Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyugi, semmi baj, nem baszott le senki! Én nem haragszom!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Az van, hogy tegnap nagyon sok dolgom volt, vasárnap megsyek el egy hétre nyaralni....de a patch tegnap majdnem kész lett! Végülis ma készen lesz és holnap lehet már letölteni! A csuszásnak elõnye is van, mert plusz dolgok kerûlnek a patchbe! Ma mindenképpen kész lesz!

Jo bocsi!De azert meg nem kell lebaszni!
The Hedgehog
hagyd már! Nem gondolod, hogy azért neki is van magánélete nem csak neked?! Hozza ha tudja! Légy türelemmel!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Quaresma!

Letszi siess a patchel mert csak kb 1 orat leszek fenn!Es mostanaban sajna nem jutok nethez!😞(Koszi!
nem tudom, van pár! pl az FH-ra is kelehet rakatni has zép gól, csak el kell nekem kûldeni mailba a mentést!

jAsOn VoOrHeEs
Melyik is az az oldal ahová gólokat lehet elküldeni ?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

mohus
"De akkor mik a szines nyilak? "

a színes nyilak arra utalnak, hogy a tulajdonságai (speed stamina stb) milyen "nagyságban" lesznek érezhetõk a meccs alatt...pl Ronaldo kék nyillal középszerû, átlagos játékos teljesítményre lesz csak képes

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"A két csík az erõnlétet jelzi. A vastag(színes) a fizikai állapotát, a vékony(barna) a pszichikai állapotát jelzi, lagalább is szerintem."

a barna az accumulated fatigue...vagyis a "felhalmozódott fáradtság"...ez érte utól a nagy csapatokat az EB-n😊))többet kellett volna pihenni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

de én belõttem
aha, én is ma próbálgattam, egy kapufa és egy nagy kavarodás lett belõlük 5 csillagon😊

aztalabazta tökpengõcki!!!!!!!!!
szögletbõl rúgtam gólt 3csillagos szinten!!!!!!!!!!
Köszi Quares!

Szerintem a vastag színes csík jelzi ki mennyire fáradt és a vékony, hogy ki milyen állapotban van fejben. Aztán lehet, hogy nem így van.
jah bekavart a dolog, mnert a rosterben van 2 hiba, éppen az egyik a KAKA hiba.. meg az hogy a mezek neme hhez a rosterhez készültek, de semmi baj! Holnap fent lesz a patchem, és ha érdekel és letöltöd, akkor minden nagyon kira lesz😊!

a vékony barna nem azt jelzi, hogy ki mennyire fáradt? mert szerintem igen!

hat ezt nem vagom...
azt mondod, a vekony barna csik a pszichikai allapotot jelzi. Vagyishogy jokedve mennyire van fogytan. De akkor mik a szines nyilak?
A két csík az erõnlétet jelzi. A vastag(színes) a fizikai állapotát, a vékony(barna) a pszichikai állapotát jelzi, lagalább is szerintem. Ifistáid akkor lesznek, ha leigazolod õket. Az igazolás menüpontban keress rá a játékosok szerinti igazolásra és azon belül rakd õket sorrendben szerzõdésük lejárta szerint. Nos akkor akik a legvégén vannak(nincs szerzõdésük), azok általában ifik. De csalfa a dolog, mert ott a max. érétékeiket látod és mikor leigazoltad õket csak akkor jössz rá, hogy szinte semmit sem tudnak😊 És onnantól kezdheted õket növelni a pontjaidból. Én csináltam és nem nagyon jött be, mert az idõ is véges, hiszen nem nevelhetsz ifiként egy 26 évest.😊 Ezt szerintem csak akkor kezdjétek el, ha már annyi pontotok van, mint a bûn és nem tudtok vele mit kezdeni.
KÉRDÉS:
Felraktam a Spark mezcsomagot és a Papi rostert a fifahungary-ról. És most van egy kis kavalkád a rosteremben. Kaka a német válogatottt tagja és az olaszoknál is vannak oroszok meg Redondo és a Bolton a Lens mezében játszik.😊 Szóval Help me please, ha tud valaki. Köszi Rossi1
Es az a ket csik mifeneten jelenthet?
Az oke, hogy a nyilak a moralt.
Meg az is oke, hogy, a zold csik az eronlet.
De mi a harmadik? Az a vekony, a zold csik alatt kozvetlenul?
Amugy a jatekosok kar, hogy nem fejlodnek menet kozben is...
Ja, es mikor lesznek ifistaim, akiket kepezhetek kedvemre? Mert ir ilyet, de meg soha nem volt aktivalhato az a menupont...
mohus
sztem sehogy....elvileg traininggel talán lehet, de én még nem próbáltam

ezt azért gondolom mert fiatal titánokat, lehet vásárolni és tréningezttni (tarining promised youth players)
de ezt sem próbáltam...

