SGTools - SG scriptek tárháza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/sgstarhely/uploads/alteriw.js
Ezzel a kóddal a Modern Warfare 2 topik desingjét akarjuk úgy megcsinálni, mint az NFS world vagy az XBOX topikban.
Kis segítséget kérnék (:

I met God. She's black

ez egy javascript fájl. átírod és felteszed valahova.

am ez a script kódja asszem.

<script type="text/javascript">
var surl = 'http://code.drom.hu/topicawards2.6.js';
var s = document.createElement('script');
s.setAttribute('type', 'text/javascript');
s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000));
document.getElementsByTagName('head')<0>.appendChild(s);
</script>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hungary27
ha leírnád mi a script kódja pls. akkor elég ha átírom a neveket a hozzá illõ képeket és feltöltöm egy tárhelyre és jó lesz?
Jim Morrison
yey

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
nézd meg a Test Drive Unlimited 2 topik scriptjét, azzal megoldható, úgyanazon az elven mûködik, amit te akarsz elérni 😊

All hail the double x!

hungary27
és így?40px magas:
cSuwwi
hát ez elég hülyén fog kinézni ha berakod...
az xbox topikban is 2 soros ha megnézed, annál nagyobbat betenni a közízlés rombolása 😄

shit happens

hungary27
Lehetne egy olyan kérésem mint az Xbox360 topikban egyéni kérésre volt ugye a más méretû logok a nick helyére. énis szeretnék ilyet kérni ide és ekkora képeket:

ha persze ez nagy akkor le tudom csökkenteni csak jó legyen a pixel aránya.
elõre is köszönöm
cSuwwi
jah,

azért nem lehet a névben vagy bármi másban egymás után 3 ||| vagy ', mert ezeket használom elválasztásra. ami benne van, az maradjon is, így tudom hogy hol kezdõdik a nicknév vagy a kép url címe.

ha lesz rá idõm végre akkor megoldom webes felületrõl, nem kell majd a beleírkálni a fileokba

shit happens

hungary27
én 3db |-t látok
cSuwwi
ott van utána 2 példa is, csak nézd meg jobban:

var awards = new Array();
awards<0> = '990140585|||0|||Én vagyok a khirály 😄|||http://project530.drom.hu/silverstar.gif';
awards<1> = 'cSuwwi|||1|||Sálálá|||http://project530.drom.hu/redstar.gif';

shit happens

hungary27
csillagokat hogy lehet betenni név után. tudom hogy ott van a leírás mindent megcsináltam feltöltöttem külsõ tárhelyre, de ami oda van írva hogy nem lehet egymás után 3db | jel meg egyrészes idézõjel ott megakadtam. akkor hogy kell beírni? irna valaki egy példát?
Desiderata
Üdv cSuwwi! olyan scriptet tudnál írni ami a fórum szélességét megnövelné?
És szélesebb képeket is lehessen beszúrni anélkül hogy sg átméretezné.
cSuwwi
Szerverkarbantartás miatt a code.drom-ról beszúrt scriptek (jellemzõen az zöld videógombos fícsõrõk) átmeneti kiesése lehetséges. Átmenetileg másik szerverre költözik, és idõ kell a DNS cache-ek frissüléséhez. Köszi a megértést.

shit happens

hungary27
él
Maximus4
Nemrég letöltöttem újra,mert láttam frissítetted.Most megint megpróbáltam de sajna nem jó.Tuti,hogy nálam van a bibi csak nem jövök rá,hogy mi az😞
Nekem csak annyi kellene,hogy a név mellé írja a megadott szöveget de pont azt nem akarja.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

cSuwwi
ha látod a nevem alatt az ezüstcsillagot, akkor megy a nullás is, mert az azzal van betéve, az egyessel meg a vörös csillag

módosítottam a scripteket (mindkettõt) töltsd le õket és írd át amit kell, utána menni fog

shit happens

Maximus4
Kipróbáltam,nekem sajnos a "0"-ás üzemmód nem mûködik csak az "1"-es a 2.6-osnál.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

cSuwwi
most már megy (legalábbis az alap scriptekkel amik a siteon vannak)
az alap csillagok a logó alatt jelennek meg

shit happens

Maximus4
#1877 ?

cSuwwi
visszarakták azóta

shit happens

Wescone
Most is a "saját fórumok"-ban van - lehetséges, hogy nemrég rakták vissza?!

