Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki ezeket le is lehet tölteni? FCH oldalán nem találtam õket! elég szépek!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Szerintem soha.....

PES3 letöltések közöttvan! Neve: fájl neve: pointspatcher.zip
Aszem a patchek között van!

pluhi
Arra céloztam, hogy ha neked a 19 inches moncsin mondjuk 1600*1200-ban nem cseszi szét a forumot a kép, az nem azt jelenti, hogy máshol sem. Pl. 1024*768-ban már megjelenik a csúszka, és ez a legelterjedtebb felbontás valszeg.
fhsasa
bocesz, kis off:
Hedge mikor leszel msnen?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Breki33
köszi

mi a program neve, vagy melyik szekcióban?

Breki33
Najó akkor válaszolok

1. Semmi lehuroggás volt, viccesen megkérdeztem.
Dejó neked legközelebb nem írok semmit.
Azonkívul tudtam, hogy más sem szedte le egyrészt mert beszélek velük icq-n másrészt meg elég lassú, harmadrészt mert beírta volna.

2. Soha nem mondtam, hogy jobban értek a számítógéphez, de
ha az bunkóság, hogy olyan kérdésekre, hogy "miaz a resize"(amihez csak egy szótár kéne), vagy ami elõtte pár kérdéssel szerepelt nem válaszolok fél oldal terjedelemben legyen.
Asszem pont te voltál az akit az fh-n is segítettem és ittis oldalakon keresztül ment a Breki segíts.

Az animalt gif készítést nem tanultam hanem elõvettem a jó öreg google-t és beírtam "animal gif"
Aztán elkezdtem fordítgatni programokat leszedni és próbálgatni.
Könyörgöm Internet elõtt ültök bármit meg lehet nézni.

3. Szerintem itt nem én szoktam a másiknak beszólogatni.
Kva jó érzés amikor oldalakon keresztül kérdezgettek.
Jön az icq-n hogy segits ebben meg ebbennembajhanemérszradefontoshamegnem akkor.........
(Ezt inkább kipontozom)

4. A kiskirályságról:
Ha kiskirály akarnék lenni már rég kértem volna a házigazdai jogokat, mint ahogy a Fifa-s fórumokon automatikusan megkaptam.
Vagy kértem volna egy királylányt akkor enyim egybõl a fele és még kellemes is P

Szeretnék egy olyan topic-ot ahol ugyanazokat a képeket beszólások nélkül berakhatnám amik más, pl külföldi fórumokban bentvannak és senkisem szólna be, hogy ezt miért kellett berakni.

Asszem a gifjeim is megpróbálom a lehetõ legkisebbre összenyomni és mint írtam a képeket is 60%-ra rakni.

Smart Exploreren csak egy gombnyomás a képek tíltása Internet Exploreren se bonyolultabb gondolom.

Azért meg kéne nézni én hány kérdésre kaptam itt választ és hány embernek válaszoltam esetleg segítettem én.
Jó rendben nem kell a segítség ezentúl nem fogok.

5. Stílusról
Lehet azse normális kiváncsi lennék te, hogy reagálnál pl az ilyenekre -most másik topicbol direkt-

-"mondjuk ha elmondanad,hogy konkretan te mejik programmal csinalod,de áá nem"
-"Nézd meg az sg-n ott pont errõl volt most szó"
-"sg foooos "
-"Miért szólod le az ország legnagyobb számítógépes lapjának fórumát?"
-"akor beirhattal volna egy linket,hogy b**meg letezik a k**va sg,eridjél oda,és nézd meg"

Szval bocsi ha ilyenek után nem mindig irodalmi a stílusom
Akik jobban ismernek és privin is sokat beszélgetünk szerintem tudják milyen vagyok, hogy szívesen segítek, patcheket csinálok stb.

De amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten
Ez nem népszerûségi verseny.

A többiektõl, bocsi a nekem címzett kérdésekre megpróbálok továbbra is válaszolni a magam bunkó kiskirályi stílusában.

Minden jót
Egy title Menü kép a WE7I-hez!

Kicsit durva! Nesze neked Fifa😊)))))

Ha Brekitõl kérdeztek valamit, akkor mindig rövid egyszavas válaszokat/ olvass vissza válaszokat kaptok, de azért sokat segít, sokat ért a dolgokhoz!

Tommy ott van az FH-n a program, ami felnyomja a pontjaidat egy kicsit....

