Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet menni season-t,amiben egy klubcsapattal(pl Real Madrid) egyszerre szerepelek a bl-ben,a kupában és a bajnokságban akár több éven keresztül?
több kérdésem tényleg nincs most már 😉
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
köszi a segítséget..asszem több kérdésem most nincs 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
olyan van,hogy sima játékos futtatás üres területre passz nélkül?
de azért örülök,hogy néhány bibimre már van megoldás.
de erre sajnálatomra nem hiszem,hogy lesz:
a kameranézetek nem épp a legjobbak,a legnagyobb látószögnél is csak egy 16-osnyi területet lehet belátni,ez pedig kevés nekem a tájékozódáshoz a pályán.
most nehogy azt mondjétok,hogy figyeljem alul a pályarajzot,mer ez nem megoldás a kameraproblémámra. köszi
O-beadás, hosszú passz
X-passz
[]-lövés
Δ-kiugratás
A jobboldali elsõ kettõ nyilván az R1, R2, a balosak az L1, L2.
A kombinációk is viszonylag logikusak, pl. kényszeritõt meginditod L1+X-szel, a visszaadás tulképpen egy sima kiugratás, nyilván Δ.
bárvan mikor énis készitek tömörített avi-t a progival, hogy kisebb legyen
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
egyszer jól beállítani és aztán már megy
nekem is futra volt elõszõr ez a konzolos duma, de mivel rajta van a gamepadon a gomb jele tök egyszerû
lelett irva a 3461-ben a játékosproblémádra a megoldás
a sebességgel nekem semmi bajon néha még túl gyorsnak is tûnik
biztos nem bírja a géped és belassul.
a lényeg az, hogy az avi-ból készítek gif-et akár úgy hogy elõtte osszenyomom megvágom resize
ehhez mind elég azaz egy progi amit írtam
pl.: mérd le a valóságban,hogy egy kapuskirúgás után mennyi idõ alatt ér a középpályára a laszti és mérdd le a játékban.
valóban nem használom a játék tudásának nagy részét,de hát úgy tûnik ezen a fokozaton enélkül is vígan el lehet lenni. így is végig tudom cselezni gyakran a védelmet egy-egy jobb arccal.
MOHUS: a fifában nincs automata célzás,te sem tudod mirõl beszélsz,legfeljebb jól használható lövések vannak benne. nem hiszem,hogy komolyan tesztelted volna a fifát,mint én most már a we7-et (persze még messze nem tudok mindent) így nem sok összehasonlítási alapod lehet.
..
a bajom meg az,hogy zavaros még nekem ezek a kör-kör ,meg x,meg r1 akármi,eddig mindent magamtól tanultam meg. de talán egyszer belejövök ebbe a "konzolos" szövegbe is...béke
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
vedd le az automata játékosváltást teljesen és azt irányítasz akit akarsz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Sztem a progi tudásának kb 25%-át használod.
JAJ csak EZT NE....
a WE7/PES3 de fõleg A WW WE7 Int Jap ami PS2-n van a fociszimulációról szól a FIFA meg egy árkád valami pl. automata célzással megáldva ezer méterrõl
már a PES3ban is simán végig lehetett cselezni a védelmet ehhez képest a legújabb változatban csak úgy "pattog" a labda mint a fene...öcsém nem is szereti...képtelen pl megtanulni hogy nem CSAK EGYFÉLE futás van hanem HÁROM
egyszóval, aki szenvedni akar KOMBÓKAT cseleket tanulni annak a KONAMI foci való, aki csak könnyed fockára vagyik annak ott a FIFA
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
félig emelve beadás
L1 nyomvatartva + kör,kör
vagyis fedezõs futás nyomvatart és kétszer egymás után beadás gomb
ezt nagyon jól meg lehet bikázni ha nem akad el valakiben
de még jobb kényszerítõbõl tüzelni
L1+X ekkor passzol a tag és utána elindul....ha neki háromszöggel adod vissza akkor irtózatosan el tudja találni
tehát L1+passz gomb majd szöktetõs passz ....mikor odaér lövés
Na ez ML-ben és nehezebb fokozaton úgy szokott kinézni, hogy hirtelen megfordulsz, és már indul is a gép kontrája
.Amúgy lehet ivelni
-rövid oldalra: dupla O
-középre: O
-hosszú oldalra: L1+O
-földön beadni: tripla O
Breki: a virtual dub-ot honnan szedhetem le? FHn nemlátom, vagy figyelmetlen vagyok?!
kb 4-5 féle gólt tudok lõni és ebben benne van,amit belinkeltél. ezért zavar,hogy ha így játszok,mert az ívelés erõsségének és irányításának szabályozása nélkül máshogy képtelen vagyok,akkor is vb-t nyerek 3 csillagon. persze van még 2 fokozat,van mit fejlõdnöm.
