5645
  • Quaresma
    a péatchem?? ma este vagy holnap este rakom fel, vagyis akár holnap fent lehet! Ami meglepi benne, az a magyar vonatkozású csapatok... amúgy minden csapathoz mezeket fog tartalamzni, a legjobbakat, új friss roster, és még nagyon sok jó kiegészítő! Jó cucc lesz ha felrakja valaki jó kis game lesz!
  • balint08
    ja quaresma!!
    mikor lesz kész a patched???
  • balint08
    kiegészítem quaresma-t:
    mikor magas beadás + felfele nyíl : akkor tiszta izomból
    -"- lövés gomb + lefele nyíl : -"- ívesebb lövés
    -"- -"- + felfele nyíl : -"- pont sorfal fölött (de a magasságmérő csak egy picit menjen a mérő közepe fölé ) jól rámegy a kapura
    ha lövés közben csavarni akarsz:
    miután megállítottad a mérőt nyomd arra az iránygombokat (jobbra , balra) amerre csavarni szeretnéd

azt hiszem ennyi
  • Quaresma
    Egy pár tipp a szabadrugáshoz, amit tudok(nem sok:): Ha a felfele gombot nyomod és úgy lövöd el akkor izomból lövi, Robi Carlosnal így nagyon jó, ha lefele akkor inkább helyezi.
    Lefele gomb + A (magas pasz gomb, becsuszás) lapos szabadrugás!
    Most enyi jut eszembe! A lövés erőség kb a fele körül legyen.
  • balint08
    hááát egy órát gyakoroltam......... és ,hát ,izé .........
    olyan gólokat lövök szabadrúgásból hogy az csak na!!!!!!!!!!!
  • mohus
    javaslom hogy járd végig a játékban a Training Challange opciót...a végén már tudni fogsz mindent

egy biztos...itt nincs "csuszka, meg zöld sáv", ami segít...ez nem Fifa...ezt érezni kell....
  • balint08
    Hogy lehet rendesen szabadot rúgni????
  • Quaresma
    GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Itt nagyon sok gyakran feltett kérdésre található válasz, mielött kérdeznézek nézetek be oda! :)
  • Quaresma
    Mondtam hogy nézz be a Fifahingary PES fórumába, és ott a GYIK topicba, mert ott le van írva mit lehet csinálni%
    Na de ha nem akkor nem! leírhatom ide is:
    Érdemes lenne oda is járni.....

2. Elindul a játék, de meccs közben az emberek úgy mozognak, mint a lassított felvétel!
    - erre az első dolog amit ki kell próbálni, az az, hogy felteszük a hivatalosan kiadott javító patcheket (Lent erről is szó van)! PES3 esetén ez az 1.102 és 1.301 verzió számú patchek! Ha ez meg van és még mindig nem jó, akkor le kell tölteni a gyorsító patchet! A lassulás még jó pár dologtól lehet, itt van pár tipp, mit lehet csinálni: vedd vissza a képfrissitést, a hangkártyádat álllitsd "basic"-ra (directx diagr), tegyél fel frissebb vagy régebbi videó kártya drivert!

A játék könyvtárában van egy olyan fájl hogy: setting.exe azt inditsd el és álitsd minimumra a grafikát! A játékban amikor elinditod a meccset majd megnyomod az ESC-et akkor elöjön a menü! Ott van egy olyan hogy SPEED, azt kell átállítani, mert van Dupla sebeség, azaz akkor biztos nem fog akadni! Szóval ittt játszani kell a beállításokkal, ez mindenkinél más! Grafika, Felbontá, Dupla sebeség! Jah a Dupla Sebeségcsak akkor van, ha kiváltottad a WE Shopból, ehhez pont kell, ha nincs annyi pontod akkor töltsd le ezt! Ezzel lehet megnövelni a pontokat... Így biztos megoldódik a lassuság, kérdés a grafika mennyire lesz jó, és hogy akad-e majd a játék! Sok sikert!
  • Quaresma
    Normális zászlók ez csak WE7I-nél jó!

