kill.switch

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
sztem riddick nem lesz (nem is baj). silent hill 4 igen, bár azt nem tom mikor. a screenekbõl úgy láccik úgy nagyjából ugyanaz az engine, mint az sh3/sh2-ben, szóval messze nem kell majd neki erõmû. egy közepes gépen vígan elmegy. mindenestre én az eddigi sh-kat is végigvittem és egész jók voltak, szóval kiváncsi leszek erre is.
ez a kill.switch viszont elég szar. egy rosszul sikerült konzolátirat, ami már konzolon se volt kiemelkedõ játék. sajnos a freedom fighters sokkal jobb nála. 😞 nem utolsó sorban a zene miatt ...

Ma2ska
Opsz szoismétlés sorry...

Ma2ska
Konzolstuff de nem mai szinvonalu grafikával tegyük hozzá, mert ma már ott is Riddickek, Silent hill 4 ek nem egészen igy néznek ki, és a portjuk paks2 teljesitményigényre fog igényt tartani /ha lesz 1 év mulva/

Szerintem sem rossz.A grafikája sem lenne rosz,csak olyan kihalt.Láthatóan arra próbáltak rámenni hogy lehetõleg minden tereptárgyhoz /legalábbis a legtöbbhöz/ oda lehessen bujni fedezékként.
Amit értékelek még benne hogy itt legalább elfelejtették a sok hasonló játékban látható páncél katonákat.Gondolok itt arra hogy egy-egy ellenfélbe egy tár golyó is kell a pusztuláshoz.Az ebbõl vitt 2 pályán az ellenfelek 2-3 beszedett lövéstõl már feküdtek,sõt egytõl is.Szóval ennyibõl legalább reális.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Holnap én is kiprobálom azt irok vélemnyt!

Next PC upgrade: 2022

ThugEdge
szerintem,zsír.tipikus konzol stuff,grafika elég kaki,de hangulat ott van,akinek pl tetszett a freedom fighters,annak ajánlanám,jó kis móka,nem kell mindennek doom3-osan kinézni😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Köszi most már nekem is megy.Ahogy fut a pali az nagyon gááááz!Hát tényleg egy fos ha nem lesz más csak akkor...
ebbõl mi következik? hogy egy évben kb 20-30 játékkal játszok ingyen, és a szarokat le se töltöm. legfeljebb eggyel kevesebb. így jártunk!

ati2002
uppsz

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Valahol olvastam, hogy soha nem fogják tudni feltörni a Toca 2-õt, mert ott nem arról van szó, hogy van egy Starfos 3-as védelemmel ellátott játék, ez annál komolyabban le van védve, kb 5 fajta védelemmel. Ráadásul a hiv.-os peccset muszáj felrakni, hogy újabb játékmódok nyíljanak meg, ott meg már a frissített protected exe vár minket... . ... és már eltellt lassan fél év, ha nem több...

topic on.

byez.

lwb
Sam Fisher ...

ati2002
Mondjuk egyfajta Splinter Cell kategóriában el tudnám képzelni - nem is lenne rossz: Tom Fisher-rel hentelni egy egész játékon keresztül. De ez attól fényévekre van. Sajnos.

Sil3nt
így ismered a reloaded csapatot vag más nagyobb crack teameket, hogy tudod hogy nem foglalkoznak vele?

ati2002
Nagyon gyenge. Ennél még a SoF is jobb volt (még az elsõ része is!)
Ahogy a katona fut, az nagyon lol.

ati2002
off: a Toca 2 törésre ne várjon senki, azt nagyon összegyúrták, már nem is foglalkoznak vele, én úgy tudom.

Tatyla
Hát ez nem tul biztató!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ati2002
Olyan hangulata van, mintha valami régi játékteremben nyomnád egy játékautomatán. Gyerekes. Pedig a demo valamiért tetszett anno.
Ja az uninstall meg is volt. Ez van.

Tatyla
Én még most szedem le a második cd-t! Amugy mihez hasonlitható a game?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ma2ska
Ma már ennél xboxon is sokkal szebb játékok vannak, ez anno ott is közepes grafikának számitott..

ati2002
Nekem a Reloaded verzió van, megy is simán, azaz menne, ha indítanám.... de valahogy egyre inkább az uninstallon jár az eszem... még 1 próbát teszek vele, azt meglátom.
A grafikát hogyan lehet állítani, mert írtó ronda, olyan mintha very low-on lenne az egész...

Ma2ska
Ja a crack mappából mindent át kell másolni..bocs...

Ma2ska
Nekem is pontosan ez a problémám, visszatesz tálcára inditás után..

😄DDD

az elsö CD ellenõrzéskor, 3 szor állt le a gépem 😊)) szirénázva, tápot kilõve, fellfort processorral...

fogtam egy ventillátort (asztalit) és rátoltram a gépre, majd ujraiditás, és figyeltem a hõmérsékletet.

