5645
  • Breki33
    a Cordless rezeg és bírja P

• Breki33
    Inkább az EB-s rosterhez kellene
    és nem a Lettek helyett
  • Quaresma
    Van hozzá ball efect a játékban! mielött elindítod a meccset a beállításoknál be lehet kapcsolni...
  • mohus
    hát nem tudom...szerintem nem csillog a labda

viszont van ball effect...ami baromi ocsmány szerintem:) egy szivárvány üstököscsóva van mögötte

ezt szintén a WE shopban lehet megvenni
  • mohus
    skacok...még PS2-is lecseréltek a lettekre a magyarokat...én azonnal visszafaragtam a srácokat...még fehér mikit is

egyébként a japcsik nagy tisztelői a magyar focinak...

a PC verzióban vannak Classic team-ek? és rejtett játékosok akiket "ki kell vásárolni"?

én Puskással kezdtem:)
  • Rossi1
    CSaó!

Még valami. Volt itt régen valami labdafényről szó...Breki lelkendezett,hogy sikerült csinálnia labdá(k)hoz fényt. Tudtok erről valamit. Mert interneten néztem lassításokat és ott mintha fényes lett volna a labda. Csaó Rossi1
  • Quaresma
    Szép munka!
  • mike369
    Na, akkor kiraktam a mike.iweb.hu címre!!!

a mezek és a zászlók eleve benne maradtak a Wolfban, úgyhogy azokkal nem kell foglalkozni!
    1. a WEDITORRAL frissíteni kell a magyar csapatot a team11.wtd fájllal
    2. az OPT fájlt felül kell írni az újabbal a save könyvtárban
  • Quaresma
    Képfrissités: jobb gomb az asztalra, tulajdonságok, beállítások, speciális, adapter és ott lesz valahol!

A hangkártya átállítása: inditsd el a direct X diagram-ot (start menu- futtatás-dxdiag ha elindúlt ott a Sound és ott megtalálod a csuszkát amivel állíthatod.......
  • mohus
    úgy értettem ,hogy a Nintendo, Sega, Sony stb...úgy fejlesztik irányítóikat, hogy az a taposást is bírja...

nekem egyébként logitech kormányom van....ami valószínű sokáig bírni fogja nálam, egészen addig míg kisfiam nem fogja szítgyepálni:)

gratula a görögöknek...a portugálokat kedvelem, de ez a Figo-Real mellény megint hozta a formát:)

egyébként a cordless rezeg?
  • Rossi1
    Bizony, Bizony!!!! Nagyon jó lenne ha lenne ismét magyar válogatottam...:)
  • Quaresma
    Engem nagyon érdekel, sőt ha akarod az FH-ra is kirakom, szerintem jminden PES rajongót érdekel!
  • fhsasa
    engemetet
  • mike369
    Üdv!

Legyártottam a Wolf 3.0-hoz IS a magyar válogatottat az elmúlt 1-2 válogatott meccs alapján!
    Érdekelne esetleg valakit? Mert ha igen, akkor szívesen kirakom valahova!
  • Garcia
    nézegettem az fh fórumot, h hogyan lehet ne megoldani a belassulást:

2. Elindul a játék, de meccs közben az emberek úgy mozognak, mint a lassított felvétel!
    - erre az első dolog amit ki kell próbálni, az az, hogy felteszük a hivatalosan kiadott javító patcheket (Lent erről is szó van)! PES3 esetén ez az 1.102 és 1.301 verzió számú patchek! Ha ez meg van és még mindig nem jó, akkor le kell tölteni a gyorsító patchet! A lassulás még jó pár dologtól lehet, itt van pár tipp, mit lehet csinálni: vedd vissza a képfrissitést, a hangkártyádat álllitsd "basic"-ra (directx diagr), tegyél fel frissebb vagy régebbi videó kártya drivert!

a képfrissitést hol lehet visszavenni és a hang kártyát hogyan lehet basic-ra állítani... bocs a de ebben amatőr vagyok
  • Breki33
    nana a Cordless nem gagyi

lekopogom
  • mohus
    "A Play irányítóját, hogy lehet rákötni pc-re? Milyen átalakítók kell hozzá? "

erről még csak mendemondákat hallottam, de sztem van csak nem Magyarországon...a "gagyi" hiába LogiTech PC-s irányítók helyett ez lenne a tuti megoldás, főleg a WE/PES-hez...nekem nagyon bejött

