Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fhsasa
vmiért nagyon rááltak a SKY-re..

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Breki33
Legyen ez
fhsasa
Breki: most melyik a norma juve támogató? gondolom a fastweb már nem. de ami a wekel.net-en van is más meg ami a fifához készült is més:

nemtudsz rájuk szolni, hogy normálisan csinálják már meg?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

The Hedgehog
2 kép pedig van a topikjában!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
1000x elmagyaráztuk!

A Winning Eleven a játék japán verziója. Ott ezen a néven jön ki. Nálunk PES4-ként jelenik majd meg! Remélhetõleg PC-re is! Még nem tuti!

Johnny23
gyerekek találni már vhol screenshotot a PES4-rõl ????

Illetõleg,most nem értem,hogy a PES4 fog PC-re kijönni, a WEI8 meg PS2 -re,vagy hogy is van ez ??????

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
Ezeket direkt nem raktam ki
nagyon csúnya
The Hedgehog
sasiznám ha tudnék ICQ-ra lépni... mostanában le vagyok korlátozva :(

fhsasa
Breki: a fastweb jobb volt nem?

fhsasa
Hedge icq-t majd sasizd.

fhsasa
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:)

Breki33
Igen mikor mented másként pl aviban rákérdez dolgokra

de nagyon szaggatni fog, sztem nincs szükség rá ígyis ki lehet hozni akár 170k-ra egy gólt.

Inkább mikor mented aviba nyomd kicsit össza felajánl vagy 6-7 codec-et
The Hedgehog
nem olyan multi Tommy... egy gépen!

fhsasa
multi? hmm mesélj csak. én is akarok :)

Gascoigne
Ja igen, azt nem is próbálltam. 30 fps-el vettem fel eddig. Megpróbálom akkor kevesebbel. Kössz!

Ps3 ID: Gascoigne74

fm
eleve rögzítheted az avit keveseb frame-el. nem?

Gascoigne
Bocs, hogy ezzel zargatlak, lehet, hogy leírtad már. Szóval kipróbáltam ezt az Animation Shop-ot. Az lenne a kérdésem, hogy ha megnyitok egy avi fájlt, az elég sok frame-böl áll, hogy tudom csökkenteni? Mert eddig csak úgy sikerült, hogy kijelöltem minden második frame-t és delete, de ez elég idöigényes.

Breki33
STARLOCK

Breki33
Hehe multiban utolsó meccs Olasz- Francia
vezetést szerzek
a haver feljön egyenlít aztán sorban támad kapusom mindent véd

a végén egy ellentámadás szöglet, na mondom ha most befejelném kiakadnál ugye?
3 ajto ablak helyzet után

Azt mondja naná

Jön a szöglet és a Felfutó Buffon távolról a sarokba fejel gyönyörûen P
The Hedgehog
ha jól látom ajax... és tuti hogy akkor Cruijff!!!

Garcia
ez beszarás... Johan Cruijjf 11-es gólja volt... és megadta..

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
A tizenegyest le lehet passzolni, (jatekvezetoi tanfolyamon azt mondjak, hogy az a vedelem, amelyik bekapja, meg is erdemli)
Csak a 9,25-os kort, a buntetoteruletet es a labda vonalat kell figyelni (mert les lehet)a lényeg az, hogy elörefelé kell rugni, és a többieknek kint kell lenni. A többi már innen "játék" :-)
Minden esetre kockázatos, de jó ötlet

Gondolom felismeritek ki rúgja P
Breki33
nincs
neméncsináltam meg ilyen rondára

kint van az nb1.hu-n
mint ahogy azis, hogy vezetünk
Garcia
ez egyérvényes gól????

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

The Hedgehog
hmm ezt még nem láttam... nagyobb felbontásban nincs meg?!

Breki33
hát elõszöris ne legyen poszter nagyságú

aztán van olyan, hogy optimization wizard
és az avi-t is össze lehet nyomni (compressed)
Breki33
Csaó!