Breki33
Az kicsit hülyén nézne ki 19-es moncsin
Breki!

Elõre elnézést mindenkitõl, tudom, hogy ez nem az a topic, ahol veszekedni kell, DE....
Az elõzõ kérdésemre visszatérve, én nem TÕLED kérdeztem, hogy milyen az új patch, hanem általánosságban tettem fel a kérdést, szóval nem értem miért kell rögtön lehurrognod az embert, akkor inkább ne írj semmit.
Másodszor, ezt már rég le akartam neked írni...Én elhiszem, sõt tudom, hogy valószínûleg sokkal jobban értesz a számítógéphez, mint én, azt is elismerem, hogy biztos sokkal tájékozottabb és tapasztaltabb vagy e téren és a WE7-hez meg a FIFA-hoz is jobban értesz. Ezzel nem is akarok és nem is tudok vitatkozni. Csak azt nem értem miért vagy néha annyira bunkó, hogy az már fáj.Lehet, hogy nem veszed észre de a stílusod hagy néha kívánni valót maga után. Tudom, hogy száz helyre kell írnod és sokszor ugyanazt kérdezik, de akkor könyörgöm inkább ne írj semmmit, majd más válaszol helyetted. Gondolom te is megtanultad valahogy ezeket a dolgokat és gondolom téged sem küldtek el a búsba vagy néztek le(mert ezt szoktad),mert nem tudtál hirtelen semmit például az animált gif-ekrõl. De ez csak egy példa volt. Néha olyan érzése van az embernek, mintha kisajátítottad volna magadnak ezt a topic-ot és te lennél itt a kiskirály. Én nem sértegetni akarlak ezzel csak szólok, mert nem értem miért vagy ilyen. Szóval légyszi ha nem tudsz normális stílusban írni, akkor inkább tartsd meg magadnak. Csak azért írom, mert szerintem sokan vannak akik nem értenek a géphez csak játszani akarnak és élvezni a játékot minnél jobban lehet és meg szeretnének õk is tanulni egy pár dolgot amit te(ti) már rég tudtok. Szóval légy egy kicsit türelmesebb légyszi. Rossi1
pluhi
Ez attól függ, hogy mekkora felbontásban nézed az oldalt. Próbáld ki 800*600-ban.
Breki33
Breki33
Breki33
2004. júl. 06. 13:00 -2004. júl. 06. 18:37

a vége meg az icq-ra vonatkozott
azt hiszem ez a múltkori ottani elég durva beszólásod után érthetõ volt.

Sztem hanyagoljuk egymást.
Persze, írtál 4 szót aztán lerendezted azzal, hogy erre mindenki rájött eddig magától ...
"PS2-n van Action Replay 2 kod pénzcsinálásra"

???
Breki33
fel kéne fogni, hogy még senki se szedte le
elég lassan jön

amúgy te csak ne dumálj veled egy napig szenvedtem csak a gif-ekkel
beszólni meg ugyanazt kérdezni énis tudok
😊)) Még szerencséd van, hogy nem az "olvass vissza" kezdetû szöveget kaptad. Amúgy én sem szedem le, míg vki, aki már megtette, nem ír egy bõvebb véleményt róla.
Breki33
pont azt mondtam, hogy nem túl széles a kép mert akkor megjelenne alul a csúszka

amúgy én mindig 60%-ra méretezek kivéve mikor linkelek
mohus
a www.pesinsight.com oldalról indulva
downloads-nál
van egy olyan hogy option file editor...de ott csak WEN-t lehet adni pénzt nem

PS2-n van Action Replay 2 kod pénzcsinálásra

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
Vagy MSNM-en megtalálsz az [email protected] -on! Az jobb lenne mert most szarozik az ICQ...

na take off! 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Kár hogy nem tudok neked átteleportálni pár pontot...
Én most zártam az idényt 40000 pontal,plusz elvittek még 3 gyenge emberem.Bár aztán megvettem a Bayern-be Makaayt,Lizarazut,és Tottit,egybõl alig maradt valami.Mindenesetre igy a köv. idényben tarolok,...vagy nem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Terminátor14
okéj, pill 😊 (új számom van, megkereslek)

CSAK a Fradi

The Hedgehog
nekem most is jó! ICQ?!

Terminátor14
hehe, köszi 😊
Egyébként, tudnánk vmikor (ma, vagy 1 hét múlva :-D ) beszélni? Fh-fórummal kapcs.?

