5645
-
#5245 te biztos jól szedted le? -
#5244 ez a file not found a bibi
egyszer egy régi patchnál volt nekem ilyen
te biztos jól szedted le
esetleg próbáld meg amit létrehozottat nem visszanevezni hanem megnyitni asf explorerrel
nézd meg pl benne van-e a fradi mez
sztem nem lesz
az6tán engedd rá a patchet
nem valószínú de hátha
te pesti vagy? -
#5243 Na szóval.... Megnyitom az AFS Explorert, megnyitom a data_e.afs-t... utána importálom a peccset... kiírja hogy biztos akarom? igen.... mondja hogy meg kell növelnie, adjak meg file nevet... megadok egy másikat.. elkezdi csinálni... kiírja hogy készen van, nyomok egy ok-t és utána akarja importálni a file-okat, de mindegyikre azt írja hogy "File not found"... nem értem... végigpörgeti így az összes filet (bin, etx meg mittoménmiket) és kiírja hogy peccs sikeresen telepítve... de utána nem indul el a játék, pedig berakom utána azu adatbázist is meg próbáltam minden féle fajta exével... MÉ CSAK NÁLAM NEM MEGY?!?!? -
#5242 nem egészen vili
eddig azt írtad
"én is fel tudtam építeni az asf-et,"
"most feltettem a legújabb asf explorert és azzal sikerült rendesen felépíteni a file"
most akkor mi a különbség?
ird le részletesen lépésenként
nekem most a data 593.913.856
bár ez ez nem mond semmit, mert én asszem, egy Wolfira raktam és utánna beleraktam egy jobb labdát.
Azért próbáld meg másik exe-vel
és a mentés ne a save könyvtárban legyen hanem azon belöl az OPT-ban
Viszont énis kérdeznék azoktól akik felrakták
Nektek se stimmel a mezszámozás?
A zöld gatyán fekete számok vannak
a liláknál meg a címeren van a szám
-
#5241 nah... most feltettem a legújabb asf explorert és azzal sikerült rendesen felépíteni a file-t.... most meg nem tudom elindítani a játékot... elindítom, ugrik egyet a kép mintha el akarna indulni és visszatér a winfosba.... MÉÉ?+?+? brühühühüüüü! -
#5240 én is fel tudtam építeni az asf-et, de miutána felülírtam és elindítom lefagy a mezválasztásnál! :((( -
#5239 Ja nálam az exe is jó -
#5238 hát be kéne tenni mert így eléggé
meg mintha a régi Nike-t pakolta volna bele
De amúgy korrekt semmi gond vele -
#5237 nekem... :P de nincsenek a játékba pakolva! megvan majd az összes csapaté vektorosan! -
#5236 jó ez csak elmented más néven az asf-et és azt vissza kell nevezni felülírva az eredetit
de azt nem a progival írod felül, hanem pl TC-vel.
Aztán az adatbázis részben a könyvtárnév nem pontos, de azt hiszem ezt írta is.
Korrekt kis patch de a címerek lehetnének jobbak
esetleg nincs valakinek magyar csapatokhoz jó címere?
-
#5235 jah! -
#5234 ne editorral, explorerrel
le van írva egy html-ben korrekten
most csinálja a rebouil-ot
-
#5233 érdekes! lövésem sincs! -
#5232 nekem nincs is ASF editorom :-) -
#5231 nem hely kell neki? -
#5230 Igen de az AFS editor nem engedi felülírni az eredeti afs-t amikor importálni akarom a peccset.... :( -
#5229 nem lehetett kihagyni -
#5228 annyira tudtam
na leszedem ezt a patchet mert mindenki ezt kérdezi -
#5227 ezt nem értem, hogyhogy az eredetire nem másolhatod az újat? egyszerűen fogod a CD-ről átmásolod a gépeden lévő játék könyvtárába (data) a fájlt és kész! felülírod a régit oszt jóvan! -
#5226 De nekem arra mindig azt írja ki hogy eredetire nem lehet másolni az újat.... mit csinálok rosszul... egyáltalán mit kéne csinálnopm?!?!?! :) -
#5225 jah meg érdemes eredeti data afs-et visszamásolni a telepítés előtt és arra feltenni! -
#5224 pfuf! sztem ebben Quare lesz az embered! remélhetőleg tud segíteni! -
#5223 a gumitól ne félj! én is használom és a barátnőm még nem panaszkodott
na félre! van igen, de kéne má' valami új :D -
#5222 Szasztok!!!
