180
The Stalin Subway
-
Headers #100 Hello nem tud valaki hozzá egy trainert? Ha jah monnyon mán egy linket vagy itt az msn-em [email protected]
-
Dexantreal #99 lol......na majd eccer..infot meg thanks -
strebacom #98 Oké igazad van!!! -
strebacom #97 De új xp és új driverek! -
eddyjackal #96 10 perces játék...felrak,megnéz,letöröl
De most tényleg,ezt ők komolyan gondolták?2006-ot írunk!Ébresztő!
Még csodálkoznak,hogy mindenki letöltöget...ilyenért pénzt adni?
Majd megszakadtam a röhögéstől,mikor Iván egy teljes tár belepumpálása után végre dobott egy hátast.Már épp kezdtem gondolkodni,hogy én csinálok valamit rosszul,de nem...a játékmenet pedig annyira irreális,hogy az már fáj.Szal kár érte az a 3Giga letöltés... -
Gabe18 #95 Amugy az első pályát végigszenvedtem,nem lett volna olyan rossz game,ha a sebzési rendszerel nem teszik az egészet tönkre.Plusz a az ellenfelek irreálissan jól lőnek még medium-on is,igy a játékmenet rettentő kiábránditó.
Ez bizony uninstall... -
Gabe18 #94 "Nem igaz az akadozásról szóló duma!!!"
Igy van,és csak egy fél milliós gép kell hozzá...
Legközelebb mikor ezt beirod,esetleg gondold előtte végig vajon a nagy átlag milyen gépen próbálja játszhatóvá tenni az adott programot. -
Dexantreal #93 nincs erre vmi megoldás? -
strebacom #92 Nekem egyszer akkor volt ilyen, amikor a megszokott Nvidia kártya helyett betettem egy Ati-t és rutinból az Nvidia drivert akartam telepiteni(dehogy miért=kavinton!!), no nekem akkor dobott ilyen hibát!!
Grebber-nek:Ja! -
#91 LOL ha a lábléc konfiggal tolod bebaszna ha akadna.
Vietcong 2 nél ezekszerint nagyon nagy a baj :( -
Dexantreal #90 emberek,mé csinálja ezt velem ez a szar?meg a full spectrum ten warrior hammer-nél is..ezt írja ki..először is1nvidia windows 2000xp illesztőprogramok a setupja ennek is meg az előbb említett géjmnek is..aztán:
Az Nvidia telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat,amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardwerrel. A program most kilép.
Az agyam elszáll....
-
strebacom #89 Nem igaz az akadozásról szóló duma!!!Az én gépemen nem akad, nem ugy mint a Vietkong2 az tényleg rosszul volt optimalizálva.Friss DX9c, és driver ez sokat segit, no meg egy jó gép és egy jó XP ami nincs tele mindenféle szutyokkal, és egyik game sem fog akadni!! -
#88 letöltöttem, felraktam, kiakadtam, leszettem, letöröltem! a letöltéstől számított 10 percig volt a gépemen ez a trágya! Kiábrándító! 3x heccsát mire meghal valaki! Mondjuk viccnek jó! bár talán még annak se! -
Gabe18 #87 Vajon mi lehet a felirat?
"Psszt,ne szidd a Stalin Subway-t mert jön éjszaka érted a fekete autó..." -
#86 -
#85 FPS!
De jót még nem irtak róla :D De szedd le nyugodtan sokkal jobb VGA-n is akadozik mert nincs a game optimalizálva miért is lenne.Oroszok ezt a szot nem ismerik. -
#84 ha tudsz olyan fps-t mondani ahol nincs akció akkor megmondom hogy ez egy "lődözős játék". -
MORO67 #83 Sziasztok megtudnátok mondani hogy ati radeon 9200 128mb-és kártyával elindul???és mijen játék fps vagy akció -
#82 Na mindjárt rakok be pár veszedelmes shotot.
Az amugy tök poén ha pl messzebről lösz egy lövésztoronyba állo faszira mert mintha ottse lenne kb löhetném napestig se hatna rá.
Őszintén nem tudom mire gondolnak az oroszok amikor ilyen gameket gyártanak.
-
#81 már hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy ez a game egy fos. de az übersoldier sem az igazi -
#80 hogy ez a játék mekkora egy kaka
ennél az übersoldier klasszisokkal jobb! ezek a BUKAs gyerekek szerintem még életükben nem láttak egy halflife2-t vagy egy farcry-t! -
#79 Na itt a krekk akinek még nem lenne meg! -
Gabe18 #78 Na csak leszedtem,majd legfeljebb haverom elszórakozik vele,annak ugyis minden jó csak lőni kelljen benne...
