180
The Stalin Subway
  • 100pole
  • Sumi70
    Hali!

A Stalin Subway 2-ben a Vörös téren menekülünk autóval. Egy autó kilőve, utána később felrobban az autónk. Tud valaki segíteni, hogy mit kell csinálni? Köszi.
  • simi1018
    Én is a viz alatti kapunál akadtam el. Tud valaki segíteni a tovább jutásban ??
  • lafi19
    Hello
    Tudja valaki hogy a videok alatt van e felirat?
  • Dj Tommy
    Végig is vittem a Stalin Subway 2-t.
    Összeségében nem volt rossz
  • Dj Tommy
    Tudom jó régi ez a hsz, amire én most válaszolok, de aki esetleg akar játszani a Stalin Subway 2-vel és elakad annál a résznél, legalább tudja mit kell csinálni
    Szóval, ha a legelső kart lehúzod a 3 közül, akkor utána lemész a sínekhez, majd jobbra elmész és látni fogsz egy helyett, oda bemész és a monitorok közötti részen, lesz egy ilyen barna doboz forma, ott nyomsz egy Use gombot és lezárodnak a sorompok, onnantól már tudni fogod merre kell menni
  • Willenbrock
    Igen,hát egy darabig fenn voltak a képek,de már kitöröltem a tárhelyemről,elmentem a mentést aztán lesz egy uninstall-egyelőre hanyagolom most ezt a gémet.
  • imipapa1
    Nem látni a képeket, csak 2 kocekát, így nehéz..........
  • Willenbrock
    Akkor senki nem tudja hogy kell azon a víz alatti kapun átmenni,vagy arra kell-e egyáltalán továbbmenni?
  • Willenbrock
    Na nem ismerős a pálya?
  • Willenbrock
    Szent szar!De sötét van itt!Remélem azért ismerős lesz a pálya,kíváncsian várom a megoldást:)
  • imipapa1
    Willen: valami képet tennél fel, hogy lássam pontosan hol is kellene mennem
  • Willenbrock
    Sajna ott sem találtam megoldást.Ha kulcs kéne akkor szokott magában beszélni a főhős hogy pl "ez zárva,meg kell kersnem a kulcsot" stb. de most semmi nem utal erre.Még egyszer átfésülöm a csatorna alját azért.
  • Willenbrock
    Kösz a tippet majd megnézem.A kulcsra gondoltam én is a víz alatt is kerestem de nem találtam meg-még a ládákat is szétvertem-ott se nem volt(attól persze lehet hogy ott van)Megnézem akkor ezt a segítő oldalt.
  • KILLER2
    Nem kéne hozzá egy kulcs? Csak mert anno én is jártam valamiféle csatornában benne és ott egy rácsos ajtó volt az utamban és bizony meg kellett hozzá keresni a csatornában a kulcsot. gamefaqs.com-on nincs hozzá végigjátszás?
    Amúgy szerintem nem a grafika miatt szar és még csak nem is a nagy mennyiségű, durva hiba miatt, hanem pl azért, mert segghülye az ellenfél, de valami elképesztő szinten.
  • Willenbrock
    Igen kéne a megoldás,sem csellel sem erővel nem sikerült továbbjutnomAmúgy szerintem sem rossz játék ez,igaz van egy kis rongybaba effektus de nem kell azt olyan komolyan venni.Grafika elég jó és a helyszínnek(50,es évek Moszkvája)van egyfajta egyedülálló hangulata.
    Szóval az 1 részben ott járok hogy a metró alatt valami régi járatba kell lemenni ahol fáklyával lehet világítani és sok a víz(meg a patkány)A víz alatt az egyik falon nagy rácsos kaput találtam ami ha jól látom valami alagútba vezet.Ezt a kaput nem tudom kinyitni de gondolom arrafelé kell továbbmenni.
  • imipapa1
    Egy kis érdekesség a Stalin2-bőlSajna a macskát nem sikerült felvenni...galambvadászat
  • imipapa1
    Na az, hogy egy game szar, vagy nem, abbizony ízlés kérdése, megaztán hibákat találni akár a legjobbnak beharangozottba is lehet...annak idején ezt az 1-es-t is végigtoltam, mostan meg a 2-essel foglalkozgatok.Néha bizony megizzasztanak a továbbmenések, mert biza trükkösek a készítők. meglesem az 1-est, és ha megvan a megoldás biggyesztem, ha még kell!
