Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
nemtudsz rájuk szolni, hogy normálisan csinálják már meg?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
A Winning Eleven a játék japán verziója. Ott ezen a néven jön ki. Nálunk PES4-ként jelenik majd meg! Remélhetõleg PC-re is! Még nem tuti!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Illetõleg,most nem értem,hogy a PES4 fog PC-re kijönni, a WEI8 meg PS2 -re,vagy hogy is van ez ??????
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
de nagyon szaggatni fog, sztem nincs szükség rá ígyis ki lehet hozni akár 170k-ra egy gólt.
Inkább mikor mented aviba nyomd kicsit össza felajánl vagy 6-7 codec-et
Ps3 ID: Gascoigne74

vezetést szerzek
a haver feljön egyenlít aztán sorban támad kapusom mindent véd
a végén egy ellentámadás szöglet, na mondom ha most befejelném kiakadnál ugye?
3 ajto ablak helyzet után
Azt mondja naná
Jön a szöglet és a Felfutó Buffon távolról a sarokba fejel gyönyörûen P
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Csak a 9,25-os kort, a buntetoteruletet es a labda vonalat kell figyelni (mert les lehet)a lényeg az, hogy elörefelé kell rugni, és a többieknek kint kell lenni. A többi már innen "játék" :-)
Minden esetre kockázatos, de jó ötlet
Gondolom felismeritek ki rúgja P
neméncsináltam meg ilyen rondára
kint van az nb1.hu-n
mint ahogy azis, hogy vezetünk

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
aztán van olyan, hogy optimization wizard
és az avi-t is össze lehet nyomni (compressed)
Köszi a segítséget! Leszedtem a JASC-ot. El is mentettem vele a lassítást, lett is belõle gif. De kicsit nagy lett. elõszõr 23MB:))) Aztán 5.valamennyiMB:))) Szóval ezeket meg nehézkes lenne feltölteni. Breki én komolyan visszaolvastam vagy 17 oldalt, de áruld már el légyszi, hogy hogy a ...-ba kell õket olyanná alakítani, mai befér egy fórumba??? De olyan dilós szinten mondd légyszi, mert én nem vagyok rendszergazda!:))) Köszi Rossi1
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Õszinténszólva éncsak egypár dolgot raktam be belõle, de azt hiszem visszarakom a mentésem.
Amúgy érdemes a fórumában rákérdezni.
attól, hogy átírod a kiterjesztést nem lesz más formátumú
csak a win azt hiszi gif lett de nem tudja lejátszani
AKKOR UTOLJÁRA
1. NEM KELL A VIRTUAL DUB-OT HASZNÁLNI CSAK AZT A PROGI(KA)T AMIT MONDTAM
2. EGY MEGÁNÁL NAGYOBBAKAT NE RAKJATOK KI IDE
a jobb klikk-kép mentése máséven... akkor van,mikor le akarsz tölteni vmit egy oldalról.
hogy avibõl átalakítsd gif-be egy konverter progi kell,amire rákereshetsz neten,de asszem pl az ulead gif animator jó hozzá.
olvastam a fórumot, de nem értek valamit! Breki vagy valaki... Készítettem lassítást és Virtual Dub-al is "megdolgoztam". Kaptam egy avi-t. Hogy a rákba tudom én ezt gif-é alakítani, hogy betehessem animált képként a fórumba??????? Mert, ha a kiterjesztést átírom Total Commander-ben attól nem lesz jó... Szóval mi kell hozzá? Mi ez a "jobb gomb és mentés képként dolog"? Mert én hiába nyomkodom a jobb gombot az avi-n semmi ilyet nem ír ki. Elõre is köszi Rossi1
Linket adj kérlek!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Description: This patch lets you add the "EURO 2004" to your PES 3 PC version.
Here are the features:
- Accurate roster with all the teams of the EURO 2004
- Actual kits for the nationalteams
- New ball (Adidas Roteiro)
- New popups in EURO-04-Style
- New titlescreen
- Each stadium improved
- EURO 2004 adboards
- New boots
- New fonts
Ezek szerint ennek a rostere kell neked
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kamera: a wide nézettel látod a legtöbbet, nekem elég is. A radar meg úgyis kell, mert mutatja mikor kell a hosszú inditást meglõni, hogy esélyes legyen.
Breki majd referál a bl-es részre, nem tettem fel ilyen patcheket.