SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
blah
nekem is megy firefoxban, szóval nincs hiba a scriptben.
milyen firefoxod van Dean? Nem 3.6.x?
shit happens
de nem muszáj spoiler tagot használnod mert nálam spoiler nélkül is eltünik a szerkesztés opció 😄 tehát ezt az üzit se tudom szerkeszteni :S
Köszi
shit happens
futtasd innen.
IE alatt érdekes 😄 de kit izgat 😛
ez a #1387 hsz után lementett scripted, nem tõled futtatom, mert a videó gomb ki van cserélve.
All hail the double x!
mindig ezt használom
egy századmásodpercre megjelenik a szerk/visszavonás és egybõl rávált a spoilerre 😄

IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
All hail the double x!
All hail the double x!
mentse le ezt a topikot (fájl mentés) és zipelve nyomja fel vmi ingyenes tárhelyre, hogy meg tudjam nézni a html forrását a vipeknél is. kössz
shit happens
All hail the double x!
az egérráhúzgálás nem jó megoldás, mert véletlenül is megteheted
kattintás a tisztább megoldás, és így nem lesz féloldalas keret, mert addig nem látszik, míg nem kattintasz, helyet se foglal
beépítem a videógombos scriptbe, így ahova be van téve, elérhetõ lesz
shit happens
jah, asszem
shit happens
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kiemelt üzenet (pinned post) lehetõsége. Egy üzenetet lehet kiemelni a topikban a fejléc alá (amint itt is látható), kicsit elegánsabb módja a fontos infóknak, mint a fejlécbe heggesztve. 3 féle gyári stílusa van (a cikkeknél megjelenõ sárga, a beírómezõ szélességû fórumos, és a normál szélességû fórumos). Elérhetõ a szokásos helyen: SGTools - SG topik scriptek jól!
shit happens
a scriptjeim berakása nem okozhat ilyen hibát, és könnyen eltávolíthatók
shit happens
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
mert az én topikomat is szeretném megcsinálni.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
All hail the double x!