Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem az UEFA rendesen fut... viszont a progi nem különösebben tetszik
a Wei meg lassú, vagy kisebb felbontásban begyorsul-belassul, így ez sem tetszik. 😞(

ok

The Hedgehog
Semmi csak furcsa, amit Breki kollega mondott még nem tapasztaltam... de ne offoljunk!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

hmmm?

The Hedgehog
hmmm

Breki33
nekem csak a menuben lassul be

viszont szörnyû mennyire nem lehet buherálni
berakok egy mezt erre más már nem compressed

kilép magától
stb
nem akarom bántani az EA-t, szívesen játszanám szét az agyam az UEFA-val meg majd a FIFA 2005-tel is, CSAK MENJEN MÁ' RENDESEN!!!!!!!

annó az unreal II -höz volt egy focis mod.
füves pályán lehetett egymásnak "lõni" a labdát és rendes kapuba kellett benyomni a végén! multiban király volt.
na, nálam még az se szaggatott úgy, mint az UEFA, pedig akkor még jóval vékonyabb volt a masina...

The Hedgehog
Tõlem lehet ultra-hyper grafikája csak legyen rendesen optimizálva!!!

Johnny23
és ez így van Hedge.Nálam (PIV2.8,1Gb RAM,Ati9800pro) és hát picit szaggat,ami ténleg elég nevetséges....hát a WEI jobban megy,ahogy azt kell az tuti!

Kiváncsi leszek a pl.Fifa2005-re ezügyben.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
nemis akartam szimplán be szeretném rakni
The Hedgehog
Éljen soká és javuljon...

Éljen soká az EA!

The Hedgehog
Az UEFA még bika gépen is szaggat. pl nálam! 3 gigaherc' közelében pörgõ gépen nem szabadna akadnia de ezt teszi...

A WE-t sikerült belõnöm bár magam sem tudom hogyan 😊

The Hedgehog
Az újnak amit próbálsz berakni... edit mode-ban nem változtathatod a színeit... egyik csukának sem!

Breki33
hm?
Milyen géped van? Mert nálam pl. a Fifa,UEFA2004 szaggat kicsit, ez meg megy rendesen.
Lehet, hogy csak beállítás kérdése az egész...

The Hedgehog
Meg ennek nem lehet Edit Mode alatt a színeit változtatni!

The Hedgehog
A Wolf-ban is olyan össze vissza nyomottak...

The Hedgehog
Meg lehet oldani csak el kellene olvasni mit írtak róla sokan és hogyan oldották meg...

nézd a meg a forum.fifahungary.com-on

a héten sikerült megszereznem a gamet
a PES 3 megvan régóta, de mivel alapban lassú pecselve meg hol lassú, hol gyors ... uninstall
azután Wei 😊)sok jót írtok róla... install ... ugyanolyan tetû lassú, felbontás-részletezettség kombinációk esetén vagy lassú, vagy mint a mérgezett egér 😞((

Konami... PC ... ???

Breki33
Hát amikor a mások által készítetetteket nézem ott az elsõk nem ilyenek hanem ilyesmik

Breki33
de simán alul rákattintok vagy fel kell húzni?
The Hedgehog
Azok a slot-ban mindíg így látszódnak! mintha egy fénykép negatívjai lennének!

The Hedgehog
Ezt mindenegyik palettán tedd meg...

az slot-os képeken NE!!!!

The Hedgehog
Mondtam, hogy nicns elõttem a cucc így nem tudom mi micsoda! Opacity az átlátszóság és 0-ra kell tenni, hogy ne legyen átlátszó egyetlen szín sem a pallettán. de inkább használd az Opacity csúszka alatti FEKETE ikont... az az összes színrõl leveszi az átlátszóságot!

Breki33
Breki33
Breki33
a kihúzod azt jelenti, hogy a kép helyére?

Eddig azt mondtad, hogy 100%-ra

És utánna rendesen látszódnak a csukák alul (1 slot)?
The Hedgehog
Vagyis bocs! A pallettákra értettem! Kihúzod a palettát és az Opacity-t 0-ra állítod majd visszahúzod!

The Hedgehog
Nah ez az! Most fogd meg a képeket és az Opacity-t rakd 0-ra mindegyiknél különben átlátszóak lesznek a játékban!

Johnny23
nemnem........#3353 !!

