Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
ehm kék jobb igen!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
van pirosban is
de nekem nem tetszik

The Hedgehog
Ja remélhetõleg a játékban is ilyen marad!

Nagyon sazépnek tûnik! Jó kis laszti!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

The Hedgehog
ez szépnek tûnik!

Breki33
Breki33
nekem Henry 5 gólt szerzett egy meccsen, 4-es fokozaton, 5-1 re gyõztem, és csak 7,5 kapott!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

shevy
hú, ma vb elõdöntõben 3-1-re nyertem, Crespo mesterhármasával 5*-on, és 10-es osztályzatot kapott Crespo, még nekem senki sem kapott 10-est, nektek volt már 10-es?

shevy
valamikor nekem R2-re is kapuraküldi a lasztit, megtudjátok mondani hogy mikor csinálja ezt?

shevy
végre nekem is feljött fejelni a kapus, bár én pes3-mal játszom

pluhi
Semmit.
Breki33
az olyan is P
Matthewpamer
1-2E ft egy olyan.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Breki33
pluhi
Nekem az van, mi kell?
fhsasa
adj rá pénzt, játszom azzal :)

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Breki33
gamepad :-)
ezt a játékot azzal kell játszani
Matthewpamer
az mi?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Breki33
senki se játszik duallal?
Breki33
Az alapban jár a játékhoz P
Breki33
az fh-n fent van
Matthewpamer
na kezdek belejönni,3csillagon már volt kapufám :D

Terminátor14
hali! Ha mx-ed van, akkor lassulni fog, ha Ti, akkor jó lesz! ;-)

CSAK a Fradi

üdv! már rég nem foglalkozom a játékkal, mert gef2-m volt, iszonyatosan belassult, ezért törölnöm kellett. most beszereztem egy gef4 videókártyát, de ugye ezzel is ua lesz, nem érdemes leszednem...?

nekem az ellenfél manusainak pontja villognak. Nincsen meg vkinek a kézikönyv? Abban biztosan le vannak írva ezek az apró részletek
mohus
"mivel a "támadási kedv" folyamatosan változik a meccsen a labdabirtoklás és sikeres akciók függvényében..." - mohus

"ehhez ki kell választani a strategynál egy opciót nem? Hogy auto attack vagy mi..." - petya

nem...én nem állítok semmit:)
de azt vettem észre ha jo támadásokat vezetek akkor az egész csapat huzodik elõre...és faszán helyezkednek...ezért nem hiányzik a kiugratás...

a térképen ha villog a játékos poziciójának jele akkor fogják szorosan..legálábbis en akkor szoktam ívelni elõre ha nem villog...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
hmmmmmmm érdekes

akinek dualja van bemásolhatna egy beállítást
pl L3-ra mit raktok?
Breki33
na visszakaptam a dual actionomat
illetve egy újjat helyette
ahogy nézem jobb gombjai vannak
mindjárt tesztelem
Amúgy meg sry, ha belegázoltam a lelkedbe, hidd el, azok nagyobbat csalódtak, akik ezért vették ki pl a szabiukat...
Jó de annyira felháborít.
Breki33
TÉNYLEG NINCS KÖZE!
Tudom hogy semmi köze nincs a témához, de azért érdemes elolvasni, netán hozzászólni:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111871
OK megvan. Van a mark settingsnél egy olyan hogy Covering. Az mit jelent? És a formation --> team --> attack/defense menüpontnál 4 opció (manual, auto attack, normal, meg még valami). Nem az auto attack az amit mohus mondott (mármint hogy automatikusan változik a támadási kedv).
és érdemes négy taktikát gombokra rakni

Azt a startegy-ben kijelölöd és adsz nekik egy gombot /O,X,háromszög,négyzet/,és akkor a játékban a L2 vagy R2 /hirtelen nem tudom melyik/ + X,O,négyzet,hároszög gombokkal aktiválhatod.A gomb jele meg is jelenik az irányitott játékosod neve mellett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hoho...hol van olyan hogy "Defens Strategy"?A sima strategy menüben nem lelem,illetve csak a "offsides trap"-ot.

"mivel a "támadási kedv" folyamatosan változik a meccsen a labdabirtoklás és sikeres akciók függvényében..."

ehhez ki kell választani a strategynál egy opciót nem? Hogy auto attack vagy mi...

"és érdemes négy taktikát gombokra rakni"

Hogyan kell gombokra rakni? odáig oké, hogy bemásolom hogy formation a, meg formation b, de melyik gombbal jön elég a gammában? És a countert, meg a pressinget hogyan lehet külön gombra?
Na ez a régebbi:

És Defense strategynál ti mit szoktatok kiválasztani? Line Defense, Zone Trap, Lestaktika, Sweeper,...?
Védelemben meg ha az ellen 1 csatárral játszik,akkor semmi,2 csatárnál emberfogás,de 3 csatárnál nem.Hiába 4 védõs a felállásom 3 csatárt az istennek nem birnak emberfogással lekövetni,akkor ott olyan kavarodás volt néha hogy inkább leszoktam errõl.

