Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cipõfüzõkkel sose foglalkoztam de jó ötlet P
amúgy kb negyed órát foglalkozom naponta ilyenekkel
+ a fórum
heti kb háromszor egy-két óra játék
és hétvégén ha belefér négy öt meccs multi
Amúgy mindt mondtam egy file-t kell leszedni egyben és bemásolni és kész is.
Leszedés után kb két perc.
A collafix a collárt javítja de a collárfixes exe állítólag gyógyhatású P
amúgy kb negyed órát foglalkozom naponta ilyenekkel
+ a fórum
heti kb háromszor egy-két óra játék
és hétvégén ha belefér négy öt meccs multi
Amúgy mindt mondtam egy file-t kell leszedni egyben és bemásolni és kész is.
Leszedés után kb két perc.
A collafix a collárt javítja de a collárfixes exe állítólag gyógyhatású P
sztem ez a konfig elég manapság még, a focijátékok meg egyébként sem a hardverigényükrõl voltak eddig híresek(és a probléma,ami miatt leírtam a konfigom független ettõl,hiszen,mint már írtam,eddig normálisan ment).
a mezek,meg ilyesmik tényleg nem érdekelnek,nincs annyi idõm,hogy ilyenekkel foglalkozzak,,heti pár óra játék,meg levelezés,meg a fórumba beírkálni néha a problémáimat...már így is túl sokat gépezek. az edzés,a barátnõ,a család,a meló,meg a suli miatt a számítógép eléggé hátul szerepel a fontossági sorrendben. gondolom akik a mezek gallérjával,meg a cipõfûzõkkel foglalkoznak egy játékban (biztos néha játszanak is) azoknak ez a fontossági sorrend máshogy néz ki.
szóval ez nem duma,tényleg nem érdekel az ilyesmi...
a collarfixet kipróbálom,de azt mondtad,hogy a mezeket javítja..
a mezek,meg ilyesmik tényleg nem érdekelnek,nincs annyi idõm,hogy ilyenekkel foglalkozzak,,heti pár óra játék,meg levelezés,meg a fórumba beírkálni néha a problémáimat...már így is túl sokat gépezek. az edzés,a barátnõ,a család,a meló,meg a suli miatt a számítógép eléggé hátul szerepel a fontossági sorrendben. gondolom akik a mezek gallérjával,meg a cipõfûzõkkel foglalkoznak egy játékban (biztos néha játszanak is) azoknak ez a fontossági sorrend máshogy néz ki.
szóval ez nem duma,tényleg nem érdekel az ilyesmi...
a collarfixet kipróbálom,de azt mondtad,hogy a mezeket javítja..
Mákom van, mert Zidane a csk, így neki duplázódnak a pontjai, az elsö meccsen kaptam utána 24 pontot. Viszont Beckham miatt elment pár, mert kihagyta a büntetöt.
Ps3 ID: Gascoigne74
Nem szokásom félrebeszélni
Azt hittem azért írtad be a konfigod, hogy elmondjam a véleményem.
Amúgy érdekes, hogy kritizálod a játékot, de amin meg lehet javítani nem érdekel.
Aztán jön a duma, hogy a játék a fontos.
Csak ezt azok mondják akik sosem próbálták, ki mennyivel jobb pl rendes mezekkel.
Eu ugyanolyan mint a gpl, még mindig a legjobb autóverseny igazi szimulátor, de már teljesen másképp néz ki.
Rajongóknak meg eszükbe se jut hogy az alappal játszanak mert ég és föld és õk ezt tudják.
Ittmeg még duma se lehet, hogy nemtudom, hogy kell felrakni, hisz csak egy file-t kell letölteni és bemásolni.
A Collarfixes exe- meg sokaknál kijavította a lassulást.
Deha nem érdekel sajnálom P
Azt hittem azért írtad be a konfigod, hogy elmondjam a véleményem.
Amúgy érdekes, hogy kritizálod a játékot, de amin meg lehet javítani nem érdekel.
Aztán jön a duma, hogy a játék a fontos.
Csak ezt azok mondják akik sosem próbálták, ki mennyivel jobb pl rendes mezekkel.
Eu ugyanolyan mint a gpl, még mindig a legjobb autóverseny igazi szimulátor, de már teljesen másképp néz ki.
Rajongóknak meg eszükbe se jut hogy az alappal játszanak mert ég és föld és õk ezt tudják.
Ittmeg még duma se lehet, hogy nemtudom, hogy kell felrakni, hisz csak egy file-t kell letölteni és bemásolni.
