180
The Stalin Subway
-
#140 Frpasot szedd le persze a törtet és JPG-be mentsed a képeket tuti jó lesz!
Első rész katasztrofa volt főleg a vége nálam nem lehetett végigvinni :(
-
Sidewinder #139 Hello. Bocs de nem megy a dolog mert túl nagy a kép mérete és nem engedi feltölteni. És nem tom hogy méretezzem át vagy mit csináljak. De még dolgozok az ügyön.Mellesleg én most jutottam el az alagóútrendszerhez amit elöntött a víz és az ablakban kalimpáló katonát először lelőttem mert aszittem h épp azért mászik ki az ablakon h belémeresszen egy pps tárat,de rájöttem utána h nemkéne bántani. Amiko újból oda jutottam, akkor először elé mentem megpróbáltam elkapni a kezét és kihúzni,de vhogy nem ment. Ekkor bementem a szobába (v inkább cella) ahol volt kinyírtam a patkányokat, és próbáltam kilökni az ablakon de az sem ment,úgyhogy én is elakadtam ott:S. -
#138 Akkor dobj néhány saját készítésű képet légyszi! -
Sidewinder #137 Stalin Subway 2 végre kapható Magyarországon is
Én amúgy tegnap már meg is vettem a stalin subway 2-őt és nagyon jó.Megéri az árát.Sokkal jobb mint az előző rész mind grafikában,mind sokminden másba.Nekem nagyon tetszenek az átvezető movie-k is. Úgyhogy érdemes megvenni. -
subway #136 egy eléggé új játék a stalin subway 2 sajna még walkthru-t se lehet hozzá találni. egyelőre még a játék infók is szegényesek. http://www.city-interactive.com/index.php?page=stalin_subway
ez a hivatalos honlapjuk. -
#135 Hát erről én sem tudtam. ...de kíváncsi lennék pl. a címére is mert az első rész orosz címe: METRO 2 (persze cirill betűkkel) ... :)
(egyébként a valóságban is METRO 2-nek hívják a Sztálin féle metróvonalat)
Adj linket legyszi, ehhez a 2. részhez! -
#134 Hehe bocs ha más nevében beszélek de szerintem aztse tudják páran hogy kijött a 2. rész vagy honnan lehet tölteni.Nekem pl fingom nem volt! -
subway #133 sziasztok! a Stalin Subway második részében kb. a harmadik pályán csúnyán elakadtam. ez a rész, amikor egy alagútrendszert elönt a víz és meg kellene találni egy titkos folyosót. de az nincs sehol. csak egy ember kalimpál egy ablakbn, mert beszorult... tudja valaki a megoldást?
már egy hete nem találjuk
-
#132 Nincs hozzá! -
#131 Van magyarosítás a játékhoz???Ha van,küldjetek már linket!! -
#130 végigviszek = végigviszem -
#129 szép képek , most fel is tettem az alapot és végigviszek ( nem veszem alapnak a sok negatív kritikát ) -
forgoszek66 #128 nekem nem tetszik nagyon csak lőni kell:( Semmi értelem, de mesélje el valaki, hogy mi értelme a játéknak? -
#127 Hát én nemtudom ez bug vagy mi már kb 10x újrakezdtem a pályát de mindig ugyanaz eljutok a generátorhoz megjelenik az akció gomb megnyomot az E-t de nem történik semmi.
Mi lehet a gond valamit kell csinálni még? -
#126 Valaki végigtolta? Mert uccsó pályán elakadtam nemtalálom a bombát hol van? -
#125 Ennek a szánalomnak a kiegje vagy mijeKépek + video -
strebacom #124 No hát ezt meg most mér mondod, amúgy a ubersoldiert én is végigtoltam és igazad volt..... -
#123 Ejde fos ez a game olyan dolgok vannak benne lol de ha már leszedtem végigküdöm. -
nihillus #122 Idefigyelj torrent, elmondom mit kell ott csinálni. Miután mindenkit lelőttél, találsz ott egy konzolt, ott az egyik őrtől elvett kártyával aktiválod a felvonót, és máris kijutsz a szabadba.
(Ha nem jön be a tipp, akkor elnézésedet kérem, ugyanis életemben nem játzottam a játékkal, de szerintem ezt kell csinálni).
-
torrent #121 Halli!
Segítség kellene!!!Elakadtam azon a pályán,ahol liften kell felmenni a csajszival.Fennt midenkit lelőttem,de nem tudok tovább menni.Mit kell csinálni?
