The Stalin Subway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UltimateGamR
végigviszek = végigviszem

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

UltimateGamR
szép képek , most fel is tettem az alapot és végigviszek ( nem veszem alapnak a sok negatív kritikát )

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

nekem nem tetszik nagyon csak lõni kell😞 Semmi értelem, de mesélje el valaki, hogy mi értelme a játéknak?
grebber
Hát én nemtudom ez bug vagy mi már kb 10x újrakezdtem a pályát de mindig ugyanaz eljutok a generátorhoz megjelenik az akció gomb megnyomot az E-t de nem történik semmi.
Mi lehet a gond valamit kell csinálni még?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valaki végigtolta? Mert uccsó pályán elakadtam nemtalálom a bombát hol van?

grebber
Ennek a szánalomnak a kiegje vagy mijeKépek + video

No hát ezt meg most mér mondod, amúgy a ubersoldiert én is végigtoltam és igazad volt.....<#guluszem1><#guluszem1>

grebber
Ejde fos ez a game olyan dolgok vannak benne lol de ha már leszedtem végigküdöm.

Idefigyelj torrent, elmondom mit kell ott csinálni. Miután mindenkit lelõttél, találsz ott egy konzolt, ott az egyik õrtõl elvett kártyával aktiválod a felvonót, és máris kijutsz a szabadba.
(Ha nem jön be a tipp, akkor elnézésedet kérem, ugyanis életemben nem játzottam a játékkal, de szerintem ezt kell csinálni).
Halli!
Segítség kellene!!!Elakadtam azon a pályán,ahol liften kell felmenni a csajszival.Fennt midenkit lelõttem,de nem tudok tovább menni.Mit kell csinálni?

Köszi a segítséget
torrent
köszi megprobálom!
próba cseresznye!
üdv
Mint a lentebb látható gépigényben is van: "GeForceFX 4200 / Radeon 9600" (ahol az FX 4200 nyilván elirás és FX5200 akart lenni) a minimum követelmény.

Tehát ehhez a Ti 4200 már nem elég,szerintem a grafikai hiba könnyen ennek lehet az eredménye.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem biztos, hogy az uj driver jó is, ezeket általában már a legujabb VGA-ra optimalizálják, ha sikerül nekik, de nem szokott, sajnos ebben az esetben próbálgatni kell a driverek, a 81.94 elég stabil próbáld ki!!

Hello All!

Légyszi segitsetek, felraktam a játékot-crack-elindult-megy-de-néha ha oldalt fordulok elsötétedik a kép, pedig új a driver-a directx-a kártya gf4 titanium.
Ha valaki tudja a választ segitsen!
Köszi
Üdv kacsoo

ui.:amúgy nagyon köszi a feltöltést!
ui.2:az Übersoldier simán megy!
grebber
Hát errõl még nem találtam infot 😞

No és drága Grebber barátom mikorra várható a folytatás egy FPS megszállott számára??? <#violent><#violent><#violent><#violent>

grebber
Jaja:

Stalin Subway: Red Veil - a folytatás

A Hidegháborús korszakban játszódó FPS-ben az 1950-es években találjuk magunkat, Lena szerepét alakítva, aki az elsõ rész fõhõsének felesége, és egyben ennek az epizódnak a fõszereplõje is. Kalandjaink továbbra is Moszkvában folytatódnak.

ingo: Gamestar 😄

Ajaj,ennek még folytatása is lesz...Van itt önbizalom!

Harwired.hu:
Az orosz Buka fejlesztõ/kiadó is nyilvánosságra hozta a maga kis E3-as felhozatalát, amivel majd igyekeznek a néhány hét múlva esedékes expon megnyerni a játékosok szívét. Lássuk hát, mivel is készülnek a jeles eseményre.
AGGRESSION: EUROPE 1914 (RTS)
PACIFIC STORM: ALLIES (RTS/akció)
HARD TRUCK APOCALYPSE: RISE OF CLANS (akció/RPG)
THE STALIN SUBWAY: RED VEIL (FPS)
DUSK-12 (FPS)

Na ugye nekem is tetszett, bár én FPS örült vagyok nekem minden FPS tetszik!!<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Glpetyus
Nem is olyan rossz a játék,mint sokan itt mondják.
Nekem nem szaggat fullos beállításoknál,pedig nem "csúcskonfigon" játszom.
A történet nem vmi nagy szám,de nekem bejött,a hangulatával együtt.
Persze nem az év játéka,egy sima fps semmi több,de egyszer simán végig lehet tolni.
Nem szabad a hellforces-al + hasonló szarokkal összehasonlítani,azért annál jóval jobb.

Próbáld meg feltenni a legfrissebb drivereket, az alaplaphoz, és vga-hoz is, és próbálj meg kilöni minden olyan programot a feladatkezelöben játék elött amelyek nem kellenek....Ja és okozhatja kodekpack is....<#nezze>

Risu Führer
The Stalin Subway

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Risu Führer
császtok.van egy kis gondom.szóval az hogy elkezdem tölteni a játékot a piros csík elmegy a legvégsõ csíkhoz és ott kilép a játékból.nemtom mivan velelégyszo segítsetek.lehet a gépemmel van a gond???amd 2,4ghz,256mb ram,ati radeon 9600 pro

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Köszi!
Hát már nem nagyon emlékszem, de azt hiszem a liftel kell, de elöször meg kell keresd a kulcsot!

