5645
  • The Hedgehog
    Aha már ellestem a Spark mezeiről hogyan is kell csinálni... nem tom' WekeL miért nem pakolja be őket BIN-be!
  • Breki33
    sztem az fh-n ra is felrakta Qres de ha nem

klikk
    klikk

bár sztem GRaphics Studioval is megoldható csak azt nem vágom úgy P
  • The Hedgehog
    nem! a progikat hol találom amiket ajánlottál...?
  • bang
    ??? ...
    lehet, de történetesen az Euronál tökéletesen műkszik
    utána nézek beállításügyileg
  • Breki33
    ja csak nekem nagy meló mert egyesével nézhetem újra melyik jobb
    bár ha dátum szerint rendezem

a zöld dolog megoldódott?
  • The Hedgehog
    pedig vannak! nem az analógod működik 8 irányúként? :P

Én otthon tudok simán finom irányváltásokat "nyomni"...
  • The Hedgehog
    Kira erre vártam!
  • bang
    "itt nem lehet csak úgy hirtelen irányváltást csinálni"
    pont ezaz, hogy direkt próbáltam az egyenes iránytól szépen folyamatosan eltéríteni a pléjert... ferdítem az analógott... semmi , tovább.. hopp átvakkan az irány 45 fokkal.. kanyarítom tovább... egy ponton újjab 45 fokos váltás és így tovább, nincsenek köztes irányok
    nálam tuti
  • Breki33
    Kits pack 2004-2006 by Spark (UPDATED)

New kits 2004-2006 (Nike Adidas, Puma, Umbro) :

France, Japon, Argentine, Allemagne, Angleterre, Espagne, Brésil, Portugal, Italie, Chine, Grèce, etc...

• The Hedgehog
    Figy sztem próbáld meg ablakban futtatni hátha... egyébként az nem 8 irányú mozgás csupán annyi, hogy itt nem lehet csak úgy hirtelen irányváltást csinálni, mint a FIFA-kban. Ott ez nagyon hülyén néz ki...
  • Breki33
    nemtom nekem bill-el sincs ilyen érzésem
  • bang
    akkor nálam tényleg valami nagy gond van :((
  • Breki33
    én nem vettem észre
  • bang
    már írtam korábban, hogy nálam valami nem OK !
    lassú, kisebb felbontásnál hol lassú, hol gyors, de csak nem hagy nyugodni a game (főleg az EA idei idegbajt indukáló gémpléje miatt)
    eddig a Wei-ben nem tudtam mi olyan furcsa a játékosok mozgásában... de rájöttem: hiába irányítok analóggal, mégis 8 irányú a játékos mozgás, azaz nem lehet folyamatosan oldalra eltérni, csak fokozatokban (ez azért elég fura)
    Vagy ez is csak nálam van így ??
  • Breki33
    Sztem ez ps2-es lehet
  • The Hedgehog
    Tudom! Majd beszélünk csak most marha súlyos gondjaim vannak amik miatt hanyagolom az FH-s ügyeket... bocsánat érte...
  • The Hedgehog
    Kipróbáltam! Nálam jókl a csukák...
  • fhsasa
    ősszel
  • mekszp
    Mikor jelent meg ez a játék? Meg tudja mondani vki?
  • Breki33
  • Breki33
    Jók a cipők
    köszi süni
  • fm
    kösz
  • Breki33
    grrrrrrrrrrrrrrrr

csak kb 3* linkeltem be
    ezzel kellett volna kezdeni

klikk
  • Gabe18
    Én is 4*-on nyomom a ML-t./Bayern/
    Feljutottam az elsö osztályba 3 idény alatt,és most fejeztem be az elsö idényt a legjobbak között.Hát egy stabil középcsapt szintjét hoztam ott,év végén a 7. helyel.A kupából az elsö körben kiestem /Porto-Bayern:0-1,Bayern-Porto:0-3/.
    De ha hárommal több pontom van akkor lehettem volna 4.,és akkor a köv idényben indulhattam volna a nemtudom milyen kupában.Na majd talán legközelebb.Sajna még mindig van a csapatban jópár ilyen "kitalált név" akik nem ütik meg a Master League elsö szintjét,velük nehéz szenvedni,pénz meg lassan jön a lecserélésükre...

