Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Mert én 10 perceseket,de igy csak védekezésben vagyok a legjobb,mert pl most is 12 forduló után a Master League-ban 8-2 -es gólkülönbségem van...
/de még nem kaptam ki!/
4*-on asszem négy gól volt a legtöbb ilyen 10 perces meccsen amit lõttem,pl egy Német-Ausztria EB csoportmeccsen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gólvonalról fejeli ki a védöm szöglet után! Nem volt bent!
Es te amugy ezzel tudsz is cselezni?
Nemsemmi volt.
Fõleg hogy az utolsó meccsen 9 emberrel nyertem.
Márcsak a két gémpad és billentyû párosítást kell kiprószálni.
Megadta!!!:) Nézzétek a kapus száját! Egészen hihetetlen! Ezért imádom ezt a játékot!
Megadta!!!:) Nézzétek a kapus száját! Egészen hihetetlen! Ezért imádom ezt a játékot!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

másra kell sajna
majd talán a pes4hez :)
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
azzal irányítom a játékosokat:)
az analóg karral sokkal finomabban lehet fordulni ..huzogatni stb mint a négy iránnyal
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hát nem semmi meccseket vívtam.
Teljesen más feeling
vhogy másképp is játszom
akkora gólok voltak."
naugye...
konzol feeling...és az a jó a konzolos verziókban ,hogy TV-re vannak optimalizálva...én 72 cm flat 100hz-en nyomom...nem mondanék le róla...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nem irod le?
Azon keveset játszom, így ezt passzolom.
Meg attól is függ mire állítod a cseleket.
Kontrából vezetem az akciót, ha egy az egyben jön velem szemben a védõ elengedem a gyors futást és R"-öt lenyomva kicsit elhúzom oldalra. A védõ vagy becsúszik vagy ottmarad és máris mehetek tovább.
Ha kicsit oldalról jön akkor jó szolgálatott tehet a lövõcsel, meg én azt szoktam csinálni, hogy átlósan rohangászok és mikor majdnem utolár a csel gombbal hirtelen megfordulok és szabad az út.
Egyedi cseleket inkább a jobb analóggal csinálok, bár most inkább a manuál pass-t gyakorlom.
Reméllem valaki tud nekem segiteni.A WE7-el játszok otthon és feltettem hozzá az osszes Wendetta patchet.Tok király a játék!!!Azt irtatok tobben is vagy itt vagy az sg-n, hogy a játékban az R2-vel lehet cselezni.En kiprobaltam de nem igazan mukodott.Ha nem sprinteltem vele csak az ellenfel felé vittem a labdát és miellott odaért volna lenyomtam az R2-t és a valamelyik irany gombot nem csinalt semmit.SEGITSETEK!!!
Irjatok letszi olyan billentyukombinaciokat amikkel kiraly cselek hozhatók elo és irjatok le, hogy hogyan lehet benne cselezni.Letszives!!!Elore is koszi!!!
hanem hogy szebb legyen a kép
kontraszt állítás
fényerõ, élesség
villódzásmentes legyen
élesebb kontúrok
elég sokat lehet még javítani
Amúgy az NVIdia kártyán TVTool nélkül is lehet dual preview
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én elég sokat szórakoztam vele mert elõszõr elég pixeles volt
mekkora TV-d van?
TV Tool-al teszed át amúgy?
Mekkora felbontásban?
Lehet holnap úgy fogunk multizni, hogy a srác nézi monitoron én meg TV neki majdnem háttal
soha semmit nem tudsz
Hát nem semmi meccseket vívtam.
Teljesen más feeling
vhogy másképp is játszom
akkora gólok voltak.