Tök király lehet Quaresma legújabb magyar csapatokat tartalmazó peccse, de én egyszerűen nem tudom feltenni... az miért lehet, hogy mikor eljutok a mezválasztáshoz a játék egyszerűen lefagy!?!?!?!?!
Kérlek titeket segítsetek, mert annyira szeretnék már a Fradival játszani a WE-ben!!!
KÖSZIKE!!!
-
#5221 De neked most van nem?
Ha tudsz várni egy hónapot megmondom, hogy bírja-e az új.
A gumitól nagyon félek -
#5220 Érteni nem is kell hozzájuk hanem fogyasztani őket :D
Nekem is kellene valami új gamepad... legyen valami új mire jön a FIFA 2005 és a PES4! -
#5219 ez nem vita
DC-s és Nero fórumos tapasztalatok.
Ettől függetlenül a Nero-t az egyik legjobb íróproginak tartom.
Ugyanez volt a gamepadnál is.
Miért ajánlom a drágábbat?
Aztán mikor több embernek köztük pl nekem és neked szétment az olcsóbb jöttek az üzik, hogy milyet is vegyek?
Más kérdés, hogy most az új dual-t tesztelem P
Ja a sörökhöz nem értek hogy on is legyen. -
#5218 Sztem megszokás és tapasztalat függő! Ez olyan, mint a sör! Coronitát iszol amióta az eszedet tudod. Neked az az über. A többitől fáj a fejed, hamar megárt stb. Pedig más meg Stella-t iszik ugyanolyan régóta és neki meg az a favorit. Szal' tök mindegy. Ilyenen nem érdemes vitázni! -
#5217 Ez tény.
Én is azt használom, de bármi jó, ami jól csinál CD Copyt. -
#5216 Az más akkor nem képfileként irod hanem szimulálod
De sokak szerint akkor meg jobb a Clone (Én nem nagyon használom) -
#5215 Én eddig csak DTools segitségével irtam ISOt (kivétel Alcohol cuccok) és még nem gyártottam selejtet. -
#5214 hát nem tudom! én egy ideje már írok és számontartva 1x rontott el lemezt a NERO nálam (pedig írtam már vagy 1000-et!)... kb. 8 adatelfogyás után bemondta az unalmast! -
#5213 szerencséd volt
képfile-re más progikat kell használni
amúgy azt hiszem egyik fifa-t is rontotta a Nero
de az UT-nél híres volt, szinte mindenki elrontotta.
Néroval kb 5 lemezt rontottam el eddig de ezis sok a 0-hoz képest amit a másikkal. -
#5212 tudom miről beszélsz de mondom én már rengeteg képfájlt kiírtam vele és eddíg nem volt gondom! ha jól emlékszem az UT2004-et is azzal írtam de erre nem esküszöm! de ez OFF úhhogy' hagyjuk! -
#5211 akkor irj vele Unreal Tournament 2004-et pl bin-ből.
A képfile-kről beszélek amúgy jó progi -
#5210 nekem nem ezek a tapasztalataim! -
#5209 NEro nem igazán alkalmas CD kép írásra
de ez itt off anno kiveséztük az aktuális fórumon -
#5208 igen meg az opt meg az exe -
#5207 hát nekem a nero 6 jött be...lehet hogy az új cd írom miatt...
CDRwin-nél pedig : magyarán "devices not supported":)
a nero 6 meg DVD írásban is ajánlott a patchkészítők szerint...idézem "open nero 6.0.2.3 (o newer version, older don't function!) and choose "New DVD UDF/ISO compilation"....
ennyit a PC-ről:) -
#5206 jah hogy a data_e.afs neked az origi ?