kill.switch

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Senki sem tud még letöltési linket??

Next PC upgrade: 2022

toMpEr
hat az nfonak csak lehet hinni, hisz azt ok irtak

lwb
a lényeg, hogy a vengeance megpróbálta az õ törésüket kiadni a saját neve alatt. legalábbis ezt állítják a reloadedes arcok.

Az jó,Tocat nyomnám néha,de azért annyira nem hogy azt a szenvedést megcsináljam ami eddig kellett az inditásához.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pf végre, amúgy valaki fordítsa már le az nfo elejét, nagy részét értem csak kíváncsi lennék teljesen...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

lwb
ha lehet hinni az nfo-nak, akkor jönnek még a reloadedtól sf3-as játékok. szal akár a soldiers, akár a panzers, akár a toca2, akár a beyond divinity várható.

ja amúgy tényleg jó a kill switch

ja, szerintem is régen dolgoznak rajta, bocs hogy ide írom, de én már régen kínlódok a panzersel meg a soldiersel, kiírva mennek, és azok azért nem gyönge játékok még se törték fel, de ott a toca 2 azóta nem törték fel, és akkor itt a kill switch, engem is meglepet hogy mi a fazs ez és fel van törve? hihetetlen lenne, tuti régen dolgoznak rajta, bár a soldiersen pl sima starforce 3 van a panzersen +védelem fél krekkje még is volt, és akkor egy ilyen névtelent most feltörnek? pf na mindegy a lényeg remélem mostmár a többi is menni fog

lwb
ok. akkor legyen 2 hét. 😊

toMpEr
az nfo szerint nekik is kihivas volt egy olyan vedelemmel ellatott jatekot torni, amin nem a "hagyomanyos" safedisc vagy securom volt. szoval szerintem biztos nem 1 hetes munka volt.

lwb
errõl beszélek. nehéz védelem + kis nevû játék = késõ megjelenés. ezt érte el az sf3. namármost, egy nagy névnél szerintem max. egy hét lenne az a tolódás, amit ez a "csodavédelem" ki tudna harcolni.

persze mindez csak spekuláció. akár keményen mellé is lõhetek.

Hát igen, ez tényleg nem valószínû. Mármint, hogy fél évet foglalkoztak volna vele. De ha a SF3 eleve elrettentette a törõ srácokat akkor máris elérte a célját.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

lwb
de az is lehet, hogy valami tuti progin dolgoztak, ami az összes sf3 védelmes játékhoz használható. persze csak az sf3 jelenlegi verziójához.

lwb
pont annyi szól mellette, mint amennyi ellene. azt tudjuk, hogy az sf3 "macerás" védelem. azt is, hogy a kill.switch... hát... nem lesz game of the year, az tuti. szóval a legtöbb group valszeg nem volt túl motivált, hogy nekiálljon. voltak jobb és könnyebben törhetõ játékok, amikkel foglalkozhattak.

nekem az tûnne hihetetlennek, ha valaki képes lenne majdnem fél évig elszarakodni egy közepes konzolport feltörésével. ennyi veszõdséget nem ér ez a játék, bár el lehet vele marháskodni.

toMpEr
erre nemsok esely van

lwb
ne vonjunk le messzemenõ következtetéseket a megjelenési dátumból. attól, hogy márciusban a polcokon volt még nem következik, hogy márciustól dolgozott is a crackelésén egy group.
lehet, csak 2-3 nappal ezelõtt feküdtek neki.

Tényleg igazad van, megnéztem a tothegame.com oldalon és a US release tényleg március... Akkor viszont nem semmi, hogy eddig ellenállt a feltörésnek. Viszont ha megvan a módszer akkor szerintem már egyre könnyebb lesz az elkövetkezõ SF3 játékokat.

lwb
azért, ha ez nem a kill.switch nevü konzolport izé lett volna, hanem egy d3-hl2 szintû valami, akkor sztem a megjelnés után rövid idõvel ezt is bewarezolták volna. sf3 ide v oda.

lwb
persze, hiszen az sf3 sem állandó. folyamatosan jönnek ki az új verziók.

toMpEr
A starforce honlapjan ott van, hogy ez se feltorhetetlen, csak a crackelt verzio megjelenesenek kitolasa a cel, amit ha megnezel eleg jol csinal, hisz valamikor meg marciusban jelent meg a boltokban a jatek.
Amugy eddig is voltak mar starforce3-as jatekok feltorve, megse jelentette azt, hogy a tobbit is sikerult egybol megcrackelni.

grebber
Valaki nem tud letöltési linket adni?

