The Stalin Subway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Mi lehet a gond valamit kell csinálni még?
Next PC upgrade: 2022
(Ha nem jön be a tipp, akkor elnézésedet kérem, ugyanis életemben nem játzottam a játékkal, de szerintem ezt kell csinálni).
Segítség kellene!!!Elakadtam azon a pályán,ahol liften kell felmenni a csajszival.Fennt midenkit lelõttem,de nem tudok tovább menni.Mit kell csinálni?
Köszi a segítséget
torrent
próba cseresznye!
üdv
Tehát ehhez a Ti 4200 már nem elég,szerintem a grafikai hiba könnyen ennek lehet az eredménye.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Légyszi segitsetek, felraktam a játékot-crack-elindult-megy-de-néha ha oldalt fordulok elsötétedik a kép, pedig új a driver-a directx-a kártya gf4 titanium.
Ha valaki tudja a választ segitsen!
Köszi
Üdv kacsoo
ui.:amúgy nagyon köszi a feltöltést!
ui.2:az Übersoldier simán megy!
Stalin Subway: Red Veil - a folytatás
A Hidegháborús korszakban játszódó FPS-ben az 1950-es években találjuk magunkat, Lena szerepét alakítva, aki az elsõ rész fõhõsének felesége, és egyben ennek az epizódnak a fõszereplõje is. Kalandjaink továbbra is Moszkvában folytatódnak.
ingo: Gamestar 😄
Harwired.hu:
Az orosz Buka fejlesztõ/kiadó is nyilvánosságra hozta a maga kis E3-as felhozatalát, amivel majd igyekeznek a néhány hét múlva esedékes expon megnyerni a játékosok szívét. Lássuk hát, mivel is készülnek a jeles eseményre.
AGGRESSION: EUROPE 1914 (RTS)
PACIFIC STORM: ALLIES (RTS/akció)
HARD TRUCK APOCALYPSE: RISE OF CLANS (akció/RPG)
THE STALIN SUBWAY: RED VEIL (FPS)
DUSK-12 (FPS)
Nekem nem szaggat fullos beállításoknál,pedig nem "csúcskonfigon" játszom.
A történet nem vmi nagy szám,de nekem bejött,a hangulatával együtt.
Persze nem az év játéka,egy sima fps semmi több,de egyszer simán végig lehet tolni.
Nem szabad a hellforces-al + hasonló szarokkal összehasonlítani,azért annál jóval jobb.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Ennyi.
Csak halkan, mert ez illegális...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
De most tényleg,ezt õk komolyan gondolták?2006-ot írunk!Ébresztõ!
Még csodálkoznak,hogy mindenki letöltöget...ilyenért pénzt adni?
Majd megszakadtam a röhögéstõl,mikor Iván egy teljes tár belepumpálása után végre dobott egy hátast.Már épp kezdtem gondolkodni,hogy én csinálok valamit rosszul,de nem...a játékmenet pedig annyira irreális,hogy az már fáj.Szal kár érte az a 3Giga letöltés...
Ez bizony uninstall...
Igy van,és csak egy fél milliós gép kell hozzá...
Legközelebb mikor ezt beirod,esetleg gondold elõtte végig vajon a nagy átlag milyen gépen próbálja játszhatóvá tenni az adott programot.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Grebber-nek:Ja!<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Vietcong 2 nél ezekszerint nagyon nagy a baj 😞
Az Nvidia telepítõprogram nem talált olyan illesztõprogramokat,amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardwerrel. A program most kilép.
Az agyam elszáll....
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#felkialtas>#felkialtas>
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
"Psszt,ne szidd a Stalin Subway-t mert jön éjszaka érted a fekete autó..."
De jót még nem irtak róla 😄 De szedd le nyugodtan sokkal jobb VGA-n is akadozik mert nincs a game optimalizálva miért is lenne.Oroszok ezt a szot nem ismerik.
http://www.panoramio.com/user/518310
Az amugy tök poén ha pl messzebrõl lösz egy lövésztoronyba állo faszira mert mintha ottse lenne kb löhetném napestig se hatna rá.
Õszintén nem tudom mire gondolnak az oroszok amikor ilyen gameket gyártanak.