SGTools - SG scriptek tárháza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
nem minden böngészõvel megy, a scriptes igen
bár nem mintha számítana bármit is
a modern böngészõknél meg édesmindegy egy bg állításnál hogy a domban turkálunk, vagy css-el piszkálod, nem veszed észre a különbséget

shit happens

Lyukasbogrács
table {background:transparent !important;}

Wescone
Jackpot - errõl van szó! <#vigyor2>
Köszönöm! <#worship>

In Lak\'ech Ala K\'in

cSuwwi
<script type="text/javascript">
$("#center").find("table").eq(3).attr("bgcolor","");
</script>

Ezt másold be a topikod fejlécébe

shit happens

Wescone
Ezt nem igazán értem...

In Lak\'ech Ala K\'in

cSuwwi
ez csak js-el fog menni, tedd be scriptként a topikba vagy valamelyik scriptedbe

$("#center").find("table").eq(3).attr("bgcolor","");

shit happens

cSuwwi
jah 😄
azt hittem a keretet akarod leszedni

shit happens

Wescone
Ez a szürke és világoskék közti sötét, vékony határvonalat tünteti el.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Valóban - teljesen eltüntetni nem lehet?

In Lak\'ech Ala K\'in

cSuwwi
próbáld meg ezzel:

.oldal-path-2 table, .oldal-path-2 table td { border: none !important; }

shit happens

cSuwwi
itt amúgy látszik ha jobban megnézed, csak a háttér miatt nem annyira feltûnõ

shit happens

Wescone
Az is érdekelne, de most konkrétan a banner négyzete körüli világosszürke részre gondoltam:

In Lak\'ech Ala K\'in

cSuwwi
Mármint ezt?

shit happens

Wescone
Ez a script átlátszóvá teszi az egész négyzetet, én viszont csak a keretet akarom eltüntetni, hogy csupán a világoskék felület maradjon pont úgy ahogy itt látható.

In Lak\'ech Ala K\'in

cSuwwi
itt speciel js-el van eltüntetve, de css-el is lehet

shit happens

MerlinW
#head tr td {display:none}
#center table {background-color: transparent;}

[merlinw.org]

Wescone
Hello Tagok!
A banner négyzetének keretét miként lehet eltüntetni, vagyis úgy megjelentetni a banner négyzetét mint ahogy itt is látható?

In Lak\'ech Ala K\'in

olyan szkript nincs h ha vki bejön a topicba akkor a banner látszódik de ha meg megnyom egy gombot akkor eltûnik?
pxxl
meg is van <#worship><#taps> (ugyanazon a linken)

All hail the double x!

cSuwwi
ennek így konkrétan nincs értelme 😄
annyit csinál ez a script, hogy betölti a hozzászólásokat, és ha valamelyikben megtalálja a megadott nevet, akkor lefut az a document write. (ami megint egy hülyeség, tessék elfelejteni)

elmondom vázlatokban mit kell csinálni, majd vmelyik ifju padavanom megírja 😊
nem a topicheaden kell végigmenni, hanem a beírómezõ felül kell leszedni a nicket (valamelyik scriptben van erre megoldás), és ott az egyezést figyelni, majd a $(body).css-el betenni a bg-t

shit happens

pxxl
hajhó!

segítség kellene. Egy nálam jobban hozáértõ rákukkantana erre
a cél az lenne, hogy a megadott usernek egy másik hátteret állítson be a script. csak nem akar mûködni <#fejvakaras><#zavart2>

All hail the double x!

tmartin
Ja és amúgy gyógyulj meg gyorsan.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

tmartin
Ohh... Hát bocsi csak a múltkori dizájnom szarrá ment a mostanihoz meg gondoltam kipróbálom ezt csak hát most nagyon szeretnék a logokat.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

MerlinW
Egyé-igyá-gyógyujjá😊

[merlinw.org]

desigo
Jobbulást neked !
cSuwwi
jó fejek vagytok hogy elviszitek félkészen, de inkább várjátok meg mire kész lesz (sajnos beteg vagyok, gép elõtt se vagyok, nemhogy ezzel pöcsöljek)

shit happens

tmartin
Én is felhasználtam ezt a dizájnt csak azt áruljátok el légyszi, hogy hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a felhasználók logoja látszik. Nagyon kéne. Légyszi segítsetek. Ja és az sem lenne rossz ha a hozzászólásszám az a logo alatt lenne. Tudtok ebben segíteni?

