Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-a legujabb igazolások
-az angol,német,francia,holland,olasz,spanyol válogatottak eb csapata felállással
-a magyar válogatott a lettek helyett
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

a magyarok a helyükön vannak (nuku lettek)
és Wolf 3-mal elég érdekes dolgokat produkál...
gondolom euro vagy wendetta alapú.
nem igaz, Freddy?
én így csináltam
de olyan Fifa féle suvickolt labdát ne várj
Ki helyett vannak bent a magyarok?
Kicsit réasletesebben please
Nem a Balleffect-re gondoltam, hanem a labda fényességére. Tudjátok FIFA-ban is vo,t ilyen, meg élõben is , ha tükrözõdnek róla a fények...
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
megnézem, melyik a jobb...
De akkor kik legyenek magyarok?
Mondjuk Peru v. Egyiptom?
Amúgy tegnap láttam az Árkádban, hogy az eredetit 25.000-ért veszregetik.
Ennyiért kell-a

az melyik?
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
viszont van ball effect...ami baromi ocsmány szerintem😊 egy szivárvány üstököscsóva van mögötte
ezt szintén a WE shopban lehet megvenni
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
egyébként a japcsik nagy tisztelõi a magyar focinak...
a PC verzióban vannak Classic team-ek? és rejtett játékosok akiket "ki kell vásárolni"?
én Puskással kezdtem😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Még valami. Volt itt régen valami labdafényrõl szó...Breki lelkendezett,hogy sikerült csinálnia labdá(k)hoz fényt. Tudtok errõl valamit. Mert interneten néztem lassításokat és ott mintha fényes lett volna a labda. Csaó Rossi1
a mezek és a zászlók eleve benne maradtak a Wolfban, úgyhogy azokkal nem kell foglalkozni!
1. a WEDITORRAL frissíteni kell a magyar csapatot a team11.wtd fájllal
2. az OPT fájlt felül kell írni az újabbal a save könyvtárban
A hangkártya átállítása: inditsd el a direct X diagram-ot (start menu- futtatás-dxdiag ha elindúlt ott a Sound és ott megtalálod a csuszkát amivel állíthatod.......
nekem egyébként logitech kormányom van....ami valószínû sokáig bírni fogja nálam, egészen addig míg kisfiam nem fogja szítgyepálni😊
gratula a görögöknek...a portugálokat kedvelem, de ez a Figo-Real mellény megint hozta a formát😊
egyébként a cordless rezeg?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Legyártottam a Wolf 3.0-hoz IS a magyar válogatottat az elmúlt 1-2 válogatott meccs alapján!
Érdekelne esetleg valakit? Mert ha igen, akkor szívesen kirakom valahova!
2. Elindul a játék, de meccs közben az emberek úgy mozognak, mint a lassított felvétel!
- erre az elsõ dolog amit ki kell próbálni, az az, hogy felteszük a hivatalosan kiadott javító patcheket (Lent errõl is szó van)! PES3 esetén ez az 1.102 és 1.301 verzió számú patchek! Ha ez meg van és még mindig nem jó, akkor le kell tölteni a gyorsító patchet! A lassulás még jó pár dologtól lehet, itt van pár tipp, mit lehet csinálni: vedd vissza a képfrissitést, a hangkártyádat álllitsd "basic"-ra (directx diagr), tegyél fel frissebb vagy régebbi videó kártya drivert!
a képfrissitést hol lehet visszavenni és a hang kártyát hogyan lehet basic-ra állítani... bocs a de ebben amatõr vagyok

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
errõl még csak mendemondákat hallottam, de sztem van csak nem Magyarországon...a "gagyi" hiába LogiTech PC-s irányítók helyett ez lenne a tuti megoldás, fõleg a WE/PES-hez...nekem nagyon bejött
PS2-n nyomom persze...de semmi olyan gond, hogy nem megy félrehúz vagy nem tud finom mozgást,,ugyanez vonatkozik a gameplayre...semmiféle akadás nincs a PES3ban még elõfordult kirugásnál egy ricc...de ez (WSWE7:Int jap) hibátlan
most a patchelés befejezésén dolgozom, de most már DVD-re az a fárasztó hogy az összes kommentátor data_x.afs-t be kell patchelni plusz a zenéket is ha akar pl valaki heyya vagy bajnokok ligája zenéket...ráadásul csak melõhelyen tudom, mivel ott van DVD iró...wincsit cipelni meg pakolni nem akarok, meg DVD olvaso is kéne akkor az itthoni gépbe...az meg totál felesleges😊
most nem ugrik be"
dupla "négyzet",ha úgy tetszik kétszer a lövés gomb, ha az irányításnál engedélyezve van
másik...jobb! analóg kar le aztán fel...ez az Okocha emelés