A Collarfixes exe- meg sokaknál kijavította a lassulást.
Deha nem érdekel sajnálom P
jajj ne beszélj már félre! valóban lehetne több a ram,de kevesebb is,mint minden gépben...és kit érdekel? nem ezért lassú,hanem mert úgy látszik mégsem javították teljesen a hibát.
a collar meg nem érdekel,csak a játék.
a collar meg nem érdekel,csak a játék.
talán mert mint írtam sokaknak javított akinek akadt
"de ezt már írtam neked,talán nem figyelsz??"
meg amúgyis kva ronda aza collar
a 8500 elég régi kártya amúgy
ram is lehetne több
"de ezt már írtam neked,talán nem figyelsz??"
meg amúgyis kva ronda aza collar
a 8500 elég régi kártya amúgy
ram is lehetne több
ha az a mezeket javítja minek tenném fel? semmi bajom vele...másrészt meg eddig ugyanazon konfigon stabil 60 fps-el ment,csak win reinstall lett. szóval nemondmá nekem,hogy 1.9ghz,512ddr(dual),8500le 64mb konfig nem elég a fociprogihoz. akkor a konami nem tud programozni!
de ezt már írtam neked,talán nem figyelsz??
de ezt már írtam neked,talán nem figyelsz??
nincs
nemis kell mivel a lassulást javították
persze rendes config kell hozzá
de fogadjunk nem raktad fel a collarfix-et
nemis kell mivel a lassulást javították
persze rendes config kell hozzá
de fogadjunk nem raktad fel a collarfix-et
ez a winning eleven 7! próbáltam basic-re tenni,vidikari drivert régebbire cserélni.. ehhez a játékhoz is van gyorsító/javító peccs? sorry,hogy ilyen tudatlan vagyok...
2. Elindul a játék, de meccs közben az emberek úgy mozognak, mint a lassított felvétel!
- erre az elsõ dolog amit ki kell próbálni, az az, hogy felteszük a hivatalosan kiadott javító patcheket (Lent errõl is szó van)! PES3 esetén ez az 1.102 és 1.301 verzió számú patchek! Ha ez meg van és még mindig nem jó, akkor le kell tölteni a gyorsító patchet! A lassulás még jó pár dologtól lehet, itt van pár tipp, mit lehet csinálni: vedd vissza a képfrissitést, a hangkártyádat álllitsd "basic"-ra (directx diagr), tegyél fel frissebb vagy régebbi videó kártya drivert!
- erre az elsõ dolog amit ki kell próbálni, az az, hogy felteszük a hivatalosan kiadott javító patcheket (Lent errõl is szó van)! PES3 esetén ez az 1.102 és 1.301 verzió számú patchek! Ha ez meg van és még mindig nem jó, akkor le kell tölteni a gyorsító patchet! A lassulás még jó pár dologtól lehet, itt van pár tipp, mit lehet csinálni: vedd vissza a képfrissitést, a hangkártyádat álllitsd "basic"-ra (directx diagr), tegyél fel frissebb vagy régebbi videó kártya drivert!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
nemáá! folyamatosan lassan megy a game :(((
próbáltam vidikari drivert cserélni,directx-et, hangot basic gyorsításra venni,de semmi eredmény...
vki segítsen!
próbáltam vidikari drivert cserélni,directx-et, hangot basic gyorsításra venni,de semmi eredmény...
vki segítsen!
Nincs rajta egy darab analóg sem...:( úgyhogy a cselek nagyrészét én nem tudom megcsinálni a játékban, csak kettõt, a biciklit és a labdaelhúzást. De így is megy. Lazio 4*-on elsõ és a bajnokságban még nem kapott gólt, 7 forduló után...:) Csaó Rossi1
Ahelyett lesz amit lecseréltél
a stadionsorszámot meg párszor belinkeltem de az fh-n is kint van
a stadionsorszámot meg párszor belinkeltem de az fh-n is kint van
ha beraktam egy uj stadiont pl Drago és a Tardini honnan lehet kiválasztani mert a stadionválasztásnál nincs ott!!!!
www.logitech.hu
Ott az újdonságok, friss termékek menü alatt találtam
Ott az újdonságok, friss termékek menü alatt találtam
Letöltöttem havernak Euro 2004-et. Gondoltam egy próbát megér. Tömören: iszonyat. Szarul néz ki, de legalább szaggat, mint állat.
köszi, nem dumáltál rá :))
gondolom nem álltál rá arra a file-ra ami helyett be kell rakni amit kicsomagoltál
az fh-n részletesen le van írva kezdõknek az import
az fh-n részletesen le van írva kezdõknek az import
amint megkapom tudni fogom
én hivatalosan kapom, csak pár nap késéssel
amúgy elég fura progi játékosnevek nuku
irányítást nem lehet állítani
van valami OTB-hez hasonló de mégis más valami benne
a kapus állandóan kirohangál
viszont van Scenario de abban meg olyan volt, hogy nem láttam hol van a labda, úgy gondolom egy játkost követ a kamera akinek küldetése van.