Ja és azt tudtad hogy nem tuti feljutás ha 1-2. vagy a 2. ligában?Akkor még mindig játszanod kell az elsöosztály két utolsojával négyen egy csoportkört,szóval nem tuti az a feljutás sehogysem,csak ha már ott vagy....
  • mike369
    Üdv! tudtok nekem mondani egy helyet, ahonnan a Wolf 3.0-t le lehet szedni filefronton(qrva lassú) és ftp-n(le van tiltva) kívül?
  • Quaresma
    Hát Rossi1 ez köztudott, hogy nagyon jó meccseket lehet játszani ebben a játékban! nekem is volt jó pár emlékezetes gólom/meccsem!
    Na akkor én is berakom a cipőket:)
  • Rossi1
    Csaó!

Hát, srácok!!! olyan meccset nyomtan az előbb, hogy majdenm elszállt az agyam!!! Master Ligázom ****-on(Lazio), ez a harmadik szezonom és még divisio 2-es vagyok, de idén biztos feljut a csapat! Rangadót játszottam a Bolognaval a masodik hely volt a tét. egész végig taktikai harc ment ,se a gép se én nem mertünk kitámadni aztán a 82.percben Drogba lőtt egy gólt(Torres helyére állíyt be,aki ontja a gólokat, Drogba eddig még nem lőtt egyet sem), szóval az elsőt a csaptban.Ezek után elkezdett támadni a Bologna, de mint az őrültek. Én meg átálltam kontrára és Előszőr Recoba lógott meg ,lerázta a védőt, elhúzta a kapus mellett, aztán az utolsó percben egy lecsorgó labdából 16-ról szétlőtte a hosszú alsót!!!! 8 perc alatt 3 gólt rámoltam be. Egészen fantasztikus meccs volt, tényleg mintha valódi lett volna! KIRÁLY A JÁTÉK!!!!!!!! Gondoltam megosztom veletek is!:)))

U.i: egyébként beraktam az új cipőket és nagyon királyak, és szerintem jók is szóval rendesen működnek!

Csaó Rossi1
  • fm
    hurrá!!! megnyertem ***-on a magyarokkal a világbajnokságot! jó team management és gyakorlás a kulcs, ebben igazatok volt ;)

hol is az a "guide"? magyarul van esetleg vmi hasonló? thx
  • Quaresma
    Hedge szerintem ami csukákat kiraktál, azok nem jók, kipróbáltad a játékban?
  • Quaresma
    Én Hedgehog-ot keresem:)

Találtam valami Master Ligás patchet, ami aszem a pénzünket növeli meg.. csak nem tom hogy ps2-re vagy pc-re csinálták! Valaki megnézhetné, java 1.2 kell hozzá.
    ML Cash
  • The Hedgehog
    Rossz helyen keresed!
  • masssza
    Keresek komplett PC-t 75.000 Ft.-ig
  • Breki33
    nemtudom mert én saját stadionokat csinálok (vagyis inkább átszerkesztek)

nézd meg a számát és az fh-n lévő stadionazonosító segítségével megnézheted mi helyett van
  • Rossi1
    Csaó!

Breki, amúltkor betettél egy képet arról az új portugál stadionról....Én is feltettem, de melyik stadiont írja fölül, mert eddig még egyszer sem jött be a játékban!!! Csaó Rossi1
  • The Hedgehog
    képként raktam őket be!
  • The Hedgehog
    WekeL 2005/2006-os ManU meze, meg az összes többi új szerelés... mindnek ilyen hülye nyakkidolgozása van. Nem tudom miért nem köztes színt használ az nem látszana!

Hol találom ezt a 2 progit?
  • Breki33
    Amúgy ha megmondod melyik mez lehet benne van a mezcsomagomban
  • Breki33
    de van
    pl Picture Decoderrel
    vagy WMC-el

Mivel raktad be?
    Képként vagy bin?
  • The Hedgehog
    Beraktam Wekel mezeit de soknál a nyakrész szélén csúnya zöld recék vannak... ezeket grafikusan el tudnám tűntetni, de nincs erre valami gyorsabb megoldás?
  • The Hedgehog
    Ráérek! Beteszem! Na nehogy rosszra gondolj...

Nem tudod én mennyire irónikus tudok lenni :D