5645
  • mike369
    igen
    legalábbis én még nem hallottam ilyenről...
  • [HUN]FaTaL
    Hi all! Csak nálam csinál olyanokat a game hogy késve reagál a billentyűkre? Pl. szalad előre a játékos mint az állat de hiába nyomom passzt nem csinál semmit. Van erre vmi megoldás?
  • Laca1985
    A readmeben mit jelentenek ezek: pl:9 Simeone>>>>LJUNGBERG?
    Nem tudod?
  • Breki33
    nemtom
    a readme alapján jó mindkettőhöt sőt talán PS2-höz is
  • Laca1985
    Aha szóval jo hozza.Bocsi kicsit kómás vok.De akkor a fifahungaryn miert nincs WE7 kozott?
  • Breki33
    most miért újra?
  • Laca1985
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Ami arccsomag felkerult a fifahungaryra (amelyben 150 arc van)az csak PES3 hoz jo vagy mukszik WE7-nél is?Elore is koszi!

• Breki33

elég válasz?

• Laca1985
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Ami arccsomag felkerult a fifahungaryra (amelyben 150 arc van)az csak PES3 hoz jo vagy mukszik WE7-nél is?Elore is koszi!
  • Breki33
    1. Az fh-n felsoroltam a kiemelt fórumban szinte az összes oldalt amit ismerek
    2. Nem lehet esetleg klubcsapatok kárára, de ezse biztos
    3. Ha binben van akkor igen
  • CzKaresz22
    Írjatok egy olyan oldalt ahonnan cumokat lehet leszedni a WE7-hez...Kijelzők meg ilyenek...
    Továbbá olyat lehet csinálni,hogy plusz válogatottakat berakni a gameba???Mondjuk magyarok meg ilyenek csak ne másik csapatokat írjon felül...Továbbá cipők meg ilyenek berakásához a ASF explorer a jó továbbra is ???
  • Breki33
    szép az
    én meg sem merem nézni
  • Gascoigne
    58. lettem. A Portugálok elb......
  • Breki33
    Aki leszedte az FH-ról a Bernabeu stadionom, sztem előtte fel kell rakni az általam ajánlott Bernabeu stadion-t illetve annak Update-jét, hisz azt javítottam.

Ezenkívül rossz helyen van a PES3 stadionok között, bár gondolom ottis használható

• Breki33
    sztem azok nem véletlen vannak
  • jAsOn VoOrHeEs
    No comment !!! Jobb felső sarok kipókhálózva
  • Petya777
    Abban hogy itt nincsenek a mezben mindenféle össze-vissza szinek a nyaknál a gatyán és egyéb helyeken!
  • Petya777
    Jah és itt egy aprócska gól! Bocs hogy nem gifbe raktam, de sajna egyelőre nemtom hogyan kell! Csak 1,2 mb, divxel van konvertálva! Érdemes megnézni, kommenteket szivesen várok! ;)

Bergkamp goooooolll
  • Breki33
    Ezek miben különböznek a nem normálistól? P
  • Breki33
    nem jó a nézőközönség patch

egyesével át kell rakni egy jóba trasparencyvel együtt
    sajna elég macerés pár csapatnál nálam is benne van
  • Petya777
    Na megcsináltam normálisra a Barcelona mezt!

Hazai
    Vendég
    Kapus hazai
    Kapus vendég

A mezszámok a hazai, vendég, illetve kapus hazainál 230,222,117 színkódúak, a kapus vendégnél pedig 0,0,0, tehát feketék. Wedetiorral a 3D modellt 1-re kell állítani és a collert nem kell beikszelni!

Força Barça!!! ;)
  • mike369
    ez aztán a kib@szás...
  • Petya777
    Hát ez nem tartott sokáig, azonnal kibaszott, miután el akartam indítani egy meccset :((((((((
  • Petya777
    Na lejött emuléról a Copás patch, mindjárt kipróáblom és mondok róla véleményt!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Az mitől van, hogy így néz ki a nézőközönségem egy jelentős része
  • [HUN]FaTaL
    áh, thx :) szar codec pack.
  • Mat
    Nekem is csinálja, de én ugy szútom ki ezt a hibát, hogy mikor jönnek a logók akkor nyomkodom az Eszkipet, a Space-t, meg az entert! :))) És így jó! :) (nekem is az alap csinalja)
  • jAsOn VoOrHeEs
    szedd le a gépedről az ACE Mega Codec Packot :)
  • [HUN]FaTaL
    a pes 3 meg a winning eleven is ezt csinálja :/
  • [HUN]FaTaL
    igen. crackeltem,
  • mike369
    jó exe-t használsz?
  • [HUN]FaTaL
    nem raktam fel semmit, az alapgame csinálja:/
  • mike369
    raktál fel hozzá valami peccset is, vagy csak úgy az alap játék csinálja?
  • [HUN]FaTaL
    Volt valakinél olyan probléma hogy a Konami logók után csak fekete képernyő és semmi más? A konfig: p4 2,4, 512 ddr (400), radeon 9200 (128mb) (catalyst 4.6), sblive 5.1, asus p4b-533
  • mohus
    ja most olvastam ezt a hozzászólást....

indítsd újra a gépedet:) addig nyugodtan kimehetsz pisilni vagy kortyolni egy italt:)))))

na abbahagyon mert fáradt vagyok...és senki sem kiváncsi rá...:)
  • mohus
    csak mert rég volt beszólás:)

nekem a PS2-ben 300Mhz, 32mb alap és 4 mb video ram van és semmiféle sebességgond nincs...

de azt hiszem ezt már írtam...:)))

szóval gépcsere vagy Konaminak petíció hogy tanulják meg a PCs tákolmányokat progizni...
  • mike369
    Ez is a frissített EB-s keret patch módosítása.
    Én is meg akarom majd kicsit ritkítani benne az angol csapatokat...
  • Breki33
    Nekem az kéne, hogy a Wolfi frissített EB keretei, de sok angol csapat nélkül
  • mike369
    Kiraktam a legújabb Wolf-hoz készült kis átiratomat a
    mike.iweb.hu
    címre.
    Benne a magyar válogatott és lettek, izland, új-zéland a klasszikus válogatottak helyén...átmenetileg.
    Akit érdekel, az töltheti, akit nem, annak meg úgyis átsiklik a tekintete ezen az üzeneten...
  • Breki33
    Ott az arc a lényeg
    sztem a hajat tudod változtatni a progiban.