ha valaki nem bírja szuflával akkor le kell cserélni😊

de a játékosok stamina értékeit át is írhatod 99re😊

The Hedgehog
jaja ez így van! ha fáradtan játszatod õket huzamosabb ideig akkor sérülékenyebbek. szal erre vigyázni kell! nekem Giggsy így hagyott ki majd egy idényt!!!

Én a fáradságot nézem a játékosoknál, és ha egy meccsre kihagyom õket akkor kipihenik magukat!

Ma este rakom fel a patchet, már szinte kész van! Még finomitok rajta! Holnap már lehet letölteni, ha minden rendbe megy!

The Hedgehog
nekem ezek a tapasztalataim! de lehet, hogy vki okosabb...

The Hedgehog
hmmm! nekem ha nagyon kivan egy játékos (zöld csík alacsony...) akkor pihentetni szoktam vagy csak 1 félidõt játszatom és akkor vissztér belé az erõ... vagy nyomok nekik egy edzést. A játékkedv, morál (kis színes nyilak jelzik) pedig befolyásolódik azzal, hogy mondjuk mennyire aktív egy-egy játékos a meccsen stb.

Master League-ben hogyan lehet a játékosok állóképességét (Stamina) javítani ? (A pihentetés nem használt)

hé quare!!
mikor lesz kész a patched????????
má nagyon várom!!!!
kössz fiúk!
nagyon egyszerû bármikor megismételem
de most tényleg, megjegyeztem a képernyõt hogy hogy áll és már ok is!!!!
Jah Hedgének igaza van! szép kis gól, nagyon eltláltad!

The Hedgehog
nagyon lecsó! küllõvel...szép! tedd el és nevezhetsz vele majd az FH gszv-jére!

na mit szóltok??????

hááát az elég nehéz hogy pont ott üssenek ki, de ha akarod megpróbálom!!!!
húhaa, ez nem kis gól, csak kár hogy training módban szerezted! Sebaj, kirakom holnap!

most nézem az emailt! Majd kiveszem avi-ba, és felteszem valahova!

na quare mit szólsz????
kössz hedge!!!!
na de hogy is lehet?????
SZIASZTOK!

olvasgattam ,hogy akadnajk gondok a lassulással...Nekem egy nagyon klassz kis gépem van fx 5200-al és nekem is iszonyat lassú volt bármit csináltam egészen máig. Nem tudom segítek-e vele, de én leszedtem a legújabb driver-t az www.nvidia.com oldáláról és azóta valami csoda a játék. Ég és föld egészen más vele játszani, sokkal könnyebb és szorakoztatóbb, szóval akinek hasonlóak a gondjai próbálja meg ezt az utat.. Csaó Rossi1

😊 hát ez jó! Hedge igazad van:9

Írtál nekem privit bálint! Abban visszaírtam, hogy kûld el a mail címemre a gólt és én kirakom ha szép! Szóval olvasd el a privi üzit!

The Hedgehog
az nem jogosít fel arra, hogy ne tudd 😄

5099
nem tom hogy lehet felrakni (14 éves vagyok!! )
hol a te gólod?

te quaresma!!!
mit szólsz az én gólomhoz?????
Amúgy lehet hogy abból van😊 nem tudom hogy csinálták, de szép lett!

Én azt is kétlem hogy ez PES-bõl van😊

The Hedgehog
van há'

halihó van még itt valaki???
Roberto Carlos
33m
szabadrúgás
csavarás
jobb felsõ ficak + kapufa !!!

valahogy én se értem!!!
maradok az én gólomnál.....
Hogy lehet ilyen kapáslövésnél csavarni?
ugye tréninges gólt is lehet majd küldeni!!!!!

😊