Köszi a segítséget
torrent -
kacsoo #120 köszi megprobálom!
próba cseresznye!
üdv -
Gabe18 #119 Mint a lentebb látható gépigényben is van: "GeForceFX 4200 / Radeon 9600" (ahol az FX 4200 nyilván elirás és FX5200 akart lenni) a minimum követelmény.
Tehát ehhez a Ti 4200 már nem elég,szerintem a grafikai hiba könnyen ennek lehet az eredménye. -
strebacom #118 Nem biztos, hogy az uj driver jó is, ezeket általában már a legujabb VGA-ra optimalizálják, ha sikerül nekik, de nem szokott, sajnos ebben az esetben próbálgatni kell a driverek, a 81.94 elég stabil próbáld ki!! -
kacsoo #117 Hello All!
Légyszi segitsetek, felraktam a játékot-crack-elindult-megy-de-néha ha oldalt fordulok elsötétedik a kép, pedig új a driver-a directx-a kártya gf4 titanium.
Ha valaki tudja a választ segitsen!
Köszi
Üdv kacsoo
ui.:amúgy nagyon köszi a feltöltést!
ui.2:az Übersoldier simán megy! -
#116 Hát erről még nem találtam infot :( -
strebacom #115 No és drága Grebber barátom mikorra várható a folytatás egy FPS megszállott számára??? -
#114 Jaja:
Stalin Subway: Red Veil - a folytatás
A Hidegháborús korszakban játszódó FPS-ben az 1950-es években találjuk magunkat, Lena szerepét alakítva, aki az első rész főhősének felesége, és egyben ennek az epizódnak a főszereplője is. Kalandjaink továbbra is Moszkvában folytatódnak.
ingo: Gamestar :D -
Gabe18 #113 Ajaj,ennek még folytatása is lesz...Van itt önbizalom!
Harwired.hu:
Az orosz Buka fejlesztő/kiadó is nyilvánosságra hozta a maga kis E3-as felhozatalát, amivel majd igyekeznek a néhány hét múlva esedékes expon megnyerni a játékosok szívét. Lássuk hát, mivel is készülnek a jeles eseményre.
AGGRESSION: EUROPE 1914 (RTS)
PACIFIC STORM: ALLIES (RTS/akció)
HARD TRUCK APOCALYPSE: RISE OF CLANS (akció/RPG)
THE STALIN SUBWAY: RED VEIL (FPS)
DUSK-12 (FPS)
-
strebacom #112 Na ugye nekem is tetszett, bár én FPS örült vagyok nekem minden FPS tetszik!! -
#111 Nem is olyan rossz a játék,mint sokan itt mondják.
Nekem nem szaggat fullos beállításoknál,pedig nem "csúcskonfigon" játszom.
A történet nem vmi nagy szám,de nekem bejött,a hangulatával együtt.
Persze nem az év játéka,egy sima fps semmi több,de egyszer simán végig lehet tolni.
Nem szabad a hellforces-al + hasonló szarokkal összehasonlítani,azért annál jóval jobb. -
strebacom #110 Próbáld meg feltenni a legfrissebb drivereket, az alaplaphoz, és vga-hoz is, és próbálj meg kilöni minden olyan programot a feladatkezelöben játék elött amelyek nem kellenek....Ja és okozhatja kodekpack is.... -
#109 The Stalin Subway -
#108 császtok.van egy kis gondom.szóval az hogy elkezdem tölteni a játékot a piros csík elmegy a legvégső csíkhoz és ott kilép a játékból.nemtom mivan velelégyszo segítsetek.lehet a gépemmel van a gond???amd 2,4ghz,256mb ram,ati radeon 9600 pro -
polai #107 Köszi! -
strebacom #106 Hát már nem nagyon emlékszem, de azt hiszem a liftel kell, de elöször meg kell keresd a kulcsot! -
polai #105 Hogyan tudok továbbmenni az első pályán? A szellőzőbe nem tudok felmászni.A második szinten meg be se tudok ugrani.PLÍZ VALAKI!!!!!!! -
strebacom #104 Végigtoltam,,nekem tetszett, nem azt mondom hogy egy HL2 de egyszer elment, de csak egyszer!!! -
#103 ezt most k*rvára elképzelem -
zsotee #102 Szergej gyöngyörű fejlövés után(a homlokán virít a lyuk), elesik majd kényelmesen felkel és xarrá lő..
Ennyi. -
Neoncsoves #101 Nem tom én az első mapon elaakadtam.. a szelőzőbe beugrottam, és hogyan tudok felmászni?