180
The Stalin Subway
-
#60 Kifejtenéd, hogy sikerült? Antiblax? vagy valami más? -
#59 Jaja simán fut!! -
#58 a német verzió megy már valakinek? -
#57 skacok második pályán mit kellcsinálni a demoban? Metron vagyok és számol vissza, aztán valami robbanás és kész? Mit kéne tenni?
Én metrok miatt mindenképpen végigjátszom.
Amugy ametrokocsiban ha belelősz az üvegbe akkor szép lassan töredezik le. Ez szerintem marha nagy , mert a sebesség szépen szedi ki a maradék övegek egy részét... -
#56 Starforce 3.7.12.01 de megy lehuzogatással + DT4-el.
Aki nemtud várni angol verzióra az könnyithet magán innen The.Stalin.Subway.GERMAN.SFCloneDVD -
#55 Azt kell majd megkeresni... -
#54 Skacok a Stalin subway a neve a stuffnak de nem értem
akkor hol van benne a metro? Nem ott játszodik? mert szerintem ott kéne?
Valaki tud valamit erről? Nem iylen metros cucc? -
Thanatos #53 jah a maradék 90%...., mind1, szerintem irtó gyenge eresztés, nem kell egyetérteni kinek a pap kinek a paplan :) -
Gabe18 #52 Hát fizika szerintem van,az embereken legalábbis.Meg egyes tárgyakon is...Hát aztán van amin nincs... -
Thanatos #51 nem a grafról beszéltem..., hiába az akármilyen csilivili graf ha minden más egy óriási nagy 0..., fizika ugye az nincs mert minek is, ai megint nincs gyk mert ugye az is minek..., játékmenet..., hát én nem találkoztam vele benne de biztostökjó..., szal nc..., mind1 izlések és pofonok :/ -
#50 Szerintem nem lett rossz ,csak jobb gép kellene hozzá. -
Thanatos #49 hát sajnos kipróbáltam..., hát ebből még a full se érne meg 5 emgát se leszedni nemhogy a demo 500-at...,a bolti árról emg már ne is bezséljünk...., hihetetlen hogy manapság képesek ilyet kiadni :( -
#48 képek alapján olyan cod1-es szint. ez quake-motoros játék?
monnyuk nem vagyok oda az ilyen oroszos témákért, már a cod-ban sem azok voltak a kedvenc pályáim.
én még tanultam oroszt...innen az utálat -
#47 Egyetértek. Kicsit felemás lett, van rosszabb, van jobb is, ez mindenre igaz (graf, fizika, játékmenet stb).
Egy képcsokor ilyen beállításokkal, eléggé beröccent néha, de még játszható maradt. -
Gabe18 #46 Amugy mindenkit óva intek hogy a véleményemet elolvasva leszedje,mert minden más fórumon a sárba tiporták,ugyhogy lehet én vagyok igénytelen hogy nem mondtam ki rá egyből a halálos itéletet... -
Gabe18 #45 Érdekes egy játék ez,ugy különösebben nem tudom megmondani mi a jó benne,sőt egyes dolgok nevetségessen rosszak,mégse tudnám egyértelműen lehúzni...
Ami jó,az a rongybaba effekt,ezzel párhuzamossan a fizika,tárgyak szétlőhetőek,efféle dolgok.Vagy pl. hogy az eltalált ellenfél reagál a találatra,nevetségesnek tartom azokat a játékokat ahol eltalálok valakit,erre az mivel még nem kell meghalnia ugy csinál mintha mi sem történt volna.Itt tántorognak,rángatóznak a találatra az ellenfelek,ez mindenképpen pozitiv.
Vagy pl. volt egy eset,kijöttem az ajtón,volt ott egy betonkeverő,lötem rá párat,erre a melettem álló civil egyszer csak holtan esett össze.Hát hacsak nem szivrohamot kapott,akkor a tárgyról lepattanó lövedék végzett vele,ami szerintem szintén pozitiv.
