kill.switch

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lenne egy kis problémám:

a játékban megvan forditva az irányitás, de megvan a menuben az a hely ahol meglehet változtatni.De ha ott megváltoztatom rogton befagy a gép...
valaki tud ebben segiteni?
Kössz!
De válaszoltál, nem?
Shep
biztos jó, de szerintem eltévedtél egy kicsit

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Háj!
Valaki meg tudná mondani hogy jó switch-e a D-Link DES-1008D ?
Háló Partyra szeretném használni!
Shep
Hm, nem a hivatalos driverrel is ugyanolyan a kép, azért ez elég érdekes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Á most raktam fel megint a gamet, mert szerintem jó, de hát 6800GT-vel az egész tök csúnya, lehet nem véletlen az ATI logo az elején, mert 9700proval elég szép volt, ment az élsimítás is meg az aniso is, de 6800GTvel meg nem megy semmi, mintha 5 évvel ezelõtti játékkal játszanék, persze lehet a beta driver a ludas ezt még megnézem, d mindenesetre érdekes.

ThugEdge
a konzol átíratok jórésze ilyen,de azért sztem jó kis játék

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Herold
Felhozom a topicot. Rettentõen idegesítõ a mozgása az ürgének. Arra a tipegésre gondolok, amit futás helyett mûvel. Nincs erre valami patch? Ez így teljesen élvezhetetlen. Így elb@szni egy játékot...

köszi

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

ibrik
Csak "autosave" van a játékban meghatározott feladatok teljesítésekor.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sziasztok

Hogyan lehet a játékot menteni? Egy barátom kérdezi de nekem nincs meg és megkért hogy kérdezzem meg.

Elõre is köszönöm a válaszotokat

Ricky

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Tom3
Megéri letölteni?
Shep
Azért a történet elég érdekes.

légysziiiiii adj egy címet ahonnan le tudom tölteni!!!!!!!
Seth
magára a futás animációjára gondoltam, már megszoktam de akkor is nagyon béna ahogy toporzékol

PSN ID.: Beegabor

Shep
hát az a baj, hogy a sok doom meg farcry mellett a gyengébb grafikájú játékok már kapásból szarok sok ember szerint. A mozgása meg nekem tetszik, mondjuk szerintem a játék is jó /mint ahogy a dead to rights is jó volt tõlük/. A legjobb fps meg a DOOM fõleg a doomsday engine-el párosítva, és az se egy egetverõ grafika még úgy sem.

Glpetyus
Jó hogy jáccható' okos,olyan a graf hogyha FPS-ben lenne,a belem kiokádnám....

Glpetyus
Szvsz a faszi mozgására gondol...Már ha azt a SZART amit ezek "alkottak",mozgásnak lehet hívni egyáltalán

Shep
de ha a játék megvan hogyhogy nincs cracked? mert az benne van az elsõ CD bin-filejában.

Shep
miért mi a bajod a futással? 1500 ös cerka + gef 2mx400 800x600 teljesen játszható, szóval nem tudom mi a bajotok, persze 3200+ 9700pro -val nem fut úgy ahogy az várható lenne.

a reloaded verzióhoz 237mb-os a crack könyvtár. ezt senki se küldi el neked emailben, szvsz.
naaaaa fiúk!!!!!!
valaki legyen megértõ!!!
Még mindig nincs crack!!!!!
Seth
van benne azért egy-két jó pálya...csak ahogy fut az ne lenne 😊

PSN ID.: Beegabor

Glpetyus

Rövid vélemény a gémrõl =
Tréning végigcsinálása...hmmm nem is olyan rossz...elsõ pálya megnéz,pfff...játék uninstall,iso letörõl 😛

lécci, fontos!!!!
adjatok címet vagy küldjétek el!!!!!!!

címem [email protected]
hi !
tud valaki linket adni hogy honnan lehet letölteni cracket a játékhoz????
Köszi. Összejött. Másik billentyûre (right ctrl) definiáltam a crouch funkciót és így mûködik. Eredetileg a right shiftre tettem. Ezt nem komálta.
Shep
a falhoz lapulást nyomvatartod, és közben nyomod a felfele gombot és akkor fedezékbõl kifigyelve lõ, ha csak a tüzet nyomod akkor meg vakon lõdöz a fedezékbõl kifele úgy hogy a puskát kidugja és kész

Köszi, de eddig is így próbáltam és nem hajolt ki, csak kilépett.
Van egy gomb,amivel a falhoz tudsz lapulni /már nem tudom a neve mi/.Azt folyamatossan nyomva kell tartani,és ugy kinézni.Keresgélj kicsit a bill. beállitásoknál.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok!

