2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
csak nyugodtan -
Szabi1991 #1587 Hali, NFS:W topikba megcsináltam az xbox-os topik alapján hogy az nfs adatait írja ki a képre, remélem nem gond. :) -
faszás lett
-
Teccik érezni?:) -
ez merőben más lesz mint az eddigiek, de sztem tetszeni fog
nem egyedül csinálom, úgyhogy duplán jó lesz
még 1-2 hét is lehet -
Dean Winchester #1583 mifélét várhatunk öntől? -
hamarosan újabb nagy dobás jön, készüljetek :) -
Jó a profilod:D leírnád nekem hogy csináltad meg ilyenre ? -
Gibor #1580 Hát szerintem maradok a mostaninál, nem tűnik olyan bonyolultnak de inkább nem kísérletezgetem. -
Dean Winchester #1579 a régi jobban tetszett -
Gibor #1577 Próbáltam a forrás kódot kilopni de profil oldalnál nem lehet. Most perpill azt próbálom hogy hogy tudok +képet betenni style.css el meg a jelen lévő szöveget kitörölni meg átírni. Egyszer sikerült betennem 1 + képet de szétszedte az egészet :D -
jquery-s, bár natív js-el se bonyolult
js-el kitöröltem mindent ami alapból van, beraktam a hátteret, meg egy-két divet a szöveggel és ennyi. 10 sor az egész -
Gibor #1575 Nekem sima style.css van átírva + egy random java script. Amúgy nemrossz, csak én ehez már annyira nem értek hogy szöveget átírjak benne. -
szupcsi lett
-
csiniztem
-
:D:D:D
jólett :P -
csiniztem egy full minimál adatlapot
mire nem jó a jQuery... :D -
hy -
yahú :D -
többen is írtak privit hogy hiányolják a hozzászólás lehetőségét, ők kaptak ízelítőt hogy remekül megy a script :)
ennyi volt, kiszedem -
Dean Winchester #1567 nagyon fasza, thx -
itt megy éppen -
Dean Winchester #1565 váó :D
kivennél engem? megnézném,hogyan is néz ki ha elvileg nem vok benne a listában :)
thx , elég fasza ha sikerült megoldani :D
vagy ha a szkript már nem is mükszik nálad akkor pixxel berakná egy topicba h megnézzem hogyan is néz ki ? -
:D zsír le is mentettem ^^ -
Ezen ne múljon -
ki kellene egészíteni azzal, hogy az egész textarea-t eltünteni ha nincs rajta a listán :) akkor még írni sem tud ^^ -
fck yeah rajta vagyok a listán 
-
hulihuuu -
tessék, whitelist, szóljatok hozzá :)
amit persze lehet, csak el fog tűnni
enhune: http://code.drom.hu/topicwhitelist.js -
megnézem akkor MOST ezt a whitelist dolgot -
Dean Winchester #1557 én megtaláltam javítottam ahogy a mester írta de nem mükszik...
zért ez kemény,hogy én megtaláltam :DDD
-
Ne úgy keresd, hogy "==-t", hanem úgy, hogy "==" és annyit segítek, hogy egy olyan résznél fogod megtalálni ami úgy kezdődik, hogy: "if {"; és ez az if feltétel egy for cikluson belül van :) -
haj! hátőőő én a balistben nem találok ==-t részt :) -
Valaki végre segítene a kapcsoló gombbal, hogyan tudom megcsinálni, hogy átlehessen kapcsolni a régi és az új dizájn közt. Lécci segítsetek, mert nagyon nagy szükség van rá. -
Sikerült köszi szépen! -
Attól, hogy azt a kódot beillesztetted, még nem lesz jó, egy külső tárhelyre kell feltölteni a css fájl-t, href="ide" pedig a linket kell beilleszteni, ahol eléred magát a fájlt. Abban a fájlban meg kell adni a .topichead { résznek egy padding-right: 5px;-es attribútumot, így:
.topichead {
padding-right: 5px;
}
Azaz, abban a css fájl-ban amit felteszel egy tárhelyre, ennek így ahogy van szerepelnie kell benne, és ahova feltetted a fájlt, a címsorban lévő url címet kimásolod, és a href="" résznél a két idézőjel közé teszed. Remélem érthető voltam, ha nem, délután segítek, most el kell mennem. -
Hát teljesen mind1, hogy hg ként nézem vagy nem ff-ben meg operában mert ot nincs lemaradva, viszont a kódot beillesztettem a headba, bodyba meg simán is de nem jó. Mit tegyek? Vagy rossz helyre illesztettem?
-
Lehet, hogy FF-ben és Operában is szar, mivel ie-ben nem házigazdaként nézed, FF-ben és Operában meg igen, ha ott sem házigazdaként nézed, és ott jó, akkor van gond, ha nem házigazdaként nézed és olyan mint IE-ben, akkor meg kell adni neki egy jobb oldali paddingot...
IE-hez való css-nél ezt a beillesztést használd:
<!--[if IE]>
<link href="all_IE.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<![endif]--> -
Van megoldásotok arra, hogy a post redesing scriptnél IE-ben ne maradjon le a hozzászólásszám utolsó számának a fele?
Mert IE-ben így néz ki:
Firefoxban és Operában:
Ott tökéletes. Van szerintetek megoldás rá, hogy IE-ben is jó legyen? -
nyílván kipörgeted, de ha valaki megcsinálja, azt még mindig lehet figyelmeztetni, illetve bannolni a topikból, lehet hogy macerás, de ha nem egy, hanem legalább 20 ember kérné a topikjába, megírnám Neked olyanra, hogy 11 perc alatt tudjad csak "kipörgetni", ezzel elérem at, hogy túl sokat kelljen dolgoznod ahhoz, hogy meglékeld...