Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más. Egy ideje aktivan használom a nyomásgyakorlás 2-t, azaz a lövés gombot védekezésnél. Jó idõzitéssel tuti szerelés.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
jegelem a gamet, majd egyszer összejön nekem is a dolog
vagy azért mert a Konami találja el végre a PC-t, vagy azért mert a gépemet sikerül majd úgy "frissítenem", hogy az a PES-hez is bejöjjön..., de hangsúlyozom, csak ehhez most nem fogok belenyúlni a vasba, mert minden más gamenél OK. Majd egy késõbbi soronkövetkezõ tuningnál vagy eltalálom ezt is vagy nem
egyébként alapelvem, hogy max. annyit "fikázzak" valamit, amennyit fizettem érte, úgyhogy ezt a progi esetén már erõsen túlzásba is vittem 😊)
köszönöm a reagálásokat és jó játékot mindenkinek
Komani = Konami
😊)
én egy játékért nem igen fogok könyékig belenyúlni a vasba (hardver csere), mert minden game tökéletesen fut nálam (még az EURO is) csak a Konami ISS (nem is tudom hanyasa, a legutóbbi), a PES 3 és a WEi.
Ja és köztük volt alaplap-, proci- és videokari csere (erõsítés) is.
nem hiszem, hogy hardver gond van (még ha nem is a legújabb erõmûvel bírok), mert a Komani átiratok következetesen LOL.
Nekem sohase lépett ki- ha nem én akartam.
Illetve egyszer mikor valamit rosszul raktam fel.
Láthatod, hogy a többségnek jó.
Amúgy az EA-s gameplay-al nincs akkora gond sztem
kb 60%-osnak érzem. Csak vannak a játékban irtó nagy hülyeségek és hát a grafika.
A Real-t azóta nem bírom mióta összevásárolt divatcsapat.
Na a Platini és Tigana-s vállogatottat szerettem
Mikor a Németek kiejtették õket viszont ellenük szurkoltam
viszont a 84-es EB-n a Portugál meccs máig feledhetetlen akkortól kezdtem el szeretni a focit.
Énis gombfociztam kivágtam a fejeket és aláragasztottam a neveket. Szóval már akkoris spéciztem.
és uez volt a PES3-mal is. 😞(
1. az EA rájön hogy néz ki egy elfogadható gameplay (avagy mi fán terem a foci)
2. a Konami csinál végre egy PC kompatibilis átiratot
remélem valamelyiket megérem
Na tényleg befejezem az OFFolást és megyek nyomok egy kis WE7-et hamár feljutottam a rájátszásban a D1-be.
DE EZ NEM AZ EB FÓRUM
MINEK NYITOTTAM AZT HA NEM ODA ÍRJÁTOK?????????
Abszolút német szurkoló vagyok bár tisztában vagyok vele, hogy a jelenlegi válogatott egy fos, de a német mentalitás miatt mindenre képesek még így is. Pont ezért szeretem õket. A másik csapat amit szeretek a francia válogatott egyszerûen azért, mert kurva jó játékosaik vannak. Emléxem az EB-n a sörsátorban én egyedül szurkoltam szinte nekik, mert minden magyar olasz drukker. Ezt különben nem értem miért van, de 10 magyarból 8 olaszdrukker bazze. Legalább ha nõk lennétek megérteném de igy??? 😄 A harmadik közutálatnak örvendõ kedvencem pedig a holland válogatott 😊 Igaz még a régi idõkben szerettem meg õket amikor az EB-n meneteltek 86-ban és azóta várom a feltámadásukat 😞 Érdekes, hogy nekem azok a csapatok jönnek be amiket a legtöbben utálnak, de általában véve is az árral szembe szoktam úszni és szarok a népszerû csapatokra meg sportolókra ha nekem nem az jön be. Divatból nem fogok nekik szurkolni.
Hajrá Bayern! 😊)
Na 1ébként sztem a franciák már mindent megnyertek,meghát már nem is olyan fiatalok Zidane-ék,bár õk midíg esélyesek az tuti.
Rajtuk kívül még bejöhetnek természetesen a portugálok!