Segítséget kérek. Billentyûzetrõl próbálom bûvölni ezt a játékot. A kérdésem nagyon lámer lesz. A gyakorló pályán, mikor fedezékbõl kell kihajolni és lõni a céltáblákra, azt hogy kell? Nekem nem megy. Neki simulok a falnak, próbálok a fal széléhez mozogni, de ez az idióta csávó (nagyon gyatrán mozog) kilép, a célpontok eltûnnek.
Hát passz,nekem ilyen nem volt.

fitutufi
figyu ! a Think Like a Gun pályát amikor akarná bekapcsolni mert ott állok akkor fekete képernyõ és nem csinál semmit , nem fagyott le 😄 , szerintetek ? patch kell hozzá ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Option-Controller settings-Invert Vertical Axis ON/OFF

fitutufi
figyuzzatok az invert mouset hol lehet kikapcsolni ?? cfg fileban vagy hol és ott hol segítsetek plííz! köcce

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

egészen jó lenne, ha nem lenne ennyire szar a graf engine. nem a csúfságára gondolok, az nálam sokat nem számít, hanem vhogy nem úgy mozgott a faszi meg nem lehetett úgy célozni vele ahogy szerettem volna. kár érte

kosz gabe18 !!!! crack mappabol mindent atmasoltam es igy megy a jatek ! udv mindenkinek !
Normal-on én is kivégeztem.Nekem tetszett.
Egyszerû kis akció,nem világmegváltó,de én jól szórakoztam vele.

Viszont=Mert

Igy értelmessebb a szöveg...

A crack-et elküldhetem,de akkor kétlem hogy az elég.
Viszont a lemezen lévõ crack könyvtárban van egy 216 megás "levels" mappa,azt meg kétlem hogy igy átküldhetném,pedig az kell,mert azt is át kell másolni...

légyszi küldd már el nekem a cracket! elõször amit töltötem az megszakadt, ill hiányos volt, másodjára egy másik verziót töltöttem le, de ott viszont nincs crack könyvtár, sõt egyáltalán semmi sem ami törés lenne, és az exe indítására egy magyar nyelvû panel jelenik meg másolás védõ rendszer elnevezéssel és nem találja (hogyhogynem?) az eredeti disket!

[email protected]
5mb tárhely

A lemezen lévõ Crack mappából MINDENT másolj át a játékba.Ugy jónak kéne lennie...

haliho ! beinstall a jatek, utana crak, meg minden, ennek ellenere nem indul be a jatek. megindul, lesotetedik, aztan vissza dobja a gep a desktop-ra. valakinek valami otlete ? koszi !
osszesitettben 3 ora a game szerint
de mivel a vegen rohadt sok az ellen igy sokszor kinyirtak
joval tobb ido.

grebber
Hosszú game???Mennyi idõ volt mire végigvitted??

Next PC upgrade: 2022

Nah vegigtoltam, nem nagy szam.

Amugy a gepigenyre visszaterve, hogy vannak sokkal szebb gamek es megis gyorsabbak.

Hát reméljük!

lwb
ok. akkor az lesz. de a képek alapján nem kell neki erõmû ...

Ja valaki irta hogy "gépigényes"...
Hát nem tudom,de szerintem ez ma már az átlag:

Minimum hardware requirements

Supported operating systems :

Microsoft Windows 98
Microsoft Windows Millenium Edition
Microsoft Windows 2000
Microsoft Windows XP

Supported hardware :

Intel Pentium III 800MHz or above
AMD Athlon 900MHz or above

128 MB RAM (for Windows 2000 and Windows XP)
64MB RAM (for Windows 98 and Windows Millenium Edition)

DirectX 9 compatible sound card

16x speed CDROM/DVD drive

Supported video cards:

kill.switch has been tested and designed to work
on video cards using the following chipsets:

ATI

Radeon 7500
Radeon 8500
Radeon 9000 series or better

nVidia

GeForce 2
GeForce 3
GeForce 4
GeForce FX series or better

Matrox

Parhelia

Intel

Intel Extreme 845

Riddick lesz ha minden igaz:
Riddick topic

Oldal 1 / 4Következő →