Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak vicceltem
cím: ftp://lomungtung.no-ip.com/
user: we
pass: we
cím: ftp://lomungtung.no-ip.com/
user: we
pass: we
Ja, igen
O L V A S S V I S S Z A !
O L V A S S V I S S Z A !

biztos, hogy van, bár én nem tudom...
ehhez valami bennfentesebb egyén kéne...
(BREKIIIIIIIIIII!)
de nézz szét az FTP-n
ehhez valami bennfentesebb egyén kéne...
(BREKIIIIIIIIIII!)
de nézz szét az FTP-n
u.i.:

akkor ezt csinálnám:

nem
nem feltétlenül, mert:
1.) vannak azért kisebb darabok is (ezeket valóban telepíteni kell)
2.) te is megoldhatod a dolgot, mert mezcsomagok vannak, a WEDitorral a csapatok és játékosok minden adatát buherálhatod...
...ha jobban belegondolok...
...így se lesz sokkal gyorsabb......................
1.) vannak azért kisebb darabok is (ezeket valóban telepíteni kell)
2.) te is megoldhatod a dolgot, mert mezcsomagok vannak, a WEDitorral a csapatok és játékosok minden adatát buherálhatod...
...ha jobban belegondolok...
...így se lesz sokkal gyorsabb......................
részben igazad van. én se szeretek visszaolvasgatni 24 oldalt, mert "...egyszer már valaki rákérdezett erre...". csak pl. ez a Wendetta v. Wolf kérdés szinte minden nap felvetõdik
WEi = PES , csak az egyik az európai a másik az amerikai piacra készült (asszem)... mindegy is, a lényeg az, hogy ami (mez, arc, csuka,...) jó az egyikhez az 99%-ban jó a másikhoz is
...csak ülök és mesélek...
a Wendetta, Wolf,... típusú "kiegészítések" azért 500+ Mb-osak, mert a komplett data_e.asf fájlt tartalmazzák átalakítva. ebbõl köv. telepíteni se kell õket, csak felülírni az eredeti fájlodat.
ahogy brekkencs kolléga már említette a Wendetta OLASZ, a Wolf meg az ANGOL klubcsapatokat preferálja, válogatott szinten SZINTE mindegy...
a "buheráláshoz" vannak nagyon klassz, "szájbarágós" progik, amiknek a használata elég egyértelmû (WeModCenter, ASFExplorer, PictureDecoder, WEDitor, WePes Graphic Studio,...). ezekkel lehet utólag mezeket, arcokat,... berakni.
szerintem várd meg, amíg meglesz a progi, próbáld meg felrakni valamelyik kiegészítést, és ha nem megy AKKOR konkrét segítséget biztos örömmel ad bárki.
ELÕRE IS SOK SIKERT!
u.i.:én is ea fifás voltam korábban és nekem elhiheted, hogy nem egy nagy ördöngõsség ezeket az editorokat kitanulni!
a Wendetta, Wolf,... típusú "kiegészítések" azért 500+ Mb-osak, mert a komplett data_e.asf fájlt tartalmazzák átalakítva. ebbõl köv. telepíteni se kell õket, csak felülírni az eredeti fájlodat.
ahogy brekkencs kolléga már említette a Wendetta OLASZ, a Wolf meg az ANGOL klubcsapatokat preferálja, válogatott szinten SZINTE mindegy...
a "buheráláshoz" vannak nagyon klassz, "szájbarágós" progik, amiknek a használata elég egyértelmû (WeModCenter, ASFExplorer, PictureDecoder, WEDitor, WePes Graphic Studio,...). ezekkel lehet utólag mezeket, arcokat,... berakni.
szerintem várd meg, amíg meglesz a progi, próbáld meg felrakni valamelyik kiegészítést, és ha nem megy AKKOR konkrét segítséget biztos örömmel ad bárki.
ELÕRE IS SOK SIKERT!
u.i.:én is ea fifás voltam korábban és nekem elhiheted, hogy nem egy nagy ördöngõsség ezeket az editorokat kitanulni!
Eze egy igen nagy patch a WE7I-hez, ami szinte mindent módosít! Nézzük meg, pontossan miket is:
- Helyes csapat/játékos nevek
- ....
Telepítéshez AFS Explorer kell!
???
- Helyes csapat/játékos nevek
- ....
Telepítéshez AFS Explorer kell!
???
az a baj, hogy elég véletlenszerûen csinálja.
tehát ha a meccs elõtti állást visszatöltöm, akkor nem biztos, hogy a meccs végén megint kidob.
azt az 500 megás wolf packot raktam csak fel, de azt nem lehetett nagyon elszúrni. pontosan azt csináltam, ami a readme-ben van.
mivel maga a játék is csak 1 napja van meg, nem tudom, hogy a patch nélkül is csinálta-e ezt a kidobálást.
tehát ha a meccs elõtti állást visszatöltöm, akkor nem biztos, hogy a meccs végén megint kidob.
azt az 500 megás wolf packot raktam csak fel, de azt nem lehetett nagyon elszúrni. pontosan azt csináltam, ami a readme-ben van.
mivel maga a játék is csak 1 napja van meg, nem tudom, hogy a patch nélkül is csinálta-e ezt a kidobálást.
Ja boccs én erre gondoltam:The Wolf EPL&CL WE7I PC Patch
Mert nekem Wei-m lesz nem pesem,és nem tudom hogy van csoportosítva az fh-n,ami jó a pes-hez az a wei-hez nem...
Mert nekem Wei-m lesz nem pesem,és nem tudom hogy van csoportosítva az fh-n,ami jó a pes-hez az a wei-hez nem...
nézd meg, hogy barátságos meccsen ugyanazokkal a csapatokkal jó-e
sztetem valamit rosszul raktál fel, de a Wei nem kirakós fajta
sztetem valamit rosszul raktál fel, de a Wei nem kirakós fajta
Hát ez baj,nekem holnap lesz meg,remélem nem lesz vele problémám,
Kérdés Brekitõl:a wendetta patchet ugye asf explorerrel kell berakni?. és ez le van valahol írva hogy hogyan kell,mert azt hallottam nem valami egyszerû ez az asf explorer,mert ha nem sikerül akkor lesznek kérdéseim.
Kérdés Brekitõl:a wendetta patchet ugye asf explorerrel kell berakni?. és ez le van valahol írva hogy hogyan kell,mert azt hallottam nem valami egyszerû ez az asf explorer,mert ha nem sikerül akkor lesznek kérdéseim.

