SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ohh bocs 😊
szval így kellene kinéznie (meg jó lenne ha hogy a dátum elé rakná a csillagot)
de most ilyen
__
próbáltam összevonni a 2 scriptet, de akkor kinek nincs megadva a csillag annak "hibát" észlel és berak egy üres képet vagy hogy mondjam.
szval így kellene kinéznie (meg jó lenne ha hogy a dátum elé rakná a csillagot)
de most ilyen
__
próbáltam összevonni a 2 scriptet, de akkor kinek nincs megadva a csillag annak "hibát" észlel és berak egy üres képet vagy hogy mondjam.
All hail the double x!
és mi a gond vele? a logót cseréli, és a szöveg is látszik a végén
hogy kéne kinéznie? csinálj vmi photoshop tervet sztem
hogy kéne kinéznie? csinálj vmi photoshop tervet sztem
shit happens
hali megint! 😊
ránéznél erre ha van idõd? átírtam az xbox-os scriptet (volt már róla szó), de most megint átírtam hogy user névre adja az awardot, és lenne mégegy award, a te gyárid, de valamiért összeakadnak 😞 van erre valami megoldás? 😊
tdu2 script
topicawards2 script
köszi elõre is 😊
ránéznél erre ha van idõd? átírtam az xbox-os scriptet (volt már róla szó), de most megint átírtam hogy user névre adja az awardot, és lenne mégegy award, a te gyárid, de valamiért összeakadnak 😞 van erre valami megoldás? 😊
tdu2 script
topicawards2 script
köszi elõre is 😊
All hail the double x!
szerk.: ctrl+f5 nélkül is jó
mondom hogy ctrl+f5-öt nyomj ebben a topikban, utána nézd meg
egy elírás volt, valóban hiba volt. javítottam, azóta nekem jó
egy elírás volt, valóban hiba volt. javítottam, azóta nekem jó
shit happens
Újraindítottam de ez még mindig ilyen
http://www.youtube.com/v/qUZppD_Zd0s&hl=hu_HU&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1
http://www.youtube.com/v/qUZppD_Zd0s&hl=hu_HU&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1
igazad van, elírás volt
nekem azért jó a youtube, mert abban a formában írtam be, ahogy a popupon szerepel, ilyenkor más ág fut le a scriptben.
te más urlt szúrtál be, ezt sima flash közé teszi.
fixed
nekem azért jó a youtube, mert abban a formában írtam be, ahogy a popupon szerepel, ilyenkor más ág fut le a scriptben.
te más urlt szúrtál be, ezt sima flash közé teszi.
fixed
shit happens
Hello
Ez a videó beszúrása script csak nálam n nem mûködik megfelelõen?
helyett.
Tehát a lezáró tag / hiányzik szerintem
Ez a videó beszúrása script csak nálam n nem mûködik megfelelõen?
helyett.
Tehát a lezáró tag / hiányzik szerintem
igen igen kiváló ötlet<#eljen>#eljen>
tudom, de ha nem akarom törölni, csak elrejteni, akkor jó lenne 😊
ha pl nem vészesen off, vagy valami vita féle, ami másokat is érdekelhet, de nem tartozik a témához, akkor jobb lenne elrejteni, mint törölni.
ha pl nem vészesen off, vagy valami vita féle, ami másokat is érdekelhet, de nem tartozik a témához, akkor jobb lenne elrejteni, mint törölni.
All hail the double x!
haj!
nem lehetne átírni a topicbanlist scriptet úgy, hogy a user név helyett a hsz számára hivatkozzon, és csak azt rejtse el, amit én akarok, és ne a user összes hsz-ét? <#fejvakaras>#fejvakaras>
nem lehetne átírni a topicbanlist scriptet úgy, hogy a user név helyett a hsz számára hivatkozzon, és csak azt rejtse el, amit én akarok, és ne a user összes hsz-ét? <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
ja title... énvoltam a hülye h nem a nevén neveztem meg a pácienst 😞 sry 😄
ez volt az eredeti xbox-os, és nem akartam újra alkotni, miután beállítottam mindent 😄
#1215: jah tényleg, te a title-t akarod, én meg a kiírást törtem meg vele. <#wow3>#wow3>
#1215: jah tényleg, te a title-t akarod, én meg a kiírást törtem meg vele. <#wow3>#wow3>
All hail the double x!
