5645
-
-
hmmm vannak benne labdák alapból, de magad is összeállíthatsz csomagot... szerintem nem olyan nagy meló! -
köszi
márcsak ej jó labdacsomag kéne hozzá
meg egy hozzá való cfg -
Na akkor ha még nem menne senkinek sem a KIT SERVER 2 használata íme egy kis leírás.
Először is a TELEPÍTÉS:
Letöltés után csomagoljátok ki a "kitserver" nevű könyvtárat a játék mappájába. Ne nevezzétek át, mert úgy nem fog működni. Ha megvan akkor indítsuk el onnan a setup.exe -t, majd nyomjunk az INSTALL-ra. Ha megvan és sikerült bezárhatjuk az ablakot. Ezzel a KIT SERVER már működik is.
A kctrl.exe-vel tudjuk konfigolni a gyorsbillentyűket amivel a mezválasztásnál kiválaszthatjuk a labdát, kapusmezeket stb. Alapbeállításként:
Hazai mez váltás: 1
Vendég mez váltás: 2
Kapus hazai mez váltás: 3
Kapus vendég mez váltás: 4
Labdaváltás: B
A játk kiírja egyébként hogy éppen milyen labdát, kapusmezet, mezet választottál ki és persze a játékosokon látod majd a változást is.
Hogyan adjunk a KIT SERVER adatbázisához új mezeket, labdákat?
Van a "kitserver" könyvtárban egy "kdb" nevű mappa. Ebben külön vannak osztva labdák, kapusmezek és mezek. Új mezeket *.bin formátumban lehet a KS-hez pakolni (általában ilyen formátumban kerülnek letöltésre Spark és Wekel mezei is). Veszed a mezet és valami ilyesmi néven "uni***-harmadik.bin" (persze a *** a csapat ID-je, a "harmadik" helyére pedig valami megkülönböztető jelzést kell biggyeszteni) a megfelelő könyvtárba másolod a kdb-ben.
Fontos még az attrib.cfg fájl. Ebbe kell beleírnunk olyan adatokat, hogy milyen legyen a mez gallérja illetve a számok színét mezeken. A minta alapján:
[uni***-harmadik.bin] ----> a fájl neve
shirt.backNumber = ffff00 ----> szám színe a háton
shirt.backName = ffff00 ----> név színe a háton
shirt.frontNumber = ffff00 ----> szám színe a mellkason
shorts.number = ffff00 ----> szám színe a nadrágon
collar = yes ----> gallér (yes vagy no)
A színkódokat egy webes grafikus programban meg tudod nézni (pl. Paint Shop Pro).
Labdáknál:
[nike_prem_tex.bin] ----> a fájl neve
ball.name = "Nike Prem." ----> a labda neve ami megjelenik a kiválasztáskor
ball.model = "nike_prem_mdl.bin" ----> ha esetleg van akkor a labda modellje
Végülis nagyjából ennyi. Jó szórakozást... :D -
uh, ez a Portugál - Angol ,nagy meccs volt,talán idáig a legjobb.....sajnálom az angolokat -
tom
azzal is lesz :) vszeg -
a 2003 sokkal jobb
egyik legjobb Fifa szvsz -
Kösz -
"Csavartatok már be szögletet érintés nélkül? Tegnap láttam havernál. Barthez szopta be."
igen Roberto Carlos-szal -
me 2002 :D
ez mindenkinek jobban tetszik -
Na itt vannak a patch-ek
klikk -
honnan tudnák hozzászólásszámot?
ennyíre lusták nem lehettek
én nézzem vissza?
megnézed a dátumot mikor kezdődött az EB és visszaolvasol -
Az FH-rol nem tudom leszedni!
Legalább hozászólásszámot mondj! -
Az EB kezdete előtt kilinkeltem
de sztem kintvan az fh-n -
akkor miért nem 2003? -
nah nem offolok bocs -
Azt honnan lehet letölteni? -
páran nyomatunk 1 nosztaliga bajnokságot :P -
atya gatya -
a havertól :-)
én az EB-s rostert használom -
amugy tetszenek a mezek. lehet ujra elkezdek WE-zni. (most fifázom, fifa2002 :P) -
hmm érdekes
bajnokira sztem a FASTWEB marad.
vagy mégsem? :) -
Megszereztem a játékot és a haver mondta,hogy van hozzá egy fájl ami tatalmazza a májusi igazolásokat és a valódi játékosneveket!
Honnan lehet ezt letölteni? -
hmmm igen tudom, de nekem az tűnik logikusnak amit írtam... bár most má' nagyon nem akarok okoskodni, mert úgy sem így lesz! :D -
sehogy! szerintem nagy kaki az egész játék! van 1-2 dolog ami tetszik! pl az eső, meg a fodrozódó hatalmas transzparensek, de amúgy nagyon tré a játék! maradok a WE-nél! -
A TAMOIL volt a BL_es
az mitis jelent?
ha megnézted akkor érdekelne hogy kell a kapust leállítani -
AZért ugye mert a SKY SPORT-s úgymond nemzetközi csatorna és ezért ők kaphatták a BL-es reklámjogokat! A TAMOIL-os mezt pedig a bajnoki mérkőzéseken viselik majd... szerintem ez így tök logikus!
Ja megsunáztam otthon a Football Generations-t... :P -

a BL-es gondolom marad -
aha akkor gondolom ez lesz a hivatalos! vagyis van gondolom az olasz Seria A-ra és a BL-re is külön támogatójuk! -

-
-
ez idén már a 3. támogató! ez most végleges vagy még mindíg nem tudni? -

-
Quaresma #4252
-
Quaresma #4251
-
Eh! Ez a PES9? :D -
hmmm nem tom' nekem az SG-n asszonták csak arra van namindegy... ha kipróbáltad és WE-hez is jó akkor annak örülök, mert most csak az van fent! -
-
eztmár mondtad másra is :-)
nekem a Wei-ben kijelzi, hogy megy -
Quaresma #4246 Kell a Reál stadion, írok mailt, csak mi az email címed?
De a régi az megy mindennel, PES3, WE7I meg a javító patchekkel is!