5645
-
#3805 Aha már ellestem a Spark mezeiről hogyan is kell csinálni... nem tom' WekeL miért nem pakolja be őket BIN-be! -
#3804 sztem az fh-n ra is felrakta Qres de ha nem
klikk
klikk
bár sztem GRaphics Studioval is megoldható csak azt nem vágom úgy P -
#3803 nem! a progikat hol találom amiket ajánlottál...? -
bang #3802 ??? ...
lehet, de történetesen az Euronál tökéletesen műkszik
utána nézek beállításügyileg -
#3801 ja csak nekem nagy meló mert egyesével nézhetem újra melyik jobb
bár ha dátum szerint rendezem
a zöld dolog megoldódott? -
#3800 pedig vannak! nem az analógod működik 8 irányúként? :P
Én otthon tudok simán finom irányváltásokat "nyomni"... -
#3799 Kira erre vártam! -
bang #3798 "itt nem lehet csak úgy hirtelen irányváltást csinálni"
pont ezaz, hogy direkt próbáltam az egyenes iránytól szépen folyamatosan eltéríteni a pléjert... ferdítem az analógott... semmi , tovább.. hopp átvakkan az irány 45 fokkal.. kanyarítom tovább... egy ponton újjab 45 fokos váltás és így tovább, nincsenek köztes irányok
nálam tuti -
#3797 Kits pack 2004-2006 by Spark (UPDATED)
New kits 2004-2006 (Nike Adidas, Puma, Umbro) :
France, Japon, Argentine, Allemagne, Angleterre, Espagne, Brésil, Portugal, Italie, Chine, Grèce, etc...
-
#3796 Figy sztem próbáld meg ablakban futtatni hátha... egyébként az nem 8 irányú mozgás csupán annyi, hogy itt nem lehet csak úgy hirtelen irányváltást csinálni, mint a FIFA-kban. Ott ez nagyon hülyén néz ki... -
#3795 nemtom nekem bill-el sincs ilyen érzésem -
bang #3794 akkor nálam tényleg valami nagy gond van :(( -
#3793 én nem vettem észre -
bang #3792 már írtam korábban, hogy nálam valami nem OK !
lassú, kisebb felbontásnál hol lassú, hol gyors, de csak nem hagy nyugodni a game (főleg az EA idei idegbajt indukáló gémpléje miatt)
eddig a Wei-ben nem tudtam mi olyan furcsa a játékosok mozgásában... de rájöttem: hiába irányítok analóggal, mégis 8 irányú a játékos mozgás, azaz nem lehet folyamatosan oldalra eltérni, csak fokozatokban (ez azért elég fura)
Vagy ez is csak nálam van így ?? -
#3791 Sztem ez ps2-es lehet -
#3790 Tudom! Majd beszélünk csak most marha súlyos gondjaim vannak amik miatt hanyagolom az FH-s ügyeket... bocsánat érte... -
#3789 Kipróbáltam! Nálam jókl a csukák... -
#3788 ősszel -
mekszp #3787 Mikor jelent meg ez a játék? Meg tudja mondani vki? -
#3786 -
#3785 Jók a cipők
köszi süni -
#3784 kösz -
#3783 grrrrrrrrrrrrrrrr
csak kb 3* linkeltem be
ezzel kellett volna kezdeni
klikk -
Gabe18 #3782 Én is 4*-on nyomom a ML-t./Bayern/
Feljutottam az elsö osztályba 3 idény alatt,és most fejeztem be az elsö idényt a legjobbak között.Hát egy stabil középcsapt szintjét hoztam ott,év végén a 7. helyel.A kupából az elsö körben kiestem /Porto-Bayern:0-1,Bayern-Porto:0-3/.
De ha hárommal több pontom van akkor lehettem volna 4.,és akkor a köv idényben indulhattam volna a nemtudom milyen kupában.Na majd talán legközelebb.Sajna még mindig van a csapatban jópár ilyen "kitalált név" akik nem ütik meg a Master League elsö szintjét,velük nehéz szenvedni,pénz meg lassan jön a lecserélésükre...