Én egy saját beállitású 4-4-2 -t szoktam játszani.Vész esetére van egy 3-4-3 "bekészitve",meg egy 6-3-1 de azt még szinte sosem használtam./majd ha a Real ellen vezetek a sorsdöntõ meccsen a 85. percben.../
Meccs közben egy sima "center attack"-al szoktam kezdeni,ha növelni akarom támadást akkor bevetem a széleket,left-right attack,igy már igencsak elõre játszik mindenki.Ha meg már ugy látom hogy jó az eredmény akkor a kontra támadást nyomom be magában /és ilyenkor tényleg érezhetõ hogy nem mennek fel annyira az emberek,de ha megvan a labda akkor a támadok nekiindulnak egybõl./

Jah ha én mentek a Stockba, akkor az minden játék-újraindításnál elveszik. A kényszerítõ nekem is megy, azt vágom, de akármit is mondassz, ha futok egy közéépályássala pály közepén a két csatár egy helyben áll, ahelyett, hogy a lehshatáron várná a kiugratást...
"a PESben alapból nagyon jól helyezkednek a játékosok...ha ugy passzolsz akkor magától sikeres lesz kiugratás elég a térképet nézni a játékban...nem véletlenül villognak ott a pontok ugye:)"

Én nem használom a radart, de mikor villognaka pontok és miért?

Jah és defensenél, meg Bronkira és Xavira High nyilat teszek, hogy jobban visszafussanak és ha elõremegy egy védõ, akkor beálljanak a helyükre.
Nálam most így fest a legújabb felállás, de a régebbit (jól beváltat) is megpróbálom visszakeresni, az tuti volt, de haladok a korral. :)

Tehát:

mohus
en sem tok irni

érkéd=árkád

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ált semennyit mert mentek egy sablont és minden csapatnál egy pillanat alatt be lehet tölteni...szóval csak egyszer kell bíbelõdni

egyébként én a klasszikus magyar felállással játszom 1 kapus 2 védõ 3 középpályás védõ 5 csatár-középpályás

lehet man markingot beállítani pl izgága Ronaldora érdemes

és érdemes négy taktikát gombokra rakni 2 formációt (2-3-5 és a 4-4-2) egy counter attackot és egy pressing (letámadás) funkciót

individual settingsben : egyesével mondhatod meg a játékosnak hogy mennyire támadjon mozogjon védekezzen...ezt én spec nem használom, mivel a "támadási kedv" folyamatosan változik a meccsen a labdabirtoklás és sikeres akciók függvényében...

a PESben alapból nagyon jól helyezkednek a játékosok...ha ugy passzolsz akkor magától sikeres lesz kiugratás elég a térképet nézni a játékban...nem véletlenül villognak ott a pontok ugye:)

én mivel L1 "futás"-gommbbal cselezek forgok a 16-os környékén abból simán indítható a kényszerítõ...és a cselezõ játékos így beindul és egy okos kényszerítõvel jut helyzetbe...mellesleg nagyon látványos is...fõleg ha ívelve kapja vissza a lasztit felpörgetve...utána lehet bombázni

és pont ezek a dolgok adják a szim jelleget (értsd gombkombinációkkal lehet csak látványosat alkotni), mert egy halandó FIFA érkéd gémer megnyomta a kiugratást....szépen nagy kék placsnikkal jelezve mindenki számára érthetõen ,hogy mi fog történni...:))))) aztán jöhetett az automata célzásos lövés és akár 40-rõl is betalált minden...

nyilaknak=nyilak

Mér nem tok írni? :)
Ti mennyit szoktatok bíelõdni a formation settingsnél? Illetve szerintetek mennyire számít a formation --> induvidual (ezt szvsz nem így kell leírni :D) menüpont alatt beállítható nyilaknak? Nálam Ronaldinho helyezkedik el a két egyvonalban lévõ ék (Saviola, Larsson) mögött és amikor nagy lendülettel vezetem Dinhoval a labdát az isten szerelmére sem helyezkedik úgy a két csatár, hogy ki lehessen õket középen, a leshatáron ugratni. ehelyett egy helyben állnak és ha nyomok egy L2+kiugratás kombit, akkor max szélre futnak ... Kár hogy nincs olyan mint a FIFÁban a q (ritka elõnye az EA-s sorozatnak).
Breki33
nem ahhoz a gépednek kéne jobbnak lenni
440-ed van ugye?
Matthewpamer
oks,de nem tudnál nekem belinkelni egy olyan patchet amitõl nem lessz lassú?plíz