Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Aszem a patchek között van!
Hedge mikor leszel msnen?
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
1. Semmi lehuroggás volt, viccesen megkérdeztem.
Dejó neked legközelebb nem írok semmit.
Azonkívul tudtam, hogy más sem szedte le egyrészt mert beszélek velük icq-n másrészt meg elég lassú, harmadrészt mert beírta volna.
2. Soha nem mondtam, hogy jobban értek a számítógéphez, de
ha az bunkóság, hogy olyan kérdésekre, hogy "miaz a resize"(amihez csak egy szótár kéne), vagy ami elõtte pár kérdéssel szerepelt nem válaszolok fél oldal terjedelemben legyen.
Asszem pont te voltál az akit az fh-n is segítettem és ittis oldalakon keresztül ment a Breki segíts.
Az animalt gif készítést nem tanultam hanem elõvettem a jó öreg google-t és beírtam "animal gif"
Aztán elkezdtem fordítgatni programokat leszedni és próbálgatni.
Könyörgöm Internet elõtt ültök bármit meg lehet nézni.
3. Szerintem itt nem én szoktam a másiknak beszólogatni.
Kva jó érzés amikor oldalakon keresztül kérdezgettek.
Jön az icq-n hogy segits ebben meg ebbennembajhanemérszradefontoshamegnem akkor.........
(Ezt inkább kipontozom)
4. A kiskirályságról:
Ha kiskirály akarnék lenni már rég kértem volna a házigazdai jogokat, mint ahogy a Fifa-s fórumokon automatikusan megkaptam.
Vagy kértem volna egy királylányt akkor enyim egybõl a fele és még kellemes is P
Szeretnék egy olyan topic-ot ahol ugyanazokat a képeket beszólások nélkül berakhatnám amik más, pl külföldi fórumokban bentvannak és senkisem szólna be, hogy ezt miért kellett berakni.
Asszem a gifjeim is megpróbálom a lehetõ legkisebbre összenyomni és mint írtam a képeket is 60%-ra rakni.
Smart Exploreren csak egy gombnyomás a képek tíltása Internet Exploreren se bonyolultabb gondolom.
Azért meg kéne nézni én hány kérdésre kaptam itt választ és hány embernek válaszoltam esetleg segítettem én.
Jó rendben nem kell a segítség ezentúl nem fogok.
5. Stílusról
Lehet azse normális kiváncsi lennék te, hogy reagálnál pl az ilyenekre -most másik topicbol direkt-
-"mondjuk ha elmondanad,hogy konkretan te mejik programmal csinalod,de áá nem"
-"Nézd meg az sg-n ott pont errõl volt most szó"
-"sg foooos "
-"Miért szólod le az ország legnagyobb számítógépes lapjának fórumát?"
-"akor beirhattal volna egy linket,hogy b**meg letezik a k**va sg,eridjél oda,és nézd meg"
Szval bocsi ha ilyenek után nem mindig irodalmi a stílusom
Akik jobban ismernek és privin is sokat beszélgetünk szerintem tudják milyen vagyok, hogy szívesen segítek, patcheket csinálok stb.
De amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten
Ez nem népszerûségi verseny.
A többiektõl, bocsi a nekem címzett kérdésekre megpróbálok továbbra is válaszolni a magam bunkó kiskirályi stílusában.
Minden jót
Kicsit durva! Nesze neked Fifa😊)))))
Tommy ott van az FH-n a program, ami felnyomja a pontjaidat egy kicsit....
Elõre elnézést mindenkitõl, tudom, hogy ez nem az a topic, ahol veszekedni kell, DE....
Az elõzõ kérdésemre visszatérve, én nem TÕLED kérdeztem, hogy milyen az új patch, hanem általánosságban tettem fel a kérdést, szóval nem értem miért kell rögtön lehurrognod az embert, akkor inkább ne írj semmit.
