2710
RIP SG 2014
SG Tools
SG Tools
-
bannerben működik :D csak "kinnt" nem :( -
<blink>hmm</blink>
a html tag-ekre van kódolás, azért jelenik most meg, és nem dolgozza fel, így érdekes lesz. megoldható, hogy erre a stringre keresek, de mivel a visibility-jét kapcsolgatja, 10 ilyen egy topikban és 500 mega ramot fog a böngésző zabálni, és belassítja -
haj!
van egy ilyen script
<script type="text/javascript">
spe=500;
na=document.all.tags("blink");
swi=1;
bringBackBlinky();
function bringBackBlinky() {
if (swi == 1) {
sho="visible";
swi=0;
}
else {
sho="hidden";
swi=1;
}
for(i=0;i<na.length;i++) {
na[i].style.visibility=sho;
}
setTimeout("bringBackBlinky()", spe);
}
</script>
ezt (vagy más hasonlót) meg lehetne úgy csinálni, hogy a hsz-ekben is lehessen használni a <blink> </blink> tag-eket? s hogyan? :) -
hogy mit szúrjanak be, azt nem, mert külön ablakból megy, amire nincs ráhatása a scripteknek
a már beszúrt szmájlikat lehet cserélni, csak kell rá írni egy scriptet -
Szmájlikat esetleg kitudom cserélni a fórumomban?
-
Dean Winchester #1625 ezt én is használom! Köszönöm! -
Igen arra,köszönöm! -
ha a felső hírdetésre gondolsz akkor
<style>
#head tr td {display:none}
</style> -
Meg tudná valaki mondani,hogy lehet eltüntetni egy topikból a fejléc körüli hírdetést? -
Szmájlikat esetleg kitudom cserélni a fórumomban? -
Köszönöm, azt tudtam hogy egy külső fájlba kell beleírni a mondatokat, de a lekérő scriptet nem tudtam elkészíteni, de ez alapján megpróbálom! -
Akkor nekem most k*vajó:) -
Dean Winchester #1618 lol :DDDDD -
ha nem látni a 'Válasz XY üzenetére' szöveget alul, akkor az utolsó kommentre.
azt kérdezted, megoldható-e hogy változzon egy szöveg 2 naponta.
én meg mondtam, hogy meg. :)
több megoldás is lehetséges
1.)
a többféle szöveget amit meg akarsz jeleníteni, bele kell tenni egy js tömbbe, és dátumtól függően megjeleníteni amelyik következik
2.)
js-el lekérsz szöveget egy távoli szerverről ajaxal és megjeleníted. ilyenkor csak egy sima ajax query van, a másik oldalon meg php/asp/jsp akármilyen nyelvvel összedobsz egy scriptet, ami x napon y szöveget ad vissza
sztem az utóbbi egyszerűbb, és megbízhatóbb. az elsővel az a gond, hogy egyrészt olvasható a többi szöveg is, mert a js ugye client side script és olvasható a forrása, valamint a js a júzer gépidejét nézi, ha átírja megváltozik a szöveg is.
ha ennek a tizedét érted, akkor már jó :)
röviden: megoldható -
Ez kinek ment?:) -
+ -
Sziasztok, tennék hozzá még egy kicsit! Az megoldható js.-el, hogy a banner alatt 2 naponta változtasson egy 2 soros szöveget? Nem frissítésekként, hanem 2 naponta. Köszönöm! -
Sziasztok! Az megoldható, hogy az alap sg-s gombokat(szmájlik, makrók, mehet...) egy általam kiválasztott szövegre cserélni?
Köszönöm előre is! -
Dean Winchester #1612 csuwwi adatlapján a 18-25 között tökre másvolt kiírva szóval tuti megoldható :D -
Gibor #1611 1 Kérdés :D .css style izékájába, meg lehet oldani hogy átírom a saját adataimat? szóval megnyitja valaki a profilom akkor pl a
Életkor: 18-25 között helyett mást írok ki. Gondolom biztos megoldható de nem igazán értek az ilyenhez. -
Gibor #1610 111 :D Kódnevén :D -
amúgy tudok (sima elektródás ívheggesztés)
de jobban szeretek a gép előtt ülni -
Gibor #1608 Hegeszteni tudsz?
Akko tudok :D
-
most pihen, nincs rá időm
munkát keresek
btw ha vki tud vmi jó helyet, ahova veterán webfejlesztőt keresnek, ne kíméljen :) -
Dean Winchester #1606 no hogy áll az a brutál monumentális szkripted? -
Dean Winchester #1603 hát pl. fogadás topicban mikor meccs elemzést irok akkor jó ha több sort látok egyszerre és nem kell görgetni oldalt.
illetve tippverseny topicban is jól jön ha egyben lehet látni a musort és nem kell ott sem görgetni ,mert csak 3 tippet látok egyszerre.
de ez a crome fasza,szal váltok rá.
portable verzió lenne a jó,hiszen ha ujrarakom a gépet akkor minden elveszik :( -
a saját oldalamon van ilyen, nem kell huzigálni, magától nő, ha eléri a végét
-
minek? :D -
Szabi1991 #1600 #1592
amúgy meg #1587, csak egyszerűbb lenne ha fejlécbe lehetne írogatni és nem kéne mindig ftpre menni :D -
Én azt használom 2.0 óta:) Linuxon már van 7-es, az valami piszkosul gyors lett. Majdnem 2x gyorsabb, mint a 6-os. -
Dean Winchester #1598 ja de a crome is elég faszának tűnik -
Csak Chrome-ban lehet azt. -
Dean Winchester #1596 ? nem értem :D
akárhogy akarom itt igy nem lehet húzni -
van ilyen, jobb alsó sarokban fogd meg és húzd le azt a sávot ;) -
Dean Winchester #1594 #1591-> elolvastad?
mester olyan szkript nincs,hogy a textboxot tudjam megnövelni? vagyis ilyen kis gombocska felfele és lefele mutató amelyre ha klikkelek akkor magasabb lesz a textbox.
ilyet lehet csinálni vagy felejtős? -
Szabi1991 #1593 
és ha berakom oda, utána mit írok ide ? :)
"<script type="text/javascript">
var surl = 'http://code.drom.hu/topicawards2.6.js';
var s = document.createElement('script');
s.setAttribute('type', 'text/javascript');
s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000));
document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);
</script>" -
ha befér a fejlécbe (kevesebb, mint 20 ezer karakter), rakhatod akár oda is <script type="text/javascript"></script> tagok közé -
Dean Winchester #1591 pl. uw.hu-ra regizel és oda felrakod.. -
Hali.
A scriptet letöltöttem, átírtam, csak nem tudom hova tegyem fel, hogy olvassa is a topik.
"feltöltöd ezt a scriptet valamilyen külsős tárhelyre," Milyen külsős tárhely? nem értek ezekhez.
esetleg egy linket tudtok adni, hogy hova tegyem fel? köszi. -
mikor jön?