PS2-n nyomom persze...de semmi olyan gond, hogy nem megy félrehúz vagy nem tud finom mozgást,,ugyanez vonatkozik a gameplayre...semmiféle akadás nincs a PES3ban még előfordult kirugásnál egy ricc...de ez (WSWE7:Int jap) hibátlan

most a patchelés befejezésén dolgozom, de most már DVD-re az a fárasztó hogy az összes kommentátor data_x.afs-t be kell patchelni plusz a zenéket is ha akar pl valaki heyya vagy bajnokok ligája zenéket...ráadásul csak melőhelyen tudom, mivel ott van DVD iró...wincsit cipelni meg pakolni nem akarok, meg DVD olvaso is kéne akkor az itthoni gépbe...az meg totál felesleges:)
  • Breki33
    Hedge valami mást mondott nem?
  • mohus
    "tényleg melyik gombal lehet a kapust átemelni?
    most nem ugrik be"

dupla "négyzet",ha úgy tetszik kétszer a lövés gomb, ha az irányításnál engedélyezve van

másik...jobb! analóg kar le aztán fel...ez az Okocha emelés
  • mohus
    ez nem semmi:)))
    konzolra ilyeneket lökni:)
  • Breki33
    a régieken úgy értem hogy már bentlévő stadionok update-jai
  • Breki33
    újakat mint mondtam nem tudom régieket felülírni asf explorerrel lehet

simán be kell importálni
  • Breki33
    jobbklikk a képre és megvan a cím
  • fanatifo
    hogyleeht uj stadionokat berakni a gammába??????
  • fanatifo
    Huuu ez fasza már untam hogy egy milan interen csak az intereseknek van kinn a drapijuk!!!!Ezt honnan lehet letölteni???????????
  • Breki33
    ha jól értem neked csak a stadionok kellenének a kiegészitőkből?

Azabaj, hogy én speciel nem tudom, hogy lehet a stadionok számát növelni, és azt se szeretem ha a kiválasztó képernyőn más stadion van mint ami jön

Amúgy általában a csomagokban lévők általában külön is megjelennek mint pl ez amit most beis teszek

• Breki33
    van négy darab 2000-es
    és két darab 2300-as de az inkább az mp3 discmanhoz
  • Rossi1
    Szia Breki!

Figyu, segítségedet kérem. Vannak itt mindenféle kiegészítők amik stadionokat is tartalmaznak. Arra gondoltam, hogy ki kéne venni csak a stadionokat és azt klöncsomagként megszerkezteni, hogy letölthető legyen. És akkor majd, m,inden csapat a saját stadionjában játszhatna. Hogyan lehetne ezt szerinted megcsinálni? Vagy már csináltatok ilyet, Csao Rossi1
  • Gascoigne
    Na úgy néz ki maradok a Wingman Cordless-nél. Breki, te hány mAh akksit használsz? És kb. hány napig bírja töltés nélkül?
  • Glasses
    Oké nagy nehezen sikerült leszednem
  • Quaresma
    WE7I
  • fanatifo
    Ez a Wolves Superpatch melyikre jó a We7re vagy a Pes3ra?
  • Quaresma
    Majd este vagy holnap fent lesz az FH-n!
  • Breki33
    dehogynem csak trükkös
    de sztem ki lesz rakva az fh-ra
  • Glasses
    Euro 2004 Mini Patch honnan lehet letölteni a filefronton kivül mert az nem mükszik?
  • Breki33
    Akkor a Wendetta-t ajánlom

és helyes
  • Laca1985
    Bocsi.Az olaszokat termeszetesen.FORZA JUVE!!!
  • Breki33
    grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    ember
  • Laca1985
    Sziasztok!!!
    Most toltottem le a játékot és a FIFA HUNGARY oldalán láttam egy csomó kiegészítot.Egy részuk nagyon nagy volt.(Marmint méretre)Ti melyikeket ajáljátok?Vagyis melyikeket toltsem le?Elore is koszi!
  • Breki33
    ha válaszolnál a kérdésemre megmondanám

olaszokat szereted jobban vagy angolokat?