Az elsõ CD ellenõrzésnél, (amig be nem kérte a szerialt) 10 fokot emelkedett a proci hõmérséklete 😄DD DÖBBENET...

Miután beirtam a KEY-t már nem tüzelte fel a procit

ui: azt tudn i kell, hogy ablakcserém volt, oszt nincs még reluxa, igy a lakásban is 35 fok van ... de azé ez igy is gáz.

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Ezekszerint senki...
Nem rossz game, de latszik hogy konzol atirat. Grafika nem nagy szam, de roahdtul gepigenyes. 😞

Valaki a #96-ra?
Neked melyik verzió van?
hali
nemrossz game

www.napisajto.hu

Feldobtam a Reloaded verziót bemásoltam cracket, rákattintok az ikonra elsötétedik a monitor aztán kilép a tálcára.? Valaki tudja miért?
lwb
a reloaded úgy láccik kidolgozott valami módszert az sf3 jelenlegi veriójának a törésére, ugyanis a Singles 1.4-es peccsét is feltörték, ami szintén sf3 protected volt.

ez már két dolog. nem lehet véletlen. ráadásul ez csak május végén/június elején jelent meg.

toMpEr
ja, csak fel evig tart feltorni egy sf3-as jatekot 😊

LOL most latom en is hogy krekkelt version van. tatott szajjal persze. akkor ennyit a SF3-ról?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Igaz leszedem a Reloaded változatot.Köszi mindent...
lwb
bekapcsolt géprõl ne húzgálj le semmilyen zsinórt!!!

lwb
a játék indításához mindig le kell lennie húzva a drive-nak. ha visszadugod, nem fog elindulni. szóval, ha jáccani akarsz vele, akkor elõtte kapcsold ki a gépet és húzd le a zsínórokat. vagy deaktiváld az ide-t biosból.

vagy szedd le a reloaded félét és az egész cécót megspórolod.

És ha átállítottam és elindult a gamma utánna visszaállíthatok mindent a régibe, és utánna is mûködni fog?
lwb
én a beyond divinitynél lehúztam, de nekem a secondary ide-men ott van még egy 80 gigás vincsi is. szóval nem volt választásom.
a javaslatom: szedd le a reloaded félét. azt csak fel kell rakni és kész. ha ez nem megoldható, akkor húzd le. az a tuti. lehetõleg a drive fele ne maradjon a kezedben utána, szóval csak óvatosan.

biosba: rendszerint DEL vagy F2. de kiírja restartkor a gép. alaplapja válogatja.

A Biosban milyen gombbal lépek be? Valha tudtam de azóta volt néhány átmulatott éjszaka...
Te melyik megoldást javaslod?
lwb
1. felinstallálod a játékot a két cd-rõl (daemonnal bemountolva pl.)
2. újraindítod a gépet az sf3 miatt. ilyenkor két dolgot tehetsz:
2/a. ha a cd/dvd drive-od egy külön ide csatornán (kábelen) van, akkor a biosból az integrated peripherals menüben (ált.) deaktiválod az egész ide csatornát
2/b. ha ez nem m1, vagy fityeg még más is azon az ide-n, akkor kikapcsolod a gépet és lehúzod az áram és az ide kábelt a cd/dvd drive-odról (ha több van, az összesrõl).
3. újraindítod a gépet és bemountolod a mini image-et (harmadik iso, a picike)
4. indítod a játékot és simán mennie kell.

De azzal sem indult el.Vagy valamit elkúrtam.A cd meghajtókkal nem csináltam semmit...
MI clone.Igen van harmadik iso
lwb
MI klón v. sima? (az MI-hez van egy harmadik iso file is a két cd-n felül)

Csak az a cumi hogy nekem Clone van.Akko mit kell csinálni egész pontosan mert ángilusbol gyönge vagyok...
lwb
az a pont inkább az új verziós sf3 törése miatt ment.

lwb
a reloaded féle törésnél nem kell, csak a clone-oknál. itt simán felinstallálod és rámásolod a cd1-bõl a crackelt fileokat.

Állítólag ki kell húzni a kábeleket a meghajtókból vagy ki kell õket kapcsolni... Vagy mitttudomén...
Dynamic
Nekem a demó egyáltalán nem jött be.Szerintem nagyon gagyesz és érdektelen, csodálkozom az nforce-os 8 ponton.Egyedül ez a fedezékbe bújás volt érdekes, de már azóta ezt is ellõtték egy pár játékban(Manhunt stb.).Ráadásul látom az indítással is problémák vannak.
Hogy lehet ezt elindítani? Valaki?
Az Nforce-on ritka jól áll,de kérdés hogy ez a game-nek szól,vagy az SF3 feltörésének,mert volt egy olyan aki 10 pontot adott rá,de azt irta alá hogy "SF3 cracked 9,game 1" ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Na a Suprnovára már kitették.Szedem is.

Next PC upgrade: 2022