Ja és azt tudtad hogy nem tuti feljutás ha 1-2. vagy a 2. ligában?Akkor még mindig játszanod kell az elsöosztály két utolsojával négyen egy csoportkört,szóval nem tuti az a feljutás sehogysem,csak ha már ott vagy.... -
mike369 #3781 Üdv! tudtok nekem mondani egy helyet, ahonnan a Wolf 3.0-t le lehet szedni filefronton(qrva lassú) és ftp-n(le van tiltva) kívül? -
Quaresma #3780 Hát Rossi1 ez köztudott, hogy nagyon jó meccseket lehet játszani ebben a játékban! nekem is volt jó pár emlékezetes gólom/meccsem!
Na akkor én is berakom a cipőket:) -
Rossi1 #3779 Csaó!
Hát, srácok!!! olyan meccset nyomtan az előbb, hogy majdenm elszállt az agyam!!! Master Ligázom ****-on(Lazio), ez a harmadik szezonom és még divisio 2-es vagyok, de idén biztos feljut a csapat! Rangadót játszottam a Bolognaval a masodik hely volt a tét. egész végig taktikai harc ment ,se a gép se én nem mertünk kitámadni aztán a 82.percben Drogba lőtt egy gólt(Torres helyére állíyt be,aki ontja a gólokat, Drogba eddig még nem lőtt egyet sem), szóval az elsőt a csaptban.Ezek után elkezdett támadni a Bologna, de mint az őrültek. Én meg átálltam kontrára és Előszőr Recoba lógott meg ,lerázta a védőt, elhúzta a kapus mellett, aztán az utolsó percben egy lecsorgó labdából 16-ról szétlőtte a hosszú alsót!!!! 8 perc alatt 3 gólt rámoltam be. Egészen fantasztikus meccs volt, tényleg mintha valódi lett volna! KIRÁLY A JÁTÉK!!!!!!!! Gondoltam megosztom veletek is!:)))
U.i: egyébként beraktam az új cipőket és nagyon királyak, és szerintem jók is szóval rendesen működnek!
Csaó Rossi1 -
#3778 hurrá!!! megnyertem ***-on a magyarokkal a világbajnokságot! jó team management és gyakorlás a kulcs, ebben igazatok volt ;)
hol is az a "guide"? magyarul van esetleg vmi hasonló? thx -
Quaresma #3777 Hedge szerintem ami csukákat kiraktál, azok nem jók, kipróbáltad a játékban? -
Quaresma #3776 Én Hedgehog-ot keresem:)
Találtam valami Master Ligás patchet, ami aszem a pénzünket növeli meg.. csak nem tom hogy ps2-re vagy pc-re csinálták! Valaki megnézhetné, java 1.2 kell hozzá.
ML Cash -
#3775 Rossz helyen keresed! -
masssza #3774 Keresek komplett PC-t 75.000 Ft.-ig -
#3773 nemtudom mert én saját stadionokat csinálok (vagyis inkább átszerkesztek)
nézd meg a számát és az fh-n lévő stadionazonosító segítségével megnézheted mi helyett van -
Rossi1 #3772 Csaó!
Breki, amúltkor betettél egy képet arról az új portugál stadionról....Én is feltettem, de melyik stadiont írja fölül, mert eddig még egyszer sem jött be a játékban!!! Csaó Rossi1 -
#3771 képként raktam őket be! -
#3770 WekeL 2005/2006-os ManU meze, meg az összes többi új szerelés... mindnek ilyen hülye nyakkidolgozása van. Nem tudom miért nem köztes színt használ az nem látszana!
Hol találom ezt a 2 progit? -
#3769 Amúgy ha megmondod melyik mez lehet benne van a mezcsomagomban -
#3768 de van
pl Picture Decoderrel
vagy WMC-el
Mivel raktad be?
Képként vagy bin? -
#3767 Beraktam Wekel mezeit de soknál a nyakrész szélén csúnya zöld recék vannak... ezeket grafikusan el tudnám tűntetni, de nincs erre valami gyorsabb megoldás? -
#3766 Ráérek! Beteszem! Na nehogy rosszra gondolj...
Nem tudod én mennyire irónikus tudok lenni :D