Hogyan tudok továbbmenni az elsõ pályán? A szellõzõbe nem tudok felmászni.A második szinten meg be se tudok ugrani.PLÍZ VALAKI!!!!!!!
Végigtoltam,,nekem tetszett, nem azt mondom hogy egy HL2 de egyszer elment, de csak egyszer!!!<#violent><#violent><#violent><#violent>

Gerisone
<#vigyor3><#vigyor3> ezt most k*rvára elképzelem

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Szergej gyöngyörû fejlövés után(a homlokán virít a lyuk), elesik majd kényelmesen felkel és xarrá lõ..<#gun>
Ennyi.

Csak halkan, mert ez illegális...

Nem tom én az elsõ mapon elaakadtam.. a szelõzõbe beugrottam, és hogyan tudok felmászni?<#zavart2>

Hello nem tud valaki hozzá egy trainert? Ha jah monnyon mán egy linket vagy itt az msn-em [email protected]
lol....<#rolleyes>..na majd eccer<#hehe>..infot meg thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Oké igazad van!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

De új xp és új driverek!

10 perces játék...felrak,megnéz,letöröl
De most tényleg,ezt õk komolyan gondolták?2006-ot írunk!Ébresztõ!
Még csodálkoznak,hogy mindenki letöltöget...ilyenért pénzt adni?
Majd megszakadtam a röhögéstõl,mikor Iván egy teljes tár belepumpálása után végre dobott egy hátast.Már épp kezdtem gondolkodni,hogy én csinálok valamit rosszul,de nem...a játékmenet pedig annyira irreális,hogy az már fáj.Szal kár érte az a 3Giga letöltés...
Amugy az elsõ pályát végigszenvedtem,nem lett volna olyan rossz game,ha a sebzési rendszerel nem teszik az egészet tönkre.Plusz a az ellenfelek irreálissan jól lõnek még medium-on is,igy a játékmenet rettentõ kiábránditó.
Ez bizony uninstall...

"Nem igaz az akadozásról szóló duma!!!"

Igy van,és csak egy fél milliós gép kell hozzá...

Legközelebb mikor ezt beirod,esetleg gondold elõtte végig vajon a nagy átlag milyen gépen próbálja játszhatóvá tenni az adott programot.

nincs erre vmi megoldás?<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nekem egyszer akkor volt ilyen, amikor a megszokott Nvidia kártya helyett betettem egy Ati-t és rutinból az Nvidia drivert akartam telepiteni(dehogy miért=kavinton!!), no nekem akkor dobott ilyen hibát!!
Grebber-nek:Ja!<#guluszem1><#guluszem1>

grebber
LOL ha a lábléc konfiggal tolod bebaszna ha akadna.
Vietcong 2 nél ezekszerint nagyon nagy a baj 😞

emberek,mé csinálja ezt velem ez a szar?<#rinya>meg a full spectrum ten warrior hammer-nél is..ezt írja ki..elõször is1nvidia windows 2000xp illesztõprogramok a setupja ennek is meg az elõbb említett géjmnek is..aztán:

Az Nvidia telepítõprogram nem talált olyan illesztõprogramokat,amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardwerrel. A program most kilép.

Az agyam elszáll....

<#help><#help><#help><#help><#felkialtas>

Nem igaz az akadozásról szóló duma!!!Az én gépemen nem akad, nem ugy mint a Vietkong2 az tényleg rosszul volt optimalizálva.Friss DX9c, és driver ez sokat segit, no meg egy jó gép és egy jó XP ami nincs tele mindenféle szutyokkal, és egyik game sem fog akadni!!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Gerisone
letöltöttem, felraktam, kiakadtam, leszettem, letöröltem! a letöltéstõl számított 10 percig volt a gépemen ez a trágya! Kiábrándító! 3x heccsát mire meghal valaki! Mondjuk viccnek jó! bár talán még annak se!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Vajon mi lehet a felirat?
"Psszt,ne szidd a Stalin Subway-t mert jön éjszaka érted a fekete autó..."

dardevil

grebber
FPS!
De jót még nem irtak róla 😄 De szedd le nyugodtan sokkal jobb VGA-n is akadozik mert nincs a game optimalizálva miért is lenne.Oroszok ezt a szot nem ismerik.

Fejes021
ha tudsz olyan fps-t mondani ahol nincs akció akkor megmondom hogy ez egy "lõdözõs játék".<#nyes><#gun>

http://www.panoramio.com/user/518310

Sziasztok megtudnátok mondani hogy ati radeon 9200 128mb-és kártyával elindul???és mijen játék fps vagy akció
grebber
Na mindjárt rakok be pár veszedelmes shotot.
Az amugy tök poén ha pl messzebrõl lösz egy lövésztoronyba állo faszira mert mintha ottse lenne kb löhetném napestig se hatna rá.
Õszintén nem tudom mire gondolnak az oroszok amikor ilyen gameket gyártanak.

koschwarz
már hónapokkal ezelõtt kiderült, hogy ez a game egy fos. de az übersoldier sem az igazi<#awink>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"