Spark Mezcsomag van benne jó pár mez!
  • balint08
    hi!
    segítetek!!!tudtok mondani valami olyan patch-et ami kijavítja a címereket a klubcsapatoknál?????
    + hozzá valami jó mez csomagot ami sok csapat mezét kijavítja rendesre...

please!!!!
  • Csesza
    de geforce kártyám van akko mit ke csináni
  • Csesza
    (((Gabe18))) segíts má vagy valaki más mit csináljak azzal a játékkal vagya GeF. kártyámmal? lehet letölteni valamit hozzá?????
  • PrOceSs
    Van 2db ps2-m is.. Az egyikre a billentyűzetem, a másikra az egerem csatlakozik, de akkor is lassú a játék!:)))
  • mohus
    "hello! jó lenne ha segítenétek nem tom hogy mit kell csinálni a meccs közbe az emberek lassan mozognak ,szóval a játék lelassúl, mit csináljak?????"

vegyél PS2-t
  • Quaresma
    Breki használja én még nem próbáltam! Szerintem ezt is simán be kell másolni a megfelelő helyre!
  • PrOceSs
    Azt hittem, hogy csak be kell másolni, mint a Wendetta 1.2-nél.. Mit kell csinálni? Le van írva valahol?
  • 9csöves9
    már megy nem tudom mi lehetett a baj.az afs vmi corruptos dolgot irt ki.de már tökéletesen fut
  • Quaresma
    ITT Minen le van írva, ami segít megoldani a lassúlást! Grafika állitgatás, felbontás, dupla speed.....
  • Quaresma
    Az nekem is volt egyszer ktszer, de ritkán, és nekem nincs fent a wendetta! Nem tom mi a hiba, de nem hiszem hogy mindig előfodul!
  • Quaresma
    Mi az hogy nem lehet betenni? egész pontossan mi történik? kiir valamit? milyen formátumban van a mez? bmp? bin?
  • Quaresma
    Persze hogynagyobb, hoszntöbb cucc van benne! Nem indul el? hár ha jól beraktad akkor elkell indulnia!
  • PrOceSs
    Hi!
    letöltöttem az ftp-ről a WEREAL-t, kicsomiztam (nem jelzett hibát a winrar), de a data_e.afs file mérete nagyobb (594,135,040) mint az eredeti méret! Ez normális? Próbáltam persze elindítani, de nem indult el.. Ötlet?
  • 9csöves9
    Help!vki csinált nekem egy mezt de nem lehet betenni.ha afs exprolerben próbálom nem indul el a játék ha mod centerrel akkor meg nem lhet betölteni.mi lehet a baj?
  • Laca1985
    Sziasztok!

Reméllem tud valaki segiteni!Feltettem a wendetta patcheket és azóta amikor Master Leauge-be játszok bajnoki meccset, kivonuláskor még a folyosón a két csapat helyett csak a hazai csapat látható de az 2-szer.Mindkét csapat helyett csak a hazai de az duplán.Tudtok valamit azellen hogy ez megszunjon?Ja és nem tud valaki egy olyan uj klubmezcsomagot ajállani amelyben nincsenek a nyaknál hibák?Elore is koszi!
  • fhsasa
    grafó le, játék menet felgyorsítva ésmáris jólesz :)
  • Gabe18
    Csak nem valami Gef.4 mx 440 szerű videókártyád van?Mert akkor rossz hireim vannak...
  • Csesza
    hello! jó lenne ha segítenétek nem tom hogy mit kell csinálni a meccs közbe az emberek lassan mozognak ,szóval a játék lelassúl, mit csináljak?????
  • CzKaresz22
    Eredetileg a WE8 topicba ment....De itt aktuálisabb...