azt nem tudom, de azt mégse mondhatom a WE-nek, hogy ezt ne csináld, mert ez inkább a fifára jellemzõ... 😊
szóval nincs vmi tippetek, hogy mi lehet a baj?
akkor dob ki, amikor vége a meccsnek, és lépne vissza a fõmenübe (a supernemtudommi módban)
szóval nincs vmi tippetek, hogy mi lehet a baj?
akkor dob ki, amikor vége a meccsnek, és lépne vissza a fõmenübe (a supernemtudommi módban)
még egy kérdésem azért maradt:
mással is elõfordult, hogy a meccsek között kidobálta a játék a windows-ba mindenféle üzenet nélkül?
nálam ezt csinálja, teljesen véletlenszerûen.
mással is elõfordult, hogy a meccsek között kidobálta a játék a windows-ba mindenféle üzenet nélkül?
nálam ezt csinálja, teljesen véletlenszerûen.
kérdés visszavonva... 😊
még egy kérdés:
ha felrakom a wolf féle 500 megás patchet, akkor utána kell megint egy tört indító file?
ha felrakom a wolf féle 500 megás patchet, akkor utána kell megint egy tört indító file?
ezt oldalt még nem ismertem, de ahogy nézem van fent olyan patch, ami nekem kellene (fõleg az igazi csapat/játékos nevek kellenének)
köszi!
köszi!
sziasztok!
tudtok mondani egy helyet, ahol megtalálom a Wendetta Energyzed Patch-et?
a google nem ad találatot 😞
tudtok mondani egy helyet, ahol megtalálom a Wendetta Energyzed Patch-et?
a google nem ad találatot 😞
Na holnap,vagy holnapután meglesz a Winning eleven international,ez a jobbik?(mármint a pes-nél)Szóval annyi,hogy letudod írni Breki,hogy miket érdemes letölteni hozzá?,gondolok itt patchekre,programokra,(nem kell leírni,csak azt hogy hol írtad már le egyszer ha így egyszerübb )és ha elakadok fordulhatok majd hozzád?