Köszi a segítséget! Leszedtem a JASC-ot. El is mentettem vele a lassítást, lett is belõle gif. De kicsit nagy lett. elõszõr 23MB:))) Aztán 5.valamennyiMB:))) Szóval ezeket meg nehézkes lenne feltölteni. Breki én komolyan visszaolvastam vagy 17 oldalt, de áruld már el légyszi, hogy hogy a ...-ba kell õket olyanná alakítani, mai befér egy fórumba??? De olyan dilós szinten mondd légyszi, mert én nem vagyok rendszergazda!:))) Köszi Rossi1
Breki33
dehogy vagyok
de a szín marad
öt percnél többet nem szenvedek vele
Johnny23
Brekk sztem elég randa ez a narancs szín (bár ha holland fan vagy)...1ébként nem rossz;)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
JASC Animation SHOP

Amivel a gólokat :-)
Gascoigne
Én is most próbálkozom, te mivel csináltad? Én az Ulead Gif Animator 5-öt használom.

Breki33
Köszi, de nekem még nem tetszik

Viszont legalább én magam csináltam P
Gascoigne
Egész jó az új logód

Breki33
Ez PES+-as ott próbáltad ki?
Õszinténszólva éncsak egypár dolgot raktam be belõle, de azt hiszem visszarakom a mentésem.

Amúgy érdemes a fórumában rákérdezni.
Breki33
ajjaj

attól, hogy átírod a kiterjesztést nem lesz más formátumú
csak a win azt hiszi gif lett de nem tudja lejátszani

AKKOR UTOLJÁRA
1. NEM KELL A VIRTUAL DUB-OT HASZNÁLNI CSAK AZT A PROGI(KA)T AMIT MONDTAM
2. EGY MEGÁNÁL NAGYOBBAKAT NE RAKJATOK KI IDE
fm
ezt egy picit elnézted ;)

a jobb klikk-kép mentése máséven... akkor van,mikor le akarsz tölteni vmit egy oldalról.

hogy avibõl átalakítsd gif-be egy konverter progi kell,amire rákereshetsz neten,de asszem pl az ulead gif animator jó hozzá.

Csaó!

olvastam a fórumot, de nem értek valamit! Breki vagy valaki... Készítettem lassítást és Virtual Dub-al is "megdolgoztam". Kaptam egy avi-t. Hogy a rákba tudom én ezt gif-é alakítani, hogy betehessem animált képként a fórumba??????? Mert, ha a kiterjesztést átírom Total Commander-ben attól nem lesz jó... Szóval mi kell hozzá? Mi ez a "jobb gomb és mentés képként dolog"? Mert én hiába nyomkodom a jobb gombot az avi-n semmi ilyet nem ír ki. Elõre is köszi Rossi1
Igen le is szedtem 110Mbyte de a roster nincs benne ilyenkor mivan?

Breki33
ezek animált gif-ek azért lehet berakni
fhsasa
megvan. nemkell már :)

fhsasa
Brekk azt a Virtual Dub-t honnan tom leszedni?
Linket adj kérlek!

Csabesz6
jó jó de elvileg azok videók nem?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
PES3 EURO 2004 Update
Description: This patch lets you add the "EURO 2004" to your PES 3 PC version.
Here are the features:

- Accurate roster with all the teams of the EURO 2004
- Actual kits for the nationalteams
- New ball (Adidas Roteiro)
- New popups in EURO-04-Style
- New titlescreen
- Each stadium improved
- EURO 2004 adboards
- New boots
- New fonts

Ezek szerint ennek a rostere kell neked
Breki33
Jóhogy képként menti el ha kép :-)
Aktuális roster, keresném az europa bajnokságra kijutott csapatoknak

Csabesz6
siker,de képként menti el nem tudom lejáccani

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
jó nektek..

pluhi
Bele kell másznod a Formation menube nyakig. Tonnát lehetne irni róla. Van pár quick setting, nézd meg, hogy ez mit jelent az egyes emberekre nézve. Aztán olyat csinálsz magadnak, amilyet akarsz. Position edit a másik fontos dolog.
Kamera: a wide nézettel látod a legtöbbet, nekem elég is. A radar meg úgyis kell, mert mutatja mikor kell a hosszú inditást meglõni, hogy esélyes legyen.
Breki majd referál a bl-es részre, nem tettem fel ilyen patcheket.
fm
én is..