5645
-
#4965 megyek!! :)
egyébként itt a kép a játékos választásról :)
ahol a p1( ugyebár player 1) van, azzal a játékossal lezsel az egész meccs alatt :) És nem lehet váltani :)
(ja és köszi a linket) -
#4964 nah gyere Berényi
-
#4963 ...:) na várj csak...:D -
#4962 azt hittem direkt nem váltasz na -
#4961 hát ez kész..mondom, hogy egy emberrel vagyok, akkor hogy tudnék váltani? :)))) -
#4960 Breki
akkor nemtom
olvasgasd a fórumokat -
ToMy_ #4959 breki, sztem ez nem az, ami nekem kell, hanem a challenge training-el megnyerheto pontokat (amivel a PES shop-ban vasarolhatsz mindenfele szir-szart vasarolni) cheat-eli meg. Nekem meg a ML-mentesben levo vasarlasi pontokat kellene atirnom. -
#4958 Így talán megtalálod az fh-n is
klikk
PES3-hoz van, de szerintem ez áthidalható -
Gabe18 #4957 Hát mondjuk igy első idény végén még egy dolog ez a "game over",de ha nekem egy rosz anyagi számitás miatt igy a 6.-7. idényem végén,mire végre kezd valóban ütős csapat összeállni,kírná ezt,és mondjuk csak egy mentésem lenne,hát lehet komoly romblás menne végbe a környezetemben... -
ToMy_ #4956 hat, lehet hogy vak vagyok, de nem latok ilyet az FH-n... -
ToMy_ #4955 Nem csalni, csak egy kicsi "hitelt" felvenni... -
#4954 Egyszóval csalni akarsz PP
Mintha az fh-n lett volna ilyen pénzes buheráló -
#4953 volt már olyan nagyméretű patch ami nemjó volt? -
#4952 na várj ezt tudjuk de attól még manuálisan nem tudsz váltani?
ez lenne úgy jó hogy hárman egy csapatban -
Rossi1 #4951 Csao!
Srácok, valaki kipróbálta már a We Real patch-et(a tegnapi 500Mb-osat), mert ha nem jó akkor nem szedném le fölöslegesen. Köszi -
ToMy_ #4950 ja, hat en sem arra gondoltam, hogy hirtelen elfogadok egy gepi ajanlatot egy jatekosomert, hanem vmi savegame-editorra, amivel adok magamnak 62 pontot... -
#4949 jah, valaki kérdezte priviben, hogy hogyan lehet így játszani...a titok:
mikor új játékot kezdesz (kupa. liga, Ml, tökmind1...) akkor van egy olyan oldal, hogy player settings...itt lehet beállítani azt is, hogy a gép váltson-e automatikusan....(L1-el, vagy R1-el kell léptetni) itt van egy olyan opsön, hogy FIX...nya, ezt kell kiválasztani, aztán meg a csapatból az embert, akivel leszel a meccsen :)
jah, ezt meg lehet csinálni a mezválasztás-képernyő után is. -
#4948 úgy írtam????? :)) Na látod!
Mostanság úgy játszom, hogy csak egy fix emberrel vagyok a pályán (ált. a középcsatárral:) a többieket meg a gép irányítja...de nem nagyon passzolnak nekem a csapattársak, csak ritkán :) És ezért nem valami jóh a gém...de mind1 :) -
#4947 ezt úgy érted, hogy nem tudsz váltani embert? -
#4946 valaki leírhatná, hogy érjem el azt, hogy passzoljanak nekem? ...:) -
Gabe18 #4945 És nincs régebbi mentésed?Mert pénzt szerintem csak a nyert-döntetlenezett meccsekért kapsz,vagy ha játékost adsz el.De ha már vége az idénynek,és az igazolási szezonból csak egy hét van hátra,akkor elég reménytelennek tűnik... -
ToMy_ #4944 Master League-s gondjaim tovabb fokozodnak... :)
Tulkoltekeztem kicsit, es most -61 pontom van, de nem is ez a baj, hanem hogy 1 het es vege a szezonnak, az 1. szezonnak, es fel is jutottam, de GAME OVER amiatt a -61 penz miatt.
A kerdesem az lenne, hogy mivel tudok penzt csinalni hirtelen... :))) 62 pont is eleg lenne...
-
#4943 basszus..elfelejtetem, hogy az előző meccsne kiállítottak :-( Most nézhetem végig a meccseket tétlenül :-( -
#4942 huhh, játszottam picit a gaméval :) A Francia válogattoal voltam, azon belül Hanry-val :) Mivel 1 emberrel kicsit nehezebb a játék, ezért két csillagon kezdtem, első meccset 1-0-ra nyerük, de 4.5-öt kaptam :) Köv meccsen jól játszottam, De a 70. percben megkaptam a 2. sárágámat :-( Még így is 7.5-öt kaptam :) Nagyon coool így játszani, csak kicsit nehéz (a csapattársak nem passzolnak eleget és néha bénák)Tulképp. azért írtam, mert meg akartam kérdezni, nem tudjátok-e, hogy bírhatnám rá a csapattársakat, hogy passzoljanak nekem többet? :) Várom a választ....addig megyek vicca jáccani
bye allz.... -
ToMy_ #4941 Hali tomeg!
Lenne egy kerdesem:
Ha Master League-t jatszok, es ket meccs kozott akarok kicsit training-ezni a Master League-n belul, akkor a free training-ben kb. 20-30 sec. utan elkezd a gep szabadrugasokat rugni nekem kb. 5-10 meterrol. Ezutan csak az megy, hogy gep rug szabadot, gol, futyul, megkapom a lasztit, 5 sec eltelik, futyul, ujra szabit rug, gol, kapom a labdat 5 sec-re, megint rug,es igy tovabb...
Ez most bug, copyprotection, vagy feature? :)
-
Quaresma #4940 Ti jártok az FH-ra is, vagy csak kérdezgettek? -
#4939 nektek lejön a 2-es? (part02) -
#4938 fh -
Petya777 #4937 megvan. aki leszedte, mondjon pls véleményt
-
Petya777 #4936 És mit tartalmaz? Link? -
#4935 abból vannak a képek -
Petya777 #4934 Mi az? -
#4933 én lehet letöltöm csak nemtudom érdemes e -
#4932 tölti más is a We Real-t? 600MB -
#4931 -
#4930 kösz -
#4929 -
#4928 szóval ugyanez mint ebben a szezonban volt? -
#4927 a kettő egy -
#4926 valaki betudna likelni barca 2004/05-ös mezéről képet?