5645
  • The Hedgehog
    Az újnak nincs külön EXE-je. Beépül a PES-be, de egyelőre CSAK A PES3-mal működik a cucc!
  • Breki33
    ez a régi

ja sztem írj nekem emilt, hogy kell a real stadion
    és abban elküldöm
    decsak délután
  • Breki33
    ebben labdát is lehet ah.
  • Breki33
    de a kettest?
  • Quaresma
    Breki itt a link: Kit Server Letöltés+Leírás
  • Quaresma
    Breki olvass vissza!:) annak idején leírtam hogy kell használni! Na várj minjá leirom ide is!
  • Breki33
    Használja valaki a KitServer 2.0-öt?

Hogy műxik pontosan?
    Telepítés világos kiis írja, hogy megy csak a használat nem vili.
  • The Hedgehog
    Lesz ilyen hely. Épp azon dolgozunk, hogy az új FH-n végre ketté legyen választva a FIFA és PES... ez a cél!
  • Breki33
  • Breki33
  • Rossi1
    Én ezt nem bántásból mondtam!!!!!! Csak könnyebb lenne nektek is, ha nem csesztetnének benneteket folyton,meg a többieknek is, ha egy helyen, szépen összeszedve mindent megtalálnának!!! Ennyit akartam mondani...
  • Breki33
    amit kérdeztél le van írva
    akkor minek írjanak újat ha azt se olvasod el?
  • Rossi1
    Csao!

Köszönöm a segítséget. Részben igazatok van, részben meg nekem van igazam:

"egyezzünk ki egy döntetlenben":)

hidjétek el, hogy nem én sem hobbiból irogatok nektek csak ti értetek hozzá, én meg nem(bát jó lenn ha értenék). És mivel nem találtam konkrét leírást ezekhez a dolgokhoz így tőletek kérdezem, de szerintem a többiek is így vannak vele. szóval én azt mondom, hogy írjatok leírásokat a "praktikákhoz" és tegyétek be a FIFA Iskolába az FH-n, onnan mindenki el tudná olvasni és benneteket is békén hagynának...Csao Rossi1

még1szer köszi
  • fhsasa
    énbocs én kezdtem :)
  • The Hedgehog
    bocs az offért mindenkitől! na én lépek is, mert lejártam!
  • fhsasa
    oksi
  • The Hedgehog
    szóval délután már fent leszek! meg az elkövetkező 2 hónapban akkor folyamatosan :D van mit behozni! ha látod Bubust szólj neki, hogy délután (5-6 körül) már vagyok!
  • The Hedgehog
    hát most is netkáfféban nyomom. ma kötik otthon végre a netet! addíg meg se icq, se msn!
  • fhsasa
    Hedge mikor vagy icq-n v msn-en?
  • Breki33
    Football Generation

2002-es és 2004-es verzion P
  • CzKaresz22
    Mármint a meccs közbeniek...
  • CzKaresz22
    Skacok milyen játékból vannak ezek a képek ????????
  • The Hedgehog
    eh ok kicsit félreérthetően írkálok! még reggel van! :D
  • Breki33
    hát maj megpróbálom köszi :-)
    bár nekem jó a saját készítésű labdicsek
  • The Hedgehog
    Meg Graphics Studio-val ha megnyitod a játék AFS-ét akkor nem nehéz megtalálni, hogy hova kell berakni a laszti textúrát... asszem valahol a BOOT-ban van...
  • The Hedgehog
    eh na ezt nem tom' pontosan! de már biztos írtunk róla itt!
  • Breki33
    sztem van tutorial a labdaberakáshoz az fh-n
  • The Hedgehog
    a nagyon vicces Hedgehog-ról el sem tudod képzelni mennyi embernek segít ilyen ügyben nap, mint nap lévén én az FH egyik főszerije vagyok és nekem a levelesládám reggelente degeszre van tömve jobbnél jobb kérdésekkel szóval csak vissza kellene olvasnod...

de tényleg bocs ha esetleg megbántottalak! node...

igen AFS Explorer kell a berakáshoz, de a Graphics Studio talán még jobb és gyorsabb megoldás.
  • The Hedgehog
    Szerintem is le lett írva vagy 100x és hidd el Breki tudja a legjobban, hogy milyen idegesítő amikor valaki már 20-szadszorra kérdez meg olyat amit megtalál 3 perc visszaolvasás után. Mi így jöttünk rá sok mindenre. Én anno magyar fanokra nem is tudtam támaszkodni lévén kevés volt belőlük ezért az ANGOL nyelvű fórumokat bújtam és onnan jöttem rá dolgokra...

Meg azért ajánlom a FIFA HUNGARY fórumát is!
  • Breki33
  • Breki33
    sztem őis segített már
    te nem az fh-ról jöttél?

amúgy igen a válasz
  • Rossi1
    Ezt főleg az igen vicces Hedgdognak üzentem. és a külsőt csak simán berakom AFs explorer-el?
  • Breki33
    sztem már soxor segítettünk

nézd meg a kettő mintája egyezik-e
    ha igen elég a külsőt cserélni
  • Rossi1
    Állati vicces! Csak tudnám mi lelne benneteket, ha legalább egyszer segítenétek annak aki megkér rá...Mert gondolom ti sem úgy születtetek, hogy tudtátok az egészet.

Van egy három lapos és egy négy lapos...Előre is köszi Breki.
  • The Hedgehog
    Fel kell fújni! Hozzak pumpát?!
  • Breki33
    jah gondolom ahhoz ugyanolyan belső kell

kérdés hány lapos
  • Terminátor14
    LOL :)
    gondolom egy textúra akar lenni ;-)
  • Breki33
    külseje?
  • Rossi1
    Csao!

Koszi a Fevernova-t!!!! Viszont talaltam egyet a neten csak ez csak a kulseje. Hogyan lehet azt labdava varázsolni...(tudom olvassak vissza)...de azért jó lenne ha segítenétek köszi !csao Rossi1
  • Quaresma
    na végre abbahagytátok:) sértődjetek csak meg! Találtam egy tök ász Deco arcot, meg egy arccsomagot, amiben 14 arc van, de ez nem olyan jó! Meg van még pár apróságom:)