Next PC upgrade: 2022

A hivatalos oldalon itt érdekes módon alul nincsen PC-CDROM logo... Reméljük ez nem azt jelenti, hogy a fejlesztõknek nem jelent semmit a PC- verzió.

Jaja, úgy tûnik a nagyszerû StarForce3 már nem sok gondot jelent a feltörõ csapatoknak. errõl ennyit. Ismét beigazolódott, hogy feltörhetetlen védelem nincs és kész. Én nem is értem minek költenek ilyesmire a cégek. Mondjuk annyi értelme van esetleg, hogy móricka nem fogja lemásolni a játékot a konyhában, legalábbis addig amíg nem szerez egy tört verziót 😊))))))

Nekem ez nagyon konzolosnak tûnik. Persze ettõl még lehet jó. A grafika legalábbis jónak néz ki, a többi majd elválik.

ugylátom akkor az "SF3" gond megoldodott
ja,most néztem épp a szótárban...

ati2002
Amúgy már ngyon vártam ezt a game-t, mert a demója nagyon bejött. (ez az, amikor fedezék mögül ki lehet nyújtani a fegyvert, és vaktában tüzelni...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Hát, én annyit tudok, hogy :
2 dollar whore = 2 dolláros kurva

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Ezt lemagyaritanád nekem?Valami pénzrõl van szó ahogy nézem...

robotnyk
az nfo végén ez van:

"SF 3, going down like a 2 dollar whore"

hoppá...
Nforce-ra felkerült valami efféle.Jó lenne ha mûködõképes lenne,mert egész jó volt a demója.

Shep
honnan lehet megszerezni a gamet, amerikai netes boltba mér 18.80 dolcsiért lehet kapni európában semmi, akkor most mi van? bit torrenten láttam csak hát isdnel nem állok neki leszedni. Valaki leszedte már esetleg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zaki
lol

Tom3
ja bocs
Tom3
van már demója
USA-ban elvileg már megjelent,EU meg V.30
Legalábbis a gamefaqs.com szerint...

Mikor lesz pc teljes?

magus
engage

zaki
576-on van pár db új kép

HuAn82
Nem is olyan rossz darab. Egynek elmegy... A demo sajna nagyon rövid!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hen-tes
és ott így volt írva ?
akkor mit akartok ? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Üdv!
Csatlakozom,a maga kategóriájában szerintem sem rossz.A grafikával szerintem a legnagyobb baj /legalábbis a demó alapján/ hogy olyan kihalt az egész,kevés a tereptárgy,vagy ha bemész egy szobába,akkor van bent egy tv meg egy asztal,és kész.
De pontossan egy ilyen pörgõs,egyszerû akciónak nagyon is jó.
Az irányitás kezdetben nagyon szokatlan,de mire végigvittem a demót,már egész jól ráállt a kezem.
Na szóval én a véglegessel is teszek egy próbát.

Na kérem, kipróbáltam a játékot, és azt kell, hogy mondjam, egyáltalán nem rossz. Fõleg ha azt vesszük hogy konzol átiratról van szó. A grafika egész tûrhetõ 1024x758-ban, dinamikus árnyékok, és egy kicsit elnagyolt textúrák jellemzik a játékot az biztos hogy a most küszöbön lévõ játékokat nem nagyon fogja megszorítani de ehhez a stílushoz megfelelõ.A játékmenet tök lineáris, és az ölj meg mindenkit elvet követi. Jó mozgások vannak benne, tök jó ahhogy az ipse az egyes fedezékek mögé bújik és onnan lõ ki, pl. úgy hogy csak a fegyvert dugja ki. Ha valaki egy kis pörgõs akcióra vágyik mindenféle gondolkodás nélkül akkor adjon egy esélyt neki, szerintem megéri...

hykao
A hivatalos oldalról lopkodtam össze.
hen-tes
náki honnan vót ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zaki
Hykao-tól kértem

hen-tes
de az a banner honnan van ?

zaki
ja, az más. 😊

Alexease
Sajnos a jatek engem nemerdekel, igy erdemben sem is tudok hozzaszolni😊) Csak a topic nev miatt "ugrottam" be😊))
zaki
jó az... inkább a játékról beszéljünk, ne a banner-rõl, meg a nevérõl