Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
! PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Letszi siess a patchel mert csak kb 1 orat leszek fenn!Es mostanaban sajna nem jutok nethez!😞(Koszi!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
a színes nyilak arra utalnak, hogy a tulajdonságai (speed stamina stb) milyen "nagyságban" lesznek érezhetõk a meccs alatt...pl Ronaldo kék nyillal középszerû, átlagos játékos teljesítményre lesz csak képes
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a barna az accumulated fatigue...vagyis a "felhalmozódott fáradtság"...ez érte utól a nagy csapatokat az EB-n😊))többet kellett volna pihenni
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

szögletbõl rúgtam gólt 3csillagos szinten
!!!!!!!!!!
Szerintem a vastag színes csík jelzi ki mennyire fáradt és a vékony, hogy ki milyen állapotban van fejben. Aztán lehet, hogy nem így van.
azt mondod, a vekony barna csik
a pszichikai allapotot jelzi. Vagyishogy jokedve mennyire van fogytan. De akkor mik a szines nyilak? 
KÉRDÉS:
Felraktam a Spark mezcsomagot és a Papi rostert a fifahungary-ról. És most van egy kis kavalkád a rosteremben. Kaka a német válogatottt tagja és az olaszoknál is vannak oroszok meg Redondo és a Bolton a Lens mezében játszik.😊 Szóval Help me please, ha tud valaki. Köszi Rossi1
Az oke, hogy a nyilak a moralt.
Meg az is oke, hogy, a zold csik az eronlet.
De mi a harmadik? Az a vekony, a zold csik alatt kozvetlenul?
Amugy a jatekosok kar, hogy nem fejlodnek menet kozben is...
Ja, es mikor lesznek ifistaim, akiket kepezhetek kedvemre? Mert ir ilyet, de meg soha nem volt aktivalhato az a menupont...
ezt azért gondolom mert fiatal titánokat, lehet vásárolni és tréningezttni (tarining promised youth players)
de ezt sem próbáltam...
ha valaki nem bírja szuflával akkor le kell cserélni😊
de a játékosok stamina értékeit át is írhatod 99re😊
mikor lesz kész a patched????????
má nagyon várom!!!!
nagyon egyszerû bármikor megismételem
de most tényleg, megjegyeztem a képernyõt hogy hogy áll és már ok is!!!!
na de hogy is lehet?????
olvasgattam ,hogy akadnajk gondok a lassulással...Nekem egy nagyon klassz kis gépem van fx 5200-al és nekem is iszonyat lassú volt bármit csináltam egészen máig. Nem tudom segítek-e vele, de én leszedtem a legújabb driver-t az www.nvidia.com oldáláról és azóta valami csoda a játék. Ég és föld egészen más vele játszani, sokkal könnyebb és szorakoztatóbb, szóval akinek hasonlóak a gondjai próbálja meg ezt az utat.. Csaó Rossi1
Írtál nekem privit bálint! Abban visszaírtam, hogy kûld el a mail címemre a gólt és én kirakom ha szép! Szóval olvasd el a privi üzit!
nem tom hogy lehet felrakni (14 éves vagyok!! )
mit szólsz az én gólomhoz?????
33m
szabadrúgás
csavarás
jobb felsõ ficak + kapufa !!!

maradok az én gólomnál.....
😊