Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nincs régebbi mentésed?Mert pénzt szerintem csak a nyert-döntetlenezett meccsekért kapsz,vagy ha játékost adsz el.De ha már vége az idénynek,és az igazolási szezonból csak egy hét van hátra,akkor elég reménytelennek tûnik...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Master League-s gondjaim tovabb fokozodnak... 😊
Tulkoltekeztem kicsit, es most -61 pontom van, de nem is ez a baj, hanem hogy 1 het es vege a szezonnak, az 1. szezonnak, es fel is jutottam, de GAME OVER amiatt a -61 penz miatt.
A kerdesem az lenne, hogy mivel tudok penzt csinalni hirtelen... 😊)) 62 pont is eleg lenne...
Tulkoltekeztem kicsit, es most -61 pontom van, de nem is ez a baj, hanem hogy 1 het es vege a szezonnak, az 1. szezonnak, es fel is jutottam, de GAME OVER amiatt a -61 penz miatt.
A kerdesem az lenne, hogy mivel tudok penzt csinalni hirtelen... 😊)) 62 pont is eleg lenne...
basszus..elfelejtetem, hogy az elõzõ meccsne kiállítottak :-( Most nézhetem végig a meccseket tétlenül :-(
CSAK a Fradi
huhh, játszottam picit a gaméval 😊 A Francia válogattoal voltam, azon belül Hanry-val 😊 Mivel 1 emberrel kicsit nehezebb a játék, ezért két csillagon kezdtem, elsõ meccset 1-0-ra nyerük, de 4.5-öt kaptam 😊 Köv meccsen jól játszottam, De a 70. percben megkaptam a 2. sárágámat :-( Még így is 7.5-öt kaptam 😊 Nagyon coool így játszani, csak kicsit nehéz (a csapattársak nem passzolnak eleget és néha bénák)Tulképp. azért írtam, mert meg akartam kérdezni, nem tudjátok-e, hogy bírhatnám rá a csapattársakat, hogy passzoljanak nekem többet? 😊 Várom a választ....addig megyek vicca jáccani
bye allz....
bye allz....
CSAK a Fradi
Hali tomeg!
Lenne egy kerdesem:
Ha Master League-t jatszok, es ket meccs kozott akarok kicsit training-ezni a Master League-n belul, akkor a free training-ben kb. 20-30 sec. utan elkezd a gep szabadrugasokat rugni nekem kb. 5-10 meterrol. Ezutan csak az megy, hogy gep rug szabadot, gol, futyul, megkapom a lasztit, 5 sec eltelik, futyul, ujra szabit rug, gol, kapom a labdat 5 sec-re, megint rug,es igy tovabb...
Ez most bug, copyprotection, vagy feature? 😊
Lenne egy kerdesem:
Ha Master League-t jatszok, es ket meccs kozott akarok kicsit training-ezni a Master League-n belul, akkor a free training-ben kb. 20-30 sec. utan elkezd a gep szabadrugasokat rugni nekem kb. 5-10 meterrol. Ezutan csak az megy, hogy gep rug szabadot, gol, futyul, megkapom a lasztit, 5 sec eltelik, futyul, ujra szabit rug, gol, kapom a labdat 5 sec-re, megint rug,es igy tovabb...
Ez most bug, copyprotection, vagy feature? 😊
Ti jártok az FH-ra is, vagy csak kérdezgettek?
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
megvan. aki leszedte, mondjon pls véleményt
És mit tartalmaz? Link?
Mi az?
én lehet letöltöm csak nemtudom érdemes e
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Figy, elõbb nézd meg melyik képre linkeltem ok?
jól látod, de nem is az a lényeg...
Es a wei8ból van?
A pálya mérete és a fizika is változik?
Miért? Nem hogy avideóról mondanál véleményt... Jah hogy a Juvenak rúgtam? bocs...
Na az elõzõ héten kicsit elhanyagoltam a játékot (rákattantam a CM-re), de most újra játszottam. 640es low felbontásan szerencsére élvezhetõ a játék, ha veszem fel Frapsal a meccset. Csak azért veszem fel, mert szerintem sokkal jobban néznek ki a gólok, ha az alap kamerából, igazi sebességgel látom, mint hogy kilassítva ilyen közeli kancsikból. Jah és ráadásul nem 5 mpsek a replayek így. Fel is tettem 2 vidit, kicsit nagyok, de azért mert van rajta hang is!
Csekkoljátok:
Ronaldinho szabadrúgás
Ronaldinho cselsorozat
Csekkoljátok:
Ronaldinho szabadrúgás
Ronaldinho cselsorozat
Nagyon ott van! Semmi kétség, hogy ütõs lesz a játék! A menürendszer nekem tökre tetszik... 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
és megy a játék?
nem válaszoltál az emilre
nekem totti kezd tarthatatlan lenni
majd rakok be gólokat
nem válaszoltál az emilre
nekem totti kezd tarthatatlan lenni
majd rakok be gólokat
jaja
Naja. De egy koordinata-rendszerben mozgo, pontosan definialt terbeli kiterjedesu testrol konnyebb eldonteni, hogy teljes terjedelmevel elhagyta-e a pontosan definialt jatekteret, mint IRL a ket szemedre es a terlatasodra hagyatkozva megallapitani ugyanezt.
magyarul a gep szamojja, a biro meg lattya (vagy nem)
magyarul a gep szamojja, a biro meg lattya (vagy nem)

de 99%-ban lefujják!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Miért csodálkoztok ezen? Ez a szabály. Még nem hagyta el teljes terjedelmével a pályát (a vonal a pálya tartozéka).
szar ügy...majd a következõ évadban😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Fúúú,basz...,ne tudjátok meg milyen érzés 3 meccs alatt elveszteni a Master League-t és a ottani kupát egyszerre...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ezt használtam, most is nike van bent... fehér-piros
Hm teis ezt a labdát használod?
Illetve én csak használtam.
Sztem akkor úgy számolja a progi, hogy veszi a labda vonal sikjával párhuzamos síkját.
Illetve én csak használtam.
Sztem akkor úgy számolja a progi, hogy veszi a labda vonal sikjával párhuzamos síkját.
Na nemrég volt szó arról, hogy a labda mior van kint és mikor nem! Akkor be is linkeltem egy képet, most itt van egy hihetetlen videó errõl! Ennél a jelenetnél sem volt kint a labda(vagyis a játék szerint!), ott a kép, de a videót mindenki töltse le, nagyon érdekes!
>>>>Video<<<<
>>>>Video<<<<
Valaki használja a Don Vittorio commentary patcheket?
Tegnap volt egy srác nálam és neki a Spanyol nem jön be ezért kérdem
Tegnap volt egy srác nálam és neki a Spanyol nem jön be ezért kérdem