Zsolek123
waow, rendes bejövõs a design

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

kispeki
áááh 😊

SoF II: C4z0rla

cSuwwi
ha vip vagy és be vannak kapcsolva a csillagjaid, akkor megszámolja azokat. a koronás 5 pontot ér, a sima 1-et (ahogy az éveket mutatja), így nálam a lvl10 az 10 csillagot, 2 koronás csillagot érne

shit happens

Wescone
...vagyis a hsz.-ek közti elválasztókat, na!

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Pár dolgot megoldottam ugyan, de még mindig nem vagyok elég "skilled" ahhoz, hogy rájöjjek, hogyan tehetném átlátszóvá a "center table"-t...

In Lak\'ech Ala K\'in

kispeki
mik ezek a level-ek? 😄 mintha karaktereket tolnánk 😄

SoF II: C4z0rla

cSuwwi
Aki elég skilled az lenyúlhatja, de még nincs kész, szóval nincs hozzá support, ha gond van, megoldod.

shit happens

MerlinW
Oldal forrása... és terülj terülj asztalkám😊

[merlinw.org]

ez a dizájn esetleg elérhetõ valahol, mert nagy tetszik?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Lyukasbogrács
background: rgba(200, 54, 54, 0.5);
de nem minden böngészõ támogatja

pxxl
megoldható css-el, de nem jó, mert a szöveget is halványítja :/

All hail the double x!

papi08
Köszönöm szépen! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Wescone
"Illetve hogy mi az állandó háttér(ami nem pörög az oldal görgetésével) kódja?"

"background-attachment: fixed;"

In Lak\'ech Ala K\'in

papi08
Sziasztok!
Le tudná valaki írni, hogy-hogy lehet megoldani js-ben hogy a hozzászólások mögötti rész kissé átlátszó legyen? Illetve hogy mi az állandó háttér(ami nem pörög az oldal görgetésével) kódja?
Elõre is köszönöm szépen! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Wescone
Kioktatna végre valaki, mit kell beírnom ahhoz, hogy a "table" átlátszó legyen, de a banner négyzete megmaradjon eredeti formájában, valamint eltünjön a "text area" kerete?! <#help>

In Lak\'ech Ala K\'in

cSuwwi
a js nem fog neked onfly átméretezni, töltsd fel a képet olyan helyre, ahol thumbnailt is generál, és annak a linkjét szúrd be

shit happens

pxxl
mondjuk egy olyan js jól jönne, ami lekicsinyíti a benga nagy képeket, és csak a kisebb "preview" képet rakja be, hogy ne kelljen több megát betölteni, és a képre kattintva meg jön a rendes méretû kép. márha megoldható 😊

All hail the double x!

pxxl
jaja a jobb gombos megoldást azt tudom, csak a sok juzer tudja-e 😄 na mind1, jó ez így 😊 ezért nem kell script sztem.
thx

All hail the double x!

cSuwwi
a 4-es firefox már elég táp lett, bár még csak a béta 7-es verzió van kint, de már chrome szintû a gyorsasága jópár ext-el 😊

shit happens

cSuwwi
jobb gomb, view image
azért nem látszik, mert a js akkor teszi rá a click eventet, ha szélesebb egy elõre megadott számnál, és mivel a css kisebbre veszi, a js nem érzi nagyobbnak (gondolom domreadyn van a képméret ellenõrzés, de a css elõbb beállítja)
scripttel meg lehet oldani

shit happens

pxxl
háháá így jó 😄
csak így nem lehet rákattintani, hogy megnyissa új lapon teljes méretben. <#fejvakaras>
mint itt a #1794-es hsz.

All hail the double x!

cSuwwi
kell a css-be egy ilyen sor, a megfelelõ szélességet ki kell sakkozni

.msg-text span img {max-width: 615px !important; }

shit happens

MerlinW
A képet egy script méretezi, ha felül is lehet írni css-el, akkor is !important-al kell.
(Mondjuk én nem látok a topik2.css-ben erre vonatkozó dolgot)

[merlinw.org]