The Stalin Subway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Minden rosszban a jót kell látni A pokolban nem kell fázni" Paksi Endre Éljenek az eredeti játékok!
A Stalin Subway 2-ben a Vörös téren menekülünk autóval. Egy autó kilõve, utána késõbb felrobban az autónk. Tud valaki segíteni, hogy mit kell csinálni? Köszi.
Tudja valaki hogy a videok alatt van e felirat?
Összeségében nem volt rossz<#vigyor>#vigyor>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Szóval, ha a legelsõ kart lehúzod a 3 közül, akkor utána lemész a sínekhez, majd jobbra elmész és látni fogsz egy helyett, oda bemész és a monitorok közötti részen, lesz egy ilyen barna doboz forma, ott nyomsz egy Use gombot és lezárodnak a sorompok, onnantól már tudni fogod merre kell menni<#wink>#wink>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Amúgy szerintem nem a grafika miatt szar és még csak nem is a nagy mennyiségû, durva hiba miatt, hanem pl azért, mert segghülye az ellenfél, de valami elképesztõ szinten.
Töltsük le az internetet!
Szóval az 1 részben ott járok hogy a metró alatt valami régi járatba kell lemenni ahol fáklyával lehet világítani és sok a víz(meg a patkány)A víz alatt az egyik falon nagy rácsos kaput találtam ami ha jól látom valami alagútba vezet.Ezt a kaput nem tudom kinyitni de gondolom arrafelé kell továbbmenni.
Üdv,
Feri
Elakadtam a Stalin subway I-ben!
Régi Moszkvai szennyvízcsatornákon kell végigmenni,a rossz lépcsõn felugráltam,az egyik folyósó végén van egy rossz ventillátor!Mellette a létrán felmentem, a két manyus oké,a fegyvert felvettem!HM!Hova tovább?Merre kell menni?
Nem tudom játszott-e már valaki a Stalin Subway 2-vel?
Én most játszanám, de kb a harmadik pályán két hete elakadtam. A háztetõkön való mászkálás után egy pincébe jutok, és ott kéne megtalálni a továbbvezetõ utat. A pince egy részét elárasztja a víz, egy abkakba beszorul egy katona és segítségért kiabál. Segíteni nem lehet rajta, megfullad, és a továbbjutás sem jön össze nekem, pedig igyekeztem mindent alaposan végig nézni.
Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném,
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
szó mindenkit lelõttem csak pár munkás él.HELP
Elsõ rész katasztrofa volt fõleg a vége nálam nem lehetett végigvinni :(
Next PC upgrade: 2022
Én amúgy tegnap már meg is vettem a stalin subway 2-õt és nagyon jó.Megéri az árát.Sokkal jobb mint az elõzõ rész mind grafikában,mind sokminden másba.Nekem nagyon tetszenek az átvezetõ movie-k is. Úgyhogy érdemes megvenni.
ez a hivatalos honlapjuk.
(egyébként a valóságban is METRO 2-nek hívják a Sztálin féle metróvonalat)
Adj linket legyszi, ehhez a 2. részhez!
Next PC upgrade: 2022
már egy hete nem találjuk
<#szomoru2>#szomoru2>
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/