5645
-
Quaresma #5125 Én a fáradságot nézem a játékosoknál, és ha egy meccsre kihagyom őket akkor kipihenik magukat! -
Quaresma #5124 Ma este rakom fel a patchet, már szinte kész van! Még finomitok rajta! Holnap már lehet letölteni, ha minden rendbe megy! -
#5123 nekem ezek a tapasztalataim! de lehet, hogy vki okosabb... -
#5122 hmmm! nekem ha nagyon kivan egy játékos (zöld csík alacsony...) akkor pihentetni szoktam vagy csak 1 félidőt játszatom és akkor vissztér belé az erő... vagy nyomok nekik egy edzést. A játékkedv, morál (kis színes nyilak jelzik) pedig befolyásolódik azzal, hogy mondjuk mennyire aktív egy-egy játékos a meccsen stb. -
laca70 #5121 Master League-ben hogyan lehet a játékosok állóképességét (Stamina) javítani ? (A pihentetés nem használt) -
balint08 #5120 hé quare!!
mikor lesz kész a patched????????
má nagyon várom!!!! -
balint08 #5119 kössz fiúk!
nagyon egyszerű bármikor megismételem
de most tényleg, megjegyeztem a képernyőt hogy hogy áll és már ok is!!!! -
Quaresma #5118 Jah Hedgének igaza van! szép kis gól, nagyon eltláltad! -
#5117 nagyon lecsó! küllővel...szép! tedd el és nevezhetsz vele majd az FH gszv-jére! -
balint08 #5116 na mit szóltok?????? -
Quaresma #5115 ITT a Gólod! -
balint08 #5114 hááát az elég nehéz hogy pont ott üssenek ki, de ha akarod megpróbálom!!!! -
Quaresma #5113 húhaa, ez nem kis gól, csak kár hogy training módban szerezted! Sebaj, kirakom holnap! -
Quaresma #5112 most nézem az emailt! Majd kiveszem avi-ba, és felteszem valahova! -
balint08 #5111 na quare mit szólsz???? -
balint08 #5110 kössz hedge!!!!
na de hogy is lehet????? -
Rossi1 #5109 SZIASZTOK!
olvasgattam ,hogy akadnajk gondok a lassulással...Nekem egy nagyon klassz kis gépem van fx 5200-al és nekem is iszonyat lassú volt bármit csináltam egészen máig. Nem tudom segítek-e vele, de én leszedtem a legújabb driver-t az www.nvidia.com oldáláról és azóta valami csoda a játék. Ég és föld egészen más vele játszani, sokkal könnyebb és szorakoztatóbb, szóval akinek hasonlóak a gondjai próbálja meg ezt az utat.. Csaó Rossi1
-
Quaresma #5108 :) hát ez jó! Hedge igazad van:9
Írtál nekem privit bálint! Abban visszaírtam, hogy kűld el a mail címemre a gólt és én kirakom ha szép! Szóval olvasd el a privi üzit! -
#5107 az nem jogosít fel arra, hogy ne tudd :D -
balint08 #5106 5099
nem tom hogy lehet felrakni (14 éves vagyok!! ) -
Quaresma #5105 hol a te gólod? -
balint08 #5104 te quaresma!!!
mit szólsz az én gólomhoz????? -
Quaresma #5103 Amúgy lehet hogy abból van:) nem tudom hogy csinálták, de szép lett! -
Quaresma #5102 Én azt is kétlem hogy ez PES-ből van:) -
#5101 van há' -
balint08 #5100 halihó van még itt valaki???
-
balint08 #5099 Roberto Carlos
33m
szabadrúgás
csavarás
jobb felső ficak + kapufa !!!
-
balint08 #5098 valahogy én se értem!!!
maradok az én gólomnál..... -
Petya777 #5097 Hogy lehet ilyen kapáslövésnél csavarni? -
balint08 #5096 ugye tréninges gólt is lehet majd küldeni!!!!!
:)
-
balint08 #5095 és én hogy tudnék felrakni????
-
Quaresma #5094 Elvileg EZ ITT egy nagyon nagy gól! Hát nem rossz, de ez eg nagyon rossz videó és rossz kamera állás! -
Quaresma #5093 Van benne valami..... -
#5092 hát ez a saját térfélről elég gagyi, szerintem itt multimeccsvolt, és a kapust direkt kihozta, látni hogy szarul bambáskodik, meg hülyén mozog. Én is lőttem saját térfélről 5*-on csak ps2-n és sajna azt nem tudom megmutatni, mondjuk ott is lamult a kapus, megzavarta egy játékosom és a keze között átment a labda -
Quaresma #5091 Hát már van pár nagyon szép, amúgy innen az FH-ról töltöttél le? kettő vagy három gólom fent van aviban! Itt vannak! -
balint08 #5090 hooooohooooooo csak lassan a gólókkal!!!!!
-
Quaresma #5089 mert még nincs kész...
lesz gólszépségverseny, az FH teljesen átalakul, folyamatosan lesz minden rendezvény, nagyon jó lesz! Én is várom, már nagyon nagy gólokat szereztem, szóval úgy is megnyerem:)))))) -
balint08 #5088 na és mikor lesz gólszépségverseny
term a winning eleven 7-hez???
Már egy sor gól a rajtnál áll..... -
balint08 #5087 jipííííí
most nem rakod fel????
-
Quaresma #5086 Hupsz rosszul írtam:))) nem péatchem hanem a patchem:)