CSAK a Fradi

The Hedgehog
khm Brekusz azért nézz vissza, hogy nem csak Termi' nyom be túl széles képeket

Köszi Breki a kimerítõ választ, tõled többet nem is vártam... Remélem nem haragszol, hogy érdeklõdöm a "fórumodban" mielõtt leszedek egy 500Mb-os patch-et.... Csak azért mertem feltennni a kérdést, mert most Wendetta-m van és minden be van lõve rajta, viszont ha jobb a Wereal, akkor leszedném és feltenném azt. Úgyhogy ha valaki tudna róla véleményt mondani, azt nagyon megköszönném. ELõre is köszi Rossi1
Breki33
nm

amúgy 60%-ra kell általában nyomni, de az az elv, hogy addig jó amíg nem cseszi szét a fórumot.

És amíg alul nincs csúszka
Terminátor14
egy picit nagy lett, sorry...legközelebb jobban összenyomom 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
megyek!! 😊
egyébként itt a kép a játékos választásról 😊

ahol a p1( ugyebár player 1) van, azzal a játékossal lezsel az egész meccs alatt 😊 És nem lehet váltani 😊
(ja és köszi a linket)

CSAK a Fradi

Breki33
nah gyere Berényi

Terminátor14
...😊 na várj csak...😄

CSAK a Fradi

Breki33
azt hittem direkt nem váltasz na
Terminátor14
hát ez kész..mondom, hogy egy emberrel vagyok, akkor hogy tudnék váltani? 😊)))

CSAK a Fradi

Breki33
Breki

akkor nemtom
olvasgasd a fórumokat
breki, sztem ez nem az, ami nekem kell, hanem a challenge training-el megnyerheto pontokat (amivel a PES shop-ban vasarolhatsz mindenfele szir-szart vasarolni) cheat-eli meg. Nekem meg a ML-mentesben levo vasarlasi pontokat kellene atirnom.
Breki33
Így talán megtalálod az fh-n is

klikk

PES3-hoz van, de szerintem ez áthidalható
Hát mondjuk igy elsõ idény végén még egy dolog ez a "game over",de ha nekem egy rosz anyagi számitás miatt igy a 6.-7. idényem végén,mire végre kezd valóban ütõs csapat összeállni,kírná ezt,és mondjuk csak egy mentésem lenne,hát lehet komoly romblás menne végbe a környezetemben...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hat, lehet hogy vak vagyok, de nem latok ilyet az FH-n...
Nem csalni, csak egy kicsi "hitelt" felvenni...
Breki33
Egyszóval csalni akarsz PP

Mintha az fh-n lett volna ilyen pénzes buheráló
Breki33
volt már olyan nagyméretû patch ami nemjó volt?
Breki33
na várj ezt tudjuk de attól még manuálisan nem tudsz váltani?

ez lenne úgy jó hogy hárman egy csapatban
Csao!

Srácok, valaki kipróbálta már a We Real patch-et(a tegnapi 500Mb-osat), mert ha nem jó akkor nem szedném le fölöslegesen. Köszi
ja, hat en sem arra gondoltam, hogy hirtelen elfogadok egy gepi ajanlatot egy jatekosomert, hanem vmi savegame-editorra, amivel adok magamnak 62 pontot...
Terminátor14
jah, valaki kérdezte priviben, hogy hogyan lehet így játszani...a titok:
mikor új játékot kezdesz (kupa. liga, Ml, tökmind1...) akkor van egy olyan oldal, hogy player settings...itt lehet beállítani azt is, hogy a gép váltson-e automatikusan....(L1-el, vagy R1-el kell léptetni) itt van egy olyan opsön, hogy FIX...nya, ezt kell kiválasztani, aztán meg a csapatból az embert, akivel leszel a meccsen 😊
jah, ezt meg lehet csinálni a mezválasztás-képernyõ után is.

CSAK a Fradi

Terminátor14
úgy írtam????? 😊) Na látod!
Mostanság úgy játszom, hogy csak egy fix emberrel vagyok a pályán (ált. a középcsatárral😊 a többieket meg a gép irányítja...de nem nagyon passzolnak nekem a csapattársak, csak ritkán 😊 És ezért nem valami jóh a gém...de mind1 😊

CSAK a Fradi

Breki33
ezt úgy érted, hogy nem tudsz váltani embert?
Terminátor14
valaki leírhatná, hogy érjem el azt, hogy passzoljanak nekem? ...😊

CSAK a Fradi