Vagy ha nem így van nagyxon elszúrták.
Szerelni nem igazán tudok csak nyogogatom a gombokat hátha elveszi, cseleket se találtam.
De lehet benne tökjó ollózásokat.
Olaszmi mintha fogtak volna egy kis Actua Soser 3-at összemixelték volna egy kis PES3-al
én hivatalosan kapom, csak pár nap késéssel
amúgy elég fura progi játékosnevek nuku
irányítást nem lehet állítani
van valami OTB-hez hasonló de mégis más valami benne
a kapus állandóan kirohangál
viszont van Scenario de abban meg olyan volt, hogy nem láttam hol van a labda, úgy gondolom egy játkost követ a kamera akinek küldetése van.
Vagy ha nem így van nagyxon elszúrták.
Szerelni nem igazán tudok csak nyogogatom a gombokat hátha elveszi, cseleket se találtam.
De lehet benne tökjó ollózásokat.
Olaszmi mintha fogtak volna egy kis Actua Soser 3-at összemixelték volna egy kis PES3-al
Van neki még +2 gombja hátul...
Csaó!
Nagyon klassz...Beraktam a Braga-i stadiont, mait a múltkor beraktál ide Breki, aztán felülírta a Galatasaray stadionját, azóta ott nem lehet játszani, mert kilép...:(szóval óvakodjatok Braga-tól.:)
Az én gampadom ilyen:
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
Nagyon klassz...Beraktam a Braga-i stadiont, mait a múltkor beraktál ide Breki, aztán felülírta a Galatasaray stadionját, azóta ott nem lehet játszani, mert kilép...:(szóval óvakodjatok Braga-tól.:)
Az én gampadom ilyen:
import file kivan fehéredve nemlehet megnyomni ez mitõl lehet?
akkor most melyiket kell megnyomni import file az fehér nemlehet megnyitni
az enyém rumble, nagyon meg vagyok vele elégedve, hátránya, hogy csak 1-1 füllel rendelkezik
Breki, tudod már esetleg, hogy a PcGuru melléklete az amit teszteltél ma, v. pedig a Zidane-os (2002)?? Érdemes csak ezért megvenni ??
Breki, tudod már esetleg, hogy a PcGuru melléklete az amit teszteltél ma, v. pedig a Zidane-os (2002)?? Érdemes csak ezért megvenni ??
nem a könyvtárat kell átpakolni hanem a 4 file-t egyesével
csak azért írtam, hogy pakold ki mert általában be van tömörítve
csak azért írtam, hogy pakold ki mert általában be van tömörítve
Breki leirod nekem a menetét ennek sík hülye vagyok hozzá
aztsem tudom mi az a test 10
aztsem tudom mi az a test 10
kicsomagoltam beraktam egy könyvtárba a 4filet!Afs explorer megnyitottam import folder kikerestem a könyvtárat klikk rá és ezt irta ki az összes stadionnál amit be akartam rakni
de látod nem akarják elárulni mit használnak
én úgy tudom soknak van logitech-je, fõleg dual, genius, meg az amivel fifa alatt gond volt nem jut eszembe a neve, de sulinetes
én úgy tudom soknak van logitech-je, fõleg dual, genius, meg az amivel fifa alatt gond volt nem jut eszembe a neve, de sulinetes
Igen, ez az új Cordless. Mind a kettö két ceruzaelemmel megy 50 órát, és mindkettö vezetéknélküli
Folder "(010test.afs)" not found ez mit jelent?
köszi
jah oké megvan
de akkor valami hibát ir ki egyenként kell importálni?és ha jó mit ír ki?
stiadionokat?
fogod a négy file-t amibol ál kicsomagolod vhova
megnyitod az asf explorer-t
megkesed ugyanazokat és import
fogod a négy file-t amibol ál kicsomagolod vhova
megnyitod az asf explorer-t
megkesed ugyanazokat és import
kérlek segtsetek!Hogyan kell uj stadinokat berakni az afs explorerrel kérlek segítsetek irjátok le nekem!!!!