In Lak\'ech Ala K\'in

cSuwwi
nem mondod... írtam már miatt a modi topikba
csak újat nem tudok beletenni, de a már beszúrt scripteket tudom módosítani

shit happens

szabii98
így viszont nincs HG jogod és nemtudod szerkeszteni 😄

I met God. She's black

cSuwwi
Ez a scriptelõs topikom, ami eddig a saját fórumokban volt, de valaki átrakta ide.
Fent van a link, ott látható miket csináltam eddig. A zöld videógombot ismerhetitek sok helyrõl, illetve a módosított topikokat sok helyen (én írtam a jórészüket)

shit happens

cSuwwi
Meg se merem kérdezni, hogy ez mit keres az általánosban 😄

shit happens

Tomászító
?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Büdös Bohóc
miez

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni abban, hogy ilyen hóesõs témát hogy tudnék a topikomba varázsolni?
(virrasztósban kezdtem el szemezgetni vele... 😛)

MerlinW
pxxl
hi!

MerlinW-t keresd ezügyben 😊

All hail the double x!

nem tévedtem el XD Bemásoltam enek a topiknak a kódját a teszt topikomba, ahol szoktam próbálgatni a kódokat, és oda raktam be a hsz-t. És ide rakta be! XDXD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

üdv
piixxxel nemtudom te voltál aki a topicjaba betudott rakni egy chat-et? ha benyomjuk akkor lehet chatelni a topicban ?
Maximus4
Ha fut a topicredesign mellette miért nem megy az új topicawards2.6?
Nálam csak a régivel megy együtt a kettõ😞

MerlinW
Arra azért figyelmeztetlek hosszú évek tapasztalata alapján, hogy az emberek 99%-a ki fogja kapcsolni / sosem fogja hallgatni.

[merlinw.org]

kaposi1
Nekem elég lenne az is ha négy-öt szám beleférne.(:

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

MerlinW
Ekkora méretben kizárt😊

[merlinw.org]

kaposi1
Sziasztok!

Egy ilyen E-Phonic MP3 Player v1.1.9-et lehetséges lenne valahogy beletenni a topikomba?

Ha valaki segíteni tudna ebben azt nagyon megköszönném.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Petka
he

pxxl
pöppet eltévedtél 😄

All hail the double x!

Iveco kerékpack letöltése.

---------------

Volvo kerékpack letöltése.

--------------

Daf XF kerékpack letöltése.

----------------

Scania prototype:

Scania BDF és normal:

Prototype
BDF és Normal

------------------

Mercedes Actros kerékpack letöltése.

---------------

MAN TGA/TGX kerékpack letöltése

------------------

szabii98
okés köszi megnézem a különbségeket 😄

I met God. She's black

nfsw topikban a SG forum post awards továbbfejlesztett változata van, egészen pontosan az xboxos kicsit átírva 😄

szabii98
Helló!
Hogy lehet megoldani, hogy pl topicawardsal kiírni hogy Facebook profil ilyen kattinthatóan?😄
Mint pl itt az NFS World Profil?😄
Ha lehet színezni is szeretném a kiírást 😊

I met God. She's black

cSuwwi
egy régi kollégám saját sitejáról kölcsönöztem ezt a hátteret, nála pont úgy volt ahogy mondod. a weather.com adatai alapján cserélgette a hátteret

shit happens

MerlinW
Ezt lehet, hogy írok ennek egy weather.com támogatást. Mármint, hogy akkor havazzon, ha kint is havazik😊

[merlinw.org]

pxxl
õõõ 😄 meg lehet EZT fordítani? 😄 hogy felfelé essen a hó <#idiota><#nevetes2>

All hail the double x!

cSuwwi
akkor tiszta szerencse hogy csak egy 850-es táblázat van az oldalon
nem szeretem az ilyen "nem elég stabil lábakon álló" dolgokra való hivatkozást

shit happens

Wescone
A js verzió is jól mûködik - már betöltés közben is helyesen jelenik meg a kép, legalábbis nálam igen.

In Lak\'ech Ala K\'in

Lyukasbogrács
a js-t csak azért nem szeretem, mert meg kell várni amíg betölt az oldal, azután fut le. css-sel meg amíg tölt addig se látom azt a fehér hátteret (így észreveszem a különbséget :]). és elég sok böngészõ támogatja az E-t.