sztem nem akarta megkeresni h kihez melyik szám tartozik és újra átirogatni :S nekem is a tippeljünk topicba még a régi van , pedig az ujabb jobb.
am nem néztem bele a scriptbe annyira de a régi meg az új között annyi a különbség ugye hogy nem számokkal hanem nevekkel lehet dolgozni? tehát ha modosítani akarom az egészet akkor végülis nekem elég a számokat átírni névre és azt a részt benyomni az uj fajta scriptbe ...
am nem néztem bele a scriptbe annyira de a régi meg az új között annyi a különbség ugye hogy nem számokkal hanem nevekkel lehet dolgozni? tehát ha modosítani akarom az egészet akkor végülis nekem elég a számokat átírni névre és azt a részt benyomni az uj fajta scriptbe ...
értelek , ja köszi szépen.
esetleg ezt megtudod csinálni majd ebben az évben? tehát h van-e rá esély vagy hagyjuk békén?
esetleg ezt megtudod csinálni majd ebben az évben? tehát h van-e rá esély vagy hagyjuk békén?
miért nem a 2.5-es verziót használod a csillagozósból?
ott már nem kell userid, csak simán nick is elég, és gyorsabb is
ott már nem kell userid, csak simán nick is elég, és gyorsabb is
shit happens
igen, én a title szövegre mondtam hogy nincs rá bevett módszer, van ami megy ie-vel, de az ff-el nem fog.
módosítani kell a title megjelenést, de azt már bármilyenre lehet színezni/méretezni, lényegében egy popup layer onmouseoverre
módosítani kell a title megjelenést, de azt már bármilyenre lehet színezni/méretezni, lényegében egy popup layer onmouseoverre
shit happens
de itt nincs olyan,hogy ráviszem az egeret akkor több sorban irja ki , én arra vok kivi 😊
egyébként te azt hogy is oldottad meg h a háttérkép teljes terjedelemben bent legyen? tehát a hozzászólások között is lehessen látni és ne csak oldalt 😊
egyébként te azt hogy is oldottad meg h a háttérkép teljes terjedelemben bent legyen? tehát a hozzászólások között is lehessen látni és ne csak oldalt 😊
All hail the double x!
megköszönném 😄 kivi vok rá.
elég komplikált lett a script 😄 átírtam az eredeti xbox topic-ost de ha kell odaadom h megnézd 😊
All hail the double x!
<#wow2>#wow2>esetleg azt az egy sort megmutatod? mert nekem ugyanugy kiírta mintha szöveg lenne 😮
szal meglepõ
szal meglepõ
sajnos igy nem müködik mert igy irja ahogy irtad ha igy irom ahogy irod 😄 remélem érthetõen írtam :$
üdv mester!
amikor a csillagra viszem az egeret és kiir tetszõleges szöveget akkor azt meglehet oldani,hogy a buborékban észlelje az entert?😄 tehát ha a csillag fölé viszem akkor igy lássam a szöveget ->
alma
barack
körte
és ne így ->
alma bararck körte
?
amikor a csillagra viszem az egeret és kiir tetszõleges szöveget akkor azt meglehet oldani,hogy a buborékban észlelje az entert?😄 tehát ha a csillag fölé viszem akkor igy lássam a szöveget ->
alma
barack
körte
és ne így ->
alma bararck körte
?
olyan scriptet lehet, hogy a topikban random hátteret rakjon egy listából, ha újra töltik az oldalt? 😊 <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3>
All hail the double x!
a régi az újakkal nem a legegészségesebb megoldás
jobb lenne mindenbõl az újat használni ami a weblapon van (a profilomban van a link), azok biztosan mennek együtt
jobb lenne mindenbõl az újat használni ami a weblapon van (a profilomban van a link), azok biztosan mennek együtt
shit happens