Másodszor, ezt már rég le akartam neked írni...Én elhiszem, sõt tudom, hogy valószínûleg sokkal jobban értesz a számítógéphez, mint én, azt is elismerem, hogy biztos sokkal tájékozottabb és tapasztaltabb vagy e téren és a WE7-hez meg a FIFA-hoz is jobban értesz. Ezzel nem is akarok és nem is tudok vitatkozni. Csak azt nem értem miért vagy néha annyira bunkó, hogy az már fáj.Lehet, hogy nem veszed észre de a stílusod hagy néha kívánni valót maga után. Tudom, hogy száz helyre kell írnod és sokszor ugyanazt kérdezik, de akkor könyörgöm inkább ne írj semmmit, majd más válaszol helyetted. Gondolom te is megtanultad valahogy ezeket a dolgokat és gondolom téged sem küldtek el a búsba vagy néztek le(mert ezt szoktad),mert nem tudtál hirtelen semmit például az animált gif-ekrõl. De ez csak egy példa volt. Néha olyan érzése van az embernek, mintha kisajátítottad volna magadnak ezt a topic-ot és te lennél itt a kiskirály. Én nem sértegetni akarlak ezzel csak szólok, mert nem értem miért vagy ilyen. Szóval légyszi ha nem tudsz normális stílusban írni, akkor inkább tartsd meg magadnak. Csak azért írom, mert szerintem sokan vannak akik nem értenek a géphez csak játszani akarnak és élvezni a játékot minnél jobban lehet és meg szeretnének õk is tanulni egy pár dolgot amit te(ti) már rég tudtok. Szóval légy egy kicsit türelmesebb légyszi. Rossi1
a vége meg az icq-ra vonatkozott
azt hiszem ez a múltkori ottani elég durva beszólásod után érthetõ volt.
Sztem hanyagoljuk egymást.
???
elég lassan jön
amúgy te csak ne dumálj veled egy napig szenvedtem csak a gif-ekkel
beszólni meg ugyanazt kérdezni énis tudok
amúgy én mindig 60%-ra méretezek kivéve mikor linkelek
downloads-nál
van egy olyan hogy option file editor...de ott csak WEN-t lehet adni pénzt nem
PS2-n van Action Replay 2 kod pénzcsinálásra
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
na take off! 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Én most zártam az idényt 40000 pontal,plusz elvittek még 3 gyenge emberem.Bár aztán megvettem a Bayern-be Makaayt,Lizarazut,és Tottit,egybõl alig maradt valami.Mindenesetre igy a köv. idényben tarolok,...vagy nem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyébként, tudnánk vmikor (ma, vagy 1 hét múlva :-D ) beszélni? Fh-fórummal kapcs.?
CSAK a Fradi

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
amúgy 60%-ra kell általában nyomni, de az az elv, hogy addig jó amíg nem cseszi szét a fórumot.
És amíg alul nincs csúszka
egyébként itt a kép a játékos választásról 😊
ahol a p1( ugyebár player 1) van, azzal a játékossal lezsel az egész meccs alatt 😊 És nem lehet váltani 😊
(ja és köszi a linket)
CSAK a Fradi
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ez lenne úgy jó hogy hárman egy csapatban
Srácok, valaki kipróbálta már a We Real patch-et(a tegnapi 500Mb-osat), mert ha nem jó akkor nem szedném le fölöslegesen. Köszi

mikor új játékot kezdesz (kupa. liga, Ml, tökmind1...) akkor van egy olyan oldal, hogy player settings...itt lehet beállítani azt is, hogy a gép váltson-e automatikusan....(L1-el, vagy R1-el kell léptetni) itt van egy olyan opsön, hogy FIX...nya, ezt kell kiválasztani, aztán meg a csapatból az embert, akivel leszel a meccsen 😊
jah, ezt meg lehet csinálni a mezválasztás-képernyõ után is.
CSAK a Fradi
Mostanság úgy játszom, hogy csak egy fix emberrel vagyok a pályán (ált. a középcsatárral😊 a többieket meg a gép irányítja...de nem nagyon passzolnak nekem a csapattársak, csak ritkán 😊 És ezért nem valami jóh a gém...de mind1 😊
CSAK a Fradi