Rewrote "Import AFP patch" function, it now acts like a normal folder for importing.

Improved plug-in support, added crypt functions.

Fixed memory leaks.

Fixed error window not appearing on regeneration window. Now an error window appears when the reserved space for an AFS file is not enough to store its sub-files.

download
Johnny23
hogy a francba tudok normálisan át(rakni) 1csapatba játékosokat más csapatból???????
A WEditor-ral probálkoztam és össze is jött,csak éppen egyedül a player edit-be jelentkeztek a változtatások,szóval pl. a meccs elötti substitutions -ba nem volt semmi változás ,ott maradtak az eredeti játékosok!!! HELP PLEASE!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
ez ítt nem annyira jön le de tulajdonképpen kapáslóvés
Nedved egy csellel elment középpen aztán oldalrapassz lövés helyett és azt egybõl rúgta Tre
amúgy *** csillag
Szép gól, bár a kapus elég késõn mozdult rá. Hány csillagon lõtted ?

Breki33
Nah már kezdtem elfelejteni milyen a WEi mert hétvégén inkább Fifáztam

Most a csukák miatt mondom nyomok egyet.

Erre 15 perc után 2-0 az ellenfélnek
aztán belejöttem (és rájöttem miértis jó)és ilyen gólokkal fordítottam még a félidõben

Breki33
De ne térjünk el az én kérdésemtõl
ki használja a Graphic Studio-t?
Breki33
BL-t sehol
illetve te csinálhatsz kupát
gercse
Bl-t hol találom,vagy hogy van?nagyon furán érzem magam,a fifa egyszerûbbnek tûnt.

gercse
Akkor nem értem,ennyi az össz csapat ami benne van?

Breki33
valaki be tudja ezt rakni?

mert egyszerûen nem értem, hogy kell a Graphic studióval
Breki33

sima bajnokság sztem nincs
gercse
boccs a triplázásért,csak hát frissítettem a kapcsolatot,legalább észre veszitek

gercse
Na megvan a játék felraktam egy patchet(afs explorerrel)de van egy kérdésem:Lehet játszani normál bajnokságokat(olasz,német...)?,Ha az 500megás kell hozzá akkor az csak hétvégén lesz meg,de jó lenne ha válszolnátok.

gercse
Na megvan a játék felraktam egy patchet(afs explorerrel)de van egy kérdésem:Lehet játszani normál bajnokságokat(olasz,német...)?,Ha az 500megás kell hozzá akkor az csak hétvégén lesz meg,de jó lenne ha válszolnátok.

gercse

Breki33
WE7 WENDETTA 2003-2004 EDITION

WE7Int PS2 WENDETTA 2003-2004 EDITION

PES3 PC WENDETTA 2003-2004 EDITION

WE7Int PC WENDETTA 2003-2004 EDITION
shevy
wendettát ps2-re is le lehet szedni pes3-hoz?

Breki33
Ma a beszólok a békáknak a Mónika Showban van?
Breki33
Breki

és nem a játék helyett linkeli, meg nem biztos ha örülnének ha napközben nyomnám
Sztem többet játszom vele mint te P
amúgy #3271

Egyik a slot-ok másik a kép
mohus
egyetértek...én pl totál konzolos vagyok focka tekintetben...de nem volt megerõletetõ az afs explorer használata:)
a WE graphic studio + egy adobe photoshop pedig csodákra képes:)

arrol nem is beszélve ,hogy PC-n nem kell bajlodni cdmage isobuster cdrwin nyalánkságokkal vagy Cdrip készítéssel, ugyanis a PS2ben nem winchesteren van a gamma...

a www.pesinsight.com forumain minden le van írva részletesen...ugyhogy mindenkinek sok sikert:)

breki pedig nagyon lelkes:) percenként linkeli be a cipõket:) ahelyett hogy játszana:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

oszt mé'?

mohus
"mással is elõfordult, hogy a meccsek között kidobálta a játék a windows-ba mindenféle üzenet nélkül?"