a leggyakoribb,hogy elfutok a szélen majd hirtelen megfordulok és beadom,ekkor szinte biztos a fejesgól. vagy ugyanígy elfutok a szélen és megfordulok,majd szaladok befelé és laposan bepassz. ezek mindig mûködnek,a gép mindig megeszi. legalábbis 3 csillagon...
holnap meg lemérem fraps-al,hogy mennyi fps...amúgy nem az egész játék lassú,hanem az ívelések és a lövések..szinte megállnak a levegõben.
a guide érdekel,maj ha lesz türelmem és idõm megkeresem. a trainingben sokmindent végigvittem.
oké,hogy szorított helyzetbõl nehéz lõni,de a lövések és a fejesek gyakran tiszta helyzetben is a kapu másik sarkába mennek,mint ahova nyomom.
igen gyakran focizom az életben is,de ha a labdafelé akarok menni,akkor arra is megyek,nem pedig állok egy helyben,vagy elindulok más felé. a játékban gyakran megállnak a játékosok több másodpercre,mert nem sikerül 1-1 csel,vagy passz,hiába nyomsz bármit,az csak áll 1 helyben,vagy sétál másfelé. ha pedig én látom hol a laszti,ne a gép döntse már el,hogy elmegy-e a faszi a lasztiér vagy nem.
Jobban szeretem az ilyen gólokat.
"ami nem tetszik,hogy nálam nagyon egy sémán megy a játék,én mindig csak ugyanúgy tudok támadni"
No comment, úgy megy a játék, ahogy játszod. A lehetõségek adottak szinte bármire.
"nagyon lassú a játék, fõleg nagyon lassan száll a labda "
Mérd le Fraps-sal mennyivel fut. Kiváncsi vagyok. 60 FPS-sel kéne mennie.
"játékosok egy-egy lepattanó lövésnél,vagy lefejelt labdánál azt sem tudják hol vannak,pláne hogy a bogyót merre keressék."
Ez teljesen természetes, ha fociztál valaha, tudhatod. Amúgy ez skillfüggõ, némely játékos reagálása lassabb, valamelyiké gyors.
"órákig tart,mire lõ a játékos"
Meg kell lenditenie a lábát szerencsétlennek. A gyors lövés titka, hogy nem engeded sokáig kuszni a csikot. Nem lesz mindig gyenge a lövés! Fõleg kapásból. A másik dolog, hogy nem lehet bármilyen helyzetbõl jó lövést ereszteni. A labdát kontrollálni kell. Ha rajtad vannak, ha sprintelsz, ha még nem szeliditetted meg a lasztit, akkor sokkal pontatlanabb leszel. Mondani sem kell, hogy ez is skillfüggõ.
Hibák? Csipõbõl tudnék mondani tucatot. Pl. a kapus nem tud beesni labdával a kapuba, nem tud kicsuszni a 16-osból sem.
nagyon lassú a játék, fõleg nagyon lassan száll a labda a levegõben ívelésnél illetve lövésnél. képtelen vagyok egy bikaerõset lõni a pipába,de olyat,ami tényleg "szakít"...ezt lehet állítani vhol?
vmint nem tetszik,hogy a játékosok egy-egy lepattanó lövésnél,vagy lefejelt labdánál azt sem tudják hol vannak,pláne hogy a bogyót merre keressék.
a lövések végrehajtása pedig rendkívül körülményes,órákig tart,mire lõ a játékos.
szóval sztem a labdakezelést,a cseleket,a környezet kinézetét,a játékosok mozgásának bõ repertoárját,vmint az ai-t össze kéne gyúrni a fifa beli játékosok kinézetével,lövéseivel,védekezésével, a játék sebességével és a játékosok "tájékozódásával" és akkor megkaphatnánk a tökéletes focijátékot.
röviden:semmi sem tökéletes.
hogy lehet játékost üres területre futtatni?
hogy lehet a lövést jól irányítani?
csak mert a játékosok gyakran össze-vissza csinálnak mindenfélét,mikor nem is azt nyomom. pl más irányba lövik,ívelik a lasztit,meg ilyesmi.
ami nem tetszik,hogy nálam nagyon egy sémán megy a játék,én mindig csak ugyanúgy tudok támadni,mindig hasonló gólokat lövök,meg a gép sem túl változatos+csinál néha olyat,hogy felszabadít szögletre,mikor fél méterre áll az oldalvonaltól. ez nem éppen ésszerû,vagy reális...
Amúgyis az ilyen éphogy lövésekbõl lövöm a legnagyobb gólokat
eléggé bejön nekem ha el akarok evickélni a gólvonalig
Amúgy most olyanokat gyakorlok hogy keresztlabda kapásból megtûzve esetleg kipattanó dropból
Már volt olyan 35 méteres amit a kapus bravúral tolt ki szögletre.