Breki33
Johnny23
okok de végül is nem ezt kérdeztem eredetileg

Breki33
a 3270-es nincs meg bin-ben
pluhi
Nem kitalált nevek, csak a te induló csapatod kitalált. Persze késõbb az átigazolások miatt már a többi csapat összeállitása is megváltozik. Tul. egy lightos menedzserprogi, ahol te játszod le a meccseket. Nagyon addiktiv, vigyázzatok.
Én 5 perces meccseket játszottam 3 csillagon, de vért izzadtam minden gyõzelemért. Valahogy sokkal keményebbnek tûnt az ML 3*, mint a sima exhibition-nél. Mondjuk valszeg a falábúak miatt. Amúgy nem szoktam jóval gyengébb csapattal kiállni, hát most megtudtam milyen. Div2 végefelé már kedtem ráérezni hogyan kell játszani ezekkel a bénákkal, de most lecseréltem a fél csapatot. Cél a Div1 elsõ hatba kerülés. Még van egy két poszt, ahová igazolnom kell, és kész is lesz az erõs középcsapat.
Johnny23
...mondjuk meg van bin-ben

...na látod,hogy neked sem világos

Ya,1ébként mi értelme van a master liga-nak??? kitalált nevekkel, "legyengített" csapatokkal ???

Breki33
Most ilyen

Breki33
Na a hal-resize oké csak ez a palette-s dolog nem világos
Breki33
ugyebár ha nincs meg bin-ben elég nehéz asf exp.-el berakni
Johnny23
...megaztán sztem 1szerûbb is lenne csak benyomni a bootpack-ot az Afsexplorerrel azt a gaméban beállítani,mint ilyen graphic studiokkal szorakozni

Al1234:

Nekem is hasonló gondom volt. Kilépett a meccs végén desktopra amikor épp mentenie kellett volna normál esetben az options file-t. Ati9600pro. A szokásos eljárás következett: Új katalyst letölt, installál, ennyi. Azóta 5 szezont nyomtam le master league-ben és a kb 100-120 meccs alatt 1x lépett ki desktopra de az meccs közben volt nem pedig a végén. Mondjuk nekem több hónapos driver volt fent, mert nem szoktam azonnal felrakni a legfrisebbet. Asszem 3.9-el csinálta ezt nálam...

Fasza a gáma amúgy. Képtelen vagyok abbahagyni. 15 perces meccseket nyomtam eddig 3 csillagon, de marhára zavart, hogy egy szezonban D2-ben 11-4 es golaránnyal zártam 14 meccs után. Feltettem 20 percesre tegnap a meccseket. Félszezonban járok és már most 14-3 -as a gólarányom és végre vannak 3 illetve 4-0 -ás meccseim is. 7 meccsen 8 gólszerzõm van abból kettõ egymással verseng a gólkirályságért 😊 Fura, de olyan érzésem van mintha 2,5 csillagos lett volna amikor felraktam 20 percesre, de valószinü azért van , mert igy nem kapkod annyira az ember, ha még 0-0 az állás...
Johnny23
hogy lehet azt beállítani,hogy az "edit mode" -bane CSAK 5 féle csukát lehessen állitgatni (8!) ???

Pedig poén lenne. Kiváncsi lennék a zoknikat hogy kezeli le.

Breki33
áh dehogy P
Ezt a surranót akarod betenni ?

Breki33
Az jó lenne mert pár dolgot nem értek

Slot gondolom az 1. 2. 3.
MOst a többi pipát ki kell szedni?

ráhúzod a képeket az összes palettára
ezt kicsit bõvebben ha lehet

A half resize nem az elején kell?
The Hedgehog
1. a grafik editorral megnyitod az afs fájlt, majd megkeresed ahol a csukák vannak (azért így nyomom mert nincs elõttem minta)

2. na most megnyitod az elsõ képet a progiban majd a bal egérgombbal ráhúzod az elsõ slotban található csukákra.. ezt megcsinálod a másik kettõvel is a két másik slotba

3. majd után kipipálva hagyod a középsõ lehetõséget (Extract/Insert RGB Data) a grafikus tálca alatt (szép volt 😄) és a jobb egérgombbal ráhúzod a képeket az összes palettára

4. ezután midnegyik képnél beállítod, hogy ne legyen átlátszó! Opacity = 100% asszem!

5. csinálj a három képen egyenként egy Half Resize-ot és a gs slotokba is másold be õket a bal egérgombbal

ENNYI! nehéz elsõre de ha kell a fájl felteszem majd!

5. meg

The Hedgehog
A telefont? Mit tudom én 😄

najó nem viccülök...

Breki33
Inkább azt mond meg ha tudod, hogy a 3270-est hogy kell berakni

ezzel szenvedünk P