nincs windows a PS2-mön

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
Mielõtt valaki megkérdezné, nem ugyanaz
Breki33

just drag&drop these texures onto ee boots slots using Graphic Studio with LEFT mouse button, then drag&drop one of these into all palette slots using RIGHT mouse button (with checked only "Extract/Insert RGB Data")
then do "Half Resize" and drag and drop them onto gs slots with left mouse button
Breki33
Breki33
Quaresma ajánlotta nekem

Winning Eleven Superpatch
The Hedgehog
Egy dologra jöttem csak rá... a szerelés magasabb fokozaton nagyon körülményes és nehéz valamint a bíró nem mindíg túl objektív a becsúszás utáni ítéleteknél. Pl hátulról elkaszáltam az ellenfelem (utolsó emberként) és képembe nyomott egy sárgát. Az ellenfél meg késõbb a labdát elõször elrúgva majd utána saját játékosomat is becsúszva szerelt és erre egy piroslappal jutalmazta azt a spori.

Ezen javíthatnak!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
de :D najó nem kötök beléd na! te tudod! egy élményrõl maradsz le!

Breki33
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ha valódi játékosokkal és csapatokkal szeretek játszani attól még nem vagyok korlátolt.
The Hedgehog
Nem értem ez miért zavar ennyire... bár te tudod! A játék egyik legjobb részérõl maradsz le! Ennyire nem lehetsz korlátolt. Ezért játék a neve...

Breki33
mert nem szeretem a fantázia csapatokat
én mindig a legújabb rosterrel próbálok játszani

nekem inkább rangos világversenyek kellenének
The Hedgehog
miért nem használod a Master League-t? szerintem az a legjobb része a játéknak! 4-es fokozaton nyomom és rohadt izgalmas mérkõzéseket játszom... néha olyan nyitott a végén a bajnokság, hogy szinte izzadok a mérkõzés közben... tök komoly!

Breki33
lehet menni kupákat

meg master league-t-hogy elindulsz egy csapattal ismeretlen nevekkel aztán vásárolsz, de ezt én nem használom
viszon mások igen

a bíró azért nem látszik, hogy legyen mit beletenni a PES4-be P. DE ha beleszállsz az ellenfélbe megjelenik és ecsap.

Van egypár ilyen amin lehet javítani
pl multi
labdahang
bírók kinézete, megitélése
játékosmozgás
esetenkénti lassulás
EB VB BEK
fm
lehet menni szezont nagy klubcsapatokkal? ahol van bl,kupa,meg liga is több éven át. (like fifa2004 career mód)

a bíró mé nem láccik a pályán?

Garcia
hmmm...itt tök jó,hogy nem tükrözve van a cipõ 2 oldala

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
naponta jönnek ki újjak

de ha mindenáro asf Explorert akarsz használni.
Azt nem értem miért kérdezitek akkor melyik a jó P
Breki33
most gondolj bele milyen lehet háromnaponta beírni wendetta olaszosoknak wolf angoloknak
gercse
nem hiszem hogy annyira rossz lehet,ha március 21.-én jött ki(2hónap nem sok)

gercse
Jó én már megszoktam,de gondolom van olyan aki elküld ilyenért amikor azt mondod olvass vissza,(rendben lenne,ha csak pár száz oldal lenne,de nem így van)

Breki33
ez a legrégebbi
Breki33
mivel a verziószámok növekedõ sorrendben vannak.......
Breki33
ehhez elég a roster

lásd Breki patch
Breki33
birom az ilyet
írd be 10* is ugyanazt

aztán valaki még téged szúr le, hogy nem segítettél eleget
gercse
Pedig én inkább ezt berakom asf-el:The Wolf EPL&CL WE7I PC Patch ,sokkal kisebb és nekem megteszi.

na, látod errõl foghagymám sincs, mert én WENDETTÁS vagyok, de a verziószámokból én a 3.0-ra tippelnék...

gercse
most akkor a wolf 2,0 vagy a 3,0 a jobb?

gercse
de,bejött

gercse
csak vicceltem
Nem jön be