Ellenfeleken látszódnak a találatok,van vér dögivel.
Hát a negativumok.Elsősorban az inteligencia.Kissé fura.Szemben velem véres harcot vivok 3 szovjettel,de a tőlem kb 20 méterre ballra lévő ember nyugodtan járőrözik fel-alá.Amikor egyet lőttem felé is,egyből megindult de addig semmi.
Most a grafikáról nem tudom mit mondjak.Szvsz nem egy nagy téma,de annyira nem is rossz.Kivéve hogy rettentően látszik ahogy a távoli épületeket fokozatossan jeleniti meg a gép,az nagyon csúnya.
Meg az egész gépigényről se nagyon véleményeznék,igy ahogy itt kinéz az nálam elfogadhatóan ment 1024-ben,de még lehetett volna bekapcsolni dolgokat. (AMD2500+ ,1G ram,6600GT) -
Gabe18 #44 Ehh...ez a rongybaba effektes kép...
-
Gabe18 #43 Pár kép a demo kezdetéről:
Egy hősi halott...
Az amugy kellemes rongybaba effekt egyik érdekes megnyilvánulása...
A szovjet katona nem öngyilkossági szándékkal feküdt a sinekre,mégis meghalt...
Egy egyszerü tájkép,csata előtt...
-
#42 nekem meg elindul szürke képernyő és annyi elég unalmas és egyszinű ^^ -
#41 hát én nem tom, de aminek ilyen bika gép kell, az már nem érdekel ... -
#40 Heh holnap probálom csak ki de amiket olvastam miket irnak róla tényleg ennyire szar lett? -
#39 amúgy se teccik a kinézete, túl "giccses" -
#38 Higgy, elég durva a vasigénye -
#37 higgyek az 576 -nak?
"[Elég emberes gép kell neki, 3GHz+ processzor & GeForce 6800/ Radeon X800 kategóriájú videokártya ajánlott]" -
#36 itt a DEMO -
Gabe18 #35 Érdekes egy grafikája van képek alapján.Olyan csicsás,de mégis egyszerü...
Na nem tudom.Egy próbát megér,ha valahogy el lehet inditani majd... -
#34 The.Stalin.Subway.GERMAN.SFCloneDVD_MAX
állítólag sf 3.7
mondjuk sokat nem várok ettől a gémtől -
#33 The Stalin Subway GOLD
[2005-11-29 @ 17:30 - Mantis]
A német illetőségű Frogster jelenti, hogy aranylemezre került legújabb játéka, melynek neve The Stalin Subway. Egy realisztikus FPS-ről van szó, amely Sztálin korában, a Szovjetúnióban játszódoik. Azon belül is Moszkvában, méghozzá 1952 őszén.
info: Gamestar -
#32 Hopp. Ez a minimum?
Ezexerint dx9-es vga alatt el sem indul :) -
#31 System requirements:
Windows 98/Me/2000/XP
Pentium IV 2 GHz recommended
512 Mb RAM recommended
GeForce FX or equivalent with 128 Mb memory recommended
2 Gb on hdd
DirectX 9.1 compatible sound card
CD-ROM 8x
mouse, keyboard -
#30 Kiadtak egy 10-es movie csomagot 320MB de egy fél másodperc ingame sincs benne kár volt letölteni :(
Aki azért megnézné innen letöltheti. -
#29 de az el kell ismerni az épületek nagyon jók, legfeljebb átalakítják városnéző szofverré, talán megveszi tőlük az állam :) -
#28 Ennek a fejlesztését akár abba is hagyhatják. Kérem kapcsojjaki. -
#27 Hát ööööööö láttam már jobb grafikát is.... -
#26 az épületek igényesek, de az összhatás nagyon tré sztem. -
#25 Melyik év? :P -
#24 The Stalin Subway, Q2-re módosúlt a megjelenés.
-
#23 5 új kép -
#22 3 új kép -
#21 Hát ez nagyon jó! De biztos hogy Geforce 2-n nem megy, ugye?