  • KILLER2
    Nem régi, viszont jó szar, ezért nem hinném, hogy túl nagy esélye van, hogy valaki tudja, hogy hol tartasz és segíteni is tud.
  • Willenbrock
    Na,biztos tud valaki segíteni nem olyan régi játék ez.
  • Willenbrock
    Senki nem játszott ezzel?
  • Willenbrock
    Az első résszel játszok és elakadtam de nagyon.Azon a pályán vagyok ahol egy romos csigalépcsőn kell lemenni fáklyával.Nem jövök rá hogy lehet továbbjtni,egy víz alatti rácsos kaput találtam de se kinyitni sem a rácsok közt átbújni nem tudtam,de gondolom valahogy ezen kell átjutni,hogy kell?
  • akrosztikon
    Aztán azóta én is rájöttem arra, mint te (jó, hogy csak most veszem észre, hogy már írtad a megoldást - csak a segítségkérésedet olvastam). Durva, hogy ha megvárod, hogy teljesen elöntse a víz a metrót (ahogy én először), akkor cseszheted, nemigen lesz időd mégigúszni a kézigránátos akció után. Főleg akkor nem, ha mondjuk nincs a HP-d sem maximumon (ahogy elsőre nekem sem volt). Elég unfair tud lenni néha ez a játák.
    Üdv,
    Feri
  • Sidewinder
    Szevasztok. Stalin Subway 2.A folyosós részen túljutottam,végre volt időm kicsit játszani. Lemészároltam mindenkit is utána,aztán tett is a kövtkező pályára. A D6-os metróvonalnál vok ismét. Kéne találkozzam,egy meg nem nevezett ezredessel,aki állítólag segít megtudni valamit Gleb-ről meg felvenni vele a kapcsolatot.Bementem hát a metróvonalra,(nagyon emlékzetet az a sok oldalsó lpcső meg létra a pesti metro-ra) és mászkálgattam,lelőttem mindenkit. Beszabadultam az irányítóterembe is.Ott sem maradt élő ember. Ezek után volt a felon 3 nagy kapcsolókar. A bal szélsőre vörös csillag jelent meg a monitoron,tehát az használható volt. Használtam is,így mellette a 2 pirosan világító fény közül az egyik kékre váltott. Aztán lemásztem a létrán magához a peronhoz,vártam a szerelvényt,ami a gyilkolás közben többször is elment. De nem jött. Így bementem a peron mellé az aló irányítóba ahol nem volt használható kpcsoló csak 1 tv képernyő mutatott vmit(a többin hangyák harcoltak) és volt egy karácsonyfa módjára világító irányítópult.Vártam vártam de semmi sem történt. Fölmentem hát. Szétlőttem a felső irányítópult szobájában levő piros gázpalackokat. Semmi nem történt,leszámítva,hogy megjelent egy fegyvertelen szovjet kiskatona az irányítóhrlység összehányt WC-jén. Rögtön feltartotta a kezét de csak ott állt. Lementem vissza. Megin nem jött a metró,megin visszamentem a sok várakozás után.A sorkatona gyerek ugyanúgy ott állt,nézett,ha fegyvert fogtál rá feltartotta a kezét.De semmit se csinált. Mivel azt hittem van nála valami csak direkt kussol,így lelőttem.De semmi. Akkor fogtam magam,lementem a sínekhez,rámentem a vágányra erre agyonbaszott az áram,ami mondjuk nem meglepő. Légyszi segítsetek,árulja el vki h mit kapcsolok le azzal a kpcsolóval,jön-e egyáltalán a metró és merre kell továbbmenni(mert elindultam visszafelé is a pálya elejéhez,de ott azon az ajtón amin beléptem a pályára már nem tudtam kilépni,zárva volt).Köszi a segítséget.
  • KILLER2
    Hogy hogyan kell továbbmenni, arra nem emlékszem, de arra igen, hogy ha visszamész a lifthez, akkor lehet, hogy a csaj elkezd tovább smacizni a KGBs barommal, csak a KGBs barom nélkül. Legalábbis nálam volt egy ilyen.