A németek(akiket nagyon nem csipázok 1ébként) sztem szarba se lesznek (szerencsére,bár Lineker azt mondta,hogy 22-bõl mindíg nyer a német!),a hollandok,angolok titkosesélyesek!!
A spanyolok meg nem nyernek soha ez most is így lesz.
....dehát majd meglátjuk

!! FORZA MILAN !! -Johnny-
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
én nem drukkolok senkinek...mondjuk a hollandokat és a franciákat rühellem...a többi jöhet
Garcia: upgrade-eld a PC-det...mert ezzel a videókártyával egy Gémbolyt sem nyomsz le😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ez volt??
Vegyél egy rendes kártyát és jó lesz valószínûleg.
Amúgy az fh-n és az általam régebben leírt dolgokat kipróbáltad?
amugy hajrá spanyolok!
Mondjuk reálissan azt a csoportot a Hollandok nyerik,és a Német-Cseh lesz a ki-ki meccs.
Szóval hajrá Germany! /de nyerni szerintem az Olasz-Francia párosból nyer valaki.../
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
erre csak annyit PES/WE-t konzolon!!!
szóval elidítottam és ugyan az a tetû lassuság és a játékosokból kiálló vonalak....
az euro-val legalább lehet játszani, bár a mozgások meg minden egy nagy 0 a pes/we-hez képest, csakhát ezek a bug-ok... én a fifa 2005-ben bízom, hátha sikerül egy jó gémet kiadni
na ebben igazad van, DE nem a falábúak miatt...egyre jobb lesz a csapatod és egyre jobban nyomja a gép is...ezt én is észrevettem (PS2 verzió)
ahogy az nemzetközi szereplésen lenni szokott a németeknek össze szokott jönni dobogó még a legocskább csapatukkal is
az a baj hogy a BL és tsai kifacsarja a játékosokat...pl Figo árnyéka lesz önnmagának stb stb
Próbáld ki, hogy 5 percesrõl felnyomod a mecs idejét 10-20-ra! Kiváncsi vagyok nem érzed-e majd könnyebnek. Persze 3 csillagon. Nekem az 5. szezonban D2-ben: 3. hely kupadöntõn kikaptam és asszem valami 13-9-es golarányom volt. Feltettem 20 percesre és még aznap folytattam ugyanazzal a csapattal. Az eredmény: elsõ hely, kupagyõzelem, 10 gollal golkirályom volt, golpasszkirályom is volt 6 passzal, kupában szintén golkirály+ passzkirály. A középhátvédem például 4 golt szerzett😊 A második meccsem döntetlen lett a többit nyertem. A gólarányom pedig 28-7 volt 14 meccs után a szezon végén. Nem hiszem hogy ennyit fejlõdtem volna egy alvás alatt 😊 15perc -> 20 perc. Az érthetõ, hogy több golt rugok több idõ alatt, de elvileg többet is kéne kapnom.. Hát alig tudták bevenni a hálót gyakorlatilag 2 meccsen kaptam 1 golt. Mondjuk a kezdõ 11-emet le sem merem irni, de képzelhetitek a 6. szezonra milyen igazolásaim vannak már. Ha az olaszok meglátnák a juventus jelenlegi kezdõ 11-ét sirva fakadnának, fõleg a teljes manchesteri hátvédsorral, meg középályán roy keane-el 😊 Mondjuk elöl a Zidane,baggio,makay trio is jól muzsikál fõleg ha davids és scholl ivelget nekik elöre 😊 A vicc az, hogy ilyen muksok mellett Giovanni a golkirályom kupában szezonban egyaránt. Közelébe nincsenek a paraméterei a baggio makay pároséhoz mégis kétszerannyi golt vág... Igazából csak azért vettem meg mert idegesített, hogy az olympiakos játékosaként 3 szezonban lett egymás után gólkirály. Megvettem és rá két szezonnal már nálam is produkálta. Ez a jópofa a master leageben... Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik hogy a pali 190cm magas, valami 86-os a fejelése és ehhez asszem 91 a jumpja. Nem csoda, hogy a 28 golbol kb 20 fejes gol volt ezt szerintem elbaszták ebben a játékban.