SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel a kóddal a Modern Warfare 2 topik desingjét akarjuk úgy megcsinálni, mint az NFS world vagy az XBOX topikban.
Kis segítséget kérnék (:
I met God. She's black
am ez a script kódja asszem.
<script type="text/javascript">
var surl = 'http://code.drom.hu/topicawards2.6.js';
var s = document.createElement('script');
s.setAttribute('type', 'text/javascript');
s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000));
document.getElementsByTagName('head')<0>0>.appendChild(s);
</script>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
All hail the double x!
az xbox topikban is 2 soros ha megnézed, annál nagyobbat betenni a közízlés rombolása 😄
shit happens
ha persze ez nagy akkor le tudom csökkenteni csak jó legyen a pixel aránya.
elõre is köszönöm
azért nem lehet a névben vagy bármi másban egymás után 3 ||| vagy ', mert ezeket használom elválasztásra. ami benne van, az maradjon is, így tudom hogy hol kezdõdik a nicknév vagy a kép url címe.
ha lesz rá idõm végre akkor megoldom webes felületrõl, nem kell majd a beleírkálni a fileokba
shit happens
var awards = new Array();
awards<0>0> = '990140585|||0|||Én vagyok a khirály 😄|||http://project530.drom.hu/silverstar.gif';
awards<1>1> = 'cSuwwi|||1|||Sálálá|||http://project530.drom.hu/redstar.gif';
shit happens
És szélesebb képeket is lehessen beszúrni anélkül hogy sg átméretezné.
shit happens
Nekem csak annyi kellene,hogy a név mellé írja a megadott szöveget de pont azt nem akarja.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
módosítottam a scripteket (mindkettõt) töltsd le õket és írd át amit kell, utána menni fog
shit happens
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
az alap csillagok a logó alatt jelennek meg
shit happens
In Lak\'ech Ala K\'in
csak újat nem tudok beletenni, de a már beszúrt scripteket tudom módosítani
shit happens
Fent van a link, ott látható miket csináltam eddig. A zöld videógombot ismerhetitek sok helyrõl, illetve a módosított topikokat sok helyen (én írtam a jórészüket)
shit happens
Valaki tudna segíteni abban, hogy ilyen hóesõs témát hogy tudnék a topikomba varázsolni?
(virrasztósban kezdtem el szemezgetni vele... 😛)
[merlinw.org]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
piixxxel nemtudom te voltál aki a topicjaba betudott rakni egy chat-et? ha benyomjuk akkor lehet chatelni a topicban ?
Nálam csak a régivel megy együtt a kettõ😞
[merlinw.org]
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egy ilyen E-Phonic MP3 Player v1.1.9-et lehetséges lenne valahogy beletenni a topikomba?
Ha valaki segíteni tudna ebben azt nagyon megköszönném.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Iveco kerékpack letöltése.
---------------
Volvo kerékpack letöltése.
--------------
Daf XF kerékpack letöltése.
----------------
Scania prototype:
Scania BDF és normal:
Prototype
BDF és Normal
------------------
Mercedes Actros kerékpack letöltése.
---------------
MAN TGA/TGX kerékpack letöltése
------------------
Hogy lehet megoldani, hogy pl topicawardsal kiírni hogy Facebook profil ilyen kattinthatóan?😄
Mint pl itt az NFS World Profil?😄
Ha lehet színezni is szeretném a kiírást 😊
I met God. She's black
shit happens
[merlinw.org]
All hail the double x!
nem szeretem az ilyen "nem elég stabil lábakon álló" dolgokra való hivatkozást
shit happens
In Lak\'ech Ala K\'in