2710
RIP SG 2014
SG Tools
  • cSuwwi
    csak nyugodtan
  • Szabi1991
    Hali, NFS:W topikba megcsináltam az xbox-os topik alapján hogy az nfs adatait írja ki a képre, remélem nem gond. :)
  • pxxl
    faszás lett
  • MerlinW
    Teccik érezni?:)
  • cSuwwi
    ez merőben más lesz mint az eddigiek, de sztem tetszeni fog
    nem egyedül csinálom, úgyhogy duplán jó lesz
    még 1-2 hét is lehet
  • Dean Winchester
    mifélét várhatunk öntől?
  • cSuwwi
    hamarosan újabb nagy dobás jön, készüljetek :)
  • Martinez01
    Jó a profilod:D leírnád nekem hogy csináltad meg ilyenre ?
  • Gibor
    Hát szerintem maradok a mostaninál, nem tűnik olyan bonyolultnak de inkább nem kísérletezgetem.
  • Dean Winchester
    a régi jobban tetszett
  • Gibor
    Próbáltam a forrás kódot kilopni de profil oldalnál nem lehet. Most perpill azt próbálom hogy hogy tudok +képet betenni style.css el meg a jelen lévő szöveget kitörölni meg átírni. Egyszer sikerült betennem 1 + képet de szétszedte az egészet :D
  • cSuwwi
    jquery-s, bár natív js-el se bonyolult
    js-el kitöröltem mindent ami alapból van, beraktam a hátteret, meg egy-két divet a szöveggel és ennyi. 10 sor az egész
  • Gibor
    Nekem sima style.css van átírva + egy random java script. Amúgy nemrossz, csak én ehez már annyira nem értek hogy szöveget átírjak benne.
  • MerlinW
    szupcsi lett
  • pxxl
    csiniztem
  • Fabio Capello
    :D:D:D

jólett :P
  • cSuwwi
    csiniztem egy full minimál adatlapot
    mire nem jó a jQuery... :D
  • Jim Morrison
    hy
  • Fabio Capello
    yahú :D
  • cSuwwi
    többen is írtak privit hogy hiányolják a hozzászólás lehetőségét, ők kaptak ízelítőt hogy remekül megy a script :)
    ennyi volt, kiszedem
  • Dean Winchester
    nagyon fasza, thx
  • pxxl
    itt megy éppen
  • Dean Winchester
    váó :D
    kivennél engem? megnézném,hogyan is néz ki ha elvileg nem vok benne a listában :)
    thx , elég fasza ha sikerült megoldani :D

vagy ha a szkript már nem is mükszik nálad akkor pixxel berakná egy topicba h megnézzem hogyan is néz ki ?
  • pxxl
    :D zsír le is mentettem ^^
  • cSuwwi
    Ezen ne múljon
  • pxxl
    ki kellene egészíteni azzal, hogy az egész textarea-t eltünteni ha nincs rajta a listán :) akkor még írni sem tud ^^
  • pxxl
    fck yeah rajta vagyok a listán
  • pxxl
    hulihuuu
  • cSuwwi
    tessék, whitelist, szóljatok hozzá :)
    amit persze lehet, csak el fog tűnni

enhune: http://code.drom.hu/topicwhitelist.js
  • cSuwwi
    megnézem akkor MOST ezt a whitelist dolgot
  • Dean Winchester
    én megtaláltam javítottam ahogy a mester írta de nem mükszik...
    zért ez kemény,hogy én megtaláltam :DDD
  • kispeki
    Ne úgy keresd, hogy "==-t", hanem úgy, hogy "==" és annyit segítek, hogy egy olyan résznél fogod megtalálni ami úgy kezdődik, hogy: "if {"; és ez az if feltétel egy for cikluson belül van :)
  • pxxl
    haj! hátőőő én a balistben nem találok ==-t részt :)
  • tmartin
    Valaki végre segítene a kapcsoló gombbal, hogyan tudom megcsinálni, hogy átlehessen kapcsolni a régi és az új dizájn közt. Lécci segítsetek, mert nagyon nagy szükség van rá.
  • tmartin
    Sikerült köszi szépen!
  • kispeki
    Attól, hogy azt a kódot beillesztetted, még nem lesz jó, egy külső tárhelyre kell feltölteni a css fájl-t, href="ide" pedig a linket kell beilleszteni, ahol eléred magát a fájlt. Abban a fájlban meg kell adni a .topichead { résznek egy padding-right: 5px;-es attribútumot, így:

.topichead {
    padding-right: 5px;
    }

Azaz, abban a css fájl-ban amit felteszel egy tárhelyre, ennek így ahogy van szerepelnie kell benne, és ahova feltetted a fájlt, a címsorban lévő url címet kimásolod, és a href="" résznél a két idézőjel közé teszed. Remélem érthető voltam, ha nem, délután segítek, most el kell mennem.
  • tmartin
    Hát teljesen mind1, hogy hg ként nézem vagy nem ff-ben meg operában mert ot nincs lemaradva, viszont a kódot beillesztettem a headba, bodyba meg simán is de nem jó. Mit tegyek? Vagy rossz helyre illesztettem?
  • kispeki
    Lehet, hogy FF-ben és Operában is szar, mivel ie-ben nem házigazdaként nézed, FF-ben és Operában meg igen, ha ott sem házigazdaként nézed, és ott jó, akkor van gond, ha nem házigazdaként nézed és olyan mint IE-ben, akkor meg kell adni neki egy jobb oldali paddingot...

IE-hez való css-nél ezt a beillesztést használd:
    <!--[if IE]>
    <link href="all_IE.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <![endif]-->
  • tmartin
    Van megoldásotok arra, hogy a post redesing scriptnél IE-ben ne maradjon le a hozzászólásszám utolsó számának a fele?
    Mert IE-ben így néz ki:

Firefoxban és Operában:

Ott tökéletes. Van szerintetek megoldás rá, hogy IE-ben is jó legyen?
  • kispeki
    nyílván kipörgeted, de ha valaki megcsinálja, azt még mindig lehet figyelmeztetni, illetve bannolni a topikból, lehet hogy macerás, de ha nem egy, hanem legalább 20 ember kérné a topikjába, megírnám Neked olyanra, hogy 11 perc alatt tudjad csak "kipörgetni", ezzel elérem at, hogy túl sokat kelljen dolgoznod ahhoz, hogy meglékeld...