Gépigény a full-hoz:
Minimum system requirements
Processor: Intel Pentium 4 2000 MHz / AMD AthlonŐÐ 2000+;
RAM: 256 ÌB
Video display card: Direct3D 9.0-compatible video card with 64 Ìb of video memory GeForceFX 4200 / Radeon 9600
Controllers: keyboard, mouse;
Sound card: DirectX 9-compatible
Free space on hard disk: 4 Gb;
DVD
Operating system: Windows 98,SE,ME,2000,XP;
DirectX 9.0c and higher
Optimal system requirements
Processor: Intel Pentium 4 3000 MHz / AMD Athlon 64 3000+;
RAM: 1024 Ìb
Video display card: Direct3D 9.0-compatible video card with 128 Mb of video memory. GeForce 6800/ Radeon X800;
Controllers: keyboard, mouse;
Sound card: DirectX 9-compatible
Free space on hard disk: 4 Gb;
DVD-ROM
Operating system: Windows XP;
DirectX 9.0c and higher
Mondjuk minimumba nem tudom milyen az a FX4200,vagy én vagyok elmaradva,vagy ezek külön kifejlesztettek egy videokártyát ehhez a csodás game-hez... -
#77 Na kb 50 vegyesen magyar és külföldi embert megkérve összesen keményen 1 személy volt olyan rendes és elküldte a cracket!
Akinek német verzió van és nem akar fölösen leszedni gigákat az irjon és felrakom a cracket! -
#76 Na ez csoda hogy csak ezt látod furcsának. -
teamwork100 #75 Nekem "kissé" furcsa, hogy 3x kell fejbe csűrni valakit, hogy elfeküdjön közepes fokozaton. WTF?! -
#74 Engem a képek meggyőztek, hogy azért ez nem egy übersoldier (akárki akármit mond az egy nagyon jó játék) -
#73 FL-en lehordtak. -
#72 Hát öszintén nem ,elég ha vársz kicsit és külföldi torrent oldalakon is olvashatod majd meg az nforce fórumán hogy még véletlenül sem éri meg leszedni! -
#71 nem érdemes a sávszélességet rááldozni? -
#70 Hehe beleolvasgattam Nforce fórumába srácnak annyire tetszett betette a kedvenc képét a gameből és mi volt az : Az uninstall Complete ! :D
Sajnos én tudom hogy tényleg ennyire szar a game!
Übersoldier is optimalizálatlan de klasszisokkal veri ezt a fost. -
#69 A régebbieket is nyirhatná már.
Ezek az új StarForce verziók katasztrofálisan gyengék a régebbiek sokkal karajabbak.
Ha valaki crackhez jut ne fogja magát vissza töltse fel vhova! -
#68 Yeah! Reloaded aztán nyírja a StarForceot! -
#67 Na végre remélem német verziohoz is jó a crack bár a game egy raklap szar optimalizáció terén :( -
Gabe18 #66 The Stalin Subway (C) Buka Entertainment *DVD* RELOADED 65x50 MB
-
Devergo05 #65 Ezt képtelenség elindítani!!!!!!!!!!!!!Hiába van lehúzva a DVD-író hiába rakom fel Daemon4 ből akkor se indul!!!!Más ötlet? -
Devergo05 #64 Köszi így már jó,kicsomagolja:))))De nem akar elindulni pedig le van húzva a DVD-író sőt daemon4be van bemountolva+összes véfelmi beállítás bekapcsolva!:(( -
#63 A kód: www.torrent-base.dl.am
Ha jól emlékszem.Ha ez nemjó akkor igy is megporbálhatód: http://www.torrent-base.dl.am -
Devergo05 #62 Hali valaki mondjon már egy csomagolás jelszót a The.Stalin.Subway.GERMAN.SFCloneDVD változathoz!!!!!Nem tudom kicsomagolni a rar-t mert kéri a jelszót!!!!!S.O.S.!!!!!!!! -
#61 Nem kellett volna sokat visszaolvasnod..! #56!
Lehúzod a CD/DVD meghajtóidról a gyönyörű kis kébeleket, aztán bemountolod Daemon Tools 4-be a játékot, és 99%, hogy elindul! ;)