kill.switch
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékban megvan forditva az irányitás, de megvan a menuben az a hely ahol meglehet változtatni.De ha ott megváltoztatom rogton befagy a gép...
valaki tud ebben segiteni?
De válaszoltál, nem?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki meg tudná mondani hogy jó switch-e a D-Link DES-1008D ?
Háló Partyra szeretném használni!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Hogyan lehet a játékot menteni? Egy barátom kérdezi de nekem nincs meg és megkért hogy kérdezzem meg.
Elõre is köszönöm a válaszotokat
Ricky
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
PSN ID.: Beegabor
valaki legyen megértõ!!!
Még mindig nincs crack!!!!!

Rövid vélemény a gémrõl =
Tréning végigcsinálása...hmmm nem is olyan rossz...elsõ pálya megnéz,pfff...játék uninstall,iso letörõl 😛
tud valaki linket adni hogy honnan lehet letölteni cracket a játékhoz????
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Segítséget kérek. Billentyûzetrõl próbálom bûvölni ezt a játékot. A kérdésem nagyon lámer lesz. A gyakorló pályán, mikor fedezékbõl kell kihajolni és lõni a céltáblákra, azt hogy kell? Nekem nem megy. Neki simulok a falnak, próbálok a fal széléhez mozogni, de ez az idióta csávó (nagyon gyatrán mozog) kilép, a célpontok eltûnnek.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Egyszerû kis akció,nem világmegváltó,de én jól szórakoztam vele.
Igy értelmessebb a szöveg...
Viszont a lemezen lévõ crack könyvtárban van egy 216 megás "levels" mappa,azt meg kétlem hogy igy átküldhetném,pedig az kell,mert azt is át kell másolni...
[email protected]
5mb tárhely
de mivel a vegen rohadt sok az ellen igy sokszor kinyirtak
joval tobb ido.
Amugy a gepigenyre visszaterve, hogy vannak sokkal szebb gamek es megis gyorsabbak.
Hát nem tudom,de szerintem ez ma már az átlag:
Minimum hardware requirements
Supported operating systems :
Microsoft Windows 98
Microsoft Windows Millenium Edition
Microsoft Windows 2000
Microsoft Windows XP
Supported hardware :
Intel Pentium III 800MHz or above
AMD Athlon 900MHz or above
128 MB RAM (for Windows 2000 and Windows XP)
64MB RAM (for Windows 98 and Windows Millenium Edition)
DirectX 9 compatible sound card
16x speed CDROM/DVD drive
Supported video cards:
kill.switch has been tested and designed to work
on video cards using the following chipsets:
ATI
Radeon 7500
Radeon 8500
Radeon 9000 series or better
nVidia
GeForce 2
GeForce 3
GeForce 4
GeForce FX series or better
Matrox
Parhelia
Intel
Intel Extreme 845
Riddick topic