Jó őtlet!Mi bajnokságot szoktunk Neten játszani!A mentéseket küldjük egymásnak majd a végen összeülünk egy hétvégén s az egymás elleni meccseket akkor szoktuk lenyomni!A gép elleni meccseket meg ugye lejátszunk aki ljátszott mondjuk 2-őt az továbbküldi s így tovább!Persze ez nagy bizalmat kíván hisz ugye ha valaki elálítja a nehézséget senki nem jön rá !Pedig jó móka!!! 50kb egymentés!Lehetne selejtező csoportokat sorsolni... S amikor mindenki bejut egy Vb döntöbe van hely egylakásban vagy nálünk a suliba összeülni s lenyomni a gamet... Csak egy ötlet,egy tipp volt...Mi unokatesokkal így játszuk akinek van kedve szóljon!!!!

• The Hedgehog
    Egy érdekes cikk az 576-ról:

"Az Electronic Arts újabb nagy lépést tett a világ-dominancia felé: a BusinessWire értesülései szerint szőröstül-bőröstül megvásárolták maguknak az angol Criterion-t. Az ánglius stúdió igazi értékét nem a játékaik adják (bár valószínűleg bármelyik kiadó a plafont nyalogatná örömében, ha hozzá kerülne a Burnout-széria, vagy a jövő év végén megjelenő über-FPS, a Black), hanem az általuk fejlesztett RenderWare middleware-csomag. Több száz játék használ RenderWaret (pl: GTA-széria, THPS-sorozat, a Pro Evolution focik... a sor hosszan folytatható), jelenleg minden negyedik (!) konzolos fejlesztés alatt ez a motor fut.
    A kifejezetten a következő generációs konzolok igényeinek kiszolgálására hegesztett RenderWare 4 az EA eddigi nextgen fejlesztéseivel kombinálva hatalmas előnyt biztosíthat a kaliforniai óriáskiadónak - egyrészt a saját játékaikhoz használhatják, másrészt pedig ezentúl a licencelést is ők intézik - azaz egy huszáros vágással lenyeshetik a konkurencia (pl. Konami - Pro Evolution Soccer) technológiai szárnyait. Az EA játékipari Godzillából pár éven belül legyőzhetetlen, atomrakétákat köpdöső Mecha-Godzillává válhat.
    Az felvásárlás 30-45 napon belül éri el a végső fázisát: a Criterion ekkor kerül teljesen EA tulajdonba. A vételárról nem esett szó, a Criteriont eddig tulajdonló Canon Europe véleményünk szerint a tavalyi MS-Rare bizniszhez hasonló, 200 millió dollárt (jelentősen) meghaladó pénzösszeget süllyeszthet a mellényzsebébe."
  • Laca1985
    Sziasztok!

Reméllem tud valaki segiteni!Feltettem a wendetta patcheket és azóta amikor Master Leauge-be játszok bajnoki meccset, kivonuláskor még a folyosón a két csapat helyett csak a hazai csapat látható de az 2-szer.Mindkét csapat helyett csak a hazai de az duplán.Tudtok valamit azellen hogy ez megszunjon?Elore is koszi!
  • 9csöves9
    na már nekem is van padom.hát nagyon szokatlan nagy gólok mennek de cselezni nem tudok.meg az ilyen mellrevételeket meg ilyenekt lécci irjatok le
  • Quaresma
    AZ FH-ra írjatok! A Fórumba!
  • laca70
    Jöjjön a petch !
  • Quaresma
    HEP
    Hungarian Evolution Patch!
    Véleményt!
  • Quaresma
    HEP - Hungarian Evolution patch

Olvassa el mindenki és mondjon véleményt!
  • fanatifo
    hy!a kérdésem az lenne hogy ezek a parchek a wolf wendwtta stb jó a playstationos pes3 -hoz és ha igen hogyan kell betenni?előre is köszi a választ
  • Clement
    olvasom hogy lehet a we real patchben labdát váltani, segíteni valaki abban hogy hol lehet ezt megtenni, mert én nem találtam.Előre is köszi!
  • EndreMan
    Sikerült végre leszenvedni végre a dolgot.
    Azért vmi readme jo lenne hozzá.....
    Még sosem patcheltem fel a WE7I-met.
    Csak a helyükre kell hogy kerüljenek a fileok a rarból a WeReal esetén??
  • Breki33
    hova is?