Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy koszi a tippet.szeva
Egyik haverom szeretne venni egy Intel Pentium 4 2,8GHz HT.(800MHz-eset)Rákerestem a neten de egy normalis magyar oldalat nem találtam ahol leirta volna hogy mit tud.Huzni meddig lehet?Vagy melyik P4-et lehet jol huzni de nem az 1M cahsesek kozul.Ha valaki tud segiteni megkoszonném.
Futballjátékok a DC-Studios-tól
Multiplatform - 2004-06-15 15:12:00
Remek idõzítéssel szellõztette meg legújabb projektjét a DC-Studios, a Demon Sword és a Tour De France mögött álló csapat ugyanis a futball láz közepette jelentette ma be, hogy a Dino Dini-vel (az urak anno a Kick Off-al futottak be) együttmûködve két új futballproduktum fejlesztésén fognak munkálkodni az elkövetkezendõ hónapokban. A végtermék PC és konzolok mellett PSP-re és DS-re is meg fog jelenni a tervek szerint, ám a részletek jelenleg még igen homályosak.
lovas (15:12)
de nem akarok ebbõl újabb vitát
(asszem a colin4 fórumban volt)
sztem kérj kölcsön egy pár ezer forintost az alaplapit tíltsd le és úgy próbáld meg
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Így pl új mez berakásnál nincs két címer.
sztem meg kellene nézni milyen hangkaritok van
tippem sb
Football Generation-SPiRO
Ez pedig amit leszedtem
Football Generation (c) Cryo Interac...
viszont ez dátumban újabb P
hang drivere meg ugyanaz és ugyanúgy,mint azelõtt.
Hedgehog hangakadós problémája nekem is jelentkezik (már a reinstall elõtt is volt) a menüben pl és ilyenkor nem lehet irányítani,mer akad...de ez a frame esés ettõl teljesen független 😞
na megyek dolgozni,aztán maj megpróbálkozom...
ezt valami FX Interactive gyártotta... nem értem! Most má' totál belezavarodtam, de az tuti, hogy a Zizou-s egy korábbi 2002-es kiadás!
sztem a k-lite ezen speciel nem segít
hangkártyadrivert , directx-et érdemes megnézni, ott kipróbálni, basicra tenni
ezenkívül érdemes pl a wolfi-nak legalább a collarfixes noCD-jét felrakni.
Meg amiket még Qures írt.
Ja ez abit nf7 nem Nforce II_es alaplap?
Gondolomi alaplapi vezérlõket felraktad.
Football Generation (c) Cryo Interactive
Erre pedig a kiadónál rákeresve az általam említett játékhoz jutunk
szval nemhiszem, hogy nagy hülyeséget beszéltem
1.9Ghz xp, 512 dual ddr (345mhz), 8500 radeon 64mb, abit nf7, 80gb (7200rpm), winXP javításokkal, catalyst 4.6, és még nincs fenn semmilyen codec filmekhez stb.
talán a catalystet cserélem régebbire,vagy felteszem a k-lite codec packet,de nemtom ez javít-e rajta. maj megpróbálom...van tipped?
PS2 átiratnak tûnik
(PES-es jetékosjelzõ konzol, menük, a gombkiosztás)
olyan mintha játékteremben játszanék
az arcok nagyon gagyik
viszont a stadion és a játékosmozgás távolról egész jó
megkockáztatom, hogy talán jobb az EURO_nál
alapban a-val lehet lõni d-vel ívelni
egész jól lehet kiugratni
Viszont ami nagyon zavart, a kapusom akit nemis ém írányítok végig kint bóklászot és szerelni akart.
Szerencsére soxor sikerült neki, viszont akkor meg megállt.
De gondolom ez beállítás kérdése
Az Árkádban az EB-s játékban azok voltak kirakva
Sõt láttam olyan billt aminek két oldalán van az analóg
ezért nekem most mindenhonnan szarul szed
utolsó mondat: hagyjuk 😊
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Ps3 ID: Gascoigne74
csak én nem torrentrõl akarom leszedni 😊
a true crime fontosabb lenne csak 10el szed a netem és az a 4 cd mire lejön.. 😄
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
gondolom ez az
van 100 megás rip is, bár annak más a neve
erre gondolsz?
Football.Generation-SPiRO
én hülye meg elõfizettem rá 6 napra de minek?
le akartam szedni ezt + a true crimet. Hedge ha érdekel az elérés megadom és szedd le..