  • Willenbrock
    Segítséget kérek!Az első résszel játszom és kb. a 3.pályán akadtam el.Lehívtam a liftet amiben a KGB-s meg a csaj smacizott,aztán a szinten mindenkit kinyírtam.Most pedig sehol semmi továbbjutási lehetőséget nem látok.Igaz van 1 befalazott ajtónyílás de gránátom már nincs hogy megpróbáljam berobbantani.Hogyan tovább?
  • magi82
    Sziasztok!
    Elakadtam a Stalin subway I-ben!
    Régi Moszkvai szennyvízcsatornákon kell végigmenni,a rossz lépcsőn felugráltam,az egyik folyósó végén van egy rossz ventillátor!Mellette a létrán felmentem, a két manyus oké,a fegyvert felvettem!HM!Hova tovább?Merre kell menni?
  • MORO67
    Ha valaki elakadt volna annál a résznél amiröl irtam rájöttem a megoldás van ballra egy terem benne két nagy tartály ahogy bemész jobbra a sarokba a földön van egy rács na azt kell szétlöni abba lebukni lesz egy földalatti folyosó vizzel elárasztva na ott menny tovább ne fordulj el csak ha tulmentél a folyoson tovább kell menni és ott balra fordulni és felmenni egy szobába na onnan menni fog remélem segitettem.
  • MORO67
    Üdv mindenkinek!
    Nem tudom játszott-e már valaki a Stalin Subway 2-vel?
    Én most játszanám, de kb a harmadik pályán két hete elakadtam. A háztetőkön való mászkálás után egy pincébe jutok, és ott kéne megtalálni a továbbvezető utat. A pince egy részét elárasztja a víz, egy abkakba beszorul egy katona és segítségért kiabál. Segíteni nem lehet rajta, megfullad, és a továbbjutás sem jön össze nekem, pedig igyekeztem mindent alaposan végig nézni.
    Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném,
  • Sidewinder
    Ja. De már jóideje. Én még az ősszel vettem a CD Galaxisnál.
  • KILLER2
    Én is nekiláttam ennek a jáztékank. Az eeljén azt hittem, hogy jó lesz, de amint megvolt az első játékbeli bejátszás, már tudtam, hogy mire számítsak. Szinte értelmetlen, gyenge bejátszások, gyenge fegyver újratöltés, az AI meg a szánalom teteje, annyira hülye, hogy az már fáj. Amikor 3 ember állt egymás mellett tőlem kb 30 méterre háttal és a középsőt fejbelőttem, nem hittem el, hogy a másik kettőnek ez fel sem tűnt. Meg amikor a csávó nem lát engem, 4x lábon lövöm, de ő csak az ötödik lövésre reagál, mert abba már belehal. 2 pozitívum van, az egyik az, hogy ha az ellenfelet meglövöm többször, akkor elesik és vonszolja magát, meg feltápászkodik, ilyesmi, a másik pedig a sérülések. Amúgy az összes többi katasztrófális. Meg ennyi vörös csillagot még életemben nem láttam egy helyen, nem igaz, hogy a használható tárgyaknál a célkeresztben ott kell virítania egy szép nagy csillagnak.
  • dante3
    Kijött a második része a játéknak!
  • lewus
    HI mingyá az elejin elakattam segitsen valaki hogy lehet kimenni az metro 1-ről van
    szó mindenkit lelőttem csak pár munkás él.HELP
  • Sidewinder
    Uhh bakker. Most olvastam csak az emailjeimet. És láttam h vki azt írta még okt23-án h nem tud átmenni az első pályán.Azt üzeném neki h bocs először is meg annyit,hogy nem ajtón kell kimenni az első pályáról hanem ablakon az egyik szobából 1 szűk kis ablakon meg utána a párkányon kell végigmászkálni a másik házhoz.Jókor olvasok e-maileket énis:S
  • ricsa008
    másnem valaki felvesz msn-re küldök átt neki képeket és ő meg felrakja:D
  • ricsa008
    ha tudnám hogy kell képet dobni akkor raknák fel:D
  • ricsa008
    naon jó ez a 2. rész! nem tud valaki valami cuccot hogy mennyen lemez nélkül?
  • Prince23
    Nekem tetszett az übersoldier, ez van olyan jó??
  • Sidewinder
  • Sidewinder