Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Wei meg lassú, vagy kisebb felbontásban begyorsul-belassul, így ez sem tetszik. 😞(
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
viszont szörnyû mennyire nem lehet buherálni
berakok egy mezt erre más már nem compressed
kilép magától
stb
füves pályán lehetett egymásnak "lõni" a labdát és rendes kapuba kellett benyomni a végén! multiban király volt.
na, nálam még az se szaggatott úgy, mint az UEFA, pedig akkor még jóval vékonyabb volt a masina...
Kiváncsi leszek a pl.Fifa2005-re ezügyben.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-

A WE-t sikerült belõnöm bár magam sem tudom hogyan 😊
Lehet, hogy csak beállítás kérdése az egész...
nézd a meg a forum.fifahungary.com-on
a PES 3 megvan régóta, de mivel alapban lassú pecselve meg hol lassú, hol gyors ... uninstall
azután Wei 😊)sok jót írtok róla... install ... ugyanolyan tetû lassú, felbontás-részletezettség kombinációk esetén vagy lassú, vagy mint a mérgezett egér 😞((
Konami... PC ... ???
az slot-os képeken NE!!!!
Eddig azt mondtad, hogy 100%-ra
És utánna rendesen látszódnak a csukák alul (1 slot)?
.
Én 5 perces meccseket játszottam 3 csillagon, de vért izzadtam minden gyõzelemért. Valahogy sokkal keményebbnek tûnt az ML 3*, mint a sima exhibition-nél. Mondjuk valszeg a falábúak miatt. Amúgy nem szoktam jóval gyengébb csapattal kiállni, hát most megtudtam milyen. Div2 végefelé már kedtem ráérezni hogyan kell játszani ezekkel a bénákkal, de most lecseréltem a fél csapatot. Cél a Div1 elsõ hatba kerülés. Még van egy két poszt, ahová igazolnom kell, és kész is lesz az erõs középcsapat
....na látod,hogy neked sem világos
Ya,1ébként mi értelme van a master liga-nak??? kitalált nevekkel, "legyengített" csapatokkal ???
Nekem is hasonló gondom volt. Kilépett a meccs végén desktopra amikor épp mentenie kellett volna normál esetben az options file-t. Ati9600pro. A szokásos eljárás következett: Új katalyst letölt, installál, ennyi. Azóta 5 szezont nyomtam le master league-ben és a kb 100-120 meccs alatt 1x lépett ki desktopra de az meccs közben volt nem pedig a végén. Mondjuk nekem több hónapos driver volt fent, mert nem szoktam azonnal felrakni a legfrisebbet. Asszem 3.9-el csinálta ezt nálam...
Fasza a gáma amúgy. Képtelen vagyok abbahagyni. 15 perces meccseket nyomtam eddig 3 csillagon, de marhára zavart, hogy egy szezonban D2-ben 11-4 es golaránnyal zártam 14 meccs után. Feltettem 20 percesre tegnap a meccseket. Félszezonban járok és már most 14-3 -as a gólarányom és végre vannak 3 illetve 4-0 -ás meccseim is. 7 meccsen 8 gólszerzõm van abból kettõ egymással verseng a gólkirályságért 😊 Fura, de olyan érzésem van mintha 2,5 csillagos lett volna amikor felraktam 20 percesre, de valószinü azért van , mert igy nem kapkod annyira az ember, ha még 0-0 az állás...
Slot gondolom az 1. 2. 3.
MOst a többi pipát ki kell szedni?
ráhúzod a képeket az összes palettára
ezt kicsit bõvebben ha lehet
A half resize nem az elején kell?
2. na most megnyitod az elsõ képet a progiban majd a bal egérgombbal ráhúzod az elsõ slotban található csukákra.. ezt megcsinálod a másik kettõvel is a két másik slotba
3. majd után kipipálva hagyod a középsõ lehetõséget (Extract/Insert RGB Data) a grafikus tálca alatt (szép volt 😄) és a jobb egérgombbal ráhúzod a képeket az összes palettára
4. ezután midnegyik képnél beállítod, hogy ne legyen átlátszó! Opacity = 100% asszem!
5. csinálj a három képen egyenként egy Half Resize-ot és a gs slotokba is másold be õket a bal egérgombbal
ENNYI! nehéz elsõre de ha kell a fájl felteszem majd!
5. meg
najó nem viccülök...